AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Saklama, daha da güç alır bu durumdan; uygun şekilde açıkla yakın olduklarına. Utanması, rezil olması ve hayatının mahvolup asıl üzülmesi ve sıkıntı çekmesi gereken kişi o. Ayrıca da yasal yollara başvur, çok geçmiş olsun.
O şeref siz inbenın yazdığı mesajları sakın silme hata kanıt olsun diye telefona kaydet sesini ve bunu önce eşimin ailesine sonra eşine mutlaka söyle
tehdit et söylerim diye abla nolucak. ya da kayınvalidene söyleyebilirsin
Eşin ne iş yapıyor? Başka şehire gitme şansınız varsa, eşini ikna et ve mümkün olduğunca çok uzak bir şehire gidin...
Eşim inşaat mühendisi ancak aile işinde çalışıyor.
Bu kötü oldu işte 🤦♂️ eğer şehir değiştirebilseydiniz, büyük olasılıkla köklü çözüm olurdu 🤷♂️
Güncellemene göre kararını vermiş gözüküyorsun 🙄 ama ben hayatım boyunca yaşadığım ve şahit olduğum olaylardan sonra anladım ki, bu hayatta hem çoğunluğun doğru bulduğu BAZI kavramlar var hem de azınlığa göre doğru kabul edilen BAZI acı gerçekler var.. İzah etmek istediğim husus; sen çoğunluğa uyarak, ailelere ve eşine bu olayı anlatırsan, sonrasında neler olacağını hiçbirimiz kestiremeyiz 🤔 yani özellikle de sosyal medya ortamlarında gaza getirenler, basite indirgeyenler, ahkam kesen ve kestirenler çok fazla olduğu için, toplumsal dürtülerle aldığın karardan dolayı birilerinizin başına bir şey gelirse, buradakilerin hiçbiri seni kurtaramaz (ateş düştüğü yeri yakar) yani tabii ki aileleri ve eşini en iyi tanıyan sen olduğun için elbette en doğru kararı verecek olan da sensin ama bazen beterin beteri dediğimiz durumlar vardır 😞
Kötü senaryo yazmak veya felaket tellalı olmak istemem ama olacak ihtimalleri tekrar çok derin ve etraflıca iyice düşün yani eşin katil olup yıllarca hapiste kalabilir, abisiyle kavga ettiğinde eşin (Allah korusun) hayatını kaybedebilir, aileler birbirine girerse daha kötü sonuçlar olabilir, daha nice YAŞANABİLECEK ihtimalleri düşün (inceldiği yerden kopsun diyerek, kıyametleri kopartma olasılığını idrak et)
BENCE, o insan müsveddesini son bir defa CİDDİ bir şekilde uyar ve yaptığı iğrençlikleri hem eşine söyleyeceğini hem de bununla yetinmeyerek, suç duyusurunda bulunacağını kesin bir dille söyle.! Bu uyarıya rağmen yine seni rahatsız etmeye devam ederse, o zaman suç duyurusunda bulun.. Sizdeki mevcut olan ekran kayıtları yasal bir kanıt olarak kabul edilmez yani savcı veya hakim gerek duyarsa (öylesine) göz atar ama somut olarak yasal bir kanıt teşkil etmezler ve hatta şikayet edilen kişinin itirazına ilişkin, senin art niyetli (komplo) olarak onun telefonundan kendi telefonuna mesaj göndermiş olduğun ihtimali de göz önünde bulundurulur..
Bu nedenle, yapacağın suç duyurusundan sonra SADECE mahkeme kararıyla yapılan ses ve görüntü kayıtları ile yazışmaların hepsi yasal bir kanıt olarak kabul edilebilir. Sonraki süreçte ise, ilgili savcı ve polisler işlerini itina ile yaparlar yani hem eşin hem de ailelerinizin haberi olmadan, bu olayın gizli kalmasını sağlayarak (çünkü onlarda olayların büyümesini istemezler) eşinin abisini gözaltına alıp onu tahakküm ederek gerekli uyarıyı en sert şekilde yaparlar ve o pislik adam bir daha sana selam vermeye bile çekinecek hale gelir…
Sakin ol öncelikle
Kaynana ve kayınpederine söyle
Bı huzursukluk çıkar o şerefsizlere uzak dur onlarda n
kanıtları kayınvalidene göster, eşine gösterme, kayın validene ve annene söyle
Eşinden önce savcılığa git. Sana gönderdiklerini silme. Eşine de söyleyeceksen eğer önce annesine söyle. Hatta kayın pederine de söyleyebilirsin.
Simdiye kadar susman, kıyameti koparmaman kabahat..
Kendi annene babana anlat durumu onlar çözer bu işi
Söyleyeceksin başka yolu var mı ya da şehir değiştir
Mesajların aramaları silme eğer silmek zorundaysan ss al gmailde sakla
...
Allah seni umarım böyle bir şeyle imtihan etmez, tek söyleyeceğim bu.
Çok üzücü Allah yardımcın olsun bence söylemelisin çünkü senin bir suçun günahın yok abisi de ne kadar karakter yoksunu bir insanmış ki o şekilde hareket etmiş yazık günah Allah akıl versin.
Ne olup olmayacağı seni alakadar etmiyor. Sen ne kadar susarsan o kadar çok eziyet görürsün.
Geçmiş olsun
O adi şerefsiz için sakın susma. Eşin iyileşince paylaş
Öncelikle eşiniz için geçmiş olsun, kısa zamanda iyileşir umarım. Abisine gelince; olabildiğince mesafeli ve normal olarak attıgı mesaj ya da davranışı için kendinize kanıt toplayın. Eşiniz tamamen iyileştikten sonra yavaş yavaş paylaşabilirsiniz.
Buraya sorana kadar anlatmıştım şimdiye çoktan. Durman hata. Ahlaksız adama bak sen
Evine girmesini yasakla. Onun bulundugu ortamlara girme. Esin yokken onun ailesiyle bile görüsme. Esine söyle ama herseyi anlatma. Üstü kapali söyle.
Esine olmazsa kaynana söyle. Inanmazlarsa görüsmeyi birak tüm ailesiyle
Abisi aile icinde nasil biri olarak taninir?
Genelde sevilmez, agresiftir ağzı da bozuk eşim pek görüşmez zaten abisiyle, ergenlikleri çol kavgalı geçmiş
Ispat edersen daha iyi olur bence gizli kamera falan..
.
Bu durumu ispatlayacak bir şeyler elde etmeye bakın.
.
Babana kardeşine anlat kaynana anlat bilsinler şerefsiz...
Once ailene söyle
Sonra kayın pederine
Söyle gitsin ahlaksizi
Ailene kesin söylemeliisn
Kayın pederine kesin anlat bak drumu önce bilsinler
Başta kendi ailene anlamalısın. Onlar gereken çözümü bulacaktır.
Bu kadar gerçekçi bir trol soru görmedim
Öyle birsey varsa bile hoşuna gidiyor demekki
Troll dan şüpheliyim olabilit
Derhal söyle böylelikle abisiyle muhatap olmazsınız zaten bir daha ölene kadar
Kendi ailene söylemelisin, senin ailen de senin kayınvaliden ve kayınbabanla konuşsun, eşin duymasın. Ama kesinlikle susma, sen sustuğun için böyle sıkıştırıyor. Allah belasını versin bu sapıkların her nerede varsa!!! 🤬🤬🤬
Durumu açıklayacağın için çok mutlu oldum, korkma, senin suçun değil yaşadıkların.
Bence anlat ve sakin kalmasinida sagla bu zor bir durum allah kolaylik versin
Bence ailene sonrada kayinvalidene söyleyip hatta tehditkar konusup rezil ederim sizi falan de ki taksin. Hic susmaman gerekiyo. Esine de uzaklasmaniz gerektigini anlat
eşime söylerim ya da polise giderim diyerek tehdit et... elinde kanıtların olsun ama
tehdit etmesin yaa direk polise gitsin, lavuk cezasını çeksin.
Eşine söyle ve suç duyurusunda bulun böyle bir hakkı nasıl buluyor? Hayatınızdan çıkarın onu
Yapacağın şey belli aslında onun yüzünü iyice karartacaksin yerin dibine girecek o nasıl bir o çocuğu öyle ya allah aşkına şunu karşılaştır benide kafasını gözünü bı kirayim ya şerefsiz kansız
Biraz konusabilirmiyiz bu konuda lütfen
Ne konuşacağız
O şerefsizi başka ne olacak
Nasıl ulaşacağım size
Selamt hayırlı geceler kusura bakma görmedim msjini gizliden çıkarım istersen
Kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin neden buradaki seni suçlayan beyinsizleree cvp verme derdine düşüyor sun ki?
Günaydın mutlu sabahlar
Bu durumu savcılığa gidip anlatın bu konular böyle yerlerde paylaşılacak konulat değil.
durumu bir avukata danış bu gibi durumlarda olaydan dolaylı yoldan etkilenmesini engellemek için bazı gizlilik prosedürleri uygulanıyor. eşinin haberi olmadan abisine yaptırım uygulayabilirler.
Merhaba çok kötü bir durum çok üzüldüm önce ailenle konuşmanı öneririm onlar sana çözüm bulacaktır ve lütfen eşinden saklama daha fazla bu durumu
Polise şikayet et eşim duymasın de allahından bulsun imansız şerefsiz
Direkt güvenebileceğin birisine söyle. Böyle bir olaya nasıl susarsın sen ya?
Eşine ve ailesine durumu izah etmeli o sapığı rezil etmelisin. Sen ailenin derdinde o zevkinin peşinde bunda senin hatan yok o adamın insanlığı yok
Film den alıntı değilse kanka bu zamana kadar beklemen dahi suç söylememe konusunda
Bence söylemek yerine imha et anlamassa söyle bunun önüne gecemessin
Mesajlari esinin annesine goster. Esini bir travma daha gecirmsin annesi cozsun
Söyle. Korkma düşünme söyle olmaz böyle bişe sustukça daha da azıtıyo bunlar
Aynen öyle abla. En iyisi hakkında hayırlısı. 👍👍
Savcılığa suç duyurusunda bulun ve kocana mutlaka söyle mesaj falan ne varsa delil niteliginde sun korkma yoksa tecavüz ederse keşke söykeseydim dersin. Onlarca kadin susuyor sen bari susma bacım
Kendi ailene ilk önce anlat
Balık burcu masumuz
Musunuz
Evet
Size bişey danışmam lazım Nasıl ulaşabilirim
1xpersin mesaj atamazsin buyur burdan yaz ayrica sevdigim var mesaj atsanizda yazmam ama burdan sorun buyrun
Sevgiliniz mi var onun Burcu ne burdan mj
@pelinn6
Canım bir bakarmisin
@Yaseminlii Bana sor istersen güzelim
Olayı önce kayınvalidene ve kendi ailene anlat.
Savunması çok basit olur,, kardeşim iyilersin ona anlatacaktım,, şimdi kendini haklamaya çalışıyor vs ,, kotu gelinen,, baya zor bir durum.
Öyle kardeş olmaz olsun yuhhhhhhh. İnş hapsi boylar
O adami varya ıslak kemerle guzel bir dövcen şeref yoksunu ailene bir danış kesinlikle susma
söylemen lazım
yoksa ilerde karın bana sulandı diyebilir
Geçmiş olsun ama hemen anlatma bence yeni yeni kendine geliyor başka bir yakınına anlatabilirsin bu konuyu
Bence içinde bulunduğun çukur çok tehlikeli kimseye zarar vermeden çıkman lazım
Nedense bu tarz soruları sorup kaçıyorlar
Verebileceğim bir cevap mı var yoruma
22 yorumdan hiçbiri mi
Ben kalpten yardım etmek istedim ana sonradan soruya dönüp baktım kimseye cevap yazılmamış bunu da böyle düşünmem normal ama eğer ciddiyseniz bu durumda ailede büyük olarak bildiğin akıllı ağzı sıkı bir kadına durumu açman iyi olacaktır
Eltim var benden küçük ama başka da kimseye anlatamam annesi dışında
Eltin dediğin abisinin eşi mi
Hayır 3 erkek kardeşler eşim ortanca olan
Küçük eşti sana bir tavsiye veremez bence hiç onunla yayma bu konuları annesine de asla söyleme sen orozzzpu olursun emin ol
Annesi oğlunu korur seni değil
Çocukları içinde en çok eşime düşkündür, abisini de ailede çoğu kişi sevmez uyumsuz küfürbaz biri sanmıyorum yani söylesem inanmamalarından değil olacaklardan korkuyorum
Çok zordasın kimseye söylemeden çözebilsen keşke iy olacak. Ama adam kardeşinden bile faydalanmak istiyor
Bu adamın ne yapacağı belli olmaz sana bu süreçte hiç temas etmeye kalktı mı
umarım dilediğin gibi hersey yoluna girer
eşine anlatmanı tavsiye ederim ama dediğin gibi rahatsızlığı varsa çok üzüldüm adına allah yardımcın olsun hala daha bu yavşaklar yüzüne gelişmiyor türkiye
Polise şikayet et Allah onun belasını versin kimseden korkma eşinin haberi olmadan hallolur bu mesele bence başarabilirsin kendine güven
Öncelikle geçmiş olsun.
O şerefsizin attığı mesaj vs ne kadar delil varsa kesinlikle saklaman gerekli. Yoksa ispatlaman zor olabilir.
Allah yardımcın olsun cok üzüldüm 😔eşine söylemen en doğrusu bence ama izi kalıcak bir olay maalesef tabi eşinizin karakteri de bağlı yoksa size şüpheyle yaklaşabilir bir ömür umarım hasarsız atlatırsın
Esi inanmazsa abisi kandirirsa
Bazı yörelerde çok adi bir şey var. Eğer kocanız bir şey olursa abisi ya da erkek kardeşiyle evlendiriliyorsunuz. Bundan dolayı bazı sapık zihniyetler kendine bir hak doğduğunu zannediyor. Bazıları ise mecburen kabul ediyordu
1. senden yüz bulmuş demek ki hafif bir kadınsın tepkisizsin yani, o da naz yaptığını sanıyordur. İlk teklifte kıyameti koparıp polis aile ile tehdit edip gözünü korkutman lazımdı tekrar olmaması için ama sen susmuşsun adam yüz buluyor senden
Kayinvalidene söyle eşinin durumu zaten ağır ona haber vermeden halletsin bu işi mesajları da göster
Yapacak bir şey yok.
Aileler bilicek.
O cocukta haddini bilecek.
Ben öyle abinin ben.
Rabbim kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.
Bacım ailene söylemen şart.
Yoksa evliliğinize olur.
Bunun olmasını inan istemem.
Bence bunu eşine söylemelisin bunları çekmek zorunda değilsin. Ama birkaç tane kanıtın olsun bu çok ciddi bir mesele eşinin abisi karaktersiz olduğu için inkar edip kanıtları yalanlar o yüzden sağlam bir kanıt lazım
Annen Baban yok mu anlatsana onlara
Kesinlikle kayivalidene ya da aile büyüğü olarak kayinbabana anlatmalısın onlarla konuşup esin duyarsa daha da kötü olacağını söylemelisin