Eskiden beni seven biri takintili ve eşime söyleyemiyorum beni sıkıştırdı dokunmaya çalıştı hatta göğsüme dokundu ki zor kaçabildim. Eşime demeli miyim veya nasıl diyebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Bunları yapmak için seni kimsenin olmadığı bir yerde götürüp yapması lazım. O kişiyle başbaşa kalabilecek bir ortamda bulunmamalısın. Eşine de söylemelisin. Ama dokundu deme. Dokunmaya çalıştığını söyle. Çok korktuğunu sanada nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için söyleyemedim de. O na sevgini bağlılığını kanıtlamış olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama dokundu dersem ne olur ki
- +1 yıl
Biz erkekler sevdiğimiz kişilere başka birisinin dokunma düşüncesini dahi istemeyiz . Bir çok kere aklımıza gelir bizi içten içe bitirir. Bazılarımız bu durumu içinde halledemeyip öfkeyle başka şeyler yapar. Bırak o hep seni ona ait bilsin. Bunu senin için değil sizin için yap. Hiç bı zaman erkeğinin aklına bir kadın olarak kuşku bırakma. maalesef günümüzde erkeklerde yapsa bir şey olmayacak şeylerde kadınlar yapınca konunun nerelere kadar gittiğini hep birlikte görüyoruz. Sizin mutlu bir evliliğiniz olsun arkadaşım
Soran+1 yılAnladim tesekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kanıt olmadığı için inkar eder, eşin bisey yapsa bu kez o suçlu olur. Ilk anda bir tokat patlatip adami kendine getirmeliydin, şu an yapacağın en iyi şey, eğer görürsen, bir dahakine savcılığa verip rezil edip içeri attıracağını sert şekilde söylemendir.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılmasın yargılamak değil amacım, bunu yapabileceği ortam nasıl oluştu? Nerede yaptı?
Eşine söylemelisin, hatta o kişi hakkında tacizden suç duyurusunda bulunmalısın.01 Yorumla- +1 yıl
İçlerinden en mantikli yorum galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle eşine lütfen söyle. Bu olay yüzünden aranız bozulmasın anlat ona her şeyi. Sonuçta senin isteğin dışında gerçekleşti... Pislik herif evli olan bir kadına nasıl dokunmaya çalışıyor ya anlamadım gitti. Eşinle çok mutlu olursun umarım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
62Cevap
- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söylemezsen eğer ondan gizlersen bu dogru olmaz, sebebi sana zarar vermeye calisir ve zarar verirsede kimsenin haberi olmaz magdur olursun , Eger eşine söylersen bu olayı önlemek ve engellemek icin bir yol bulursunuz, İliskilerde gizli , saklı olmaz.
24 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım bayanefendi
- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söylemen çok yersiz. İki erkeği birbirine mi kırdıracaksın? Kaçmadan önce sözlerinle dövüp bi yerine geçirmen gerekiyordu.
29 Yorumla- +1 yıl
Olgunluk dedikleri
- +1 yıl
En nefret ettiğim şey. Tamamda bu serefsizlerin cezasını vermek lazım. Tecavüze yeltenmiş. O eller kırılmalı.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci bu bir taciz. Cezayı kendi kesebilir. İleri boyutta bir durumda da savcılığa şikayet gerekir. Ne Yaşadığını bilmiyoruz.
- +1 yıl
Peki. Ama etraftan korkmuş. Kocasının yanlış anlamasından korkmuş. Savcıya söyleyecek cesareti yok. her şey usulune göre olmuyor. Söylediklerin çok doğru ama bazen gerçeküstü düşünmek gerekmiyor mu
- +1 yıl
@TeslaDaVinci bu kişilikle ilgili bir durum bence. Benim kişiliğim neye müsaitse ona göre tutum takınırım.
- +1 yıl
Empati yapmak kolay değil bu konularda. Söylediklerin kesinlikle en doğru yaklaşım. Ama sosyal denge açısındanda çmzüm sağlamak lazım. Bir caydırıcılık lazım. İçimden bir ses bu adama ders vermek gerekiyor diyor. Tekrar cesaret edemesin diye.
- +1 yıl
@TeslaDaVinci ilk yorumumda yazdığım gibi zamanında müdahale şarttı. Şimdi ceza verici yaklaşımlar belki de bir daha ilişmeyecek adamı tahrik edip saldırganlaştıtabilir.
- +1 yıl
Yuh lan kaç yaşında kadınsın bide. İki erkeği birbirine mi kırdıracaksınmış. Herhalde kırdıracak.
- +1 yıl
@Sailormoon27 Terbiyeli olalım lütfen
+1 yılBen evli olsaydım karım bana böyle birşeyi anlatsaydı karımı sakinleştirirdim onu cok sevdigimi sòylerdim üzülmemesi gerektiğini söylerdim adamı da arardım eşimide alırdim yanıma ve ücümüz bir kahve içerken bu meseleyi konuşurduk bir cözüme baglamaya çalışırdık.
02 Yorumla
Soran+1 yılKahve içme yerine kadar iyi gidiyordun
Acaba onun yaninda ne ariyodun, seni belli biyerlerine dokunabilecek kadar hangi tenhalara gittiniz.
sôyleme adami katil edip basini yiyebilirsin. Sen tip kadinlar bunu yapiyor cünkû
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde kadın olacaksın yorumundan utan. Ben dışardayken beni takip etmiş insanlarin olmadığı bi yerde de köşeye sıkıştırdi. Senin gibi bi hemcinsim olduğu için utandım erkekler bile verdiğin tepkiyi vermedi..
+1 yılTakıntılı birini gizlemek yanlış olur. Aile büyüklerine söyle durumu sonra da onlarla birlikte eşine anlat durumu. Tedbirinizi alın. O şahsı da şikayet edin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki söylemelisin söylemezsen bir yerden kulağına gider daha kötü olur... hem söylemezsen yine seni rahatsız eder seni sahipsiz eşinide pısırık zanneder..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin huyuna bağlı. Bazı erkekler direk karısını suçlar bazıları korur kollar. Eşin bunlardan hangisi ise ona göre davran. Benim eşim tecavüze uğradı. Söylemeye korkmuş ama geç de olsa söyledi. Sahip çıktım ona
02 Yorumla
Soran+1 yılSuçlamaz eşim beni ama o pisliğe vereceği tepkilerden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer işin sonu kötü yere giderse bazen susmak en iyisidir. Durduk yere bir pislik için başınızı yakmayın. Bu kişi sürekli çevrenizde olan birisi mi?
+1 yılKendisinden rahatsızlık duyduğunu söylesen kâfi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olduğumu zaten biliyor bunu yapan bi adam bu sözü dikkate alır mı sencd
- +1 yıl
Derdi neymiş sordunuz mu ve rahatsız olduğunuzu biliyor mu Dikkate almıyorsa başka yollara başvurabilirsiniz eşinize döylersiniz mesela
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Eşine söyle ters ters baliyor de bir sikistirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen
+1 yılSokak ortasında yapmadı heralde bunu kesin buluştun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe buluşması sokakta yaptı hiç mi haber izlemiyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu hanımefendinin geçmişinden kalma böyle bir takıntılı sevgilisi muhakkak oluyor o nedenle en iyisi evlenmemek...
00 Yorumla kardes esıne sölıceksın gıdıp polise sıkayet edeceksınız esınızle bırlıkte savsılıga acıl dılekce ver sıkayetde bulun
00 Yorumla
+1 yılDemende fayda var bunu yapana seni yakalayip becermekte isteyecektir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma tepkisinden korkuyorum olay cikar
- +1 yıl
C8kacaksa ciksin olay senlik degil ki sana bunu yapanlik... bununyapmaya cesaret eden snei tkio edip tecavuz edecektir
Soran+1 yılHaklısın ama ileri gidip bi şey yapmasından korkuyorum esimin
- +1 yıl
Susarsan sonun pek iyi olmayacak gibi
Soran+1 yılEşime desem ne yapabilir tepkisi ne olur
+1 yılVay hayvan vay linç edelim kanki nasıl böyle bir şey yapar
00 Yorumla
+1 yılTutunda yaragoni yersin. Şike. err direk savcga git
00 Yorumla
+1 yılSeninle bir şey konuşmak istiyorum ama lütfen benim için sakin ol diyerek başla ve anlat..
00 Yorumla
+1 yılSöyleme boş ver adamın başını belaya sokma nasıl gelişti bu durum detaylı anlat
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Söyleme adamın başını belaya sokma sonu kötü olur. Bir daha denerse söylersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle demelisin. Belki ilerde tehdit eder bilemezsin. Veya seni kandırmaya çalışır bir kere birlikte olalım sonra bırakıcam peşini diye.
014 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama eşimin tepkisinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa birkaç kere birlikte olacaksın o senden hevesini alana kadar ya da eşine bildireceksin
Soran+1 yılSaçmalama ne bi kaç kere olmasi
Cevap sahibi+1 yılSon çare bu. Tabi o kadar ilerisini ister mi tacizci bilemem
Cevap sahibi+1 yılEşini tanımıyorum nasıl biri. Tacizci ile iletişime gecebilir misin sosyal medyadan?
Soran+1 yılGeçmek istemiyorum..
Cevap sahibi+1 yıl7 gün sonra yazıyorsun..
Bu süre içinde iletişime geçti mi seninle
Soran+1 yılUygulamada aktif değilim. Geçen mesaj atmış buluşmak istediğine dair konuşmak istiyormuş gitmedim numarayı engelledim eşim görmedi neyse ki
Cevap sahibi+1 yılEvet değilsin belli. Bu ciddi bir durum ya. Umarım aşarsın bu sorunu. Senin için üzgünüm ve yardım edemediğim için de.
Soran+1 yılUmarım düşünmen yeter teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEşine söylemekten çekinme ve tehdit ederse asla kanma inanma. Bir kere sevişelim söz bırakırım peşini vs. Çünkü inanacam gibi vibe veriyorsun bana yapma.
Soran+1 yılHayir tabiki asla öyle bi şey yapmam
Cevap sahibi+1 yılTamam böyle ol 😁
İyi birisin. Hoşçakal dostum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine anlat ama o kadar detay verme peşime takildi de elledi falan dersen büyük olay olur
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peşine takıldı der sorgular
Cevap sahibi+1 yılŞey mümkün mü dm den yazım sana sakıncası yoksa detaylı anlatım veya sen anlat ona gore şöyle
Cevap sahibi+1 yılTabi istersen
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylemelisin yarın öbür gün olumsuz bişey olursa seni suçlamasın en azından
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. dokunacak kadar nasıl yaklaştı ki. özel alanını işgal etmiş resmen. iş arkadaşı mı akraba mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumdan rahatsız olan bir bireyin ilk yapacağı şey kolluk kuvvetlerine suç duyurusunda bulunmaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zmn eşim de öğrenir daha kötü olur söylemediğim icin
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi eşinizin öğrenmesi sizin canınızdan önemli mi? hiç mi haber bilgi verici dokümanlardaki olayları görmüyorsunuz bu tarz olayların ilerideki aşamasını ne oluyor bilinçli bir birey bilir yani bırakın susmayı da direkt şikayette bulunun korkacağınıza size bunu yapan korksun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakında tecavüz de eder sen yine söylemezsin gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılNe eşi ablacım ya polise söylemen lazım polise! Yarın bir gün haberlerde seni mi görmemizi istiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
İşte en doğru yorum.
+1 yılBoş ver kocanı canım benim, polise git polise. Kocan işin içine girmesin karmaşık bir durum olur.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki soyle yas analari bilmeli önceden onlem almalisniz hecmis olsun dikkat et kendine gizlsi arkdas
00 Yorumla
+1 yılSöyleme uzak dur tek takılma fazla
Olan şans ve kocana olur bir poslik için değmez uzak dur gerekirse polise vereceğini soyle00 Yorumla
+1 yılGizlesen ayrı dert söylesen ayrı dert. Eşin seni suçlu görecek bir adama benziyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır beni suçlamaz ama o pislikle kavga eder olay çıkar
- +1 yıl
Alışmış
Kudurmuştan beterdir iyi duşun bu OC hem kudurmuş şimdi de alışacak
Valla aranizda gizli sakli olmamasi daha iyi ama kotu seyler olacaksa soyleme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen direkt eşinden boşan adamı senin gibi bir gereksiz için katil ettirme
12 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konuşuyorsun sen ne gereksizi beni tanıyor musun da saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun şerefsizin biri beni taciz etti diye eşimden niye ayrılayayım ben bu nasıl bir zihniyettir
Cevap sahibi+1 yılZırlqma
Eşinden gizli bu adamla buluştun yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYazdiğimdan bunu mu anladın
Soran+1 yılNeden
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolayi soyle kim oldugunu soyleme
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyletir ama
bence şöyle belki daha fazlasını yapmaya calsiir
05 Yorumla
Soran+1 yılEşimin tepkisinden korkuyorum
Soran+1 yılİşte olay cikartirsa diye
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sokak ortasında mi yaşandı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimse yoktu
Polise git
Eşine deme şu an02 Yorumla
Soran+1 yılEsim de öğrenir ama polise gidersem
Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Kesinlikle soylemelisin
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle geç olmadan
00 Yorumla
+1 yılDemezsen arkası gelir
00 Yorumla
+1 yılGerek yok. Bir şey olmamış
00 YorumlaTekrarı olursa söylemek mantıklı olur bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl yanı nerde nasıl denk geldınız
00 Yorumla
+1 yılSoysemen gerekir guven meselesi
00 Yorumla
+1 yılSöylemeyin ama ondan da uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizinki zor durum karakola gidip şikayette bulunsaydinz iyi olurdu
00 YorumlaBeni rahatsız ediyor de
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ediyor der
Soran+1 yılHayir beni takip etmiş
Soran+1 yılZaten seven biri böyle bi sey yapmaz sevdiğine takintili manyağın teki diyorum
Soran+1 yılDüsünmek istemiyorum
Soran+1 yılYa öyle deme daha çok korkuyorum🥺zaten tek cikamiyorum artık eşim de anlam veremiyor bu halime
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde hoşuna gitmiş gibi yalan söyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bicim insansiniz be
Soran+1 yılİnsan mısın daha doğrusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de diyemedim doğru mu yaptım bilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Senin nasıl oldu ki ve neden anlatmadın
+1 yılDersen cinayet çıkabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı ya
- +1 yıl
Yani adamın takıntılı olduğunu kesin kocana da bir şey yapabilir gözü dönmüş yani belli memelerine kadar işi götürdüğünde
- +1 yıl
Adamı öldürmeye kalkabilir
+1 yılŞöyle tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılTepkisinden korkuyorum
- +1 yıl
Eski sevgili değil ama açık açık şöyle yokda sıkıntı olabilir
+1 yılnasıl skıştırdı sneinde gönlün var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl