AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Bir Tokat icin evi terk etmezdim🤷🏽♀️
Ben gururlu bir kadınım bana babam vurmadı annem vurmadı. Kimse vurmaz
yanliz evi terk edince gururlu olmuyosunuz
@Anravell gurur şudur. . Herkes tokat yer kaldırıe ama bana kimse vurmadı ben bunu kaldıramam yüzüne bile bakmam gurur budur herkes anlamaz
gurur baska bir seydir sizin dediginiz ayri birseydir
@Anravell merhaba gurur bu dur hanfendi. gurur kendine yapılanı unutmayıp kendini incitenden uzak durmaktır günümüzde ki insanlar kene gibi kendini üzenlere yapışıyor.
@Nejejejrjen oncelikle merhaba gurur bu degildir sizin anlattiginiz Şu an o kelime aklima gelmesede baska bir seydir gurur ayri biseydir malesef gurur bu degildir
@Anravell bu gurur bencede senle aynı fikirde değiliz. bacım 😅
@Anravell gurur budur iddialıyım
@Nejejrjen bende iddaliyim gurur bu degildir
😳😳Hakkinda hayirlisi olsun ya
Niye attı acaba ne dedinde delirttin?
Asl ani kararlar verme o cocukla ailen kaç gün tamah edicek belliki ilk ve sonkez birşey yaptı belliki onunda canı çok yandı hadiyeler özür dilemeler siz bir ailesiniz evlenmeden önce ki durumlarınızı aklına getir o çocuğu babasız büyütmeye değermi? Ayrılınca ummadığın adamların sana mesaj atıp senden faydalanmak istemesi ilr alakalı mesaj almana değermi her ailede olmuştur bunlar ortada bir evlat var bir çocuk kolay olmuyor kendi kendine büyümüyor sitresi uykusuz geceleri erkeğin sürekli çalışıp birşeylere yetişme çabası biraz burnunu sürt ama yapma bir kuş yuvadan uçtuğu zaman geri döndüğünde eski sıcaklığı bulamaz iyi düşün sizin bir yavrunuz var emin ol o adama yumrukla dalsan şu an napıyosun demez ki okadar pişmandır eş demek ana baba arkadaş dost herşeydir senin içinde onun içinde herkesin 2. Bir şansı vardır allah katında bile kimsenin gazına kanma sıcak yuvanı terketme
Boşan taviz verme tepene cıkar
Fazla büyütmüşsün adam 5 yıldır bişey yapmamış bir tokat attı diye evden ayrılmak boşanmak falan acayip saçma
tokatı küçümseme derim bir kere yapan bir daha yapar
Anlamıyorum bir tokwt ne ya bu kadar basit mi. O tokat çok setti kafamı bir yere çaepsam kadın cinayeti diye inletirsiniz ama demi
neden tokat attığını da söyleseydin
Yazıyor ya salak herif kavga etmişler kavga sırasında adam kendini aşmış
@Nhhejejejrjen ağzını topla s*rtük kavga ettikleri belli belki ileri gitmiştir diye sordum
Karşında ki kadın ile baş edemeyince zaten korkak gibi anca küfür edersin başka şeye sıpınamassjn sürtükk görmek istersen orpepuu anana bakk cümle alem qnanın amınqq girmiş
a*k f*hişesi senin a*anı ayrı kendini ayrı bağırta bağırta bilmem ne yaparım klavye başında konuşması kolay çuval a*cıklı o***pu seni
Öncelikle. Skain olup birbirimize güzel konuşun. Sonralıkla yakışmıyor ayıp. Ve son olarak görüş sahibi. İkimizde sinirli şekilde kavga ediyorduk. Ben ona sayıyorum o bana sayıyor eşit şarlarla siddete baş vuran o
Komik :) zamane evlilikleri!
Boşan boşan aklın başına gelir
Kocani babasıyla aldat
ama fantasi varmis... sende masallah... Sen karini anasi ile aldatirsin olurmu
Bugün tokat atan yarın öldürür bile
ulan ne insanlar var la guliyorum haline rahat dursaydin da vurmasaydi tokat icin bosanilirmiymis 😂😂
Hadi ya. Öyle mi. ? Anana baban vurunca da aynısını dersin sunu diyorum evladından çıksın o zaman böyle konuş yarın oğlunu bir yerde gebertsinker sende şey rahat dursan da ölmeseydin de amin
ilk ise affet ama ikinci olmamalı
Tartışma konusu neydi
Affet bir şans daha ver.
Asla
Çocuğunuz var mı?
Var oğlumuz
O çocuğun psikolojisi ne olacak hiç düşündün mü? Belki iyi bir geleceği varken sizin yüzünüzden bir hiç olup gidecek. Belki alkol belki uyuşturucuya düşecek. Üstelik sen ya da kocan evlenince üvey muamelesi görecek ve ezilecek. Eşin senden özür dilemiş ve bu tokatı ilk defa yapmış. Yazık gerçekten bazı insanlar hiç evlenmemeliler.
Dünyada bir siri anne babası ayrı çocuk var birliktelik iken ben kendimi tanıyorum sirkeli eşime soğuk olucaz
Boşaann
Ben olsam ben de seninle aynı kararı alırdım
Hata olmuş bence. bir tokat için boşanılır mı hiç?
bir tokatı küçümseme bence
@AlmondMilk bence asıl sen büyütüyorsun. Sevmek ve affetmek için zorla kendini bence
eğer tepki göstermezsen şiddet daha çok artabilir diye düşünüyorum.
Boşanmalısın
Snede ona tokat at ama ne yaptığına bağlı tokat atmasi acaba ne yaptın ki tokat atti
kavga ettik diyor ya
Ne yaptım mi siddere bahane mi arıyorsun bu nnasıl bir şey iğrendim kadınsın bir de
sonuçta şiddetin sebebi olmamalı. şiddet şiddettir.
@AlmondMilk anlatamassın birdr kadın ya Allah bunlara bildiği yapsın
Bende sana tokat atıcam öyle barışırız derim
git eve sende ona birtane çak
pireye kızıp yorgan yakmamak lazım
Asla affetme
Ya bu arada insanlar neler neler yaşıyo bırak sürünsün ama hemen boşanma. Tepkisine bak seninle çabasına bak
Boşan kardeşim hadi ordan et gel pilav yiyek
Çok fazla büyütme bencee
Pardon ne ya 😀😀😀
evet,
Kötü bir durum ama 5 yılı heba etmekte sıkıntı
Çok acayip sin döver de sever iste
Hayırlısı inşallah 😊
Şimdiki evlilikler, ama atmaması gerekir
Oha ya yaaa bir tokat için iyi misin nesin yaaaa
En ufak seyde bosanilmaz
ama tokat gibi birşeyin sadeleştirilmesi gerçekten kötü birşey.
@AlmondMilk tamam tokat agir bsey ama burdakiler en ufak seyde bosancam diyor
ama o ufak şeyler bir gün büyüyebilir tepki vermedikleri için
@AlmondMilk hersey konusarak anlasilabilr
yani açıkçası ne kadar konuşsak bile fikirlerimizin değişmiyeceğini düşünüyorum :d
@AlmondMilk 😂😂dmden sohbet edelmmi
@cordoba0000 sende kadın döven ödlek herıflerdenmısın?
@DORUKKUZEY degilim
ayrıca 18 yaşındakı kız dm ye davet edılmez boş yapma
Tekrarlarsa boşan ama 1 kerelik için boşanma
zaten pişman olmuş ben olsam affederm
Affederim
Böyle bişeyden ayrınılmaz ablacım
Bsey olmz
Ya böyle hemen evlilik bitirilemez bittimi?
Hayirlisi olsun
Hayırllısı olsun inş çocuk filan yoktur
Olur boyle seyler.. duzelir isler
Evet anladık
bilmem
Boşanırdım
Nerdesın şimdi
Vay hain
Hayırlısı
Hayırlısı yani
cok gecmis olsun