AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
6 yıldır evlisin bizemi soruyorsun ya da böyle bir soru soruyorsun.
bence kırıldığını belirt ama bebeği aldırma pişman olabilirsin
bunları gördükçe evlenmekten de vazgeçiyorum en ufak bişeyde boşanacaksanız niye evleniyosunuz mk
En ufak şeyde ilk hatada Tokat atacaksınız niye evleniyorsunuz ben de sana soruyorum niye evleniyorsunuz
ben evlenmiyorum zaten önüme gelen basıp yolluyorum.:D
Annene basılmasından alışkanlık etmişşin😈
Merhaba eşinizin tepkisi çok yanlış yani olabilir insanlık hali neden öyle düşüncesizce davranıp vuruyor ki
Özür diledi
Iyi ki dilemis şükür isterseniz konuşabiliriz. Sıkıntınız varsa bende size anlatırım
Burada insanların yorumuyla hereket etmeni tavsiye etmem kesinlikle evlilik bu ve ortada çocuk var benim tavsiyem eğer durumunda var ise bir psikiyatriye gitmen en doğrusu olacaktır günde kaç tane vakayla uğraşıyorlar ve tecrübeliler bi danışmalısın
Bir anlık sinirle yapmış olabilir ama pişman gibi bebeğinizde olacaksa bence bi düşün eşini en iyi sen tanırsın ona göre hareket et
Yapman gereken en onemli seyi yapmissin... KS de sorunu yapistirmissin. Artik bosasan da olur... cocugu aldirsanda
KS yenne olmuş
Bir hata yapmış adam anlık bir sınır çok büyütmek lazim
Bende ona çok sert vurur sam kabuk
Önce uzun uzun düşün bı anlık öfkeyle karar verme tabiki eşinin yaptığı yanlış ama belki uzlaşma yolu vardır
Hemen boşanmak doğru olmaz ama böyle devan ederse düşünebilirsin. Şiddet olmamalı kıskanç olabilir ama şiddet asla. Bir dahakine biraz daha dikkatli olmaya çalış
Evwy
En ufak şeyde neden hemen boşanayım dersiniz madem öyle bir şey var neden evleniyor sunuz
Madem tokat atıcsksınız niye evleniyorsunuz
Konuşma bi süre bebeği de aldırma :( ama bu da bi şiddet sayılır lütfen akıllanana kadar uzak dur
Öyle yapucam sabah böyle konuştu tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
Valla boşan diyemiyorum inşallah çok şiddetli vurmamıştır ama pişman olduğu belli bence birkaç gün süründür iyice aklo başına gelir belki tekrarı olursa boşa ama kesinlikle
Geldi yanıma şu cümleyi kırdı: tokat atmak hakkım değildi ve o an bunu nasıl yaptım bilmiyorum. O an ki kıskançlık ile yani böyle bir adam olmadığımı biliyorsun sana 6 yılda hiç vurmadım ama bunlae bahanesi olama sana vurduğum içinn pişmanım ama sende dikkat et ben özür dilerim dedi
Bence boşanmayı falan düşünme hemen çocukların var ayrıca hamilesin hemde özür dilemiş bence pişman olmuş tekrarı olmadığı sürece affedebilirsin
Ben ondan korktum bi kere beni öldürecek sandım gözğnde ki öfke çok korktum
Yani o şekilde evden çıksam benim eşim ne yapar bende bilemiyorum anlık çok sinirlenmiş demekki sende bu adamı 6 yıldır tanıyorsun öyle vahşi biri olsa anlardın şimdiye kadar
Yani ben hamile kaldığım için haplarımı kestim ve bu yüzden herşeyi unutuyorum
Haketmişsin bacım kusura bakma
Bilerek yapmazdım ki
Eşin kıskançsa biraz daha dikkatli olman gerek. Gerçekten biri görse o halde hoş olmazdı.
Kimseyi ilgilendirmez bakmayıversinler elin karısına iki dakka görmezden gelsinler bakıyorlarsa kendi şerefsizlikleri.
@GeriDöndümBebek bencede ayrıca b~
Apartmandaki herkes tanıdıktır doğal olarak eşinin de kıskanmaya hakkı var hanımefendi @GeriDöndümBebek
Vurması hoş bişey olmamış ama tek bir tokat affedilemeyecek bişey değil bi çocuğunuz varmış sonuçta. Eli alışır sürekli vurur o zaman ayrılırsınız illa ki. Ama bu konuda üzgünüm benim açımdan senin de hatalı olduğun taraflar var
Kiskanabilir ama vuramaz bir daha olmasın giyimine dikkat et diyebilir sadece dünyanin sonu değil öyle dışari çikmiş diye
Ben bu tokadın refleks olduğunu düşünüyorum ki güncellemede de bayan eşinin özür dilediğini yazmış. Refleks olmasa özür dilemezdi
Refleks bir bahane değil hicbir olay kadina vurmak icin bahane olamaz hele bu olay hic olamaz kendilerini kontrol etsinler öyle refleks mefleks cinnet diyince yaptiklari kabahat yok olmuyor
Kocasının ilk hatasında boşansın mı o zaman kadın? Ki burda iki taraflı hata varken.
Tokat yediği bir kocayla hicbir sey yokmus gibi devam etmek kabul edilir ve mümkün degil benim açımdan. Ancak ben de ona vururum ödeşiriz öyle telafi olur
Kadın cinayetlerinin hep böyle bir tokatla başladığını biliyor musun peki
Eşinin seni öldüreceğinden şüpheleniyosan boşan o halde.
Korktum ondan bana tokat attı ben gözünde ki öfke ti gördüm o anda dedim ki tamam beni öldürecek
Korkman doğal tabii ama ileri gitmemiş sonuç olarak. Bence bi şansı daha hakediyor tekrar vurursa veya vurmaya kalkarsa ona göre bi yol çizersin
Yenge iki patlattı diye yaygara etme
🤮kusmuk.
Arada işettirmeye çıkarsa bari..
Türkiye de neden Kadınlar, Erkeğe muhtaç gibi ezilip büzülüyor?
Şiddet varsa boşan derim
Çocuk olunca is çıkmaza giriyor
Boșa boşa boșa boşa boşa boşa boşa boşa boşaaaaa
boşa nafakaya bağla tokadın bedelini ödesin.
Bir tane de sen patlat olsun bitsin
üö defa boş ol de boşanmış olursunuz
Kendini o adamın yerine koysana bi sen
Tokat atmam
Kocam baksırıyla çıksa yumruğu yerdi herhalde jxlsbxj
Ya ben de kızarım ama vuemam ya
Öfke kontrol sorunu vardır belki sen daha iyi bilirsin neticede karısısın ve bunu bilerek evlenmedin mi?
Klavyenin üzerinden kalksana bi😂😂
Sen mi oturucaksın
Evwr bwn oturscsğım 😂😂😂
O sizin aranızdaki ilişkiye bakar
Hemen ne iniyon sende top olmadan oynasın
Boşan tabi ne öyle sokakta tokat atmak
bir tokat yüzünden boşanılmaz.
Ne yüzünden boşanılır kardeşim?
@nolifer öldürmesi lazım
Ahhhh trol ahhhh...
olur öyle şeyler. büyütme
Sana da atalim , şöyle üç tane , okkalı. İster misin?
@mumaleviilekedi hak edersem at
Senin adam odun
Seni kaybetmekten korkmuyor
Tabiki
Öyle bir tokata adammı boşanır
Iyy iğrenç adam
Ceza ver 6 ay en azından
Namusmuş şerefsiz
Sen ne anlaesın sidikli
Abartma lütfen
Uamrım ilerde eblsdonı dövsünler
Sen ciddi misin