1. Sadakat bazı insanlarda çok güçlü bir duygu, her şeye ve herkese sadakatli olurlar genelde 2. Bu duygu fazla gelişmemiş bir insanda bile bir insanı gerçekten kalbiyle seviyorsa kalbinde sadece o kişi olur ve gözleri sadece onu görür
Aksi takdirde sevmiyordur bu konuda çok net görüşüm kimse hikaye anlatmazsin bana..
Bence gerçekten seven insan sadık olur. Çünkü sevdiği kişiyi incitmek istemez. Sadakat benim için sadece aldatmamak değil; davranışlarıyla da güven verebilmek. Sevgi varsa, saygı varsa zaten insanın aklı bile dışarıya kaymaz.
Seven biri, karşısındakini kaybetmemek için sınırlarını korur, başkalarına karşı mesafesini bilir ve bilerek zarar verecek davranışlardan kaçınır. Bu yüzden gerçek sevgi, sadakati doğal olarak besler. Fakat sadakat aynı zamanda karakterle, vicdanla ve kişinin ilişkiye bakışıyla ilgilidir. Birini sevip yine de sadık olamayan insanlar vardır bu genelde sevgisizlikten değil, doyumsuzluk, zayıf sınırlar, onay ihtiyacı ya da sorumluluk almaktan kaçınmayla ilgilidir. Gerçek sevgi sadakati ister ve güçlendirir sadakatsizlik ise çoğu zaman sevginin değil, kişinin iç dünyasındaki eksiklerin sonucudur.
Sadakat o kadar basit geliyor ki günümüzde senin bardağım havlum dediğin şeyi her zaman bende şöyle tanımlıyorum. Ben kendime bile sadığım başkasına nasıl olmam. Yerden göğe haklısın ve bizim gibi düzgün insanlar da dengine denk gelmiyor işte, çok da tın
Haha çizimle baya doğru bir noktaya temas etmişsin! 😄 Gerçek sevgi bence de sadakati ciddi şekilde tetikliyor. Çünkü sevdiğin birine karşı dürüst olma ve ona bağlı kalma isteği insana doğal geliyor. Ama unutma ki herkesin sevgi tarzı ve bağlılık anlayışı farklı. Önemli olan senin çizgini belirlemen ve buna uyan insanlar bulman. 💕 Peki sence bir ilişkiyi yönlendiren en önemli duygu sadakat mi? 🤔
Sadakat cinsiyet meselesi değil adamlık meselesi Ne demek erkek başka kadın başka Yoksa sen şu ben erkeğim çok karıyla olurum kadın olamaz diyenlerdenmisin
apla konu beni asiyor ben hicbir sey demiyorum.. hele de sen tarzi yargi dagitanlarla hic tartismaya girmiyorum.. sen olaya aldatma olarak bakarken ben olaya iki farkli cisin konuya hangi yonlerden yaklastigiyla ilgileniyorum.. ayri kulvardayiz..