Eski sevgilimi çok özlüyorum ama ikiz kardeşiyle evliyim ne yapmalıyım sizce?

Gizli Üye
Bizim ailelerimiz arkadaş olduğu için çocukken üçümüz hep beraber büyüdük. Eski sevgilimle ortaokulda çıkmaya başladık ve biz liseye geçerken bir trafik kazasında onu kaybettim. Kocam ve ben o zamanlar birbirimize çok destek olduk. O ikizini bense hayatımın aşkını kaybetmiştim. Kocamla çok zaman geçiriyorduk ve bu bana çok iyi geliyordu. Onu hep sevgilimmiş gibi görüyordum çünkü tıpatıp aynıydılar, tek farkları sevgilimde sevmediğim tüm özellikler kocamda yoktu. Üniversitedeyken bir gün kocama her şeyi anlattım ve bir süre sonra çıkmaya başladık. Evleneli birkaç ay oldu ama ben onu çok sevdiğimi sanarken yanılmışım. O benim için sadece iyileştirilmiş eski sevgilim. Ona haksızlık ediyormuş gibi hissetsemde bitiremiyorum. Kocamla her ilişkiye girdiğim zaman sevgilimle giriyormuş gibi hissediyorum. İnlerken sevgilimin ismini söylüyorum. İsimleri çok benzediği için (sadece bir harfi farklı) ona yanlış duymuşsun diyip bir de üste çıkıyorum çoğu zaman. Kendimi kötü hissediyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum. Şu an hamileyim ve doğacak çocuğumuza sevgilimin ismini vermek istiyorum. Ortada çocuk da var anlayacağınız kafam çok karışık, lütfen bana yardım edin çünkü bunu anlatabileceğim başka kimsem yok. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Eski sevgilimi çok özlüyorum ama ikiz kardeşiyle evliyim ne yapmalıyım sizce?
28 Cevap