Kocam bana tokat attı boşanmalı mıyım?

6 yıldır evliyiz 3 yaşında oğlumuz. oğlan ile top oynarken topu camdan apartman boşluğuna düştü bende indim hemen üzerimde ne olduğunu unuttum bile. Üzerimde gecelik ve sabahlık vardı Kapıdan girerken eşim gördü ve bana ters tokat attı bu şekilde nasıl inersin sen benim namusumu iki paralık mi ediceksin dedi bende unuttum kimse görmedi dedim o da bir kişi görse ben o adamı öldürür katil olurum haberin var mı sana bundan sonra dışarı çıkmak ta Yok dedi. Ben ona ikinci bebek müjdesi vericektim şu an aldırmayı bile düşünüyorum. Uyurken beni öptü ve üzerimi örttü sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam bana böyle söyledi : tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi bu günde. Bak çok pişmanım ellerim kırılsaydo keşke sende bana vur gel hatta döv beni üst üste ama böyle yapma özür dilerim sen benim gönlümün çiçeğisin hayatımın anlamısın dedi sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim akşam saatlerinde geldi bana hediye almış tekrar özür diledi bende bu kadsr kolay değil affetmem. Ben bir hafta annemin yanına gidip kafa dinleyip geri gelince unuturum belki dedim o da tamam bitanem sen nasıl istersen ama lütfen benim yaptığım bir hata yüzünden tüm doğrularmı silme seni ne kadar sevdiğimi bil ona göre karar ver dedi bebeği henüz söylemedim annemin yanına gidicem bir haftalık sonra belki söylerim sağolun iyi günler
Kocam bana tokat attı boşanmalı mıyım?