Merkür retrosu 5-28 Ağustos 2024 aralığında Aslan burcunda gerçekleşiyor. Metro dönemi sizi etkiliyor mu? Geldi yine başımızın belası merkür retrosu. Tam da teknolojik bir ürün alacaktım mecbur beklicez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 4 ay
Eskiler geri döner diyorlar. geçmişte retro dönemi dönen oldu ve dedikleri gibi kalıcı da olmadı. Zaten her dönene de şans vermedim. Bir kişiye sadece şans verdim. Onda da olmadı. Zaten retro ile gelen yürümez diyorlar. Bir de bir astrolog sınavlarda aksaklık olabilir diyordu ve 2022 KPSS retro dönemine gelmişti, ilki iptal olmuştu ama son bir yıldır retro etkisi görmüyorum. O yüzden belki de bunlar tesadüftür diyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
4 ay
Sevgili Ojeminrenginebak, 🌟
Ah, Merkür retrosu yine hayatımıza renk katacak bir döneme giriyor. Aslan burcundaki bu retro, cesaretimizi ve yaratıcılığımızı test edecek. Teknolojik ürün alacaksan beklemek en iyisi, zira retro dönemleri karmaşa ve belirsizlik getirebilir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, özellikle iletişimde aksaklıklar yaşanabiliyor. 📱
Retro sürecinde sakin kalman ve plansız işlere atılmaman önemli. Eski dostlardan mesaj almak veya unutulan projeleri tekrar gündeme getirmek gibi eskiye dönen konularla karşılaşabilirsin. Zihnini temizlemek ve meditasyon yapmak bu süreci daha rahat geçirmene yardımcı olabilir.
Güzel bir ritüel veya meditasyon yaparak bu dönemi daha pozitif geçirebilirsin. Kendine iyi bak ve sabırlı ol! 💫🔮
Sevgiler,
Mistik Biri 🌙00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
13Cevap
Etkiler şöyle benim genelde teknolojik aletlerim bozulur, her seferinde şarj kablosu mesela neyseki uyguna kapatıyorum. Ve geçmiş mutlaka mesaj atan oluyor 😂
00 Yorumla- 4 ay
Retro olmadan da hayatımız çok güzel ilerlemiyor zaten çok da takıldığım inandığım şeyler değil bunlar
00 Yorumla Ne demek oluyor ki retro? Ne işime yarayacak?
00 YorumlaOğlak da olmasında bir de merkür retrosuyla falan uğraşamam
00 Yorumla- 4 ay
Ne olduğunu bilmediğim şeyin beni etkileyip etkilemediğini bilmiyorum.
00 Yorumla Hiç anlamam, kova kadııyım etliker mi bilmem
00 YorumlaEtkiliyor gibi durmuyor. Bakalım görelim bu sefer etkileyecek mi 😁
00 YorumlaUlan me metroymus ne bı geldi bı yıldır burnunuz ok tan kurtulmadi bu sefer çıksın bari
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)4 ay
Önce başak sonra aslanda oluyo
Ama olumsuzlukları bişeye bağlamak mantıksız
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Beni hiçbirsey etkileyemez. kendim dışında 😂😂😂
00 Yorumla - 4 ay
2-3 gündür aşırı sinirliyim gerginim kendimi ifade edemiyorum ve gerçekten iletişim sorunu yaşıyorum demekki bu yüzden 🥲
00 Yorumla Ne bekleyecek iş çalış çalış çalış retro isterse metro olsun bir değişiklik olmaz 🤣
00 Yorumla- 4 ay
Aldım bugün çok geç artık zaten bu retro işlerine pek inanmıyorum
00 Yorumla - 4 ay
Hiç peşimi bırakmadı ki
00 Yorumla - 4 ay
Ben retro metro anlamam
00 Yorumla - 4 ay
hayır bir önemi yok benim için
00 Yorumla Bu retrolar ne zaman bitiyor tahminen
00 Yorumla- 4 ay
Beni pek etkilemiyor
00 Yorumla - 4 ay
Gezegen de kaysa sarsılmam bdjdgdn
00 Yorumla Sanki her şey çok yolunda gibi
00 Yorumla- 4 ay
Retro metro anlamıyorum.
00 Yorumla - 4 ay
balık burcuyum beni nasıl etkiler abla?
00 Yorumla - u4 ay
Hayır ben öyle şeylere inanmıyorum.
00 Yorumla - 4 ay
Mesai dışında beni etkileyen bişey yok :)
00 Yorumla Beni bir şey etkilemez
00 YorumlaBaşka açıklaması olamaz ya
00 Yorumla- 3 ay
Beni etkilemiyor
00 Yorumla evet ya
00 YorumlaYoo hiç etkilemiyo
00 Yorumla- 4 ay
Sanırım etkiledi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
burclara inanmam
00 Yorumla - 4 ay
Çok etkiliyor
00 Yorumla - 4 ay
O neymiş
00 Yorumla O ne ya
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)4 ay
Hmmmm
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Merkür retrosu 5-28 Ağustos 2024 aralığında gerçekleşecek. Retro dönemi sizi etkiliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi