Eski sevgilimi çok özlüyorum ama ikiz kardeşiyle evliyim ne yapmalıyım sizce?

Merhaba. Gerçekten zor bir durumdasın. Ama merak ettiğim bazı şeyler var. Birincisi, liseye geçerken trafik kazasında yaşamını yitirdiğini belirtmişsin. Bu olayın üzerinden kaç yıl geçtiğinde eşin ile evlendin ve evleneli ne kadar oldu? İkincisi, eşin bu üste çıkmaların karşısında nasıl bir tepki veriyor? Üçüncüsü de şu, sevgili olduğunuz dönemde bu güne kadar eminim bayağı bir süre geçmiş. Peki bu süre içerisinde hiç mi duyguların bu şekilde yoğunlaşmadı veya değişmedi? Yani ne zamandır eşinin ölen ikiz kardeşinde kaldığını fark ettin? Cevapların için şimdiden teşekkürler. Şunu da belirtmek isterim. Eğer uzun süredir bu şekilde düşünüyorsan bence bu evliliği bitirmelisin. Kendin için değil, eşin için. Çünkü bir insana bu şekilde acı çektirmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir çocuk vardır doğrudur. Ama çocuk huzursuz bir ortamda büyüyeceğine, daha sakin ama anne babasını her istediğinde görerek büyürse daha sağlıklı olacaktır.
İste sevgilimle çıkmaya başladığımızda 11 yaşındaydım ve onu 14 yaşımda kaybettim. 19 yaşımdayken ikiziyle çıkmaya başladım ve 22 yaşındayken evlendik. Şu an 23 yaşındayım. Sevgilim ilk öldüğü zaman ve sonrasında onu hep sarılırdım ne bilişim işte elini falan tutardım zaten çünkü sevgilimi çok özlerdim. Ona açıldığım zaman zaten bana sevgilimi özlediğim için mi olup olmadığını sormuştu. Üste çıkmakta üstüme yok ve eşim de genelde özür diler. Bebeğimi aldırmak istemiyorum çünkü sevgilim ölmeseydi zaten bebeğim şimdiki bebeğime benzeyecekti. O babasız büyüsün istemem... onu bırakamam çünkü bu onu ikinci kez kaybetmek gibi olur.
O zaman yapmana gereken şey söylemesi kolay ama yapması zor birşey. Eşin eski sevdiğin kişiye tıpa tıp benzediği için bunu yapmak zor olacak belki. Belki hiç başaramayacaksın ve ömür boyu rol yapacaksın. Ama çocuğun için ve "eşin" için yapman gereken şey, artık eski sevgilinden vazgeçmek ve çocuğunun babasına yoğunlaşmak. Ona bir bak. Kendi ismi ile düşün. Kendi özellikleri ile düşün ve çocuğunun babası olduğunu düşünmeye devam et. Bir erkeği sürekli özür dilemek zorunda bırakmak çok yanlış bir durum. Onun kendi özgüvenini ciddi anlamda zedeleyeceksin belkide zedeledin. Artık ipleri elinden bırak ve eşine ver. Onunla durumu net olarak konuş. Kaygılarından bahset. Ama çocuğunun babası olduğu için yaşadığın ikilemi de açıkla. Artık eşine karşı üste çıkma. Sorunları kabul et ve onu bu şekilde küçük düşürme. Sonuç olarak yanında olan kişi artık o ve hep o olacak. Lütfen dediklerimi düşün ve güzel bir karar sergile.
Öncelikle başın sağolsun. Demek ki sevdiğin insanı kaybedince ona benzeyen kişiyi (doğal olarak ikizini) onun yerine koymuşsun, farkında olmadan boşluğunu doldurmak istemişsin. Öyle olur zaten genelde, birini unutamadığın zaman onu anımsatan birini ararsın. Bence iyi düşün kararını ver eğer cidden eşine karşı hiç hissin yoksa eşine bu durumu anlat seni anlar bence. Aklında o varken senin ikiziyle birlikte olman ikinizin de canını acıtır
Aslında baskasıyla evlenseydın unutrdun ama sen unutmak ıstememıssın kardsıyle evlenerek. yanı sen secmıssın hayatını. bu saatten sonra gecmısı bırak esının guzellklerınk sev ona bı ayrıntılı bak onunda seveblecegn mıtlaka asık olacagn tarafları vardır. sakın o cocuguna o ısmı koyma kurtulup sıyrılman lazm. boyle asla mutlu olamazsn. onune bak canm gormen gereken bır adam var kapatmıssın gormuyrsn.
Ona zaten aşığım... aşık olduğum adamın bedenine ve mükemmel bir kişiliğe sahip...
Ona asık olsan yatak odanda onun ısmını sayıklarsın boyle bırsey yok. sen kendını gormuyrsn. bellkı kımseye de anlatamamıssın. yapma yıllar gececk ve gerceklerle yuzleseceksın ozmn daha fazla uzuleceksın. bu bır rahatsızlık doktora gıt.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Anlattığınız durum gerçekse (Brezilya dizisi konusu daha az karmaşıktır); acele ile verilmiş bir kararın ağırlığı altında kalmışsınız... Bana göre yapılacak en mantıklı şey, hamilelik sürecinizi lehinize kullanmak ve şu durumdaki hislerinizi şimdilik eşinize yansıtmadan biraz uzaklaşmaktır. Eski sevgiliniz vefat ettiği ve bu ilişki (!) tamamına eremediği için, aklınızda hep soru işareti kalması doğal. Eğer onunla evlenebilseydiniz bu kadar kutsal olmayacaktı kalbinizde emin olun. :) İkiz kardeşi ile birliktesiniz üstelik, her an bir hatırlatıcı görevinde. Şu aşamada, eşiniz beyefendiye durumu aksettirmeyin ve kendinizi de çok dinlemeyin. Onun kişilik özellikleri dediğiniz gibi bambaşka, onlara odaklanın. Birey olduğunu ve mukayeseye yer olmadığını aklınızdan çıkartmayın. Hormonlarınız coşmuş haldeyken, 3 kişinin hayatını etkileyecek bir karar vermek istemezsiniz... :) Evlilik kararı aceleye gelmişse de; ayrılık kararı gelmesin bari.
Başka birini sevemeyeceğine göre en iyisini yapmışın artık ölen sevgilinin hatırına katlanacaksın. başka biri olsaydı daha çok acı çekebilirdin.
Tam bir filim olacak senaryo yazmisin, tebrikler yani. 😂😂müthis bir kabiliyet
Kardeşinin hatununu alan erkeğe ne dersin? Yengen lan o senin, isterse 5 yaşında çıkmaya başlayın kardeşin sevmiş, hiç mi kardeşine saygın yok. Hadi sen boşluğa düştün eski sevgiline benziyor diye neyse erkeğe ne dersin? Kocan tam bir neyse.
Belki o da benim gibi aslında kardeşini özlediği için benimle beraberdir. Bilemezsin onun da düşüncelerini.
Cok üzüldüm ya keske evlenmeseydin peki eski sevgilinle cinsellik yasadinmi hiç
Burdan sor. Bu arada çıkmaya başladığımızda 9 yaşındaydık ve o öldüğünde 12 yaşındaydık. Nasıl yapılırdı. Sadece öpüştüm o kadar.
Adına çok üzüldüm ama sunuda belirtmek isterim eğer şu an evli olduğunu kişiye kars hicbisey hissetmesen onla evlemez ve cinsel birliktelik yaşamazsın bazı şeyleri yutmaya ve kafana takma çalış belki hamile olduğun için daha hassassin bosanmafalan olmasın bence zaten olan olmuş
Bundan iyisini daha benzerini bulamazsın. Onun ile idare et artık. Diğerini de anın
Kuzey Güney dizisinden alıntı 😂
Bunun dizisi çekildi yavrum başka senaryo bul
Benzerliğiniz dizinin konusuna baktım ve ne alakası var? Sevgilim ölmeden önce kardeşiyle herhangi bir duygusal ilişkimiz yoktu. Liseye 14 yaşında geçtim 12 yaşında olduğumu nerden çıkardınız onu da anlamadım. Bence bu tarz konular dalgası geçilecek veya uydurulacak konular değiller ama siz böyle düşündüğünüze göre ya bunu yapıyorsunuz ya da çevrenizde bunu çok fazla yapan var öbür türlü böyle düşünmeniz çok daha garip olurdu. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
Sen bence o düşünceleri bir at kafandan senin yaptığın demeyim de düşüncen hiç olumlu değil
Sizin gibiler sayesinde annem evlen artık oğlum yaşın geçiyor derse sizleri göstereceğim evlenmemek için. Aşk İlişkileri
birileri :D kendi kendine bir seneryo yazmış :D cvplamış sanki :D
Lan ne anlatıyosuuunn
Netflix yetkilileri burda 1 sezon 10 bölüm dizi konusu var 🖐🏻
Karışık kullan 🤣🤣🤣
Ensest ilişkiler başlasın is coming.
Ensest ilişki demek akrabalık bağı bulunan iki insanın ilişki yaşamadı demek. Kocamla hiçbir akrabalık bağım yok yani ensest sayılmıyor bu.
güzel senorya
Gündüz onla aksam onla devam
GüzEL sEnArYo :)
Hangi filmin sahnesi bu lan ya
Çok çirkin bir düşünce
Sevgiler,
Açıkçası oldukça karmaşık ve zor bir durum içinde olduğunuzu görüyorum.
Öncelikle geçmişte kalan asla unutamadığınız büyük bir aşk var. Bunun sizdeki yeri çok farklı ve her zaman öyle olacak.
Size destek olan ve yakın olan bir adamın yaklaşımı sizi yanıltmış ve detaylı düşünmeden onunla evlenmişsiniz; bu çok sağlıklı alınmış bir karar gibi görünmüyor.
Anlaşılan o ki uzun zamandır bu duygudan kurtulamıyorsunuz. Size tavsiyem ondan ayrı 90 gün kadar zaman geçirin ve ona karşı gerçek duygularınızı tekrar gözden geçirin.
Belki de onu özlersiniz...
Bu durumda kocanızla evliliğe devam edersiniz; aksi halde yani onu özlemiyorsanız bu evliliğe devam edip zihninizde onu aldatmanın bir anlamı olmaz...
Sevgiler,
AY