Abi evliler ne arıyor burada üstüne utanmadan eşlerini aldatıyorlar.
Evlilik heves değildir ya he ya yok değil. Bir aile bir yuva kolay olsaydı şu an herkes evlenmiş olurdu.
Biraz akıllarını kullansalar keşke.
Sadakatsiz biriyle yan yana gelinmez.
Abi evliler ne arıyor burada üstüne utanmadan eşlerini aldatıyorlar.
Evlilik heves değildir ya he ya yok değil. Bir aile bir yuva kolay olsaydı şu an herkes evlenmiş olurdu.
Biraz akıllarını kullansalar keşke.
Sadakatsiz biriyle yan yana gelinmez.
Evet bu konuda sonuna kadar vicdanım rahat oldu her zaman. Ya hep ya hicciyim birinin yok yere vaktini çalmayı boş yere oyalamayı vaatlerle ardımdan sürüklemeyi sevmem olmayacaksa da direk dile getiririm anlık üzülebilir ama uzun süreli üzülmesini istemem kimsenin
sadık olmak yetenek değil ki... içten gelen bir şey olması gereken bir şey. Yani doğal bi durum neden abartılıyor anlamış dğeilim
Çok sadık bi insanım her anlamda... sitedeki evlilere glince, suç onlarda olduğu kadar evlilerle fingirdeyen karaktersizlerde de bence... burada öyle bi piyasa var. Bi de arkadaşız derler sorsan
Ah be, sen bayağı dolmuşsun... Ne yazık ki sadakat olayında herkes aynı değil, bu da üzücü bir gerçek. Ama şunu söyleyeyim, herkes kendine yakışanı yapar. Sadakat, güven ve sevgiyle anlamlı. Bu nedenle, böyle şeylerle karşılaştığında kendini güçlü tutmalısın. Aşk her zaman mutlu olsun diye bir garanti yok ama sonuçta gerçek bir sevgiyi bulduğunda, işte o zaman her şeyin değeri oluyor. Eminim ki doğru kişi seni bekliyor! ❤️💪🏻
Ve evet, ben sadık biriyim. Aşka inanan ve kalbini tek bir kişiye adayanlardanım. Sevgilimle ne kadar mutlu olduğumu anlatamam! 🥰 #AşkKazansın
Agsuajsiakoawkao
Cevap
18Cevap
Evet tabi ki de.. sevdiğim kadına ömrümün sonuna kadar sadık kalırım.
Burada takılan evlilerin hesapları kapatılmalı. Evlilik, aşk böyle bir şey değil. Evliliğin getirdiği sorumlulukların yanı sıra sevginin aşkın da bir yükü olmalı. Sadakat, güven ve dürüstlük olmalı. Eşini uyutup buralarda takılmak ne kadar dürüstlük ne kadar sadakatlilik göstergesidir. Madem buralarda absürt şeyler yapıcan madem aklın dışarıda o insanın günahı neydi?
++
Gidene bile uzun süre sadık kalıyorum, kalana her türlü olurum.
Ya şaka mı hahaa ikimiz olabilir misin
Pp ve düşünceler..
Kayıp ikizim var da benim haberim yokmuş asjsj
Yemin ederim ya ahaha
Şoka girdim
Sadakatli insanları hiçe sayan toplum olduk ve toplumun ahlakı bozuldu evlileri bekarlarla görüyoruz boşanmışlar dullar hepsi bekarları yediler bize hiçbiri bakmıyor bile hep evli boşanmış erkeklere bakıyorlar.. ben de bekarım halbuki ve bulamıyorum.
Çok afedersinde burasıda genel ev değil evli bekar ayrım yapılıcak bir yer değil burası bir topluluk platformu içerde ahlaksızlık yapan varsa bize bildir ve engelle ama kimseyi neden burdasın diye yargılama
Dedim ki bak, evli ve karı kız peşinde koşan.
Anlamışsındır umarım :))
Evli olup adam olan görmedim de
Benim mi suçum bu
Sen kim sinirlenmişsen ona parla
Zorla gel cevapla demedik.
Evliler ne arıyor üstüne aldatıyorlar dedim.
Kaliteliyse sorun yok öbürü sorun.
Algı da seçici olmak yerine tümüne ilgili olman daha iyi olurdu da neyse
Başa çıkamam*
Benle başa çıkan adam daha doğmadı.
İsabet olur.
Ondan bana laf söyleyeceğine ilk Türkçe falan öğren olur mu en azından kişisel gelişim için iyi olur
Ve bu arada
Birleşik mi*
Bence seninkilere versin.
Benimkiler benim olduğum için şükrediyorlar.
Sadakat önemlidir benim için. O yüzden sadık kalırım, sadık kalınmasını da beklerim.
Bura ile alakası yok bence insanın içinde kahhhhhpoolik varsa bakkalda da aldatır eve de atar.
Ben kimseye kendimi kanıtlayamam. Sadık olmam gereken tek kişi kendimim. İstemeyen uzayabilir zerre umrumda diil
özgüvenin farklı bir cazibesi var. doğru olmasından ziyade erkekte de kadında da özgüven olduğunda karşı taraftan çok etkileyici gözüküyor. bu bir seçimden ziyade karakter durumu. bazılarına yakışmıyor çünkü bir kibire dönüşebiliyor. senin yorumunda yarın hayatında biri olduğunda çok iddaalı kaçacak bir cümle. ama insan akıl sağlığı için belkide en doğru bakış açısı budur kimbilir
henüz sadık kalabileceğim birine denk gelmedim. Denk Gelirsem kalırım.
birine sadık olmaya gerek yok sadakat bir erkeğin hak ettiği bir şey değil
Aldatma öyle sebebsiz olmuyor kadınlar işte bunu çözemiyor
Olurum neden olmayayım ki
Bence bı evlilikte bu yoksa boşanma en büyük sebeblerindedir aldatmadir
Kesinlikle , bir de akıl veriyorlar
Evet sadık kalmayı bilmeli herkes
Doğru dürüst insanlar olun
Sadakat konusunda sıkıntım yok, kendime güvenirim.
Evliler sitede napiyo cidden
Evet.
çok becerikliyimdir
aaldartma sitesi mi
kaç çıplak gördün
Yooo
😒
Hergun pilav yenmez abicim
Sen evlenme.
Kıza yazık.
Herkes baba olamaz.
Evlenmek isteyen kim
Napimmm
Sevgi pitircigi ol
Sana değil ama
😔😔😔
Evet becerebilirim.
Evli karılar eklesin
ağzına sağlık
Fb bile olsa sadik kalirim
Evet.
hayır
Hayir
Hemde kusursuzca
en kötü huyum.
Ney? olmak mı
sadık olmak kötü mü olur, güzel huydur. ama olmamak kötü.
Sadık olmayan biri olduğunu biliyorsan
Niye düzeltmek için çabalamıyorsun?
sanırım işime gelmiyordu, ama 1 ay önce kötü bir kaza yaşadım 2 hafta komada kaldım ve artık sadık biriyim.
Geçmiş olsun
Düşün kızın sana aynısını yaptığını ondan mütevelli neysen o karşına çıkar.
Ben de aşırı sadık biriyim biliyor musun
Arkadaşıma bile
sadık olmana sevindim ama benim durumlar farklı mesajın kapalı olduğu için yazamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?