Eşimden boşanmayı düşünüyorum ama?

Belki yazacaklarıma inanmayanlarınız olacaktır ama fake değilim. Biraz uzun olacak Okursanız çok sevinirim. Canımı çok ama çok sıkan, psikolojimi yerle bir eden bir durum var. 3 senedir evliyim ama hâlâ birlikte olamadık eşim olacak şahıs yüzünden. Balayında denedik ilk defa ama sertleşme sorunu oldu ve balayı boyunca (1hafta) daha da denemedik. Hatta inanır mısınız 3 senedir o gün haricinde hiç denemedik. Ne bana yanaşır ne öper.. hiçbiri yok adamda. Benden zaman istedi 1 sene kadar hem de. Anlayışla karşıladım bekledim. O zaman geldi adam da hâlâ tık yok. Konusunu dahi açmıyor. Hep ben onu kırmadan belli etmeye çalışıyorum. İşte çocuğumuz olursa odası nasıl olsun, yok işte bizden 1 ay önce evlenen şu arkadaşım hamileymiş vs. Bu süreçte yaşadığım başka sorunlardan psikiyatriye gidiyor ve antidepresan da kullanıyorum. (Hatta bu yüzden kilo da aldım ne yazık ki) Gel zaman git zaman aylar oldu hâlâ aynı. Çevrem bana hep ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye soruyor, arkadaşlarım 2. ye hamile kalıyor, doktora gitsem gebelik var mı ona göre ilacı yazacağım diyor derken ben de yeter artık dedim kendime. Doldum fazlasıyla haliyle. Adam 1 kere doktora gitmedi ya 1 kere. Ben artık bağırıp çağırınca doktora gitti. He bir şey oldu mu? Yine hayır. Ve yine konusunu dahi açmıyor. 2 gün önce bu yüzden aramız açıldı yine, yeniden. Az önce de tartıştık. Daha doğrusu o her zamanki gibi duvar olma özelliğini korudu. Ben kendimi yordum her zamanki gibi. Çok bunaldım. Psikolojim yerlerde. İş hayatında çok başarılı biri olduğum için beni kıskanan bir sürü insan var. Boşanırsam zevkten dört köşe olacaklardır eminim. Ama bu böyle bir ömür gitmez. Bu işin sonu yok. Ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum artık. Ailem de bu kararımı destekliyor. Ve eşim olacak şahısın ailesine ilgisizliklerinden ötürü de çok kızıyor. (Düğün günümde ve öncesinde bana yaptıklarından ötürü onları hiç affetmicem zaten) Boşanırsam çok zorlanacağım çünkü bambaşka bir şehirde yaşıyorum. Memlekete gitme durumum da imkansız. Ben ne yapmalıyım? Bana bir akıl verin lütfen.
Eşimden boşanmayı düşünüyorum ama?