Eşimle boşanmayı düşünüyorum?

Eşimle 4 senedir evliyiz annesi hasta ve tek yaşıyor bizim evimize alacağız kabul ettim ben. Sorun şu ki Kadın bilinçli olmasına rağmen oturduğu yerde altına işiyor devletten bez parası alıyor yani bildiğiniz dizisini izleyip çayını çöreğini yerken altına yapıyor ve bilinçli kendi de kabul ediyor. Ben en son sinir krizi geçirdim. Maaşımla aldığım düzdüğüm evim buram buram sidik kokuyor üstelik ben ürtiker hastasıyım çok tetiklendi. Sadece bu sidik mevzusu değil kadın sürekli konuşuyor ve kafası taş devrinden kalma sürekli bana laf sokma Peşinde ailesinden kimse bunu istemiyor huyu yüzünden ben acıdım da aldım hata ettim. Koltukları çamaşır suyuyla silmekten illallah ettim. Sabah 5te uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum beğenmezlerse o hemgamede beş karış surat.. kendimi hazırlıyorum işe gidiyorum akşam eve geliyorum günlük sidik temizleme yemek yapma çamaşır bulaşık üstelik bir de eşim bu kadar yorulmuşken benden de geceleri bir şeyler bekliyor. Biz en son kavga ettik anneni abine götür ya da otur kendin bak dedim ben gencecik kadınım şu yaşımda neler çekiyorum. Kendisini anasına yapmadığını benden bekliyor. Bana ağır laflar etti çok zoruma gitti çözmeye de yanaşmıyor ben de boşanmayı düşünmeye başladım çünkü karşımdaki adam anlayacak kapasiteye sahip değil ve ben evlendiğimden beri kendimi ne kadar ihmal ettiğimi ne kadar yorulduğumu yeni anladım. Eşim klasik Türk erkeği eve tek katkısı 9-5 çalışıp para kazanmak bu kadar bense çok fedakarlık yapıyorum bu olay daha da fark etmemi sağladı. Hazırda yurt dışında bir iş teklifim de var boşanıp gitsem mi?

Eşimle boşanmayı düşünüyorum?