+1 yılYorumları okudum ve gözlerime inanamadım. Herkes adam haklı demiş, şiddeti normalleştirmiş. Arkadaşlar kadın cinayetleri nasıl başlıyor biliyor musunuz o sizin alt tarafı bir tokat bir şey olmaz dediğiniz tokatlarla, psikolojik şiddetlerle başlıyor ve sonucu cinayetle bitiyor. 6 yıldır ilk defa vurmuş olması bir daha vurmayacak olduğu anlamına gelmiyor. Özür dilemesi, uyurken öpmesi de çok pişman olduğu anlamına gelmiyor. Yani bu adamın bu kadına tekrar vurmayacağının garantisi yok. Böyle saplantılı kıskançlıklar yapması kadını çok sevdiğini ve sizin tabirinizle sahiplendiğini ( o ne demekse artık biz köpek miyiz de sahipleniliyoruz) göstermez. Şiddet sadece fiziksel de olmaz, adamın "bundan sonra dışarı çıkmak da yok sana" demesi ve üzerinde psikolojik baskı kurması da bir şiddettir, psikolojik şiddet. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, bazı yorumlarda insan namusu için yaşar diye bir şeyler yazılmış baya komikti güldürdünüz beni teşekkür ederim. Birçok kız kullanıcı da adam haklı gibi şeyler yazmışlar, üzülerek söylüyorum ki kızlar acıdım size, ne yani yarın bir gün evlenince basit ve konuşarak anlaşılacak olaylarda eşiniz size şiddet uygulasa, dayaktan öldürse adam haklı diye susup oturacak mısın? Çok cahilce bir düşünce yapısı lütfen hakkınızı arayın, sizin de bir değeriniz var, bu dünayaya kimsenin namusu olmak için gelmediniz, hayattaki tek vasfınız da bu değil emin olun.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKim olursa olsun sana tokat atmaya hakkı yok. Şiddet bir suç, gerikafalılık ve cahillik belirtisidir. Sorunlarını konuşarak çözemiyorsa eğer o zaman zavallıdır.
Boşanmak o kadar kolay değildir öncelikle bunu bilmelisin. Ve bence bu süreçte ondan uzak durarak onu izle gerçekten rahatsız olduysan ve genelde böyle erkeklerde kadından sonra maalesef çocuklara da şiddet yapabiliyor işte o zamana gelmeden onu izle. Şiddet kullanan insanların psikolojisi normal değildir ve kocanızın söylediklerini artık 21. yy da bu şekilde yapması ne kadar kötü bir durumda olduğunu gösteriyor. Ona bunun yanlış olduğunu ve hiçbir şekilde size el kaldıramayacağını söyleyin anlamıyorsa bir psikiyatrist-psikolog danışın. Hala olmuyorsa karar sizin.
Bir de onun namusu sizin üzerinizden miymiş yok ya. Önce kendinize bakacaksınız beyler karınız eğer bir şey yaparsa ki alt tarafı bir gecelik ama neyse o sadece karınızın namusunu ilgilendir. Bir de katil olabilirim demiş. Hayret bir şey ya. Sen kimisinde bir canı alabileceğini söylüyorsun densiz. Her neyse çok sinirlendim. Tek söylemek istediğim babasız büyümek bir çocuk için çok zor oluyor ama bir anneninde bunları yaşaması çok zor. Dediğin gibi doktora danışın hala olmuyorsa karar sizin ama ben olsam çok dikkat ederdim.45 Yorumla- +1 yıl
Oh be sonunda kanser olmadan mantıklı bir yorum bulabildim.
- +1 yıl
@sedackdjslwm ben de çok şaşırdım. Bir kısım ne olacak bir kısım hemen boşan. Hayatı çok kolay sanıyorlar herhalde.
- +1 yıl
neredeyse herkes adama hak verimiş
- +1 yıl
@sedackdjslwm toplumun kafası b*k gibi olunca böyle oluyor. Hayat bu kadar kolay değil. Hiç yaşamadan buna bu kadar kesin cevap veremezsin. Ayrıca adam haklı da değil haklı diyenler de çocukken baskılanmış ve genelde ailesinden bunu gördüğü için normal sanan zavallılar.
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılBen boşardım. Neden? Benim evlendigim kişi beni tanıyor olduğunu düşünerek yazıyorum. Tokat atamayacagini bilir, atarsa da olabilecekleri... Bir kere vurmuş, kocandir, bunun için yuva mi yıkılır diyenlere karşılık, bunun için yuva mi yikilir? Bunun için kadına tokat mi atılır, diye değiştirmek istiyorum. Olay erkekten kadına yansidiginda her zaman kadinlar bastiriliyor. Her zaman kadın affedici olmak zorunda ve her zaman kadin alttan almak, yuvayi toparlamak zorunda. NEDEN? bu mecburiyet neden? Öyle bir şey yok. Bir insna kendini, kötü duygularını ne derece kontrol altında tutabiliyorsa o derece "insandır". Evin gerçekten babasiysa bir kere , düşen topu gider kendisi alırdı. Kadinin yediği küçük büyük fark etmeksizin her darbenin kucumsendigi bu bağnaz memlekette her zaman erkekler hakli her zaman erkekler her şeyde hak sahibi. Bana bir erkek tokat atacak, o adamı dogduguna pişman ederim.
31 Yorumla- +1 yıl
Buraya yazıyorum, belki devam eder de görürseniz... Diğer cocugunuz doğduğunda da bir şiddet olayı yaşayacağınız "garanti".
Boşuna dememişler, bir insanı tanımak istiyorsan onu öfkelendir, diye.
+1 yıl6 yıllık evlilikte ilk kez böyle bir durumla karşılaşmışsın bu senin için çok yaralayıcı olabilir üzülme. Eşin de gerçekten bir anlık sinirle yapmış ve pişman olmuş hatasının farkında olması çok güzel. Senin gönlünü almaya çalışmış. Hamileymişsin de allah analı babalı büyütsün evladınızı. Annene bir şey söyleme. Aile sorunlarını eşinle halletmeyi dene sonra işin içinden çıkamazsan aileni dahil et..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılBoşanmalısın boşan ve güçlü dur. Bugün döver yarın öldürür 6 seneymiş yok 10 seneymiş boş laf o tokatı attıysa o an evlilik bitti. Çocuk için de namaz kıl dua et cana kıyma hayırlısı ama sakın affetme güzel sözlere inanma seni dövmek ne demek ya sahipsiz mi sandı. Korkma elalem ne der deme ama tokat ı kabul edersen kendine ve çocuklarına oğluna ve bebeğine de haksızlık yapmış olursun. Hatalı da olsan sinir anında vurmaya hakkı yok , ben suçluyum kışkırttım deme ezik değilsin mal değilsin. insanlar Sinir anında insan öldürüyo. Tekrar yapmayacağı ne malum. Kendini kendin kurtarmazsan kimse seni kurtarmaz. Kızabilir olur insan ama vurmaya hakkı yok ve bahanesi de yok. İnsanlara bakma sen kendini düşün. Kimse sana batan ineği kendine batırmadıkça acını acından saymaz. Anlamaz. Bende anlamam yaşamadım yaşamam inşallah. Bende dayak yedim ama kabul ettim derler evet onların sorunu bazen mecburiyetler var. İlla affet istiyorsa iyilikle boşan. Sonra Allah göstermesin çocuklar annesiz kalır. Bugün döver yarın söver. Saygı bitmiş. Saygı bitince evlilikte bitmiştir. Eskisi gibi olmaz. olur bir kere dövdü diye bir şey yok. Kendini ezdirme dik dur. Hakkında kolay hayırlı olsun inşallah. Üzüldüm. kimse hakketmez. Be ayrıca şiddet elle fizik olarak değil pisikolojik olarak da var. Gücü sana yetti. Hafife alınacak konu değil. Böyle böyle cinayet oluyo işte. Kal sağlıcakla.
00 Yorumla
+1 yılEşinizin tepkisi yanliş olmuş , ne olursa olsun vurmamalıydı.
Ama sizde hatalısınız , gecelikle dısarıya çikamak cidden absurt bir durum.
Boşanmanız gerekmez ,6 yıllık evliliginizde size el kaldırmayan bir adamdiysa bunu bir an tepkisel bir refleksle yapmış olabilir bu durumu tekrarlarsa affetmeyeceğinizi söyleyin
Ve yaptığıniz şeyin yanlış olduğunu kabul ederek sizde tekrarlamayacağınızı söyleyin
Yuvayı yıkmak için ciddi bir mesele yok ortada, aşabileceğiniz bir konu75 Yorumla
Soran+1 yılBen de unutkanlık var hamilelik nedeni ile hap alamaıyorum ocakta yemeği üzerinde ne olduğunun kahvaltı yapıp yapmadoğımı unutuyorum bazen
- +1 yıl
B12 takviyesi alabilirsiniz ki gebelikte önemli vitaminlerden biridir. Unutkanlık için iyi bir tedavidir. Geçmiş olsun
Soran+1 yılDoktorumdan daha iyi biliyorsunuz heralde siz hangi tıp fakültesini bitirmiştiniz? Doktorum bana bir hap vermedi ama
- +1 yıl
Estağfurullah😊 jinekolog asistanıyım sadece tavsiye ettim doktorunuza danısabilirsiniz ki aldığınız folik asit B vitamini ailesindendir. Biz genelde unutkanlık sorunu yaşayan hastalarımıza folik asitle birlikte b12 takviyeside veriyoruz
Soran+1 yılBen de aslında B12 kaynakları unutkanlık yok genetik olan bir şey aileden gelen bir unutkanlık var
İnsanlar bir yere varmak için konuşarak anlaşmalı, şiddet asla çözüm değildir. Belki o anda eşiniz şaşkınlık ve sinirle ne yapacağını bilemedi ama yine de bir kere küçük de olsa yapıldı mı yığıla yığıla daha kötü şeyler de olabilir kadın cinayetleri de böyle artıyor zaten bir tokat ne olacak demeyin alıştırmayın. Karşına al abla sen kocanı de ki böyle böyle o anki şaşkınlığına veriyorum ama bir daha ne olursa olsun bana şiddet uygulama hakkına sahip değilsin derdin varsa oturur konuşuruz anlaşırız.
60 YorumlaŞimdi tüm yorumlarını okudum kendini savunman hakkını araman güzel. Ama şöyle bir durum var ortada bi can mal kaybı yok olası bi durumda yok o yüzden dışarı adım atarken acele olsun veya olmasın aynanın karşısına geçip oranıza buranıza dikkat etmeyi bilirken bunu düşünememen tuhaf lakin çocuk konusuna gelince Allah’ın verdiği canı bırak allah alsın eşinize gelince onunda kendini haklı bulduğu veya düşündüğü yer insan hayatta namusu için Yaşar bilemezsin sana gösteremediği aşırı kıskançlık yönleri var bundan kaynaklı da olabilir bunun için tokat atması gerekmezdi tabi ama sonuç olarak ayrıl ayrılma bişey demem ama taşıdığın cana dokunma allah rızası için...
12 Yorumla
Soran+1 yılAma vurmasın
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinizin tokat atması doğru bir davranış değil elbette ama sizin 6 yıllık bir ilişkiniz var ve sadece bu yüzden ayrılmayı düşünmeniz biraz şüphe uyandırdı açıkcası sanki başka nedenler varmışta bu bahane gibi sonuçta kimse bir anlık sinir sonucu tokat atmakla boşanmak istemez hele ki çocuğun varsa o aile ortamını bozmak istemez bu arada kararınız ne olursa olsun bebeğinizi aldırmayın. Onun hiç bir günahı yok. Çok iyi düşünün ayrılırsam ne olur ayrılmazsam ne olur diye çocuğunuz açısından da iyice düşünün sonuçta o masum hiç bir günahı yok anne baba arasında yaşanan olumsuzluklar hep onlara yansıyor maalesef
432 Yorumla- +1 yıl
Tokat atmak boşanma sebebidir herkesi kendiniz gibi zavalli köylü tavuğu sanmayin şiddetin bahanesi olmaz, atmayacaklar
- +1 yıl
Sen de ona tokat atmadan barışma küs
Cevap sahibi+1 yılKendi kusurlarını görmeyip de tanımadığı kişilere zavallı köylü tavuğu diye hitap etmek neyin kafası bu.
Ayrıca tokat atmanın doğru ya da savunulacak bir tarafı olmadığını biliyorum bunu sizden öğrenecek değilim. Şiddet sadece fiziksel bir güç göstergeside değildir. Bir evlilikte sözlü ya da fiziksel şiddet oluyorsa tabi ki boşanılmalı ama buradaki konu biraz farklı 6 yılda ilk kez böyle bi durum söz konusu üstelik kendi yapmış oldugu hata sebebiyle atılan bi tokat eğer ona sözle söyleseydi bu da bi nevi şiddet olucaktı ve bunun fiziksel şiddetten hiç bir farkı yoktur. (Yapılması hata ama sadece 1 kere olan bir durum için boşanma kararı almak da saçma)
Cevap sahibi+1 yılSende ona tokat atmadan barışma demek de bi nevi şiddete şiddetle karşı vermek değil midir? Bu ne kadar doğru..
- +1 yıl
Yooo değil boşanan boşanır gayet de yeterli bir sey gururla ilgili bir durum kimse tokada müsamaha göstermek zorunda degil göstermez de zaten. Bu yüzden boşanılır herkesi kendiniz gibi sanmayın. Kadına şiddetin bahanesi olmaz ne yaparsa yapsin çözüm vurmak degil bunu kendinize yedirmeyin
- +1 yıl
Elbette ödeşecek yok öyle kadina tokat atip ucuz sıyrılmak bunun bedeli olmali ödeşecekler ki anlasin tokadin bedava olmadığını
Cevap sahibi+1 yılBak canım kardeşim kadına şiddetin bahanesi vardır diye bi şey mi diyorum ben lafa bak ya nereye çekiyo. Ayrıca herkesi kendim gibi sanmak ne sen benim şu an evli ya da bekar oldugumu biliyor musun? şiddet görüp görmediğimi biliyor musun? HAYIR.
Ayrıca diğer yoruma gelirsek o neden şiddette şiddetle karşılık veriyor. Sadece kadınlara şiddet e mi karşısınız bu şiddettin kadını erkeği yoktur eğer böyle düşünüyorsanız kadın erkek eşitliği yok o zaman sizin gözünüzde. O tokat attı diye onunda atması gerekmez kendi net tavrını koyabilir kolay kolay affetmez affetmemeli de.
Cevap sahibi+1 yılBir bunun için ilişkiyi bitirmek kolay ama ortada çocuk var çocuk siz aile ortamında büyümeyen çocukların nasıl zorluk çektiğini biliyor musunuz? Anne baba arasında kalmanın zorluğunu biliyor musunuz? Size şurda hak veririm eğer bu şiddetin arkası kesilmiyorsa tabi ki boşanılmalı ama bir kere olmuş hayır bu hatadır zaten adam hata yaptıgını söylemiş bunun için çocugu etkilemek ne kadar dogru? Aileyi bozmak.
- +1 yıl
Köy tavuğu demem bu yüzden. Kadina tokat atıyorsa tokatta yiyecek yoksa bu kavul edilir bir sey degil. Kadina tokat atiyorsan o tokadi da yiyeceksin , kadina el kalmaz kaldirmayacaksin. Senin gibi gurursuz gurursuz bir tokattan bir sey olmaz demiyoruz köylü tavuğu seni bir tokattan bir sey olmazmis tüh sana
- +1 yıl
O tokadi atiyorsa tokadi da yemeyi bilecek
Cevap sahibi+1 yılSen ne c ahilsin Yaa yazık Ka fana
Cevap sahibi+1 yılBir tokattan bi şey olmazmış He aynen öyle dedim. 😂😂😂
- +1 yıl
Kes gurursiz seni. bir tokattan bir sey olmazmis
Cevap sahibi+1 yılSen hayırdır s i k erim bela nı
Cevap sahibi+1 yılSen anlarsın çocuk sevgisinden insan bir ilişkideki çocugu düşünür anne ya da babadan ayrı büyüyecek
Cevap sahibi+1 yılSen ne anlarsın çocuk sevgisinden
- +1 yıl
Biraz da adam düşünsün çocuğu tek taraflı olmuyor o işler. Hem vurucak hem de hicbisey olmamış gibi devam edecek oldu anam başka bir istegi var miymiş paşazadenin.
Cevap sahibi+1 yılBen sadece düşüncelerimi dile getirdim burda adamı savunmuyorum %100 adam haklı demiyorum
- +1 yıl
Adam zaten %100 haksız. Kadına vurmak nedir ya
Cevap sahibi+1 yılKadına vurmasında haklı değil ama kadının da uygunsuz çıkması haklı bir durum değil
- +1 yıl
Bu konuyu konuşarak çözebilirdi yani hic olmazsa o şekilde çözmeye calışmasi gerekirdi ne olursa olsun
- +1 yıl
Telafisi olmayan bir sey yapti işte değdi mi. O kadin o evliligi nasil devam ettirsin simdi. O tokadi o da yiyecek başka yolu yok
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerinizin bazı kısımlarına katılıyorum ama şiddete şiddetle neden karşılık veriliyor bunu anlamıyorum.
- +1 yıl
Bunun telafisi yok karısına tokat atıyorsa o tokadı kendisi de yiyecek ödeşecekler. O tokadı ATMAYACAKTI dolayısıyla hakediyor.
Soran+1 yılBunlar nasıl küfürler bublar yazık size
Cevap sahibi+1 yılAnlamakta zorluk çekiyor arkadaş ondan zavallı köy tavuğu ne demekse artık yinede sağ olsun 😂😂
- +1 yıl
Onu da anlarsın ya
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorum valla kafamı ona çalıştıracağıma başka şeylere çalıştırmayı seviyorum. İşe yarayacak şeyler😉 👍🏻
Soran+1 yılKızlar insan Gigi diyolog kurun
Soran+1 yılKavganızı okumaktan görüp sahibi sana cevap vermedim bahane arıyormussun yazmışşıj kişi işi kendinden biliyor sanırım. ? Ben korktum o Tokat'ta. Ve beni öldürecek sandım günkü çok öfkeliydi senin günlük oladak yaşadığını şeyler olabilir ama ben babamewn annemden dayak yemedim. Hemde yere düştüm bebeğim düşebilirdi.
Cevap sahibi+1 yılBenim ailemde şiddet yok çok şükür günlük yaşanan şeyler hiç değil benim için ama çocuklar benim için çok önemli ben bu nedenle bahane dedin yanlış anlamış olabilirsin ama bi tokat için o çocugu babasından ayırman bana yanlış geldi...
Soran+1 yılBen öfke ile aldırma dedim zaten kendim aldırmam. Belki boşanıe kenfim bakardım ama en iyisi ailemin evije gidip bir hafta kalıp düşünüp geri dönmek
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkini ve bebeğinin kaderini ksdeki insanların eline bırakma ağzı olan konuşur burda. Sen eşinle konuş durumu bana vuramazsın de bunun ayrılık sebebi olduğunu söyle. Bebeği de söyle tabi. Eşin 6 yıldır ilk defa el kaldırdıysa sana tutamamış kendini demekki şiddet meğilli biri olsa 6 yılda haşat ederdi seni siye düşünüyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılAilem uzakta sormak şsfedim
Cevap sahibi+1 yılHamilesin ya yazılanlara canın sıkılır diye söyledim. Naptın konuştun mu eşinle
Soran+1 yılGüncelleme de ki gibi oldu ben karar verdim bie haftalık ailemin evşne gidicem
+1 yılen başta soylemem gereken şey şu.. bizlerin ne dediği umurunda olmamalı.. evlilikler elalem ne der dıye veya toplum soyle der dıye surdurulup bıtırılmez.. ki burada daha evlılıgın ne olduguna daır zerre fıkrı olmayan kısıler yasadıkları ruh halı ıle bosan aman veya ohh ıyı yapmıs dıyeceklerdır.. allah sıze akıl vermıs fıkrı vermiş beyın vermıs.. sız hıc kımse degılsınız ve herkesde degılsınız! sızın yasantınız bıze bızımkı sıze uymaz.. sorudan cıkınca basınıza ne gelecegı ıse hıc umurumuzda olmaz!!! verha goygoy yapar duyar kasar prım toplama pesınde kosarız!!
o sızın esınız! yanlış yapmıssınız! bır bebegınız var! ıkıncıde gelecek! sıddet kabul edılemez kolay bırseyde degıldır ancak sız sanıyorsanız elın adamını bırakıp dıgerını aldıgımda o bana ve cocuklarıma gul gıbı bakacak buyuk yanılgıdasınız.. elin iyisi kendı kotunuzden evladır.. aklınızı basınıza toplayın evlılıgı surdurmek ıcın caba verın bıtırmek ıcın yer aramayın...10 Yorumla
+1 yılyol yakınken boşan bak bir kere yapmış artık devamı da gelir namustan konu açılınca aklına kadın geliyorsa zaten at çöpe o heriften hayır gelmez. ve erkeklere inanma çok seviyorum diyerek kaç kadını katlettiler. ayrıca sen istersen çıplak in aşağı bu senin bedenin ve bu konudan özgür olmalısın hayat gerçekten çok kısa ve bunu gönlünden geldiği gibi yaşa! hayatına kendin karar ver ve bebeği de aldırmalısın bence Allah resmen işaret göndermiş, 6 yıllık evliymişsiniz yeni yeni içindeki gerçek kimlik çıkıyor. aman dikkat et seni de haberlerde görmek istemiyoruz, çok geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiddet dovmek hic dogru bisey degil tabi ama esinizi sen en iyi bilirsin ve tanirsin, huyu bu degilse 6 senedir evlisin diyorsun artik hic oldu mu onu da sen biliyon. Belki o anin kizginligi senin yaptigin yanlisligin seysi adami birden dusunmeden tokat attirdi... Sonra demisin ki optu senin ustunu orttu. Demek ki o an pisman olmustur ve seni seven bi adam. Bebegi aldirmak... Boyle biseyi aklinizin ucundan bile gecirmeyin ne olursa olsun... Bakin nasil ilerliyor bir daha yapar mi bu tarz seyler veya yapti mi, ondan sonra dusunursun bu tarz seyler (bosanmak vs...). Adam ailesini dusunuyor ve koruyan birisi bence...
15 Yorumla
Soran+1 yılBen o tokadı unutmam
Cevap sahibi+1 yılBen unut demiyorum zaten.
Sirf bi tokat icin de insan bosanmak istemez, bebegi aldirmayi dusunmez, sen biraz bahane arar gibisin ya da bazi konulari abartiyorsun, cunku gercekten bosanmaz insan bu sebepten dolayi. Esin hep boyleyse ne diyim karar senin, ama bence o anlik gelisen biseydi...
Soran+1 yılBen korktum... Beni öldürecek sandım nasıl bir öfkesi vardı. Ondan korkuyorum arrıı böyle nasıl yaşanır
Cevap sahibi+1 yılBi erkek olarak dusunun bu durumu onun yerinden bakin olaya empati kurun, yaptigin seyi dusun hatayi kendinde de bi ara, hic kimse durduk yere tokat atmaz, sirf istedigi icin, bence kocan boyle konularda hassas ve dusunen birisi...
Soran+1 yılhiç kimse durduk yere Tokat atmaz mı allah'ından bul ya burada kaç tane kadın öldürülüyor hiçbir sebep yok patlıcan az bir şey çok kızarmış diye karısını döver erkekler var senin nasıl bir zihniyetin var Rabbim evladından bulursun bak ediyorum kızının başına gelsin de aynı bu şekilde konuş nasıl bir adamsın sen ya adam demeye utanıyorum erkek misin sen erkekliğine tüküreyim
+1 yılBir kere ne olursa olsun bence kadına el kalkmaz ama o da ailede ne gördüyse onu yapıyor baştan yanlış var zaten sen kadınla evlenince o senin tapulu malın olmuyor. Her zaman ona elinde tuttuğun bir kuş misali davranmalısın onu incitmemelisin ve onun uçmasın izin vermelisin zaten o kuş sana geri dönüyorsa senin yanında mutludur senin kuşundur zaten o ama kafese koymak gibi birşey olmuş seninki ailen arkandaysa ve artık onu sevmiyor ve saygı duymuyorsan ayrıl. Çocuk daha 3 yaşından pek çok şeyin farkında değil. Eğer sonrasında mutsuz olucaksan ancak çocuk için kalacaksan o da zaten gelecekte mutlu olamaz o ailenin içinde.
20 YorumlaBebeği ona sormadan aldırmak senin hakkın mı şimdi. Evlisiniz de. Boşanmak kolay mı bu kadar. 6 yıldır ilk kez oldu ve üstümü müsait görmediği için yaptı diyorsun. Tamam vurmamalıydı ama sende de hata yok mu? Şimdi adam seni bu kadın bu vaziyetle çıkıyorsa her haltı da yer diye düşünüp boşamasın mı? Düşünce bu. Nasıl sen ileriyi düşünüyorsan o da geniş çaplı düşüncelere girebilir 😄
315 Yorumla
Soran+1 yılOnun bana tokat atması hakkı ama
Soran+1 yılAyrıca ben de unutkanlık hastalığı var kahvaltı yapıp yapmadığını unutup makinada ki bulaşıklara bakarak anlıyorum o bunu biliyor ama devam ediyor kendisi benden özür diledi. o da biliyor bilerek yapmadığımı uyarsın kızsın ama vurmak ne demek koca kadına
- +1 yıl
Tokat atması yanlış olmuş. Hoş değil. Belirttim yazımda bunu zaten? Sen de hatalısın o da. Ama sen de fazla abartıyorsun. Biraz hatasını anlasın diye surat yaparsın da ayrılmak ne bileyim ya senin bileceğin iş. Empatiyi de unutma. Top kaçsa adam altında bir donla dışarı fırlamaz emin ol. Sen nasıl fırladın da fark etmedin anlamış değilim 😄
Soran+1 yılYani şundan bahsediyorum karısını birisi gördü diye adam öldürmekten bahsede biliyor ya bu kadar korkuyorum ondan artık
Soran+1 yılşimdi şundan bahsediyorum anladım kadar ve seninle biraz kadın düşmanlığı var ama utan yani kadınsın ben hastayım unutkanlık hastalığın var kahvaltıyı dediğim gibi bulaşık makinasından anlıyorum yiyip yemediğimi bazen hamileyim hiç haklarımı kullanamıyorum Burak üzerimde ne olduğunu elimdeki telefonu aradığım oluyor bunu o biliyor bilerek yapmadım ikisi de madem bu kadar zoruna gitsin boşalsaydı terk etseydi niye vuruyor para bulamaz ki anayasaya göre dava açsam sen onun hayatını karartırım
Soran+1 yılYa ben bir hafta anneme gideceğim kafamı dinleyip geri geleceğim o zaman onu belki affedebilirim
- +1 yıl
Ya mesajlar karıştı. Unutkanlığını sonra gördüm. Ne hemen kadın düşmanı ettin beni. Saçmalama lütfen. Şurada yardımcı olmaya çalışanı orta yol bulmaya çalışanı paylamışsın. Sen ne olsun istiyorsun. Ergen benim hayatıma kimse karışamazcılar boşa der tabi. Onlara boşamak yuva yıkmak kolay. Boşarsan boşa ulan. Benden ne eksilcek.
Soran+1 yılattığın gülücükler falan aşırı derecede aşağılık duruyorsun haberin olsun senin dal geçebileceğim bir konu değil bu beyinsiz
Soran+1 yılNe oldu az önce normal di kadona tokat atmak
- Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılGiyimine karışamaz üstünde sabahlık varmış zaten oldukça saçmalamış. En ufak bir şeyde bile sana şiddet uygulayan bir adam kim bilir ileride neler yapar. Büyük ihtimalle çabuk sinirleniyor düşünemiyor sende buna başa çıkamazsın. Genellikle cinayetler de böyle adamlar tarafından işleniyor. Tokat diyip geçme sakın
28 Yorumla- +1 yıl
Ne demek giyimine karısamaz, babanızın evinde karısamaz amaevlıyse bak gibide karsır, sizn gibiler yuzunden aile kalmadı, Ona karizmaz buna karısamaz, he tok olayı dogru degil onua soylm
- +1 yıl
Koca karısının giyimine karısamazmıs, ya da baska yasantısnına yok boyle Dunya, kimse kimseye karısmayacaksa evlenmeyelim, sokaklar yatak odası kıyafetleriyle dolasan kadınlara dolu, kendi adıma diyorum kadın benimse bana ozeldir
Soran+1 yıl@Tozluyoll25 anayasaya göre kadının giyimine kimse karışması hak değil. Yüreğin varsa anayasaya oyna
- +1 yıl
@Tozluyoll25
@Sahte_o7
Evliliğe eşinizin size karışması hayatınızı yönetmesi olarak bakıyorsanız size acil bir psikolog randevusu gerekiyor - +1 yıl
Sana yorum yok
- +1 yıl
@Kızistenebilem Hayatı yönetmek değil ama hepten de başıboş olmak değil. Tamam bireyin hakları var yalnız evliliğin de getirileri var. Sahiplikten bahsetmiyoruz biz. Evliliği anlamadın galiba. Anlatamam da. Farklı düşünüyoruz.
+1 yılÇok üzülmüşsünüz ve sizi etkilemiş olmalıkı bir canı bıle almayı düşünmüşsünuz. benim size tavsiyem eşinizle konuşup birbirinizden özür dilemeniz ikinizde hatalısiniz bunu unutmamak lazım bir anlık refleksle olmuş bişeyler affedin ve bunun bi daha olmayacağinı kesin bir dille uyarın. Sizin yerinizde olsam 1 tokat uğruna yuvamı ve çocuklarımın hayatını mahfetmezdım. tabi bu benim fikrim yine de siz bilirsiniz iyi günler
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
İkinizde abartmışsınız. Bir anlık öfke ile attıgı belli. Yaptığı doğru değil ama seninde hemen boşanmaya götürmen işi çok çocukca. Yaptığından pişman olduğu belli. O geri kafalı diyen erkekler karınızın gecelikli fotoğrafını şu siteye atın bakalım karım nasıl diye😀
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse geri kafalı demiyor. Erkeklerin de kadınların da hepsi kovan haklı ama sana vurmsı çok yanlış dedi
Soran+1 yılBir hafta annemin evine gidip kafa dinleyip geleceğim sonra konuşurum onunla
Boşan şutla hemen. Bugün bi tokat, yarın tekme tokat, ertesi gün cinayet. Sakın kabul etme. Ben olsam var ya dünyayı dar ederim ona ama sen o kadar cazgır birine benzemiyosun
40 Yorumla
+1 yıleşin haklı
ne yani o an banyodan çıksan çıplak mı sokağa inceceksin. kendinize dikkat edeceksiniz.
basit bir top kaçması bu. can hayat meselesi değil. çıkarken üzerini kontrol edeceksin.
adam haklı.48 Yorumla- +1 yıl
@liimony
teşekkür ederim - +1 yıl
Konuşarak kizarak anlatabilirdi ama tokat atmasina gerek yok ne olursa olsun kadina el kalkmaz dayağın bahanesi olmaz
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek
soyunuk halde sokağa çıkmanın da bahanesi olmaz - +1 yıl
Davarmeter alarmı.
Soran+1 yılKardeş ben bilerek yapmadım vurmak ne bende ona bueucsm
- +1 yıl
Ahaha. Rezalet bir testesteron paylaşımı. Rezil ötesi. Sen de dikkat et amca, sosyal medyada başka kadınlara falan bakma. Yenge görmesin. 😉
- +1 yıl
@cunnulinguscandir yazdığınızı beğenen kadınlar (!) Sebebiyle Türkiye'de kadına verilen değer ortada. Zavallıcıklar. Daha hemcinsin erkeği tuttugu yerde kadın haklarından söz etmek trajedi... Umarım görüşünü beğenen bu üç pembeli erkeklerden en büyük darbeyi alırlar. 💪🏿
- +1 yıl
@mumaleviilekedi
o. spu gibi sokağa çıplak çıkmanın nesini savunuyorsun rezil
Sen bosan adamın vaktini boşa alma olur mu kızım kendi cocugunu öldürmeye kalkiyorsun kocanı da sevdiğini sanmıyorum bu da bahane olmuş unutup çıkmış da gecelikle biz de yedik sen adamı ileri safhada kanser edersin belli ki hafif gevşek birisin bir zahmet sizin gibiler evlenmwsin ana yasanın kacinci maddesinde kılık kıyafete karisamazsin yazıyor evin kuralları ayri devleyin kuralları ayri s. lak
00 Yorumla
+1 yılTasvip etmiyorum ancak eşin dusunmeden hareket etmis bence. Soylediklerinin arkasinda yine olsa durur ama bence attigi tokatin arkasinda durmaz. Bebegine kiyma bence. Esine sor yaptigin hareketin arkasinda misin yine olsa yine yapar misin de bakalim ne diyecek? Ve lutfen hakli kal. Hakliyken haksiz konuma dusme. Sen bir anlik gafletle cikmissin disari ve esin tokat atmis magdursun haklisin ama hakliligini koru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var bunda en ufak bisey de boşanmak doğru değil kârı koca arasında olur böyle şeyler. Sende dikkat etseydin hemen en ufak bisey de oyle çıkılmaz vurmussa vurmuş artık aranizds kötü bisey olmasın ve çocuğu aldırma günahı senin olur çekersin yanarsın cehennemde sen de özür dile kapansın konu oda dilesin anlaşın
114 Yorumla
Soran+1 yılÜst üste ne yazdın kızım
Soran+1 yılAyrıca ben srnşn dediğini tasrif ettim sen dedin normal bir şey bende normal de kızın da yaşasın dedim hani karo koca arasında olurdu ne oldu
Soran+1 yılBen yemek gurursuz değilim boşanır yoluma bakarım
Soran+1 yılBende sana
Cevap sahibi+1 yılHerkeze satasma
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine konuş sen
Cevap sahibi+1 yılSorun yok kocanla yaşarım sen ee bakarsın 😂😂
Soran+1 yılBenden güzelim demissin ya hadi gizliden çık ikimizdw bu siteye fotomuzu atalım bakalım kim güzel ama yemez tabi 🤩😂😂
Cevap sahibi+1 yılErkekler koşar peşinden çünkü güzelim
Soran+1 yılAhahaha bu kadar sinirlenme ben eğleniyorum 😂😂😂
Soran+1 yılboyum 175 omzuma gelirsen konuş benimle 😂😂
Soran+1 yılGüzelsen gel resim atalım bakalım kim güzel beden yemiyor 😂😂 gel ikimizde hangimiz güzel diye anket açalım site oy versin
Soran+1 yılAhahahaha bekle kocama veriyorum bekle bir dakka
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sorunu sildirip hesabını kapattırcam
+1 yılSen de ona güzel bir tokat atmazsan ayrılacağını ve bunu asla bir daha yapmamasını söyle
16 Yorumla- +1 yıl
Dışarı çıkıp çikmamama sen karışamazsin bunda bir anlasalim de konuş eğer kabul ederse affet.
- +1 yıl
Kesti sesini demiş tutuşup engelledim demiyor da ahahaha
Soran+1 yılOna ne yazdım baksana
- +1 yıl
Baktım kanka iyi demişsin kimi kandırıyor
- +1 yıl
Yobaz işte bacim beyin yok itham ettiği iğrenc şeyler zaten düşüncelerinin pisliğini belli ediyor
- +1 yıl
Ahaha şaşırmadım 😄😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinirlendiyse bunu konuşarak çözebilirdi her sinirlendiğinde tokat mı atacak öyleyse? şiddete eğilimli birinle olmak ne kadar doğru sen düşün..
71 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. İşte kontrol kabiliyeti olmayan erkeklerin en büyük yanlışı.. Hani bunun için ayrılınmaz ama dikkatini çekmelisin.. Fakat ayrılmaya kalksan daha kötü şeyler yapa bilir çünkü bunları hep görüyoruz.
36 Yorumla
Soran+1 yılBenden af diledi
- +1 yıl
Hicbir şey yapamaz albayım ne münasebet
- +1 yıl
Bu dilinle o türlü insanlara cesaret veriyorsun ne münasebet kim oluyor da boşanıyor diye zarar vereceğini sanıyor bu dili kullanmayın kötü niyetli insanlara cesaret vermeyin
- +1 yıl
Hilçbir halt yapamaz evlenmek varsa boşanmak da var
+1 yıldemek ki çok kıskanç ve maço birisi. bir tokatla hemen boşanılmaz. hele de bir çocuk varsa binlerce kez düşünülmeli
217 Yorumla
Soran+1 yılO düşün dü mü bana evlat veren kadına vurmayayım diye
- +1 yıl
erkekler daha az düşünür daha fazla hareket ederler. onların da fıtratı bu. eğer bu hali sürekli değilse oturup konuşmalısın. ne kadar seni etkilediğini anlatabiirisin ona
Soran+1 yılAnneme gidicem biraz bir hafta bir kendime geleyim gelince konuşurum
- +1 yıl
bence yapma bunu. kocanla konuşmayı dene. Aileni bu işlere karıştırma. çocukları düşün.
Soran+1 yılAileme söylemem zaten. Ailem uzakta ziyaret gibi gidicem bir hagta kalıp gelicem
- +1 yıl
sen hangi şehrdesin ailen hangi şehirde. ama ailen huylanabilir hisseder bence
Soran+1 yılYok ben giderim hep uzun zaman oldu gitmeyeli ben İst onlar İzmir
- +1 yıl
bu olay ne zaman oldu? yaşlar kaç
illa da gideceksen dargın bir şekilde gitme.
küçük ayrılıklar erkeğin aklına başka şeyler getirebilir buna çok fırsat verme
Soran+1 yılBen kendi başıma gelenler ilgiliyim bu olay dün sabah oldu küçük tokatlar da kadınlweın başına da gelebilir demi
- +1 yıl
kimse tokatın küçüğüne büyüğüne bakmaz ama ortada bir yuva var ve çocuklar var.
Soran+1 yılTokat atmadan önce keşke o bunu düşünseydi
- +1 yıl
insanlar her hereketi düşünerek yapsaydı keşke. Ama insanız sonuçta ve hatalı bir varlığız. affetmekle ve anlamakla mükellefiz.
Soran+1 yılBenvede bende anneme düşünmeden gidicem
- +1 yıl
şu anda çok kızgınsın bu olay seni çok yaralamış. bence sabahleyin eşinle konuşmaya çalış.
istanbulun neresinden
Soran+1 yılİstanbul'un neresi olduğu beni ilgilendirir ikincisi konuşmayacağım
- +1 yıl
bak ne güzel iste. senden özür dilemiş
affet ve yuvanda otur
Soran+1 yılAnneme gidip geri geldikreb sonra olucak
+1 yıl1 konu namus
2 namusunu onemsiyen erkek karısını seviyordur
3 bebeğini mi aldırmak istiyosun git aç videoları izle canlı canlı içinden kolunu bacağını kopararak alıyorlar he kararlimisin git çocuğunu yatır önce kolunu sonra bacaklarını sonra kafasını kes sonra doğmamış çocuğunu aldır..
Evlilik sabır dikkat ister ufak konular es geçilir takilinmaz akıllı olun akıllı düşünün azcik.13 Yorumla
Soran+1 yılBana tokat atmamalı. Kızsın bağırsun ama şiddet ne bir eve şiddet girdi mi bir dahs olur
- +1 yıl
Olabilir o konumda haklı olabilirsin ama kendini bide o adamın yerine koy önce belki gün içinde başka şeylere takıldı en son sen patlattin bilemezsin
Soran+1 yılBana patlaması hakkı mınyani bende sinirliyim o zaman canım sıkılıyor kafasına ütü mü geçireyşm
Şiddet küçük küçük şeylerle başlayıp gün geçtikçe daha da büyüyor. En ufak tokat olayında boşanman mantıksız olur çünkü çocuğun var onun psikolojisi kötü etkilenebilir. Biraz bekle bakalım
11 Yorumla
Soran+1 yılbenle böyle konuştutokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun, eşinin yaptığı çok yanlış. Kesinlikle elini kaldırmamalı şiddet uygulamamalıydı. Ama hatasını anlamış bence. Sende biraz burnunu sürt ve bir daha bunun tekrarlanmayacağına emin olunca affet derim. Ama annenin evine gitmeni doğru bulmadım. Evine evliliğine soğukluk girer. Evin içinde birlikte çözebilirsiniz bu sorunu. Anne evine gitmek bana doğru gelmiyor.
00 YorumlaSenin yerinde olsam ben de ona vururdum asla kimsenin beni ezmesine müsade etmem kim olursa olsun annem hariç tabii
Ayrıca namus kocanın değil senin namusundur çok yanlış düşünüyor bence06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mükemmelsin❤️
+1 yılEşinin seni sevdiği, sahiplendiği ve kıskandığı belli. O şekilde çıkman yanlış. Seni eşin boxer ile çıksa başka kızların onu görüp asılma ihtimali olsa ne yapardın? Kırıldığını belli et ama çok uzatma. Onunla konuş kalbinin kırıldığıni ve bir daha yapmayacağını dikkat edeceğini söyle. Tatlı minik bebişini de aldırma. O ikinizin yavrusu Allah'ın hediyesi. Unutma insanlar konuşa konuşa anlaşır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye vurmazdım. Uyarsın kızsın aama vurmak ne ya?
- +1 yıl
Haklısın ama bu anlık bir olay. İnsanlar bazen iç güdüleriyle hareket eder. Seni koruma iç güdüsüyle yapmış. Baksana uyurken seni öpmüş üstünü örtmüş. Ayrica daha önce böyle bir şey de yapmamış. Kalbinin çok kırıldığına inaniyorum. Ama böyle güzel bir evliligi bir tek olayda silmek dogru mu? Pişman olmuş zaten
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen buna dayanamıyorsun bide benim çektiklerimi görsen çoktan boşanmıştın tabi vurmasıda doğru değil ama özür dilemesini gönlünü almasını biliyor enazindan şanslısın
10 Yorumla
+1 yılEşiniz kesinlikle haklı ama o şekilde asagiya inmenizde fakat Tokat atması doğru olmamış çözülmeyecek sorun değil bu
18 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum keşke olmsayadu
Soran+1 yıl@İndeepth şundan bahsediyorum sabaha denk geldi diye ne olacak öldürecek mi bizi böyle bir kafa yapısı mı var ya ölüm mü bu ya
Soran+1 yıl@İndeepth onu boşver de senin soruna adamın yorumun da ne battı adam kocan haklı ama keşke vurmasaydı demiş? Ne battı sana burds
Soran+1 yıl@İndeepth haklı kocam ama haklı olan hep vursa benim kocamın kafasında ütü parçalamak lazom çok haklı olduğum konu var
+1 yılNe desem bilemedim. Ama şiddet girmiş bir kere ilişkiye... Bebeğinizi aldırmayın tabi ki onun suçu ne?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kokrum
- +1 yıl
Eşinizden mi korkuyorsunuz?
:(( Hemen boşanın diyemem ama gerçekten pişman olmadıysa şiddetin devamı gelir. Bunu da düşünün
Soran+1 yılbana bunu dedi tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
- +1 yıl
Samimi bir özür dilemiş aslında okuduğuma göre.
Biraz mesafeli olun hatasını iyice anlasın. Hemen boşanmayı düşünmeyin. Tabi ki ilişkiye şiddet girmemeliydi desteklenemez.
Soran+1 yılBiliyorum dediğin Gigi düşündüm ama bebeğim var karnımda o da üzüldü
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBi tokat icinmi ayrilicaksin ya Yapmasaymis iyiymis bi kizginlikla yapmis iste Konus guzelce bisey olmaz Her seyde ayrilmayi dusunmeyin hemen
16 Yorumla
Soran+1 yılMesele tokat değil ben galiha artık ondan korkuyorum
- +1 yıl
Esin sonucta 6 yillik evlisim dimi onca senelerde anlardir cok kotu biri oldugunu Bi anlik kizginlikla yapmis Konus konusmakla anlarsin Korkarak bir yere varamazsin
Soran+1 yılYa ben söyle anlatayım. Ben beni öldürecek sandın gözünde ki o öfke aklından çıkmıyor eskisi gibi olabilir miyim bilmiyorum sabah bana bunları dedi tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
- +1 yıl
Anlamis hatasini Sende dikkat et bundan sonra
Soran+1 yılBen dünü aklımdan çıkaramıyorum
- +1 yıl
Sen onun her şeyisin. Bir tanesi eşi namususun. Seni koruma iç güdüsü ile yapmış. Sen o anki olayın dehşetinden kalmışsın. Korkma seni seviyor
+1 yılEvetz tokat atması yanlış haklısınız, Ama boşanma kelimesi ya da düşüncesi o kadar kolay olmamalı hele bir çocuk var ve de karnınızda bir bebek varken. Kendisi hata yaptığının farkında sizden özür dilemiş çok pişman, bence hatasının farkında daha fazla uzatmamamız gerekiyor.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.00 YorumlaÜzgünüm ama kafa yapın çok yanlış;
samimiyetsiz ve bi bebeği kurban etmeyi düşünecek kadar vıcdansız.
umarım hikayen uydurmadır çünkü hayat senin için kolay olmayacak00 Yorumla
+1 yılDerdi namus olsa sadece tokat atmakla kalmazdı se o halde görünce kendini tutamamıştır git sor ben namusunu iki paralık edecek kadınsam neden evlendin diye ama üzgün olduğunu belli ederek sor kızarak değil. Huyuna gidersen doğruyu söyleyecektir. Tatmin değilsen eğer ayrılırsın
00 Yorumlaaynı benim esim oluyor oyle seyler bi tokat icın bosanma bence her evlilikte oluyor bende 2. ye hamileyim haberi verdim simdi cok pisman ve iyi davranıyor hep sevdigimden diyor 😀😀
00 Yorumla
+1 yılOlayın rehavetiyle aniden yapılmış sonrasında da pişman olunmuş bir tepki he direk boşanmak çözüm degil bence iki tarafında haklı sebebleri var kendince tepkinizi sert koymanızı ve bu tarz bir hareket bir daha olursa sonucunun başka türlü olucağını belirtmek bence yeterli kimse sahipsiz ve akılsız degil
00 Yorumlaaldır hemen aynı boku erkek yapsaydı etmedıgınızı bırakmazdınız.. tokat ıyı bısey degıldı tokattan beter edecekk alf atsaydı daha ıyı olurdu
05 Yorumla
Soran+1 yılHamile kadına mı bebeğim düşmüş olsaydı bence ne. Kadar mutlu olursun sen yazık... Rabbim evladından buldursun seni
Soran+1 yılİtin duası kabul olmaz ki asalak herif sen beddua etsen ne yazar. Allah senşn Gigi pisliğinn duasını kabul etmez
Soran+1 yılAma karınında masum taşıyan namaz kılan kadın eder ben ce
Soran+1 yılBen mi kadına vurulmasını destek ledim
Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Yok abi seni seviyor kıskanmış bence boşamak çok kötü olur ama bir süre küs kalmak uzak durmak mantıkî. Oda hatasını anlasın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi anlık sinirle olmuş çok belli. Hemen affetme ama çokta uzatma. Bu tarz birşey daha istemediğini söyle. Bir daha affetmeyeceğini söyle.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnenin yanına gitme işi biraz abartı olmuş bence. Her ne kadar haksız olsa da erkektir. Bence yanında kalmalısın. Boş bırakmamalısın.
+1 yılÇok seviyor bu yüzden öyle tepki vermiş bence. Kesinlikle boşanma
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sidderli sevgi sevmiyorum
- +1 yıl
Haklısın yaptığı hiç doğru değil bu konuda onunla konuş ama sevdiğine eminim
Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Bunun icin ayriliyosan bosa onu zor gunde yaninda da durmazsin gunahina girme adamin
115 Yorumla
Soran+1 yılZor günü mü zor gün benim onun değil günaha giren o hamile kadına vuran o
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama korkuyorum ondan artık keşke vurnasahdı
Soran+1 yılAnneme gidicem bir haftalıj biraz olayı unutup gelirim artık
Soran+1 yılArayı açan başkaı
Soran+1 yılBencede değil o yüzden vurulmak nyalnız
Soran+1 yılNeyse ailem in yanına gidince unutur gelirim
Soran+1 yılNe diyorsun ya ben o tokatı atlatamıyorum canım ne kadar yandı biliyor musun bebeğimi bir şey olacaksan
- +1 yıl
Sonuna kadr haklısın
+1 yılTokat atmak hakkı değil. Bir daha tekrarlanırsa seni kaybedeceğini bilmeli. Hatasını anladı, bebek haberini de geç ver bencede
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Seni seviyormuş kıskandığı için yapmış , sende yanlış yapma gönlünü al.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen mi gönlünü alayım tokat yiyen benim ben mi gönül alacağım
Soran+1 yılBir anneme gideyim annemle konuşayım bakalım ne diyecek
Soran+1 yılAynen
+1 yılBir anlik ofke. Olur oyle seyler. seni sevdigine eminim. Affet eskiye son
013 Yorumla
Soran+1 yılBende ona iki tane tokat geçiririm
- +1 yıl
Ozur dilet
- +1 yıl
Barisman guzel
Soran+1 yılDaha barışma yok. Bekki ayrılma yönünde karar veririm bilinmez anneme sorucam
- +1 yıl
Aceleci olma hemen. Donusi ilmayan yola girmek kolaydir
Soran+1 yılAnnem le konuşayım
- +1 yıl
Annen aksini soylemez. Kimse yuva yikmaya noyetli degildir bahse varim
Soran+1 yılAnnem bana en küçük şiddet olursa arkandayız kızım. Katlanma demişti babam da
- +1 yıl
Kafanda bitmis evlilik hadi hayirlisi
Soran+1 yılYokya aslında affetmeyi düşünüyorum ama birws zor olsun da bir dshs el kaldırmasın
- +1 yıl
Onun icin cezalandirma yontemini biliyorsun sanirim
- +1 yıl
@yilmaz1006 kocasıymissiniz gibi yazmissiniz.
- +1 yıl
@mumaleviilekedi hayir tabiki. Kocasi var zaten
Adam aşırı seviyor aşırı sahiplenmiş seni senin şu dediklerini bak olmaz git bariş eşini sev
01 Yorumla
Soran+1 yılVurması hata
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ağırdan al ki hatasını anladın. Sakın öyle bir şey yapma, empati kur biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana bunu dedi tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim delerim
Ooo tokat atmis hemen ayrilman lazim acilen bugun tokat atan yarin gene atar
09 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılbana böyle dedi tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
Yorumla
Soran+1 yılAma vurmasın bağırsın kızsınnama vurmasın
Soran+1 yılAma korkrum ben korkudan bebeğim düşecek sandım
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu öyle bi tokatla ki aklı başına geliversin güzel kardeşim erifin
30 YorumlaHaklı! Öyle üzerinde ne oldupunu unutarak dışarı çıkılmaz hanfendi!
11 Yorumla
+1 yılBu soru cok eski taa yillar oncesinin sorusu cok iyi animsiyorum
10 YorumlaBence kocanin terapiye ihtiyaci var.
Insanlar görcek diye adam öldüren kocadan korkman gerek.
Insan gibi uyarabilmek yerine, tokat neyin nesi?10 Yorumla
+1 yılBüyütme arkadaşım kocandir bir tane vurmus çokmu vurmamalı ama bir vurdu diye de bosanilmaz eskiler annemler anlatıyor çok dayak yermis is guc çokmuş sabretmisler sende bir Tokatla yuvami yikayim diyorsum
20 Yorumla
+1 yılKocan haklı bence bi tokat attı diye boşanmak nedir bebek aldırmak nedir bence sen bahane arıyorsn
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Adam hatasını anlamış..
Ona bir şans daha tanımalısın00 YorumlaAile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Yaptığı yanlış ne olursa olsun fakat pişman olmuş hatalar biz insanlara göre affetmelisin
00 Yorumla
+1 yılTrollsun aw adam haklı gecelikle dışarımı çıkılır. Bu yüzden bir canada kıyılmaz geç sen bu işleri..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldirma sakın bebeğini ılla ders vericem diyorsan tavrini koy
00 Yorumla
+1 yılGül gibi geçinip gittiler deriz bu hikayenin sonunda
00 YorumlaBu anlik yapilan bir hareket bir hareketten bir iişkiyi zor sokcak hareketler ypmyin derim
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat