KOCAM COK ÇOMAR ACİL YARDIM NE YAPABİLİRİMMMM?

Hanımlar beyler ben 24 yaşındayım 6 ay önce evlendim. Ama kocamın bu kadar çomar oldugunu bilmiyodum. Evlenmeden önce 2 yıllık bir ilişkimiz vardı sonra da evlendik. Kocam giydiklerime cok karisiyo yha. Neymiş efendim kocamın ailesinin evinde kaldığımız zamanlarda kahvaltıya sütyenle gelemezmisim. Ben evde hep ic camasırıyla gezwrim evlenmedsn önce de öyleydi ama kocamın ailesinin evinde öyle gezemezmisim. Ya yabanci mi var sanki ya! Kocam var annesi babasi erkek kardesi var! İc camasır bu ya görende cıplak gezmisim sanacak! Aynı sekilde onun annesi babasi da bana düzgün giyin diyo ama onlara ne istddigimi giyerim ben özgür biriyim! Neymis efendim kocamın erkek kardesinin yanında kocama sokulup canım seni istiyoo diyemezmisim. Ey insaf yha kocam o benim. Sanki baska erkege mi demişim canım seni istiyoo diye. Ha bir de sey oluyo is yerimdeyken erkek arkadaslarımla cwnsel muhabbet yapamazmisim. Arkadaslarım onlar benim! bir erkek arkadasımla mesajlasırken ona ögut veriyodum bu konularla ilgili o da sözlü olmaz uygulamali da ogut ver dedi kocam mesajı gördü cıldırdı arkadasımın kapısına dayandı. Yahu bu ne comarlıktır! Alt tarafı yardım istedi benden. Gercektsn nefret ediyorum boyle kocam gibi iyilikten anlamiyan comarlardan. Bosansam mı bilmiyorum ama katlanamiyorum artık bir yardım edin yha
KOCAM COK ÇOMAR ACİL YARDIM NE YAPABİLİRİMMMM?