İkizler burcu ve hep bir karasızlık bir değişiklik. İkizler olduğu için ayrılsam ayıp mı olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sevgilisiyle mutluyken birden mutsuz olup birlikte geçen vakti kabusa çevirebiliyor.
Karşısındakinin fikirlerinden çok kendi fikirlerine önem verirler. Anlayacağınız biraz benciller, hep kendini düşünürler.
Kendileri istedikleri gibi yaşarken karşısındaki insanın kendi belirlediği kriterlere göre yaşamasını isterler. Kıskanır, kısıtlar vs.
Çok zekiler ama bu dillerine vurunca dur durak bilmiyor ve bu durum kavgaları da beraberinde getiriyor. Yine de her ikizler burcu aynı olacak diye birşey yok...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında eğlenceli burçlar..
Hani değişken/tutarsız deriz ama o yönlerini görmezden gelirsen gün içinde ne kadar eğlendiğini göreceksin.
Bir kere mizah anlayışları oldukça yüksektir. Canın hiç sıkılmaz. Sen sohbeti sürderemezsen bile merak etme çünkü karşındaki aşırı pozitif ve ortamı idare etme konusunda dilbazdır. Yalnız bu dilbazlık seni korkutmasın samimi bulduğu kişilere karşı oldukça yapıcı davranırlar.
Kaybedecek değil, kazanacak günlerin olması dileğiyle))00 Yorumla
- +1 yıl
Yaaa! Yeter ama gerçekten yeter ne bu ikizler nefreti? İnsan değil miyiz biiiiz? İkizler burçları, bu dünyada görebildiğin en harika insanlar. Şimdi ne desem kendimi övmüş olucam o yüzden biraz araştır derim. Ayrıca ayrıl sevgilinden de ikizler burcu sana katlanamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
Ayrıl üzülürsün!
Bu ön yargı değil gerçekler.
Çünkü; çok şahit oldum aldattıklarına ve kız karşı tarafı üzerim diyerek ayrıldım diyenleride duydum. Erkekleri de farksızdır diye düşünüyorum... benim de hayatımda biri vardı. Hayatımı perişan edip gitti10 Yorumla Kesinlikle ayrılmalısın. Çocuğun vaktini daha fazla çalmadan bir an önce kurtul ondan. O da sağlıklı düzgün birini bulsun. Bu konuda ona yardımcı ol 😂
70 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim de ikizler burcu. Doğru karatsızlıkları falan çok oluyor. Ama ben nedense çok alıştım ne yapıp yapmayacağını artık önceden kestirebiliyorum. Bence ikizler burcuna çok haksızlık yapılıyor. Sadece biraz karakterini çözmek icin zaman gerekiyor. Sonra her hareketini benim gibi ônceden tahmin edebilecek kivama gelirsiniz
00 Yorumla - +1 yıl
hayatı ne çabuk öğrenmişsiniz ya hayatını burçlar denilen şeye göre yaşayan insanlar tamamen hayatta boş yaşıyan varlıklardır bence o çocuk senden ayrılmalı kendine denk biriyle birlikte olmalı
20 Yorumla Burca göre kimseyi yargılama. Bu şekilde yargılayan insanların bir de ateist, veya herhangi bir soyut inancı olmayanları da vardır ki hayatlarını çok ironik şekilde yaşarlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Yükselen önemli tatlım ayrılmak için önce onu da bir öğrenmeli çünkü ikizler hava grubu ve hava grubu yükselene bağlı değişkendir
00 Yorumla - +1 yıl
Burca bakarak yadırgamam önce karakterini huyunu tanımaya çalışırım. Beni yanıltmıyorsa tahmin ettiğim gibi çıkarsa uzaklaşırım
00 Yorumla Ota b*ka ayrılacaksan ne diye sevgili oluyosun.. beyin bedava kullanabilene 👍 he birde vicdan var görebilene😉
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Bunun sebebinin burçla alakalı değil kendisiyle alakalı olduğunu düşüneneyecek segmentteysen bir an önce ayrıl tabiki.
00 Yorumlaİkizler burcu tanıdığım vardı evet yorucu oluyor ama bu ayrılma sebebi değil bence :D neden ayrıldın dediklerinde ikizler burcuydu mu diyeceksin :D
00 YorumlaSorman hata hemen ayrıl ikizler erkeği lanetlidir @gnl_1998
10 Yorumla- +1 yıl
Burçlara inanmıyorum. Önemli olan kafaların uyuşması burç falan boş.
00 Yorumla - +1 yıl
Saçmalık burç için sevgilisinden ayrılır mı insan😬
00 Yorumla Ben yay burcuyum İkizler gibi kararsızım bir dediğim diğerini tutmaz iwnsgw
00 YorumlaAyrılacaksan ikizler burcu olduğu için değil, kararsız biri olduğu için ayrıl.
00 Yorumla- +1 yıl
Kararsizliktan hoslanmiyorsan ayrıl sırf ikizler burcu diye değil.
00 Yorumla - +1 yıl
Burcu ikizler olduğu için mi ayrılacan? 🙄 Bence ayrılma
00 Yorumla - +1 yıl
Benim eski sevgilim ikizlerdi şu an ki başak emin ol ikizler çok daha iyi jdjdjej
00 Yorumla - +1 yıl
Sen Hangi Burçsun? Ona Göre Karar Vermek Zorunda Kalacağım.
00 Yorumla - +1 yıl
İkizler çok flörtöz baya tanıdığım var hepsi aynı erkek kız istisnasız
00 Yorumla Ben de ikizler yükselenine sahibim ama ikizlerin en önemli yanı sevdiklerinin önüne siper olurlar, bu yüzden ex bf ile ayrıldım. Eğer burçlardan bu kadar tedirginsen burç bilmeyen biriyle çıkmanı tavsiye ederim
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Başıma bişey gelmicekse söylim ben ikizleri seviyorum ya
22 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
dislike atan ikizler kim
- Cevap sahibi+1 yıl
ikizler düşmanı*
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Aptalsın. Sevmeyi neden oyuncaklaştırıyorsunuz? Batsın böyleleri.
Ayrıl ayrıl sana lazım değil!00 Yorumla Kocamda oğlumda ikizler burcu. Kocam bi soylediginiyoo ben oyle bisey demedim der hep oğlumda gülüp eğlenirken bir anda kiyamet koparircasina ahlamaya baslar , sen bilirsin yinede 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Bence köprü den ya da yüksek bir yerden atla.
40 Yorumla Eski sevgilim de ikizler burcuydu çok gelgitliydi ama 3 yıl beraber olduk öyle abartılıcak bir burç değil ikizler
00 YorumlaBende ikizlerin aman yapmayın böyle şeylerr
Böyle şeylerde sormayın milletin aklını karıştırmayın😹😹00 Yorumlaİkizler burcu olmaktan memnunum😼
20 Yorumla- +1 yıl
Tamam inanıyoruz falan da abartmayın yani ayrılık sebebi burçlar olamaz
00 Yorumla Yaw ne var şu ikizlerde ne yapıyorlarki😡
20 YorumlaAyril ayrıl sen ona lazım değilsin 😏
11 Yorumla- Oğlak+1 yıl
😂 😂
- +1 yıl
Çok ayıp çok ikizler burcu en eğlenceli burçtur!!!
10 Yorumla - +1 yıl
İnsan olduğu için ayrıl bence.
10 Yorumla Ya deli mis8j:)
Ama sevgilik haram ayril00 YorumlaSevgili olmadan önce sormadın mı 😂
00 Yorumla- +1 yıl
Evet çok mantıklı bir sebep
00 Yorumla daha ne duruyorsun ayrıl
00 YorumlaAyrıl tabi burç önemli. d
00 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısın sen ya dkcjdkdjd
00 Yorumla - +1 yıl
ayrıl tabi senin gibi beyinsizle ne işi olsun
10 Yorumla - +1 yıl
İkizler candır 😎
30 Yorumla Burca göre insan yargılamak nedir ya
30 Yorumlaİkizlere gurban olun
20 YorumlaEn guvenilmez burc
10 Yorumla- +1 yıl
Ne salaksınız aw
10 Yorumla - +1 yıl
Daha önce hiç tanımamış gibi yap.
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl gitsin
00 Yorumla bende ikizlerim ne yaptık la size
00 YorumlaBide bu çıktı arkadaş
00 Yorumla- +1 yıl
Ikizler candir cann
00 Yorumla Hayatı burçlara göre mi yaşıyorsunuz gerçekten?
00 YorumlaKafayı mı yedin
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ortalık malı olduğunuz için ne farkedecek ki
20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Sevgili olman hata
10 Yorumla - +1 yıl
yazık kafana
10 Yorumla - +1 yıl
Troll...
00 Yorumla - +1 yıl
İkiziyle çık
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl