Kusura bakma da , senden önceki ve senin durumun aynen bu :
i.milliyet.com.tr/.../...iyi-emziriyor-805575.Jpeg
Kadından para toplayıp iş kuracak adam zaten adamlıkta kadından 2 adım geridedir , ne kadar verirsen ver yine batıracaktır. Çünki kaynak sağlam yerde , para burada biterse yine emzirileceğini bilir. Bunun için de önce yaltaklanma ki insan arasında buna sevgi gösterme deniyor ama sonra da laf ile başlayan sonra fiile dönen şiddet gösterme de olacaktır.
Sen bunlardan hangi dönemde olduğuna kendin karar ver. Sonra da ne diye bu buzağıyı emzirmen gerektiğini otur bir düşün. Bir de bununla evlenirsen iliğini kemiğini kuruttuğunda asla tutamazsın , , gider yeni bir musluk daha bulur.
O değil de , senin buna para dökmenin sebebi ne , bunun adı sevmek değil , ciddi ciddi senle kalsın diye rüşvet vermektir. Para seninse maddiyat da senindir, ona böyle pay vermek zorunda olmadığın ve onun da mert erkek olarak kendi bileğiyle kazanması gereği de düşünüldüğünde;
Sen bu ilişkinin amaç mı araç mı çıkar mı olduğu konusunda bir karara varacaksındır. Ha meclise sorarsan , acilen silkele bu kene huyluyu...52 Yorumla
Soran+1 yılBelki de beni daha çok sevsin istedim.
- +1 yıl
Parayla saadet olmaz diye bir şarkı dahi var.. Kimseyi paranla yanında tutamazsın , zira parana gelen sana gelmez bunu sen de biliyor ama sevgiye ihtiyacından dolayı gözardı ediyorsundur.
İyi de nereye kadar sürer bu iş , iş buldu çıktı çalışamadı vesaire masallarını geç ve al tc kimliğini gir sgk sayfasından çıkar dökümünü girdiği işlerin ve otur ara konuş muhasebeleri ile neme nem bu adam size göre ve ayrılma sebebi ne diye sor. İş kurmak da batırmak da kolay değil , batırdığı işin takip eden vergileri alacakları borçları olur. Senden öncekinden kalan arızaları senin paranla düzelttiği de açık. Yeni iş kurar mı ya da kendine araba mı çeker artık orasını da asla bilemezsin ama kesin olan o ki ; oturup da bir iş ev ve ekmeğe bağlanacak biri değil. Diğer adı ile koynunda ya buzağı ya da sülük besliyorsun ve bir gün sende de süt bitecek. O zaman ne yapacaksın? Sen mi borç arayacaksın?
Biraz araştırıcı biraz da mantıklı olun...
En İyi Cevaplar
Bir erkeğe böyle bir davranış yakışmaz, hatta kız bile erkekten sürekli maddi yönden bir beklenti içine girerse ve taleplerde bulunursa bu bayanada yakışmaz.
Maddiyat her zaman evlilikten sonraki aşamada devreye girmeli, evlilik öncesi bu türlü alışverişler kişilerin sevgilerini baltalıyıcı özelliktedir, ki acaba sırf maddi çıkar için mi ilişkiye başladı gibi düşünceler ve hislere kapılıyor insan.
Sizi sürekli maddiyatçılık ile suçlayan bir insan ileride eşiniz olursa emin olun ki evde bol bol huzursuzluk çıkaracaktır, kazandığınız paraya bile lanet edebilirsiniz. Bu denli kötü bir durum, sonuçta evlenen iki insan özellikle erkek asla evleneceği kadının parasına güvenip evlenmemeli, kendi ayakları üzerinde durabilmelidir. Kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkek adam değildir...13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısiniz hiç girmemeliydim bu işlere. Hep ben teklif ettim aslında benim hatam. Beni seviyor biliyorum. Ama işte parasiz adamla da evlilik olmaz sanırım
Soran+1 yılHaklisiniz.
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. öğrenciyken erkek arkadışma 1000 liraya yakın bir para vermiştim borç, cebimde sadece 50 tl kalmıştı. bu bana süründüre süründüre parça parça verdi parayı, ona belli etmesem de aç kaldığım bile olmuştu. sonra aileme bir süre sonra param bitti dedim de yolladılar rahatladım. ama inat ettim o parayı alıcam diye, neyse öyle böyle verdi, son 400 kaldı biz ayrıldık, ayrıyken hesabıma 200 tl yatırmış. aradım dedimki yollamana gerek yok artık öğrenci değilim ve ihtiyacım da yok. evlenilecek adam değildi, bunu bir çok kez de belli etti. insan biraz düşünür, bu para benim değil, borç, kız arkadaşımda olsa borç bu. üstelik verdiğim parayı amaç dışı kullandı, mesele asla para değildi, ben borcunu ödemesi için verdiğim parayla telefon almıştı. görünce şok olmuştum. iphone. benimse elimde samsungun ilk çıkan modellerinden vardı. hey yavrum hey
50 Yorumla
+1 yılya sen nasıl bu insanla evlilik düşünebiliyorsun bu seni banka mi zannetmiş onun sana para verip is kurması gerekirken sen ona vermişsin böyle erkek mi olur senin arkana yaslanmış karı gibi evlenince evini bile geçindiremez 100 lira falan olsa neyse 23 milyar dünyanın parası bence yol ver sen bununla nasıl gelecek düşünebiliyorsun böyle bir rezillik görmedim sevgi denilen birşey yok aranida bence direk mesafeyi koy borcunuda al ondan insanlar o para icin kaç sene çalışıyor seni enayi yerine koymasin her sevgilisinden para dileniyor erkek olucam açlıktan ölsem yine kız arkadaşımdan para almam iyi düşün bence yakma kendini
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Para & Ekonomi konusunda 2,9b cevap paylaştı. sen klasik bir kızsın. düşüncelerin böyle olması normal. bence borcun kızı erkeği olmaz. öyle bir cinsiyetci yaklasımda değilim olmadım da. bu benim düşüncem. sadece fark su olabilir. ben sevgılımden borc almayı onu boyle bır durumda bırakmamak ıcın yapmam. bana cemkırır cevkırılen adam olmayı sevmedıgımden yapmam. ne me lazım evlencegım kızla boyle bır ılıskıye gırmeyım derım yapmam. ama tabi dunya bu. oyle ıcap eder mecbur kalırız belki. büyük konusmamak gerek. aslında biliyormusun en iyisi hiç borclu olmamak hıc alacaklı da olmamak. belkı ılıskın bozulacak bunun pokuna bilemezsin.
25 Yorumla- +1 yıl
@kirpikbrk bnce no
- +1 yıl
@kirpikbrk yüksek ihtimalle evet takmıyor
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen yanlış görüyorum, gurur yapardım sanırım. Karşı tarafı mağdur etmeyecek şekilde ya da fazlası ile memnun edebilecek bir karşılık sunarak belki olabilir ama şahsen talebim olmazdı. Yani bir iş kurup batırıyorsun, yanındakini de batırıyorsun. Ekonomik durumun iyi olmayabilir ama buna göre hareket etmelisin. İş kurmak yerine maaşla çalışmalısın. Ben de bir işverenim ama binbir önlemle adım atıyorum ve stresi cabası, kolay değil. Maaşla çalışmak en garantili ve ağrısız sızısız bir yol.
En azından ne adım atacağını bilirsin, gelirini bilirsin, hayatındaki kadını mağdur edecek duruma gelmezsin.
Bu arkadaşı incelersek 10.000 geri vermiş, işi batırmış vs gibi durumları değerlendirirsek kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, sadece bir şeyleri geçici veya temelli anlamda başaramamış olabilir. Sen ara ara 23000 TL gibi bir meblağya ulaşana kadar parça parça aldıktan sonra yeri geldiğinde tekrar vermeliydin.10 Yorumla Cevabını bildiği sorular soran insanları sevmiyorum. Olup olmayacağını gayet de iyi biliyorsun. Ayrıca hangi akla hizmet verdin o kadar parayi? Kardeşin değil, agbin değil, eşin değil... Altı üstü kıytıriktan sevgilin... Boşuna söylemiyorlar; "kadının saçı uzun amma aklı kısa olur" diye...
12 Yorumla
Soran+1 yılO üzgünken ben rahat olamıyorum. Kiyamadim öder sandim
+1 yılbir cacık olmaz o heriften.
BEn benim eski hatundan utana sıkıla 50 lira almıştım ünide kalırken. O da ziyaretime kız kardeşim gelmişti ay sonunda cebimde beş kuruş param yoktu o yüzden istemiştim.
Sonra ayrıldık (tabi ben ayrılmamıza rağmen gittim verdim kendisine parayı) ve bu para olayı buna rağmen sorun olmuştu. Annesi ve kız kardeşi arayıp kendisini kullandığımı parasını yediğimi falan idda etmişlerdi :D
Oysa hesap ödeyen taraf hep bendim.
Dışarı çıkardık -ay aşkım cüzdanımı odada unutmuium derdi hep. d
Bunca gereksiz ayrıntıdan sonra, bir şekilde paranı almaya çalış. Çok hevesliysen para dağıtmaya Allah rızası için bana bir Kawasaki Ninja 250sl al.
En azından ömür boyu duacın olur, ölmüşlerine yasin falan okurum.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kesinlikle yanlış erkek..
Adam gibi adam geleceği için para biriktirir.. Seninki ise senden geçiniyor.. Senin paranla iş kuruyor, sonra da batırıyor.
Hayır yani batırmasaydı da çok utanç verici bir durum..
Ben cüzdanımı evde unutsam kıza "bu seferlik hesabı sen öde" bile demeye utanırım, sen 23.000 liradan bahsediyorsun..
Bir de sana maddiyatçı diyormuş pes.. Ben de onun gibilere KENE diyorum..20 Yorumla
+1 yılKız arkadaşından borç para isteyen erkekten adam olmaz. Bunu yapan Türk erkeğiyse zaten olmaz. Hele senin anlattığın gibiyse hiç olmaz. Rahat ol parayı kurtar sonra ayrıl. Hem sen nasıl veriyorsun o kadar parayı. Cebinde 2 bin lira nakitle gezen adama suikast yaparlar bu ülke de.
20 Yorumla
+1 yılşu an sevgilim var bana birçok konuda yardım eder 4 yıldır beraberiz ben şimdi zengin olsam ve onun paraya ihtiyacı olsa benden istese ben veririm ve geri de istemem o parayı. ya seni para için kullanıyor ya sen sevgilini yeterince iyi tanımıyorsun ya da sen sevgiline yeterince değr vermiosun
10 Yorumlazor durumda olur, ailesinden biri hasta olur, ne bileyim ailesinin borcu olur falan borç isteyebilir, insanlık halidir. ama eski kız arkadaşıyla da böyle bir durumu varsa ve iş kuracağım diyip batıran, sonra da borcunu ödemeyen biriyse bence güvenilmez.
10 Yorumla
+1 yılLan. bir . s. ktirsin gitsin adi köpek borcuna sadık olmayan neyse erkek olsaydın derdim ona söyle diye ananı yolla demen lazım normalde ya da bacını ne diyim en sevmediğim olay kusura bakma çok çirkinleşti yazdığım ama hak ediyor öyle insanlar pis işlere bakan abilerimiz işte bu yüzden var sağolsunlar
10 Yorumla
+1 yılOlmaz abi adam gibi işi olmayan adamla evlenmeyin cevremde örneklerini gördüm yani bir ömür eniştesini baktığı adam nerelerine guvendiyse aldattı. Diğeri tuttu eşini köye götürdü surundurdu sonra çocuğun olmuyor diye kadından ayrıldı cebinde bir tüp bebek parası yoktu çünkü bu kadınlar asikti al nooldu
10 YorumlaO da bisey mi ya, 1 yil ciktiktan sonra ben 30 bin tl kredi cekmistim ona. Aradan bir ay gecti evlendik, aradan 5 ay gecti kansere yakalandim. Ben hastalaninca bir kac ay dayandi sonra ayrildi benden. Bosanirken anlasmali bosanalim borcunu odicem dedi. Aradan nerdese 10 ay gecti, ben iyilestim ama kapimda icra
111 Yorumla- +1 yıl
Karaktersizmis Kusura bakma Da Seni Başının Tacı Yapması Gerekirken Kaçmış Sizin Gibi Düzgün Kadınlar Da Böyle Karakter Yoksunlarini Buluyor
- +1 yıl
Sana Yaptığı En Büyük Kötülük Bu Bence İnsanlara Olan Güvenini İnancını Çalmış senden
- +1 yıl
Üzme Kendini Daha Fazla Hepsi Geçer Sağlığın Nasıl Şuan?
+1 yılYa bir erkek hadi karısını geçtim sevgilisinden nasıl borç ister ya bu nasıl onursuzluk gurursuzluk anlamıyorum hayatta bir b0ka yaramıyorsan yaşama daha iyi hemde bir erkek olarak yazık.. Sen paranı al ve ayrıl bu adamdan sana ne bir eş nede sevgili olur.
10 YorumlaYorumları okudum da, herkes parayı ilahlaştırdığı için yaptığın şeyleri hor görmüş. Her insan derin ve farklı. Gönül bu. Sen gerçekten seviyor musun bu adamı?
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Çok iyi bir insan. Bana hesap odetmez bile. Ama işte bir işte dikiş tutturamadi. Kafam bundan karıştı.
bir erkekte en sevmediğim huydur. Zaten evlenmeden önce para meselesinin alınıp verilmesi doğru değil.
Valla ben kadınlığımla bazen tevafüg bir iki erkek arkadaşımla arkadaşca yemeğe kalmışım dişarıda. Alman hesabı Kabül etmeyeceğini bildiğim için ben yemek sipariş etmemişim tokum deyip sadece meyve suyu almışım ki, onlara zarar olmasın.
İnsanın bir gururu olur. Nasıl insanlar var, şaşırıyorum.10 Yorumla23 bin borc nedir ya? Senden once de baska kizdan almis falan bildigin servet avcisi bu adam. Pardon adam dedim ya sansin varken borcu geri alabildigin an ayril ve kac ondan. Su an hicbir seyinken bu kadar rahatsa evlenince sana gun yuzu gostermez. Kendisi yatar seni calistirip parani yer.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 8,3b cevap paylaştı. hayat müşterek o parayı kazansa başka biriyle mi yiyecek. oda sizin için çabalıyor. ben hiç bir erkeğin jigolo hariç. kadınından zorda kalmadıkça para istemeyeceğini düşünüyorum. ayrıca kafaya vurma olayı aşkı biltirir. kafaya vuracağın bir şeyi hiç yapmasan daha iyi olurdu bence
12 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsalak diyecem kızacaksın saf deyimde kibar olsun bari ya öncekindende borç almış diyosun senin paranla onu ödemiş işte senden ayrılacak başkasından alacak öderse seninkini ödeyecek sen hala bundan eş olurmu diyosun bence olur ömür boyu maaş bağla sen senin üzerinden yaşasın niye uğraşıyosunki
10 Yorumla
+1 yılYani olabilir neden olmasın insanlık halidir borç alabilir tabi ama bir erkek sevgilisini para için kullanıp sürekli istiyorsa, yediği içtiği her şeyin parasını kıza ödetiyorsa artık yüzsüzlük olur bence böyle yapan çok erkek varmış bu sitede çok okudum 😂 😂
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmakla biraz geç kalmuşsın zaten borç alıpta ödemekte sıkıntuya düşenler borç verenleri maddiyatçulıkla suçlarlar hep taktikleri budur hep
15 Yorumla- +1 yıl
Yalnışmı düşünüyorum acaba
Soran+1 yılÖdemiycem mi dedim diyor. Beni paranla mi tehdit ediyorsun diyor. Paraya önem versem zengin biriyle çoktan evlenirdim diyor. Sadece beni sev parayı düşünme diyor da para benden çıkınca koyuyor tabi insana.
- +1 yıl
Bak bu taktikler hep aynı borcu olan kişilerde kendi hayatında kimseye borç vermemiltir ödücekte ne zaman sen onlar içinmi biriktirdin bşrde paraya çok önem veriyorsun demiyorlrmı kendisi önem vermiyorda borç vermeyip hep borç alıyor
Soran+1 yılAynen çok haklısin.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın bikmiyorum ama bence erkek dediğin swni koruyup kollamalı seni sıyup sıvana çevirene erkek denmez
Borcuna sadık olmayan eğer ödeyemiyorsa pişmanlıktan ölmeyen şahısa adam denmez. Üstüne laf yapıyorsa o kişiden en karlı bir şekilde uzaklaşman lazım. Borca alışmış demektir ve hiçbir zaman düzelmez hayatı ve yapacağı her işi borçlarla olur ki hiçbir işini tutturamaz...
30 YorumlaŞaşkınlikla okudum...
Ne ben böyle bir erkek tanıdım ne çevremde gördüm bir kızdan para almak ve geri odememek nasıl bir gurursuzluktur. ..
Ki sende evlenecem diyorsun sence bu kjsi doğru bir eş adayimi şimdiden senin eline parana bakıyor?31 Yorumla- +1 yıl
n. r bu halin çok hoş :)
bence yanlıs yapmıssın senı paran ıcın sevse 10.000tl gerı odemezdı demekkı bır arayısta iş konusunda eger tutturursa senle guzel bır hayat gecırebılır. ama tartıstıgınızda sureklı paramı ver dıosan bu olmaz erkeklık gruruna yedıremez sevıyosada. Bigun paranı bulur verır ve yollar senı
10 Yorumla
+1 yılselam bayan bence çok yanlış yapmışsınız gerçekten seven bir insan evleneceği kişiden borç almaz zaten yapacağı birşey varsa kendi kurardı düşünsene iş kuruyor batırıyor diyorsunuz yarın evleneceğin zamanda evliliği batırırsa
20 Yorumla
+1 yılSen saf mısın? Yoksa çok mu aşıktın? İnsan hiç o kadar para borç verir mi ya?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok asiktim
- +1 yıl
O zaman başka
+1 yılKesinlikle olmaz. Sevgin bir yere kaçmıyor arkadaşım. Birinden hakkını alırken aynı zamanda onu sevmeye devam edebilirsin. Seviyor olman kendini sömürtme sebebin olamaz. Istediği kadar kızsın. O para senin ve henüz aynı çatı altında yaşamıyorsunuz.
10 Yorumlaiyi bir es olmaz bence çünkü sanırım diğer ilişkileri de para üzerine kurmuş ve az miktar da değil hani.. sevgiyle karistirrma bunu ne olcak evlenince de basklrndan borç isteyip... sonu yok yani yol yakınken don derim emek var ama yazık etme kendine
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa insanların borca paraya ihtiyacı olabilir bu sorun değil ama bak ona hak verecektim ta ki senden önce başka birinden daha borç aldığını öğrenene kadar 😁 bence harcama kendini seven insan tereddüt etmez 💁
10 Yorumla Ne iş kurdu? ve Nasıl batırdı biraz anlatırmısın özel değilse...
14 Yorumla
Soran+1 yılOrtaklık dekorasyon işine girdi biriyle. İşçi ve malzeme parasi yetişmedikce ben teklif ettim verdim. Bir sene olmadan işi bıraktım dedi. Paramida vermedi dedi. Dedim niye her ay başı hesap görmedin o kadar söyledim.. Bana kızdı üstüme çok geliyorsun diye
- +1 yıl
İnşaat tadilat vs işlerinde hiç bir zaman ortak kabul etmez, kendimde inşaat mühendisiyim ve müteahitim, titiz hesap tutmadığın sürece batış gelir çalar kapını. Mesela sana şu şekilde örnek vereyim şu an 15 dairelik bir inşaatım var yaklaşık 900.000 tl ayırdım kenara, daha 3. kata geldim 400.000 tl ödeme yaptım ki planlanan ödemelerde vardı planlanmayan şeylerde çok çıktı. Basit bir örnek vereyim önceki inşaatımda kullandığın yük asansörü kg olarak yetmedi ve bozuldu, daha iyi bir asansör aldım 3000 lira, böyle böyle içeri giriyorum. Hemen hemen bütün inşaat, tadilat işlerinde böyle masraflar olur. Bak şuda tespit ettiğim önemli bir detay sürekli yanımda çalışan getir götür elemanı ayarlamadım ve kendi aracımda müsait değil bu tarz taşımalara bir ihtiyaç doğunca mecbur ustalardan birine söylüyorum mesela atıyorum 20-30 liralık bir malzeme alacaksa direk abi 250 lira tuttu der. Artık malzemeyi kendim alıyorum kendim nakliye ettiriyorum en az her seferinde 100 lira karım var...
Soran+1 yılOrtağız demişti. Herşeyi birlikte yaptilar ofiste ki mobilyalara kadar. Meğerse diğerinin adına imis şirket. Kizdigim şey parasını almadan neden işi bırakıyor. Neden yapılan işlerin parasını kendi almadı da ortağı aldı. Bilmiyorum ama insan 50 000 civarı paranin üstünü çizip kizipta işi bırakır mı? Bu garip geliyor. Gururla falan alakası var mı bunun. Ortağıyla da konuşmadık hiç
Hemen kesip atmak iyi bir secim olmaz, maddi konuda belli ki skntili ve utaniyor o yuzden sinirleniyor, evlenirseniz tabikide birbirinze yardim edeceksiniz, ama bu borc alma adamda aliskanlik olduysa ozaman iki kete dusun derim
10 Yorumla
+1 yıltabiki aranızda sevgi varken maddiyat onemlı olmaz kimde varsa amma velakin erkek olan o sorumlulugun daha cok altına girmesi gereken de o bence. bu dinen de boyle genel olarak da boyle olması gerekiyor o yüzden fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuçu her zaman karşıda aramak yanlış keşke vermeseydin...
Verdiğin birşeyi geri gelmiyecekmiş gibi vermeliydin. Para amaç değil araç olmalı ablacım evlendiğinizdede gayat sevgi dolu mutlu hayatınız kötü olabilirdi o zamanda tartısıp kaçmayını seçerdin.
Bazı soruları kendine sormalisin10 Yorumla
+1 yılBence burada önemli olan, senin paranın gelip gelmeyeceği falan değil, bence senin asıl düşünmen gereken bu insanla bir gelecek olur mu? 3 yılda 4 defa iş değiştiren bir erkek bana geleceğim için pek güven vermezdi açıkcası.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz paramızi hibe edek millet borç alsın IMF gibi ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ https://vocaroo.com/i/s1x79m69sLQ4 zaten senin gibi kızlar hep İnternet'te var
10 Yorumla benim kanaatim o adami birakma seninleyken eski sevglisinin borcunu ödemiş. dürüst adam. banane lan ben yeni birini bulmuşum deyip eski manitasının parasına çökmemiş. belkide kendi capinda birseyler yapmaya çalışıyor. ama olmuyor. batmasaydı çıksaydı belki hayalleri vardı. belkide hersey sana daha guzel bir hayat yasatabilmek için. dış seslere kulağını kapat sevgilini üzme :)
20 Yorumla
+1 yılCevapları evlenecekseniz ve o parayı beraber yiyeceksseniz, bunun senin param benim paramı olmaz. O sana verse nasıl İstemezse, sen de istemeyeceksin.
30 Yorumla
+1 yılAklın varsa uzak dur kızım. Elinde para tutamayan adamdan hiç bişey olmaz. evlenirsiniz para olmaz yarın öbür gün götürür seni parasıyla satar, anladın mı? Gereksiz aksiyona girme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaptığında salaklık hani, anan değil baban değil niye o kadar borç veriyorsun? Bu arada ayıptır sorması ne işi kurdu da battı?
13 Yorumla
Soran+1 yılOrtağı dolandırdı
Cevap sahibi+1 yılOnu sormadım işin türü neydi ne işi kurdu diyorum
Soran+1 yılDekorasyon tadilat
yanlis erkek tabi anlayamadnmi bunu is batirmis o kadar her sevgilisinde borc alacaksa yari dolandirici sayilir sevgisindende emin olma insanlar yalan soylemede cok profosyonel
10 YorumlaHayir ondan sana es olmaz
Bana gore o senden istifade ediyo
Bak gecmis sevgilisiylede edmis
Borc almis
Bence gecmis sevgilisi bu yuzden onunla ayrilmis10 Yorumla
+1 yılKadından para alan erkek mi? Pardon erkek mi dedim?
Bir kadın bile erkekten para talep etmemeli değil ki cinsiyeti erkek olan.
Parasız erkek gereksiz erkektir bir ömür öyle gitmez o olay.10 YorumlaPara her şey demek değil tabi ama çok şey demek. Parası olmayan adamla da evlenebilmek bu devirde büyük cesaret. Sizin iş zor gözüküyor. Bu arada haklısın bende olsam senin gibi düşünürdüm.
10 YorumlaEvlenirseniz borçsuz gününüz geçmez ve bütün sıkıntıya siz göğüs germek zorunda kalırsınız. Yanlış erkek olduğu gibi evlenilmeyecek erkek modeli bence.
10 Yorumla
+1 yılBu adamdan hiç birşey olmaz. Bak ara ara en fazla 100 tl falan isteyebilir bu çok normal insanlık hali ama onun dışında iş kurup batırmak falan... bir cacık olmaz balım bundan.
10 YorumlaAlışkanlık haline getirmiş. ben sevgilime bir yemek ismarlayamadim. kabul etmeyen etmiyor. o kişiden kaç hemen. omur boyu sırtına yük olur hep senden bekler. sonucta biz bayaniz bize bakicak olan erkeklerdir.😹
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar parayı hangi akılla verdin anlaşılır gibi değil. Öz kardeşin, kuzenin istese belki vermezsin. Dahası hala bu erkek doğru erkek mi diye soruyorsun. Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olanı yapmışsın. Paranı iste. Çekinme
Borç alınır ama ödemen gerekir zamanında, senin ona sürekli borcunu öde demen de yanlış tabi ama onun ki daha büyük az buz bişey değil 23000₺den söz ediyorsun bırak anam bu herifi bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki yanlış evlendiğinde anlaşamazsınız hep para konusunda kavga edersiniz bence yanlış , bidaha konuyu aç netleştir.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma istemelisin zamanında belki o kaçabilir heran bilemezsin
Soran+1 yılAyrıldık. Kaçamaz. Yeri yurdu belli. Ben onu seviyorum ama işte tek sorun oaes
Soran+1 yılPara olucakti
+1 yılEger evlenmeyi dusunuyosaniz o basarili oldugu taktirde siz kazanip yiyeceksiniz yine. Ha, sinirliyken bu borcu dile getirmek cok buyuk yanlis bana gore.
10 YorumlaDeğişik bir adam. Eski sevgilisinin borcunu ödeyecek kadar dürüst. Ama yazık insanlar gerçekten çaresiz olabiliyor maddi olarak. En yakınında seni görmüş bence çok güzel bir davranış sana gelmesi. Elbette çok düşünüyordur sıkılıyordur bence evlenme konusunu akışına bırak. Maddi işleri bulaştırma
10 YorumlaO kadar para verilir mi bir de benim bildigim erkek sevgilisinden borc para almaz gitsin baskasinda bulsun akrabasindan arkadasindan ha birde nasil isteyebiliyor karsi taraf yanlis anlar diye dusunmedi mi acaba erkek degil sadece bir bayanda istememeli bir erkekten borc para ben boyle dusunuyorum..
10 Yorumla
+1 yılMaddiyatçısın, bana öyle bir ithamda bulunsan seni 10 defa tek etmiştim. He şu var kız arkadaşımdan 1 tl borç almayı bırak, hesap dahi ödetmem o ayrı.
14 Yorumla
Soran+1 yılVallahi değilim.
- +1 yıl
Niye adamı itham ediyorsun verdiğin borçla her seferinde, çok ayıp birşey ya çok onur kırıcı
Soran+1 yılSorun para değil. Bir baltaya sap olamamasi
- +1 yıl
Çabalamış ama ne yapsın, çok problem yaratıyorsa bence oturup çok ciddi bir. şekilde konuşmalısın, gerekirse bokta koyun
Muhtemelen kullaniliyorsun.. ve evet bu kadar çok miktarda para almasi absürt bir durum..
.. ve yine evet ki ev kuramaz bu arkadaş. sadece zaman kaybi.
Seninde yanlişin paraya değer vermen.30 YorumlaBenim sevgilimden borç almam aldıysamda kuruşuna kadar öderim yiyemeyeceğim şeyin altına yatmam sana yazık yaa
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakma ama onun adamlığına sokayım ben cay paran olmaz 10 tl alırsın 23 bin nedir ya yuhhh evlenemezsin inşallah evlenmezsin bu adam seni evlenince soyar
11 Yorumla- +1 yıl
parani bırakma o şerefsiz karaktersizde
Yemeye calisiyomu bilemicem ama biraz gurursuz birisi o belli. Parayi almasindan dolayi demiyorum bunu siz ayrildiginuzda sen istedigin halde sonra baristiginuzda vermediyse bu onu gosterir. Ne yapip ne edip. vermrliydi
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbır yorum yapamam adamı tanımıyorum onu tanıyan sensın bu kişinın sorumluluk sahıbı olmadıgı goruluyor ama borcunuda o kıza odemış bu anlamda da iyi , ödemeyebilirdi de , sanırım iş sıkıntıları var o yuzden de sana gel evlenelım dıyemıyor
10 Yorumla seni kullanıyor ben asla borç almam deli gibi parasız kaldım sevgilim vermek istedi yinede almadım ben doğru bulmuyorum
20 Yorumlaben kesinlikle hiçbir insanoğlundan borç almam. ama ihtiyaç hali olur sıkıntı olur borç istemiştir çok şey yapma bence
10 Yorumla
+1 yılparası yoksa napsın 10 000 tl odemiş iyi niyetli fakat piyasa şartları zora sokmuş paradan dolayı bakma bence adam mı değil mi ona bak
10 YorumlaAyrıl gitsin ya al paranı da vermezse Korkut ama öyle adamla evlilik olmaz yarın çökük çoçuk olunca nolucak?
10 Yorumla- Devamını Gör (257)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat