Onların yancısıyızz :/ :/

borç almak benlik değil karakterime ters aşırı zor durumda kalsam bile inatcıyımdır borç almam alırsam elimde o an yoktur ertesi gün hemen teslim ederim. Sevmiyorum Akbil boş tek gidişlik basmaya yeticek para vardı cüzdan evde üşenmem yürürüm 25km üzeri ise havale yardımı isterim onun dışı aşırı zor benim kadar inatçı kendi ayakları üzerinde durmak isteyen başka kaç kişi var merak ettim 😂
Borç namustur. Borcuna sadık olmayan adamın hiçbir şeyine güvenilmez.
Teşekkür ederim
Rica ederim.. 🍀
Foto çok iyi.😄
Cevap
15Cevap
Alakasi yok ikiside farkli konular guvenilirligi ile ilgilisiyde evet guvenilebilir gibi duruyo ama bilemeyiz ki
borcunu odeyen analitik ve sorumluluk sahibi insandir... sevgilisine de sadakatla bagli olmasi olasilik olarak yuksektir ama degisebilirde tam gyvenmek diye birsey yoktur bu sifir riske aykiri...
İkiside ayrı biri borç biri aşk
Biri ödemekle biri sevmekle biter
borçla sevgili nasıl bir baglantı kullandın? o kafadanistiyorum
Sevgilisine vefa borcu varsa ona da sadık kalabilir :)
Diğer türlü ikisi de farklı kavramlar.
Borcuna sadık olması.. Sevgilisine de sadık olacağı, anlamına gelmez..
İkisi çok farklı şeyler sadece borcunu ödeyen biri daha sorumludur bu da belki aldatıp aldatmamasını etkiler ama genel bakarsan ayrı şeyler.
Koskoca bilim adamalari yalan soyleyecek degil ya.
Ama suda var
Borc namustur, namus verilmez 😂😂😂
Hayır, hayvanları seven insanlar aldatıyor borca sadık olsa ne olur
valla borcuna sadık sevgilisine de sadık insan olur mu sorusu maddi yönlerinde mi kuvvetlidir yoksa manevi acıdan mı daha kuvvetlidir gibi bisey oldu cevabı yok gibi bisey
Olur diyemeyiz ama ihtimali daha yüksek olabilir. Borc ödemekte bir karakter meselesi cunku.
Olabilir de olmayabilir de
Findeks puanımla gideyim sevdiceğime
çok alakalı bir durum değil bence.
Olmaz
Bence olmaz 😅
Evet olur
Borç yiğidin kamcisiidir ödersem adam değilim
Olur tabiki
olabilir tabi
hiç ilgisi yok bnce
Olur
Olabilir