Flört her ne kadar sevgililik öncesi bir evre olsa da, en az sevgililik kadar " sadakat " kavramını hak eden bir evre.
Siz, flört ettiğiniz biri varken başka biriyle konuşur musunuz?

Flört her ne kadar sevgililik öncesi bir evre olsa da, en az sevgililik kadar " sadakat " kavramını hak eden bir evre.
Siz, flört ettiğiniz biri varken başka biriyle konuşur musunuz?
Tabii ki de gerekli sadakat Bir ilişkide olması gereken önemli unsurlardan biridir sadakat olmazsa güven olmaz hep insanın içine şüphe olur bu soruyu sen sorduğuna göre sana bir şey sormak istiyorum sen birine karşı şüphe duysaydın onunla ilişkin hiç sildirebilir miydin birinin sana karşı yanlış bir hareketini görseydin onunla ilişkini sürdürür müydün mesela senin kız arkadaşın en yakın arkadaşınla samimi davransaydı bu seni etkilemez miydi yanlış olarak sadakatinden şüphe duymaz mıydın tabii ki duyardın o yüzden sadakat Bir ilişkide olmazsa o ilişkide olmasın bence çünkü bir ilişkinin devamını sağlayan sadakattir ondan sonra saygıdır ondan sonra güvendir bu unsurlar olmasa o ilişki değersiz bir ilişki olur
Flört edilen kişiye sadık olmak gerekir evet. Aynı anda bir çok kişiyle konuşmak ne ya. Birini tanırsın, olmuyorsa başka birini tanırsın.
Flört dediğin bir çok kişiyle edilir, uygun olanını seçersin gibi saçma şeyler çıkarmışlar ortaya.. Ne kadar karaktersiz bir görüş..
Bence kendine saygısı olmayan insan yapar bunu net. Zaten bir seçenek olarak gören birinin hayatında kalanın da karakteri ve aklından şüphe ederim net.
++++
Teşekkür ederim ✨
Ricalar :)
Ne münasebet 😂
Vayyy bee kfjdd
Tabii ki flört ettiğiniz kişi, ilişki yaşadığınız kişi, sevgili olduğunuz kişi ve aynı zamanda evlendiğiniz kişi ilişkilerde sadakat çok önemli. Yani, zaten bir insana sadık olmayacaksan, bir insanın hayatında yer almayı isteyip de onun duygularına önem vermiyorsan, niye birlikte olacaksın ki? Bu noktada o insan, en büyük karaktersiz insan demektir. Hayatındaki kadına ya da erkeğe değer vermeden onunla bir şeyler yaşayan ya da sadece işi düştüğü zaman arayıp soran, ondan sonra çekip giden insandan pek de bir hayır beklemeyin.
Selam Seinjerlin! Flört konusu tam bir minefield 😄 Ama ben de tam bir aşk kadını olduğum için sadakat benim için önemli, ben flört ederken de tek bir kişiye odaklanırım. Böyle olunca hem insanın kafası karışmıyor hem de ilişki daha sağlam temellere oturuyor. Sevgilim var ve ona olan sevgim her şeyden önce gelir 💖 Ama flörtözlüğün mertebesi var tabii, tatlı flörtler her zaman dozunda olmalı. Flört ettiğin kişiye sadık kalmak ilişkinin sağlıklı ilerlemesini sağlar, tabii bu senin nasıl hissettiğine de bağlı 😉💕
Cevap
20Cevap
İlişkinin temellerinin atıldığı evrede sadık olunmuyor ise zaten devamı söz konusu olamaz..
Sadık olamayan flört etmesin mümkünse
E bir zahmet :D
Sevgili olmadan önceki aşama flörttür. Sevgili olunmak için tanınan flört bir zahmet sadakatini de göstersin. Sadakat göstermeyecekse ne diye bu işlere girişir ki? Gitsin o zaman çapkınlık yapsın.
Ben de sonlara doğru yükselmişim, gülesim geldi 😹. Bazen kendime gülesim geliyor.
Bence haklı bir yükselme :D :D
Sonuçta o kişiye odaklanıyorsun. Tabi ki gerekir.
Biriyle flört ediyorsam başkasına yan gözle bakmam
Flörtten anlamıyorum benim için tanışma yakınlık kurma sevgililik hepsi aynı baya zaman alan şeyler tanıyıp güvenir sever sonra şartlar sağlanınca evlenirsin ya da anlaşamazsın kimseyi üzmeden oyalamadan olmaz der yoluna bakarsın
Yanii sadık demeyelimde bir tanışma sürecinde birinin farkında olması ona az saygısızlık etmiş olur flört aşamasında karşılıklı duygularında olduğu dönem en azından hislere saygı duyulmalı
Eger ghosting yapiyo ve taktik pesindeyse, test falan yapiyosa bile umrumda olmaz. Beni deney faresi gibi izleyip gozlem yapamaz. Yani bana durust olmayana sadik olmam.
Eskiden ne güzel çıkma teklifi vardı da biliyorduk. Erkekler 3-5 flört yapıyor şimdi hiç gerek yok 😒
:/// Çıkma teklifi geri geleydi keşke.
İlk sana ederdim
Gerekir... bir kişi olur onla devam edersin etmezsen yol verirsin.. benle flört ederken başkasıyla da ederse engel atarim, rekabet sevseydik esnaf olurduk jsjs
Sadık olmak gerekir sonuçta bir kaç hafta sonra sevgili olucagin kişi o güveni veremediğin sürece sevgiliykende başkalarına yan gözle bakarsın
Flört te sevgili değilmi zaten yine canım lı cimli konuşuyonuz ee ona derken başka sına damı diyeceksin tabiki sadık olcan
Herhangi birine duygusal anlamda bağlı isen sadık olmak durumundasın diğer türlüsü net g*v*t olmaktır
Evet. Flört aşaması karşı tarafa bir nevi güven verme aşamasıdır. Güvensizliği flört döneminde oluşturmak ilişkiyi başlamadan bitirir..
Flört de çok kişilik olmamalı Ama kimse umursamıyor
Flört kelimesi bana aldatlmaya açık ilişki gibi geliyor sevmiyorum
🤔🤔hayır biri ile konuşurken başka biri ile konuşmak bana göre aldatmak sayılıyor
Çoğu kişi zaten 3 4 kişiyle aynı anda flortlesir arasından seçer
Sadakat karşıya değil kendine dır brnce kişi anca kendini kandırıyor
Elbette gerekir.. insanlar flörtü birkaç kişi ile fingirderiz vs diye mi düşünüyor nedir
Her türlü ilişkide saygı ve güven mutlaka olmalı yoksa ilişki menfaat ilişkisi olur.
Sadık olmak gerek ama ilişki kafasında gibi fazla benimseyerek değil
yok canım aynı anda 5 6 kişiyle konuşmayan bizden değildir
Sadakat ilişkinin temelidir..
İki taraflı bir sadakat lazım , tek taraflı olmuyor orası da biraz şans
normalde gerekmez ama seviyorsan içinden başkası ile konuşmak zaten gelmez o hissi bilen bilir
Burada flört amacı ciddi ilişkiye dönmesi ise sadık olmak gerekir, sadece takılıyorsanız iki taraf da bu kafadaysa gerek yok bence.
Tabii ki de flörtüm dışında kimseye dönüp bir daha bakmam bile
Edilmeli sonuçta bir yola çıkma ihtimaliniz yüksek. Bazı şeylerin sonrasını da düşünmek lazım..
Gerekir evet
tabiki gerekir, saygıı
Sadık kalmayacagnz kişiyle işiniz olmasn bi zahmet
her insan ilişkisinde sadakat şarttır
Flört sevgili değildir. Sadakatlil bir şey değil
Kesinlikle gerekir.
Flört ediyorsam başkasıyla işim olmaz.
Gerekir tabiki
Evet sadık olmak gerekir
Evet tabikii de , diğer şekli karaktersizlik olur
Tabi ki gerekir işin sonu başından bellidir
Mayınlı arazilerde dolaşma :D yanarsın..
Evet olunmalı
Gerekir
o sadık olmuyorsa sende sadık olma
İnsansak ve karaktersiz değilsek, bence evet.
Elbette gerekir
Bir zahmet ya
Zahmet olmazsa evet
Kesinlikle
Gerekir
Gerekmez
Gerekmezz
gerekir
Gerekir tabii
Ee bir zahmet
Sadik kalirim
Evet gerekli