En İyi Cevaplar
Ergenliğimde aynı olay annem ile babam arasında yaşanıyordu, ben biraz fazla ergenlik mi geçirdim bilmiyorum sinirlerimin bozukluğuyla biraz babama karşı hadsiz konuştum ama o konuşmadan sonra bir fiske bile vurulmadı yani olay benim korkutmuş olmam değil, doğru olanı görmesi ve aynı hatayı bir daha yapmaması anlatmamın sebebide, varsa ortak bir tanıdığın aracı olunabilir yoksa oturup barıştıktan sonra güzel güzel konuşarak halledilebilir. İnsan öyle böyle değişir dicemde değişmeyen insanlarda mevcut ama umarım iyi olur.🙏
00 Yorumla
+1 yılKonunun ne olduğuna göre değişir biraz bu. 5 yıldır ilk kez tokat attı sonra da sürekli özür diledi diyorsun. Peki düşündün mü belki de kavga o kadar yormuştu ki aklı başında değildi? Bu bir bahane olamaz evet ama hatalı taraf sen isen ve inatla kavgayı uzatıyorsan kendini kaybetmiş olabilir. Hatasını anladıysa bir şans vermeliydin bence. Tekrarı olursa demek ki eskisi gibi değil der konuşurdun baktın düzelmiyor o zaman boşanma davası açardın. Bir tokattan dolayı direkt boşanma davası açılmamalı bence.
215 Yorumla
Soran+1 yılKendini kaybeden birisine vurması mı gerekiyor ben senin kafana kendim kaybedip ütü fırlatsam aynısını dermisin siddete bahane arayının evladı. Gebersin. Başka açıklamam yok
- +1 yıl
Ütü fırlatmakla ne alakası var? Şiddetin elbette ki bahanesi olamaz ve normalleştirilmesi doğru değil. Ama bütün suçu onda arama sıfır hatalı olsan bu kadar büyümezdi olay. Biraz kendine de bak ve konuşarak çözmeyi dene olmazsa zorlama. Evliliği bitirmek çocuk oyuncağı mı böyle?
Soran+1 yılAnlamaz senin gibiler. Anlamaz. Normal dozda ikimizde kabga ediyorduk o bana sayıyor ben ona sayıyorum ama ben kendimi tutup şiddete meğil etmezken herşey eşitken o şiddete baş vuruyor sert bir toksttı yere düştüm kafamı çaprsaydım kadın cinayeti diye burayı inletirsiniz o cinayetler hep bir tokst ile başlıyor. Ben bunu atlaramam. Haksız değilim ne olursa olsun siddet affedilmez. Bu kadar
Soran+1 yılSana göre ne yapması gerekiyor öldürmesi mi gerekli boşanmak için gebertmesi mi gerekli illaha. Anlamadım öldükten sonra mı boşanalım ne istersini,
- +1 yıl
Kendimi tuttum dersen işler değişir. Bazen bazı insanlar o kadar kışkırtıyor ki kız erkek farketmez haddini o kadar aşan oluyor ki kendini kaybedebiliyor karşıdaki insan. Ama eşini en iyi sen tanırsın hep şiddete meyilli bir insan olduğunu düşünüyorsan zaten uzatmanın anlamı yok
- +1 yıl
Ne öldürmesi gebertmesi arkadaşım sen öyle bir anlatmışsın ki basit ufak bir tokat gibi geliyor insana. Fazla mı hassassın ne?
Soran+1 yılŞundan bahsediyorum simdi çok tahrik olunca vurmak mı gerekiyor. Terk et çık dışarı boşan illaha vurmak mı lazım. O zaman sen bu kadın cinayetinde öldürülmesi hak etti diyenlerden misin? Bu ne biçim zihniyet.
- +1 yıl
Duyar mı kasmaya çalışıyorsun üstümden anlamadım ki? Kadın cinayeti diye cinsiyet ayrımına gerek yok cinayet her türlü cinayettir kadını erkeği olmaz. Kimsenin cinayet işlemeye hakkı yok.
Soran+1 yılBana vurdu sert yere düştüm. Bu güne kadar bana kimse vurmadı bu arada dudağım biraz kanadı. Ama ben yüreğime darbe aldık keşke dedim beni sokakta tanımadığım 100 kişi dövse ama sevdiğim adamdan şu tokatı yemesem dedim çoçuk ords yürütecte tokatı ben yedim oğlum o küçük hali ile anladı çığlık çığlığa ağladı ben kalktım yerden oğluma koştum bana öyle sarıldı ki oğlum bunu anlatamam. Oğlumu da aldım çıktım. ben bu günü ölsem unutmam kendimi tanıyorum onla evli devam etsem hep yüzüne vururum yüzüne bakmam. Hep bana yaşattığı bu gün gelir aklıma.
Soran+1 yılBu arada hala anlamıyorsun herşey bir tokwt ile başlıyoe bu cinayetler öyle oluyor yavaş yaval büyüuor.
Soran+1 yılSenin kadın olman benim içimi sızlatıyor sen şiddete bahaane arıyorsun tamam yarın kızını kocası her gün döver sende g aynen ne yaptı da vurdu dersin. Sus simdi
- +1 yıl
Bak ben de diyorum ki bu kadar büyük bir meseleyse tokat attı diyip bırakma açıklamanı. Yorumlara bakarsan herkes bir tokattan bir şey olmaz diyor çünkü ufak bir detay gibi anlatmışsın. Sen bu detayları versen herkes sana hak verir. Biraz düzgün anlat sende
Soran+1 yılTokat attı sonuçta ben uzatmayı sevmiyorum tokat bu yani ne yumruk mu tıkar
+1 yılbence bu kadar kolay olmamalı hem özür de dilemiş bence 5 yıldır 1 kere tokat atmış olmasına şükret kimi kadınlar hergün dövülüyor hem özür dileyip hediye de göndermiş eğer bunu alışkanlık haline getirirse sıkıntı olur. hem çok stresli dönemlerden geçiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılKimi kadından banane ben kendime bakarım
- +1 yıl
Tamam ama o kadar kolay birley değil o
Soran+1 yılKolay şiddete baş vuran sonucuna katlanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Her şeyin bir ilki vardır, her ilkin de devamı...
00 YorumlaŞİddetın hıc bır seklı kabul edılemez ancak 5 yıldır sıze herhangı bır kötu tavrı olmadıysa ve ılskınızde saygıyı kaybetmedıysenız ve sızın ona hıslerınız devam edıyorsa anlık bır reflex olarak goreulebılır dogru degıl ancak özur dılemıs pışman bellıkı. Malum streslı zor gunlerden gecıyoruz mevzu ne ıdı onuda yazsaydınız keşke.Çunkı bazen bayanlar hakıkaten erkeklerın en üst lımıtlerını zorlayabılıyorlar. Yınede bır sure sakınlesın brı bakın bakalım hıslerınıze esınızle konusarak çözum bulmayı deneyınız
40 Yorumla
+1 yılbenim Babam beni annemle beraber dövdü yıllarca dövdü ağzımı açıp yapma dediğimde bile sopayla daha çok dövdü hatta.. Her şeyi unuttum sanıyorlar her şeyi affettim sanıyorlar yüzüme gülüyorlar bazen de senden nefret ediyorum der gibi.. evden kaçsam kaçacak gidecek yerim bile yoktu hålå yok...
Siz de içinizden ne geliyorsa onu yapın.. ama üzülmeyin lütfen.114 Yorumla- +1 yıl
Helal olsunsana kiz ayni seyleri yasamisiz ama sen kisa sure yasamisindir ben senelerce
- +1 yıl
yıllar ve seneler aynı beyefendi bende yıllarca dedim yaa 😄 ama hepsinin ya. hiçbiri umrumda değil evlenecem ben gidecem buralardan 😄
- +1 yıl
Oldu yok oyle evlenme evlen tabi ama adam gibi karakterli yuregi guzel iyi bir insan bulup evlen bu devirde cok zor herkes ya para ya cinsellige bakior maddi manevi cok seyyasadom ama rasgele biriyle cikayim demedim sana tavsiyem boslukta olabilirsin alelade rasgele biriyle sevgili olma benden sana bir tavsiye bu gerek bilgi birikimim gerek tecrubem
- +1 yıl
yahu yok öyle bir şaka yaptımda siz tanımadınız o kişiyi
istemem ben zaten kimseyi hayatımda - +1 yıl
Saka olduunu anladik bee yinede soyluorz bilincaltinda bile olmasin die yaranamiorz yaa üff kadin diilmi hepsi ayni ayol yeter😁ustume gelme
- +1 yıl
yaaaaa şapşikk ne alåka yaa üzdün beni şu an ağlyrm glme skn üstüme 😄😄😄
- +1 yıl
Tamam aglama lutfen ozur dilerim hakliydin tamam sorry 🙏🤦🏾♀️😁 sapsik dedi yaa bana survivor cemalmiyim be ben
Soran+1 yılİkincizinde aslan gibi yüreği var
- +1 yıl
hihihihihii 🙈 tamam taöam sildim göz yaşlarımı,, bilmiyorum kiiii öyle diyesim geldiiiiii 🙈
- +1 yıl
teşekkür ederizz 💖💖
- +1 yıl
Estagfurullah yaa seninde oyledir yuregin kimseyi dinleme icinden ne geliyorsa kararini kesin ver kestir at kararim dogru ise dogrudur yanlis ise denedim dersin pisman olmazsim kendini yemezsin omur boyu keske yapsaydim diye kardesinden sana ufak bir tavsiye kimse senden degerli degil gonlunu yureini dinle dusun
- +1 yıl
Gormeyeyim daha asla agladigini pozitif oluyoruz gulumsuorz hep tabiside always smile diorz😁sapsikmis Allahim yaa yok minnak agucuk gugucuk bebis sevior sanki agzima bide cici bebe ver hih 😁🤦🏾♀️
- +1 yıl
Ona söz veremem boşver.
oyyy neydeymiş bakalım bijim bebişimijj mamacık geliyooo 🙈😄
bişi dicem biz sıyırdık mı? 😄 - +1 yıl
Ben deliim zaten iyi bir deli ama sende oylesin galiba serdar ortacdan iki deli biraraya gelmemeliydik sarkisini sana armagan ediorm 🙏😁
Onun yaptigini savunmuyorum yanlis anlama ama hem keske o bes yili heba etmesen hem de keşke çocuklarıniz icin dayanabulsrniz sizin gibiler. Sen onu affetmeyecegim diyorsyn ama oğlunda buyuyunce ikinizi de affedemeyecek. Ona bir aile olamadiginiz için. O kendini tutamayip şiddete başvuracaksa, sen de az da olsa oğlun için bir şeyleri goze alamayacaksan evlenmeseyfiniz. O çocuğa bunu yaşatmaya hakkiniz yok
00 Yorumla
+1 yılBence bir tokat çok fazla büyütülmüş yani dava açacak kadar büyütülmesi hiç normal değil ayriyeten de adam pişman hediye filan göndermiş belkide ilk ve sondu... Anladığım kadar da birbirinizi çok seviyorsunuz sonuçta 5 yıl evli kalmışsınız kolay değil. Ben bir şans daha vermenizi öneririm... Hiç birşey için geç değil...
00 Yorumla
+1 yılKararı almışsınız lakin ben yinede yazayım, bende 5 yıllık evliyim, eşimle büyük kavgalarımızda bile yumruğunu sıkıp kapılara vurur, bilir ki bana vurduğunda bitecek. O yüzden hem kadına el kaldıran bir adam değil heleki bana. Bence doğru kararı almışsın. Sebebi tek tokat değil, bugün tokat atan siz affedince yarın öbür gün devamını getirir. Heleki karısına savunmasız bir kadına tokat atan bir adam acizdir. Boşan gitsin.
00 YorumlaAşırı erkeklere düşman bir kız olarak tabii ki doğru bulmuyorum ama anlatmış olduğun hikaye biraz saçma 5 yıldır evlisiniz her şey yolunda ve bir anda böyle bir şey yaşanıyor? Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası çok özür dilerim asla ve asla doğru bulmuyorum yaptığı şeyin savunulacak bir tarafı yok ama 5 yılınızı da bir anda çöpe atamazsınız yorumlarınızı okudum güya çok seviyorsunuz bilemem hakkınızda hayırlısı olsun...
00 Yorumla
+1 yılTokatı basit bir şekilde anlatmış ne olduğunu bilmiyoruz, ben şöyle bir yorum da bulunayim belkide bu kişi kocasını kışkırtmış ve başarmış... ben nasıl olur da onu hatalı çıkartıp kendim haklı olup boşanırım bundan daha önce planlanmış birşeyde olabilir. Karı koca arasında herşey olabilir ne kadar basit ya ayrılmak şu zamanda senin sinsi ve kötü planlarında olabilir ama yukarda allah var hanfendi hesap günü kocanla yüzleşirsin bys.
00 Yorumla
+1 yıl5 yılda ilk defa vurmuş her insan hata yapar gaflete düşer affetmen senin için erdemli bir davranış olur. Hiçbirimiz mükemmel değiliz bilerek veya bilmeyerek kırıyoruz. Önemli olan pişman olmak affedebilmek. Sen affedersen bir evliliği kurtarmış olacaksın. Eşin boşanmayı hak etmiyor. Sen de hak etmiyorsun. Bu kadar abartman iyi olmamış. Evet anlıyorum kırgınsın ama ben her gün kırılıyorum her gün affediyorum. Sen de affedebilirsin. Hayat acımasızdır sen de pişman olursun keşke boşanmasaydım dersin. 5 yılda bir kere vurdu neden boşandım dersin. Sinirliyken kırgınken verilen kararlar yanlış kararlardır. Umarım aranız düzelir. Tek yastıkta kocarsınız inşallah.
10 YorumlaSende ona tokat atsaydın. Böyle böyle eziyorlar kadınları işte. Bir kez yaptıysa bir daha yapabilir dikkat et. Bence açıkca konuşun sorun neyse düzeltilebilen bir şeyse halledin ve bir daha böyle bir şeye izin vermeyin. Tekrarlayacağı halde boşalacağınızı söyleyin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeske yapmasaydı vurmamıs olsaydı ama bir anlık dengesizlikle yapmıs belli bes yılda ilk kez olmus diyosun. bence evlilik bu kadar kolay bitmemeli kırılmış olmanı anlıyorum haklısın da ama eşine affettirmesi için şans ver hemen yumuşama tavrın sert olsun ama boşanmakta ağır olur. bunun tekrarı olursa boşanırım de kesın bir dille uyar ama evliliğne şans ver
00 Yorumla Çok mantıklı düşünüyorsun vazgeçme asla demek meuili var saklamış şimdi çıkmış huyu devamı da gelir bence pardon yok bu işin yani
20 YorumlaBenım babam da annem hamıleykwn karnını tekmelemiş öksüz olduğu için de süreklı aşagılarmış hatta öyle bı tekme atmış kı kan gelmiş karnından o karnında tasıdıgı çocuk da bendım bunu gecen gun öğrendım babama sorunca gururlandı resmen bılmıyorum bız anne babamızı seçemıyoruz ama siz eşinizi seçebılırsınız babam kötu bırı degıl ama cahıllıklerın oldugu ortamda buyuyen ınsanlardan da uzak durun
250 Yorumla
Soran+1 yılHakşosı
Soran+1 yılHaklısın yazcak tım. Klavye kardeşim Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılBen yapamam
Soran+1 yılO bir erkek ezik Gigi ksdın hesabı kullanıyor... Kendisini site yönetim ine şikayet. Et.
Soran+1 yıl@İkibiniki hehehhe
Soran+1 yılMuhattapa almayın şu pisliği
Soran+1 yıl@Anravell boşver şu pisliğii iğrenç pislik
Soran+1 yılKızlar şikayet edip engelleyin ahlaksız la muhattap olmayın pisliğinde boğulsun bırakın
Soran+1 yıl@Anravell D o bir erkek orospuu lafına alınmıyor. Bence şikayet et
- +1 yıl
@Anravell Nasıl "şu an iyiler" diyebiliyorsun? Annenin yaşadığı bir tokat değil be resmen şiddet. Benim annemde aynı yollardan geçti ve hala babamı seven ataerkil ezik bir kadın benim gözümde. İyi olsalar bile olmaz olsun öyle iyilik. Yansın dünya kül olsun eğer bir kadın ona şiddet uygulayan bir erkeği sevip hayatını hala onla devam ettiriyorsa.
- +1 yıl
@Duru_1999 iyi anlasiyorlar mutlular bir kere bile tartismiyorlar artik herkes senin gibi dusunmuyor benim annem ve babam bunlari geride birakmis qma iyiki yollarini ayirmamislar cunku onlar ayri olsaydi eminim daha berbat olacakti hersey son olarak benim ailem mutlu duzeldik artik bu sizi hic ilgilendirmiyor eger ailenden memmun degilsen onlari bosanmaya yonlendirilebilirsin herkes senle ayni dusunmuyo.
Soran+1 yıl@Duru_1999 şu ergeni salla köpek Gigi erkek düşkünü. Erkekle doğmadık biz kendisi kocası olsa her gün dayak yer ses çıkarmaz pislik kadın
Soran+1 yıl@Anravell kudurr
Soran+1 yıl@Anravell bu nasıl mide bulandıcı bir kız herkese saldırmış. Eğitimsizlik diz boyu midem bulandı gerçekten
Soran+1 yıl@Anravell kes artık ergen yüz yok mu sende
+1 yılİşte burası kırılma noktası. Bugün bir tokat yarın tekme tokat olabilir ya da pişman olup bir daha tekrarlamayabilir. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum inan. Umarım en sağlıklı kararı verirsin. 🌸🌹
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılBence biraz aceleci davranmışsın. Tabi ki kadına şiddetin asla bir sebebi veya gerekçesi olamaz fakat adam gerçekten pişman ise bence herkes 2. şansı hak eder. Sana önerim bir kereliğine affetmen ve bidaha tekrarlarsa kesin olarak işi bitirmen olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden Tokat attı ama? İnan nedenini duyup aaa haklıymış demek için söylemiyorum kesinlikle el kaldırmak çok çok yanlış. İnsan düşünüyor acaba bir daha yapar mı affettim diye
22 Yorumla
Soran+1 yılKavga sırasında nornak bir kabga o bana sayıyor ben ona sayıyorum aynı şekilde eşit şarlarla ama ben kendimi kaybedip siddete baş vurmam ama o vurdu
Cevap sahibi+1 yılEvlilik kolay bir temel değil. Bence sürünsün biraz ama kesinlikle bu yaptığı çok yanlış
ya delirecem ya , erkeğin kabul etmeyeceği bir şey yaptığınızda sevseydi kabul ederdi ayağına giriyorsunuz tam tersi olunca yol veriyorsunuz , sıktınız artık
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben hep inciniyorum kolay pes etmişsiniz bir erkek bu kadar yalvarıyorsa son noktaya kendine zarar vermeye kadar gitmiştir. Gerçektenn kendimden biliyorum lütfen onu kırmayın uzlaşın bir şekilde.
00 YorumlaBence ani bir sinirle olmaması gereken bir şey olmuş
Eğer daha önce hi olmamışsa ve çok pişmansa hata yaptığının farkındaysa ve bir daha olmaz gibi geliyorsa bunu boşanmaya taşımayın00 YorumlaBen dayak yedim dudagim patladi ama bana bir sey olmuyorsa sanada olmaz cunku dayak yedim ama bende bos durmadım bana vurana bende vururum. Ayrica ozur diledi anlik siniriyle yapmis bazen insanlık halidir oluyor surekli olan bir durum degilse takma.. surekli oluyosada bosan gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. bir anlik sinir ve refslekle vurmus olabilir bence bu nedenden asla bosanma hem adam o kadar pisman olmus.
026 Yorumla
Soran+1 yılPişman olması o hatayı geri getirmex
Soran+1 yılVermeem
- +1 yıl
@violett44 insan sinirlenince kendini kontrol edemez yani bu tarz refkleksler olabilir hem konuya bagli bu sende gelmis burda bir kadinin bu yorumu yapmasi uzdu diyosun ben sanki taraf tuttum sanki erkekler kadinlara hep vurup ozur dilesin diyorum insanlar hata yapar ve pisman olurlar onemli olan bu hatanin tekrar edilmemesi ama sen yorumumdaki mantigi anlamiycak kadar tek duz dusunuyosun
Soran+1 yılBen simdi sinirlenip birinin kafasına ütü fırlatsam ne dersin peki yanlışıkla adam öldüren var neden hapse atılıyor o zaman atılmasın Yanlışlıkla sonuçta ! Ben böyle şeyi affetmem. Sonuclarına katlanır herkes
Soran+1 yılVar ya da yok ben kendi kararımı verdim önemliolwn bu
- +1 yıl
iyi tamam sen kendi hayatinida maffet cogunun hayatinida maffet en ufak seye bosan tamam mi aynen boyle yap sizin gibi en ufak seye bosanicaklar hic evlenmemeli bence tamam evi terk edersin kusersin ama giri barisirsin neymis sen kendi kararini vermissin onemli olan buymus cocugun varsa gelecegi ne olacak ama tabi siz sadece kendinizi dusunursunuz hic sasirmiyorum sizin gibilere 😏 ne halin varsa gor senin gibiler hic evlenmiycek valla
Soran+1 yılHaddini aşıyorsun hayatımızı manf eden bana tokat atan. Ben değilim. Haddini gerçekten aşıyorsun. Kendine bak. Ben sorud senden nasihat istemedim siz olsanız ne yapardınız dedim ama cahil türk kadınlarında bu genelde oluyor herşeye atlama isteği koca karışık geninizde var midem bulanıyor okuyunda bir halt olun akşama kadar salak saçma millete karışmak yerine
Soran+1 yılSizin gibiler felan sen cidden okumamış bir cahil sin. Senin gibileri bilirim ben erkek düşkünü seni dayak yersin her gün sssibi çıkarmasın. Hadsiz asalak insanlara saygı duymayı öğren yaşın 20 git okulunu bitir koca karı gibi milletin hayatına atlama. Asalak cahil
- +1 yıl
ben okulumu okuyorum gayet zeki bir insanim bu arada ben erkek duskunu degilim cunku kendime senin gibi tokat atilmasina izin vermem sen bastan oteriteni kuramamissin ben bana tokat atan bir buyugum degilse onun haricinde karsiligini alir ama sen sanirim erkek duskunu oldugun icin o tokatin aynisi ona patlatamamissin ama zaten sendende bu beklenirdi biliyordum bu yazdiklarimin gerceklerin zoruna gidecegini oylede oldu zaten :) hadi işine
Soran+1 yılEğitimsiz saygısız. Cahil. çöp beyinli
Soran+1 yılDefol artık yüzsüz ergen
Soran+1 yıl@violett44 anlatamassın bu salağa simdi ben siniele birine vurdum diyelim öldü ne olucak o tokat çok sertti diyelim ben biranda düştüm kafamı vurdum öldüm o zaman ne olucaktı düşünemez bu ergen düşünemez. Bu salak ezik
Soran+1 yılErgeni salın. Koca düşkünü bu dayak yer tek kocasız kalmamak için ses çıkarmaz böylesi
Soran+1 yılGizli üye sana gelince Allah'ın ergeni lafa bak 😅😅
Soran+1 yılHe he köpek akşama kadar başka işin yok Çok yaşa kesin baban seni dövüyor dur ananı da iyi dönmüş köpek annen boşanmamış köpek gibi dayak yemiş yıllarca kudurr
- +1 yıl
kopek benim annem yillarca dayak yemedi sadece bir kere bir hata olmus Şu an cok iyiler benim annem senin kadar gerizekali degil babam bana bir kere bile elini kaldirmamistir ama bakiyorumda bu davranislarindan babanin seni kopek gibi dovdugu belli b*k beyinli kopek seni kudurrrr😏
- +1 yıl
kopek benim annem yillarca dayak yemedi sadece bir kere olmus su an cok iyiler benim annem senin kadar mal degil babam bana bir kere bile elini kaldirmamistir ama bakiyorumda bu davranislarindan babanin seni ve anneni kopek gibi dovdugu belli b*k beyinli kopek seni kudurrrrr 😏😏😏 g*t'ü b*k'lu pacoz seni kudurrrr ergen velet
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBir saniyelik sinirle sana tokat atmış elinde olmadan yaptı belki 5 yıllık evliliğini bir tokat yüzünden bitirme
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben yapamam artık asla unutamam bunu
+1 yılSenin yaptığını yapmam asla neee saçmalık tokat attı diye boşanmak mı olur kadına şiddete çok karşıyım ama kıçı kırık bir tokat attı diye de boşanılırsa memlekette evli insan kalmaz yahu
18 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem asla boşanmazdım ama sevdiğim için canımı yaktı kıçı kırık deidğin tokat sayesinde ben pskologa gittim
- +1 yıl
Abartmış sın ablacım bana göre bu dünyada sadece ihanetin her türlüsünün affı yoktur onun dışında vardır aynı şekilde devam ederse o zaman o şiddete girer bir dakika bile durma derim ama kusura bakma ben tam ortadan konuşurum neyse onu yani bir tokat boşanmaya sebeb değildir o anlık sinirli olabilir iş yerinde sinirlenebilirim dünya hali herşey olur biraz metanetli olup alttan almak gerekebilir sen evlenirken imza atarken iyi günde kötü günde sorarken memur evet deyip imza atıyor sun evlilik cüzdanına o zaman kusura bakma sen kötü gün eşi olamaz sın nokta.
Soran+1 yılŞiddet benim son demim
- +1 yıl
Siz bilirsiniz ablacım yanlış yaparsınız ama unutmayın ki öfke ile kalkan zarar la oturur sonra pişman olmayın
Soran+1 yılOlmam. Ben bana vurmuş olan eşim ile daha fazla. Devam edemem yapamam
- +1 yıl
Siz bilirsiniz bana kızmayın ama bu şekilde siz zor ömür sürdürürsünüz..
Soran+1 yılKenfş başıma
- +1 yıl
Olacağı o zaten hanımefendi en son sanırım
+1 yılher insan hata yapar önemli olan eşinin bunu fark etmesi. böyle bir durum için yuvanızı bozmayın derim
20 YorumlaGitsin nüfustan erkek yazan yeri travesti yaptırsın. Kadına elmi kalkar. Adamım diye dolanmasın ortada
00 YorumlaBence de en iyisini yapmışsınız. Sonuçta bir kez tokat attıysa onun arkası mutlaka geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılBunu o anki psikolojik durumu ile bilmeden refleks icabı yapmış gibi 5 yıldır sana el kaldırmayan kişiyi 1 tokat için hemen boşamak senin kendine ve ona olan saygısızlığın olur ama karar senindir. Yinede onu affetmek ve ona neden tokat attığını sorarsan olayı anlayabileceğine emin olabilirsin.
00 YorumlaBir kereyle son verir miydim bilmiyorum, çünkü bende kızınca kendimi kaybedip tokat atabilirim eşime. Ama uzun müddet uzaklaşırdım evden, ne hali varsa görsün, toparlanınca bir şans daha verirdim, ama o zaman tekrar yaparsa iş mahkemede biter. Yani bir kere şans verirdim, ama sadece bir kere.
00 YorumlaTokattan şimdilik bir sorun olmaz ama tepkini çok fena koy eğer tekrarlanırsa o zaman boşanma yoluna git arada çocuk varsa boşanmak zor bir olay dediğim gibi tepkini güzelce koy konuşma onunla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılYuvasını yıkanın yuvası olmaz derler yuvayı dişi kuş yapar derler
10 Yorumla
+1 yılher insan hatta yaptı özür dilediğine göre hatasını anlamış bence boşanmanızı gerektirecek bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılBenim annem yıllarca dayak yedi sırf cocuklari için su an cok iyiler yanı bir tokat için boşanmak saçma yinede sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılTokat attı diye yuva dağılır mı?
Şaka mısınız?
Aldatma olsa anlarım da, insan öfkesine yenik düşebilir..
Hergün yapsa yine haklısınız ama ilk defa olmuş..
Bana kalırsa hakim sizi boşamaz..
#Vesselam27 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıcam hakim boşamadk mı ne olur evine gitmem yüzüne bakmam ayrı yaşarım bı da boşanmak.
- +1 yıl
Rahmetli babaannem, eniştemle halam tartışıp halam evi terkedince kızına demiş ki "Olur gel ama çocuklarını eve almam" :D Mahsus öyle demiş ki; halam çok iyi bir anneymiş asla çocuklarını bırakamazmış ve evine eşine dönmüş. Sonradan da "İyi ki o gün beni kabul etmedin anne, çok iyi geçiniyoruz" demiş. Ne zaman tartışsalar, babaannem damadını koruyup hak vererek arayı düzeltirmiş. Şimdiki aileler öyle mi? Yangın nerede, körük orada onlara göre... Kızlarını/oğullarını koruyorlar, oysa gelini/damadı koruyacaksın ki; orta yol bulunsun.
- +1 yıl
Yuva kolay mı kuruluyor da hemen dağıtıyorsunuz? Pire için yorgan yakılmaz.. Tekrar ederse o zaman boşanın ama bunun için yuvanızı yıkmayın
Soran+1 yılBoşanma davası açmak üzereyim benim için birr
Soran+1 yıl@uyuyançirkin ayrıca benim aileme yorum yapma hakkını kendinde bulman? Bu nasıl cürret benim ailem benim kararına saygı duyuyor. Sadece cünkü ben kendi kararımı alıxak yaştayom biraz satfı
- +1 yıl
Sizin ailenize has bir şey yazılmış mı? Zamane aileleri için genel bir inceleme yaptım. Ne sizi ne ailenizi, ne de eşinizin ailesini tanırım :) Zaten, iki cinsiyeti de bu nedenle belirtmişim değil mi? Ancak; sizi anlıyorum, asabınız pek hoş değil ve edilen her söz size kötü geliyordur.
Soran+1 yıl@uyuyançirkin sizi kutlarım çok iyi kaplisiniz teşekkür
+1 yıltokat atması sonra senden af dilemesi onu haklı cıkarmaz ama boşanmakta saçma
10 Yorumla
+1 yılBen olsam seni bosardim adam iyi tahamul ediyo cokta umrumdaydi d
00 Yorumla
+1 yılElalemin ne dediğini boş ver sen ne istiyorsun? kocanla onlar değil sen evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma bir tokata evlilik mi bitirilir. İnsan evladına bile vuruyor yeri geliyor. Abartma tekrar söylüyorum ve kadına şiddete son derece karşı biri olarak bunları ifade ediyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bititdim
Cevap sahibi+1 yılPişman olmazsın umarım hayat sandığın kadar toz pembe değil
Soran+1 yılToz pembe
Bende bir kadınım , şiddete asla evet demiyorum ama 5 yıldır normal giden bir evliliği bir tokat için yıkmak çocukça bisey. Bahane aradığın ortada senin , dövdü demiyorsun bir tokat diyosun özürler diledi diyosun anlamis değilim aldatilsan hadi neyse yâda bazı kadersiz hem cinslerimiz gibi her gün içip sıçarak eve gelip seni dayak manyağı etse de tamam ama bir tokat attı diye yuvamı yıkmam hatasını anlaması için küserim ama boşamam
11 Yorumla
Soran+1 yılGururlu kadın olmam bahane aradığım anlamına geliyor öyle mi. Vijdanına yazık olmayan şey
+1 yılPolise ver direk boşanma polis gelsin kapının önüne ne olduğunu anlat tehdit etsin kocani bir daha yapmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak çözüm degl
Bence ikinizde aile psikologuna gidin ki bence kocanız sizi seviyosa bidaha yapmaz öyle kolay bitmesin kocanı seviyosan konuş bir psikologa randevu alın:)
00 Yorumla
+1 yılDeli deli olma... Ne kadar kolay bosanmak... Insan sere de becerde.. yani... hemen bosan.. adam ozur dilemis,,,, Belki ne yaptin ki sende, Adam durduk yere tokat atsin sana
00 Yorumla
+1 yılKararını aldıysan sonuna kadar arkasinda durmalısın..
00 YorumlaBence ayrılma. Olur böyle şeyler. O da seni sevdiğinden bir an öfkeyle vurmuştur.
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim, gönderdiği hediyeleri de geri çevirdiniz değil mi?
210 Yorumla
Soran+1 yılHeralde.
- +1 yıl
Güzel, aklı başına gelsin üzerinize düşsün. :) Yine de boşanmanızı önermem. Tartışmanın boyutu ne olursa olsun fiziksel şiddete varmamalı bence de. Çocuğunuz var mıydı?
Soran+1 yılDava açmak üzereyim güncele bak
Soran+1 yılEvet oğlumuz var
- +1 yıl
Bakın, ben de asabi ve zor bilinen bir kadınım. Gururum herşeyin üstündedir. Bu nedenle de evlenmiyorum açıkcası, keşke siz de bekar kalsaydınız... Ben boşanmış bir ailenin kızıyım, kendimi geliştirip yetiştirdim ama parçalanmış bir aileye mensup olmak hissi hep içimde korku oluşturdu :( Eşiniz, elbette canınız, ciğeriniz ve bu nedenle de canınız çok yandı. Tekrar ediyorum; sebebin önemi yok. Fizikselleştiği anda sevgiye inmiş oluyor o tokat. Fiske bile olması, insanı yaralar. Ancak, size bir hemcinsiniz ve ailesi dağılmış ve yuva kurmaktan çekinen bir insan olarak yalvarıyorum; eşinizi süründürün, ağırdan alın ama boşanmayın.
- +1 yıl
www.hukuki.net/showthread.php Rica etsem, bu linke bir bakar mısınız?
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben yapamıyorum onu çok seviyorum ondan aldığım en küçük şey beni inctiuor
- +1 yıl
Dediğim gibi, tamamen haklısınız, ancak lütfen çocuğunuzun büyük hatrı için eşinize bir şans daha tanıyın. Eğer tekrarlanırsa; o halde tamamen bırakırsınız. Babaannem, dedeme yıllarca süren evlilikte kızmış, sırf bir tokat atmadı diye :) Gururunuzu n kırılışını boşanma haricinde ne tazmin edebilir acaba?
Soran+1 yılTanıyamam. Ben yapamam pisloğ gidiyorum çok etkilendim.
Soran+1 yılBu arada babaaneeni bir doktora götür
boşanmalısın şiddetin hiçbir şekli veya türü olmaz şiddet şiddettir kendine saygın var görebiliyorum bunu herşey dilediğin gibi olsun..
00 Yorumla
+1 yılBencede boşan o adama yazık olur yoksa herkes hata yapabilir ama adam hatayı düzeltmeye çalışmış sen ise yok unutamıyorum falan filan
01 Yorumla- +1 yıl
yoruma gerek bile yoktu da hiç
Özür falan dilediyse iyice düşünseydin çünkü 5 yıldır ilk defa attı diyorsun her insan hata yapabilir
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak evliliginiz nasil onu bilmek lazim. anlik tokatsa düşün derim.. tokat cok ciddi birsry kesinlikle olmamali.. ama evlilik daha ciddi..
00 Yorumlaani karar verme biraz sakin leş düşün öyle karar ver geçmiş olsun çok acı birşey
00 YorumlaBelki bir anlık sinirle yapmıştır yapma yazık etme bence
10 Yorumla
+1 yılYok yok boşanma devamkee yok abi millette akıl yok soru sorman hata ya
10 Yorumlabence haklısın boşanırsın
11 Yorumla
+1 yılbir kere vuran gene vurur ayrıl
10 Yorumla
+1 yılBence bu kadar büytmemelisin hata yapmış özür dilemiş sende bir büyüklük göstermelisin
00 YorumlaBence isteyerek yapmamış yaptığından da çok pişman gözüküyor yuvanı yıkma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşiddete tamam karşıyım da git boşan böyle travma komplekslerine triplerine gireceksen. adama yazık. bu kadar değersiz mi evliliğin
00 Yorumla
+1 yılOooo benim ozaman cesedini cikarmamgerekirdi herhalde😁
00 YorumlaBizimle kafa mı buluyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHyr
+1 yılBir seferligine affederim birdakind aslaa acimam
01 Yorumla
Soran+1 yılHım
+1 yılBen boşanırdım, tokat affedilmez.
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Yaşadığınız durumdan dolayı çok üzgünüm. İlişki içerisinde stres tarafların otokontrolünün ötesine geçmiş ve oldukça üzücü, yaralayıcı bir boyuta ulaşmış.
Size çok ciddi bir uyarı vermiş ilişkiniz. Bir şeylerin kontrol altına alınmasına, ilişkide çözülemeyen noktalarla ilgili destek alınmasına ihtiyaç olduğunu göstermiş.
Kontrolü kaybedecek kadar uyarılıyor olmak, şiddete maruz kalmak ya da maruz bırakmak bir ilişki içinde acil olarak nedenlerinin araştırılması, çözümü ve tekrarının engeli ile ilgili ivedilikle gerekli önemlerin alınmasını gerektiren bir durumdur.
İlişkide şiddet yaşandığında, pişmanlık yaşanmasının ötesinde, çift olarak yeterli derinlikte değişimlerin gerçekleştiğinden emin olunması ve mutlaka destek alınması gerekir.
Destek alana kadar, tarafların birbiriyle konuşurken çok uyarıldıklarında tartışmalarında ara almaları. Ortak belirlenen süre sonrasında tekrar konuşmaları birçok durumda yardımcı olacaktır. Fakat temeldeki problemler çözümlenmezse kısa süreli etkili olacaktır.
Sizin olmak istediğiniz yeri, ilişkinizin emek sarfetmeye değer olup olmadığını, eşinizi sevip sevmediğinizi ya da bir gelecek isteyip istemediğinizi düşündükten sonra eğer kararınız ilişkinize devam etmek olursa, lütfen mutlaka evlilik terapisi desteği alın.
Sevgilerimle,
Çok teşekkür ederim
Her şeyin gönlünüze göre olmasını dilerim. 🙋🏻♀️