Ne gereği var?
Ne sevgilisi ya?
Flörtte kal
Evlen evlen
Aşırı gerekli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilim var ve şu anki durumumdan memmunum, şu genç yaşımda ciddi bir ilişkiye hazır mıyım diye durmadan soruyorum malum üniversitem bitecek ve kariyerime odaklanacağım ve büyük ihtimal 28-30 yaşlarına kadar da evlenmeyi düşünmüyorum. Bu sebep ile de sevgilim varken özgür davranmak istiyorum, karşı cins arkadaşlıklarımın devam etmesi gibisinden, tabiki de sevgilime karşı olan durmadan devam edecek.
Sorunun cevabı olarak şunu sormak istiyorum sana geri, sevdiğin insan kıskanç veyahut kısıtlayan birisi ise onunla ciddi, uzun bir ilişki yaşamaya hazır hissediyor musun? Ama kendince doğru insanı, kendi kafanda eğlendiğin, mutlu olduğun bir insanı bulduysan evet onunla bir ilişki kurman en güzel seçenek olacaktır. İlişkin olduğunda karşı cins arkadaşlıklar da edebilirsin elbette, flört haricinde.
Merhaba, uzun uzun bir yorum atacağım.
Doğru flörtleşme mutlu bir ilişkinin ilacı olabilir.
Neden flört etmek gerekiyor? Çünkü elektrik yaratmak zorundayız. Kutuplaşma denen bir şey var. İlişkide artı-eksi kutup yaratırsak bir çekim olur. Aksi halde dostluğa hadi biraz da günlük ağız kullanalım kankalığa doğru bir gidiş olur. Bir erkek ya da kadın neden bir daha bir daha birisini görmek istesin? Tek sebep var; dışarıdaki sıkıntılarını günlük hayattaki moral bozukluklarını unutmak ve acayip bir heyecan yaşamak. Bunu ancak zıt kutupları yaratabilirsek yaşayabiliriz. O yüzden flörtleşmenin hayati bir önemi var.
Bazen insan flört etmek ile sosyalliği ayırt edemiyor, bu da ayrı bir sorun tabii. Günümüz şartlarında bu çok zor bir şey! Çünkü kadınlar kadın olduğunu erkeklerde erkek olduğunu unutuyor. İki taraf birbirine güvendiği sürece, ne çok kısa olmalı bu süreç ne de çok uzun.
Bence çok uzatmaya gerek yok. 1 sene yeterli bir süre bence. 1 yıl sonra söz, nişan, düğün ne varsa ilk adımlar atılıp toplam 1.5-2 yılda her şey bitmeli en uzun ilişkide. Yoksa ilişkinin suyu çıkıyor.
istediğin kadar flört et sevgili ol aynı evde aynı sorumluluklar dahilinde yaşamadığn sürece kadın erkek kim olursa olsun iyi tanıyamazsın. o yüzden evlen evlen...
Cevap
26Cevap
Burnunu karıştıran birini bile sevmek. Aşk ve ruh ikizini bulmak budur.
Sevgililik döneminin kıymetini bilmiyorlar yazık hepsine püüü
Ya hiç evlilik olayını aklina sokma hep flört kafasi olarak git
Ya da evlilik fikri varsa uzatma olayı
F:Kimbilir olayında fazla cıvkını cıkarmamak gerek sora ne sevilen kalır nede seven mazallah
Günü geldimi incigine cincigine bakmayın evlenin.25 yaşını geçirmeyin tavsiyemdir.
Çiftlerin birbirinden soguması için en müsait ortam uzun sevgililik dönemi
Evlendikten sonra
Sen böyle biri değildin.
Not Hep öyle idi
Çocuk alevi olduğum için beni cinsellik amaçlı kullandı.
Keşke sevgili olmasaydım. İntihar etmek istiyorum
iki kere aşık oldum ikiside alevi olduğum için bana yapmadığını bırakmadı hiç kimsem yok zaten ailemde b*k gibi hemde mal tipsizim
Dik dur arkadaş Melo haklı ben de aleviyim ama kimseyi kullan at olarak kullanmadım, kullanmayı sevmem. Olsun senin ahın onda kaldı, sakın öyle bir şey düşünme. Namus dedikleri illet bacak arasından ibaret değil. Bunu unutma iyi insanlar var bu dünyada bunu bil...
Sevgililik dönemi başlı başına saçmalık. Flört iyidir
Bence gerekli insanların birbirini tanıması için ondan sonra boşanmalar meydana geliyor
mutluysan neden olmasın? mutluluk olduğu sürece isminin veya ilişkinin kalıbının bir önemi yok bence
içinde iken değil de bitince ohoooo yıllar olmuş diyorsun ama kimse zamanını geri vermiyor :D o da başkasının kolunda :D
Baktin ki baydı artik yola çıkma vakti
Bitti diye üzülme yaşandı diye sevin
Evlenmek garanti iştir
Ben garanti işi severim
Gerekli değil ama acele de davranmamak lazım.
Uzayan hersey kabak tadı verir.
Sevgililik dönemi leşşşşşş ve de sıkıcıııı 👿💜👿
Yok flörtten sonra dirwkt ayrılık
Bence cok da uzatmamak lazım
Evet gerekli evlenecegin kişiyle ol herzaman
Çok uzatmadan evlenmek daha iyi
Aşırı derecede gerekli... 👍
Daha iyi tanımak için gerekli
9 yıllık bir ilişkim olmuştu.
yoo evlenecektim aslında 20 yaşında nişan yapmak için ailesinden istedik. askerlik yapmadığım için vermediler. ben de askere gittim. ben askerdeyken başkasıyla evlendi. Ben sadık birisiyim ilişkilerimde ama nedense yüz üstü kalan ben oluyorum.
orta okul aşkı ne yapsaydım lisede nikah mı yapsaydım daha 16 17 yaşımda
Bu arada beni tkip edebilir misin bir ?
Aga ss çok doğru la
ciddimisin askdjhasdhaksdhasj
Allah karşı tarafın yardımcısı olsun o zaman asşldkaşlsdkasd
Uğraşamam flótle mlörtle direk sevgili olmak lazım
Flörtten ötesi kasar.
ben evlençeemm
Çok uzunu bayar.
gerekli
Evlen
Sevgili ne demek