Sadakatinizi sınayan sevgiliye ne tepki verirdiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadakatinizi sınayan sevgiliye ne tepki verirdiniz?

Bir tane cahilde güya beni sınayacak afişte giyinmiş bir kadın bir taraflarına dövme yapmışmış nereden biliyorum anlatayım tamda bizim beklediğimiz yerde bekliyor benim exte diyorki kadının dövmesine bak dedim bana ne yok bak bak bak bakacaksın aynısını bende yapacam diye ısrarla bakmamı istiyor en son ben dönüp bakınca telefonunu çeneme vurdu neymiş niye bakmışmışım aslında beni test ediyormuş diye ağzıma geleni saymamak elimin tersiyle bir tane yapıştırmamak için kendimi zor tuttum. Nasıl ruh hastaları ile vakit kaybetmişim halen belli değiller.
Sadakat sadece aldatmak ya da başka bir şey değil. Başkasına ya da dışarıya nefsini tutanın ömür boyu sadık olup yanında olacağı anlamına gelmez ki. Senin düşüncene destek çıkmaması, zor anlarında yanında olmaması, seni bırakması da sadakatsizliktir.
Kişinin içinde kuşku varsa ama yinede vazgeçemiyorsa sınamalı kimsede sorgulayamaz çünkü sınanan kişide kuşku yarattırmasaydı ama güveniyorsa asla sınamamalı güveni ters tepse bile sınamak otomatik suçlu kılar
Güvenebilmek için önce sınarım
Cevap
26Cevap
Gerek yok güvenilir değilse belli eder
Hayır güvenen insan buna gerek duymaz zaten.. eğer gerek duyuyorsa zaten güvenmiyor sevmiyor demektir. ben bir kızla sevgili olduysam sonuna kadar güvenirim onu saçma sapan testlerden geçirmem
Sınama ihtiyacı hissediyorsam zaten güvenmiyorumdur aynı şekilde karşımdaki de bunu yapıyorsa güvenmiyordur.. bunu yaptığıni anladığım hissettiğim an onu olduğu yerde birakirim bu kadar net
bi tepki veririm kavga olur yani hayır amaç ne bir de benim kadar sadık birisini deneyecek lükse bak ya! denersede yakalamıyım yani öyle ustaca denesin
Sınarım sınar
Sonuç gayet bağlayici güclu bir zemin
Bunda iki tarafın sınayan sınan olmasında bir sakınca yok
O ilişki doğruysa zaten sağlam olur
Sınanması gerektiği düşüncesi akla düştüyse yanyana durulmasının bir önemi yoktur. Güven oluşmadan ilişkiye başlanmamalı sırf bu yüzden dahi.
Test edilmekten hiç hoşlanmam. Sadaket sınanmamalı. İçinizde şüphe varsa zaten ayrılın. Adama yazık etmeyin.
Ummadığım kişi sinadigim da düştü eksiye özellikle erkek arkadaşlara söylüyorum yüzde yüz güvenmeyin
Kimsenin buna haddi yok ben zaten sinamam. Bu tarz seyler kendiliginden oluyor yaşamışım ordan biliyorum
Sevgili olduğum insana güvenirim. Güvenmeden sevgili olmam. Sevgili olmadan önce ya da sevgili esnasında da böyle testler yapmam.
Benim sınansa rahatsız olacağım için karşı tarafa da yapmam zaten güvenmediğim biriyle ilişkiye girmem.
Ben flörtken sınıyorum, sevgili olunca ve sadakat sınavını veremeyince ayrılacak kadar soğuyamıyorsun işte.
can alıcı nokta ne biliyon mu tam böyle evlilik sohbetleri yaparken yapacaksın bunu. düşerse kullanmaya devam düşmezse evlenemye devam
Arada küçük küçük kırmayarak şekilde imtihanlara sokulmali bence 🙂
Gerek yok zamanla kendini ele verir zaten varsa kusuru uzay boşluğuna şutlarım
Böyle insan ile uğraşamam. Bana güveniyorsa okey ama güven problemi varsa uğraşamam.
Hayır, sınanmamalı. Bu tip sınamalar yanlış anlaşılmalara çok müsait bence.
Sınamaya kalkmayın
Güvensizliğinizi hissettirdiğiniz an o ilişki çatırdamaya başlar
Hayır
Bu bir sına konusu değil
İçinden gelir sadakat öğretilmez test edilmez
Bu ne saçmalık güvenmiyorsan neden sevgiliyiz derdim muhtemelen ve baya kırılırdım
kasmayın abi bu kadar
kimse kimseye ait değil zaten
Kişinin içinde varsa karda yürür izini belli etmez.
Evet ya da hayır değişir zaten belli eder güvensiz olduğunu gerek kalmaz
Hayır böyle şeyleri sevmem seviyorsam gerek duymam böyle şeylere
Hayır, komik tepkiler veririm. Beni yenemez çünkü.
Kontrol güvene mani değildir ancak sürekli yapılması aradaki güveni zedeler.
yapıyorsa da bana hıssettırmesın... nefret ederım bırının benı testten gecırmesınden
Ben öyle şeyler yapmaya korkarım ya gerçekten sadık değilse, ya beni benimle aldatırsa omg
karşında ki kişi sana güven vermiyorsa hissettirmeyecek şekilde sınanabilir bence
Niye sınayım ki gerek yok kimse yapmasın böyle bir şey bence
Denesin görsün nasıl bir adam olduğumu
Sınamaya gerek yok, sadakatsiz olan kendini belli ediyor.
sahsen ben ugrasmam bununla yeterince sevildigimi veya mutlu oldugumu hissetmiyorsm zaten o iliskiyi yurutmem.
Sevgi sınanma gerektirir ve kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.😎
Aşk güven üstüne kurulur sınarsam o güven kaybedilir yaşarken öğrenirsin
Sınanan şey yoktur... Var olduğunu hisseden sınamaya kalkmaz zaten.
Gerek yok
Güven yoksa bende yokum
Çak beşlik bendensin 🖐️
Bence çok saçma ne gerek var.
Herhangi bir şeyi sinanmamali bence, hoş olmuyor
Buna gerek duymuyorum
Güven veren biriyse gerek yok
Ben böyle oyunlar sevmem beni soğutur…
Eğer bana inanmazsa böyle yapar
Güven yoksa baştan olmaz o ilişki zaten
Sonu ayrılıkla bitiyor genelde
Guvenmedgni düşünüp ayrilirdm