Size çok etkili dualar önereceğim. Hayatımda bir çok kez böyle belalı tiplerden kurtulmama yardımcı olmuştur.
Dua : Kale Haza firaku beyni ve beyneke (Kehf, 18/ 78)
Tefsiri : Bu seninle benim adamdaki ayrılıktır.
Bu duayı insan , zararlı ve kötü kişilerden ayrı kalmak, bir araya gelmemek için 1378 defa okursa inşallah faydasını görür🤲🤍
İkinci dua Cübbeli Ahmet hocanın Anında Kabul olacak Makbul dua diye geçiyor, ne dileğiniz isteğiniz varsa , kabul oluyor inşallah 🤲💫🕊️
Allâhümme es-elüke bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül qayyûmu lâ te'huzühû sinetüv-velâ nevm. El aliyyül azîm. Bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüvel melikül quddûsüsselâmül mu'minül müheyminül azîzül cebbâr. Bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüve âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânurrahîm. Bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüvel hâliqul bâriul müsavviru lehül esmâül husnâ. Bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüve nûrussemâvâti vel ardıl hayyullezî lâ yemût. El ehadü züttavli lâ ilâhe illâ hüve ve ileyhil masîr. Zül havli bedîussemâvâti vel ard. El qadîmu zül celâli vel ikrâm. Bismik. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüvel evvelu vel âhirul melikül haqqu lâ ilâhe illâ hüve rabbül arşil kerîm. Zül meârici vel quvâ. Bi izzismikellezî tünşiru bihil mevtâ. Ve tuhyî bihil ard. Ve tünbitü bihişşecer. Ve türsilu bihil metar. Ve teqûmu bihissemâvâtü vel ard. Bi izzismikellezî lâ ilâhe illâ hüvel melikül quddûs. Lâ yemessüsmallâhi nesabün ve lâ lağvun liteâlî ilmillâhi veliqtirâbi ilmihî velisebâtismih. Allâhullezî lâ ilâhe illâ hüve lehül esmâül husnâ. Ellezî hâzihil esmâu minhü ve hüve minhâ. Ellezî lâ yüdrakü ve lâ yünâlü ve lâ yuhsâ. İstecib liduâî ve qul lehû yâ Allâh kün feyekûn.
Allah yardımcınız olsun kardeşim, Allah başınızdan bu belayi tez bir vakitte def etsin, Allah sizi ve ailenizi korusun bu psikopat tiplerden, Allah onları ıslah etsin🤲🤲🤲🤍
Bu duaları hiç subhe duyamadan okuyun , Allah'ın izniyle başınızdan bu musibet gidecektir 🤗🙏🤍Ben size dua ediyorum kardeşim, sizde bana dua etmeyi unutmayın 😊🙏🤍62 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz insanları ruh hastalıkları Hastanesi'ne zorunlu olarak yatırmak lazım. Bekarım ve aynı sorunu tam 4 senedir yaşıyorum. Yasal olarak başvurularımız hep neticesiz kaliyor. Sırf bu yüzden tüm hayatımı değişmek zorunda kaldım. Ülkemi bile...
31 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef böyleleri için adalet yok. Keşke imkanım olsa ülke değiştiririm
+1 yılŞimdi asıl mesele nedir onu öğrenelim.
1. Karın iş yerinden mi tanıdı bu adamı?
2. Aile dostu diye edinip karına göz mü dikti?
3. Kalkıp üçlü mü yaptınız da bu adam karını istiyor?
4. Karına nasıl musallat olabilir mk sen varken?
43 Yorumla
Soran+1 yılEski mahallelerinde yan komşularıydı
- +1 yıl
Karınla evlenmeden önce bunu biliyor muydun?
Soran+1 yılYok bilgim yoktu
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Polis bile mi fayda etmedi yani? Emniyete gidip şikayet et? Bizzat olmaz mı?
230 Yorumla
Soran+1 yılAdamın kaybedecek hiç bir şeyi yok. Çok karanlık iğrenç bir aile. Aileyi anlatsam nutkun tutulur. Bunların kardeşleri öldürüldü haberlere falan konu oldu. Şimdi burdan detay verip deşifre olmayım ama bunlar pislik
Soran+1 yılBunların zenginliği illegal. Uyuşturucu kadın ticareti gibi şeylerden kazanıyorlar. Adam karakoldan elini kolunu sallayarak çıkıyor. Lanet ettim artık
- +1 yıl
O kadar mı diyorsun? Lanet adam eşini nerede görmüş ki.. Olacak iş değil 😓😓😓 yurdşına gidin gizlice olmaz mı. Akraba varsa tanıdık vs, orada durun anlattığına göre her şeyi yapar bunlar? Kimsede ki bir şey diyemiyor 😓😓😓😓 başka ülkeye gidin ne olacak ki. ya da isim değiştirin çok üzüldüm çok
Soran+1 yılYurt dışına gidecek imkanım yok ki. Olsa beş dk durmam. Sadece bela olan bu adam değil ki. Ailesi toptan manyak pislik. Sana özelden bir olay anlatma şansım var mı.
Soran+1 yılSen Kayserili misin. O zaman anlatacağım şeyi kesin biliyorsun
Soran+1 yılGelişme var
Soran+1 yılGözüm döndü hayırlı mı bilmiyorum ama
Soran+1 yılSana anlattığım şey oldu
Soran+1 yılKonuşalım mı biraz 😢 evet karar verdik
Soran+1 yıl😢 😢
Soran+1 yılBerbatım. Neler oldu neler
Soran+1 yılSana anlatma şansım var mı?
Soran+1 yılGaliba kurtulduk. O günden sonra hiç sesi çıkmadı adamın
Soran+1 yılÖyle tabi ama adam istediğini aldı. Alırken de zorladı şartları ama aldı
Soran+1 yılNirhamm olayı hatırlıyor musun anlatmıştım. Adam geri geldi
Soran+1 yılBu sefer tehdit falan yok. Muhabbet ediyor oturup sohbet etsek edecek. Ama yüz vermeyelim diyoruz. Olmadık yerde karşımıza çıkıyor selam veriyor
Soran+1 yılBu durumun nereye gideceğini biliyorum ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAdresini değiştir
00 Yorumla Bu soru fake değilse eğer ilk öncelikle seni TC kimlik numarası üzerinden bulabilir ki bu çokta zor bir şey değil veya eşinin tc si varsa oradan da bulabilir. Kanunen veya diğer türlü pek bir şey yapamazsınız çünkü paralı adam mafya yazmışsın avukat tutar hemen suçlamalardan kurtulur. Onun yerine şöyle yapabilirsiniz sim kart gibi kendinize ait veya eşinize ait bir hesap olur o tür sizi bulabilecek şeyleri yok ediniz.
Ve başka bir şehre taşınıp oradan kendi uzerinize veya eşinizin üzerine hiçbir şey yapmayın yani akrabanız veya aileniz varsa orada kalmanızı tavsiye ederim. Bir hafta sizi bulamazsa unutur zaten bir yere gittiğinizde otobüs ile gitmemeye çalışın kısacası izinizi bulduracak hareketler yapmazsanız bulunmaniz zor olur ya bunları yaparak kendinizi saklayınız ve unutulmayi sağlayınız ya da bir silah ile onun kafasına sıkın gitsin sonuçta adalet yok umarım sorunuz fake değildir.10 Yorumlaböyle insanların genelde hep orada burada tanıdığı olur. ne kadar şikayet etsende savcılığada versen hiçbir işe yaramaz.
Telefon numaralarınızı değiştirin. Sosyal medyadan bir süre uzaklaşın. giitğiniz yerleri paylaşmayın profiliniz gizli bile olsa gözüküyor hersey.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Zaten sosyal medya evlendikten bir süre sonra kapatmıştık. Bazı yöntemler geldi aklıma. Senin dediklerine benzer. Onları yapacağım
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılİl değiştirdiğiniz halde sizi buluyorsa bunu 3 nedeni vardır ya muhtarı tanıyor ikametgah bilginize ulaştı, polis tanıdığı var el atından tlfn sinyalinize ulaştı yadaaaaa eşinizle konuşuyor..
maalesef başka açıklaması olduğunu düşünmüyorum.. Sakince eşinizle konuşun hayatta her şey var..
31 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle, adam burada eşimin peşini bırakmıyor diyor. Ama bilmiyor ki eşi acaba bu olayın neresinde nasıl bir kahraman?
Abi eşini karşına al konuş. Geçmişte her şey olmuş olabilir ben hazırım seni dinlemeye de. Eğer gerçekten eşin onunla iletişim falan kurmuyorsa adam gerçekten büyük takıntılı. Şehri, telefon hatlarını değiştirip mümkünse anne babanız hariç kimseye vermeyin bir süre. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu beladan Allah yardımcınız olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılYazabilir miyim sana
u +1 yılVay be, inanamıyorum gerçekten. Polis nasıl salıyor bu adamı dışarıya? Gerçekten üzüldüm halinize. Taşındığınız şehirde yeniden mi şikayetçi olsanız? Bilemedim ki.. Allah yardımcınız olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılArtık şikayetçi olmak istemiyorum. Adalet bitmiş
- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılAynısı bizim başımız da polis savcı hiçbir şey yapmıyor ya Allah bunların belasını versin alsın canlarını ülke dışına kaçın o zaman KKTC felan olur
23 Yorumla
Soran+1 yılSiz çözümü nasıl buldunuz?
- +1 yıl
Bulamıyoruz işte uğraşıyoruz hala
Soran+1 yılNe diyor ki sizi rahatsız eden kişi. Kimi rahatsız ediyor
+1 yılAllahım korkunö bi olay ya allah yardımcınız olsun
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Adam mafya diyorsun illaki polise azda olsa maddi akarı vardır birbirlerini tutarlar ve savunurlar o beladan sen biraz zor kurtulursun...
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ölene kadar böyle gitmez ki
1-) Annenizin ve babanızın üstüne hat çıkaracaksınız onları kullanacaksınız.
2-) Herkesin dediği gibi isim değiştirmelisiniz
3-) Eski tip telefon kullanin nokia 3310 gibi ve bir telefoncu yardimiyla varsa gps ini sökün
Şu an aklıma gelenler bunlar00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöylelerinin ensesine bir tane sıkıp bırakacaksın anca anlarlar öteki tarafta
11 Yorumla
Soran+1 yılAh var ya ben neler yaparım da işte adalet ona bişey yapmaz da tutar beni suçlu çıkarır
Yanlış anlamayın ama eşinizin de hatası olabilir siz devreye girmeden eşiniz konuşabilirdi.
114 Yorumla
Soran+1 yılEşimin hatası mı pardon?
Soran+1 yılAçıklamada yazdım. Şikayetçi olduk 2 defa. Şehir bile değiştirdik
- +1 yıl
Neguzel ya düğünde yapsin senide ben hakediyorum
- +1 yıl
Sen öyle demişsin bende senin peşin takilayim senin evin önünde yatayım geceleri zile basayim seni takip edeyim her saniye mesaj atayim
- +1 yıl
Yaratmak Allah'a mahsus ben sana aşık olurum gece camdan içeri girerim seni kaciririm dağ başına bizim oralar orman dağ ozaman istesende istemese de benim olursun benimm istediğin kadar bağır sonra esir piskolejisi bana aşık olursun
- +1 yıl
Bir an ateslendim adresi Verde geleyim isteysen ordan kacirayim seni😍🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
Himmm anladim olsun bende sorunun altında sana koşuyorum dur belki uzun mesafe 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
+1 yılKardeşim adresini adiliyeden gizli yaparsin
17 Yorumla- +1 yıl
Eşin beni taciz ediyor derse herşeyin gizlettirrir üçüncüsü adamı vururum namus başka birşeye benzemez ya da tekrar adres degistir
- +1 yıl
Yarım yamalak bilgiyle bukadar daha çok yolu varbasin belaya gitmesini istemiyorsan
Soran+1 yılBaşka hangi yollar var. Ben bela istemiyorum
- +1 yıl
Mugizlibuyendeyilm
- +1 yıl
Gizli üye deyilim
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ben devamlı girmiyorum yaz cevao vereyim
+1 yılAbi bence telefon hatlarınızı vs herşeyinizi değiştirin şehir değiştirip taşının ve akrabanız dışındada adresinizi kimseye demeyin bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Kimse ilgilenmiyorsa Allah'a dua et. Allah o adamı nasıl diliyorsa o şekilde cezalandırır.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın başını yakar bu tipler insan yerine koyup içeri alırlar bide muz cumhuriyeti
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzinizi kaybettirin. Ne bilim isim, soyisim, adres falan değiştirin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa ş.. ze bak bi tane itin teki de bana sardı 4 senedir ama bu kadar ileri gidemedi şikayet ettik bizde hiçbir şey yapmıyor bi kaç torbacı bulup öldürtün
10 Yorumla
+1 yılAdam bela işte. Sıkacan kafasına onu istiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Dolduruşa gelme. Dinleme kimseyi
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnasini bellerim, belali ise ben ondan daha belaliyim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanıtın da varsa başka karakola git ve diğer polislerle olan durumu da anlat. Olmadı haberlere kadar başvur. Öldür falan diyenler neyin kafasında bilmiyorum ama saçmalıyorlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Savcıya git durumu anlat ikinizde mahkeme karariyla isimlerinizi değiştirin metropollerden birine tayin iste yeni telefonlar alın. Tabii savcı sizi dinleyince daha iyi bir çözüm bulmazsa
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşini bırakmıyor ama siz çekiyorsunuz bütün yükü, dayağı vs vs. Hiç sorguladiniz mi? Neden eşinizi bırakmıyor diye?
02 Yorumla- +1 yıl
Sizden bildirim almak istemiyorum.
Soran+1 yılYazma o zaman mal mısın nesin
sakın öldürmeye kalkma öyle pisliği değil sen suçlu olursun adalet yok bu ülkede yokmu arkadaş çevren şunun ağzını yer değiştirin ya da bunu bitiricek sağlam bi tanıdık
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir şey la bu ülke de ABD gibi yaptırım yok ki polis tek kurşunla indirsin adamı TR de yaşamak çok zor ya
05 Yorumla
Soran+1 yılYa polisler arkadaşı gibi görsen. Muhabbet ederek gittiler. Baktım bişey yok gibi çıkmış gellyor. Polis bana diyor ki alıştık biz diyor. Lan banane alışmandan benim sorunumu çöz dedim sen kimsin de bana lan diyorsun diye üstüme yürüyor.
- +1 yıl
işin çok zor memleketin her yeri orspu ccuğu dolu geçmiş olsun
Soran+1 yılBenim adresimi polis görebilir mi sence. Yani nerden buluyor bu herif beni
- +1 yıl
bilmiyorum ve evet polis görebilir adı üstünde polis kanka gibiler diyorsun polisler de de iş yok
Soran+1 yılKimi kime şikayet ediyoruz ki. Valla imkanım olsa ülke değiştiririm
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin masum olduğuna inanmıyorum. her gittiğiniz yeri buluyorsa bunda bir iş vardır.
aldatıyor olabilir ve sana belli etmemek için böyle oyun kurmuşlardır.
sen polise şikayet ettiğinde eşin şikayetini geri çekiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılReis aynısı akrabamın başına geldi, adam tutturup vurdurdular sakat kaldı
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin. O da mı böyle musallat oldu
- +1 yıl
Aynısı bildiğin geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Size de geçmiş olsun
- +1 yıl
Biz de öyle yapmayı düşünüyoruz belini kırdırmak istiyoruz
Eşin ile ne bağı varmış eskiye dayalı bir olay mı var?
09 Yorumla
Soran+1 yılEski komşuları. Birbirlerini tanıyorlar
Soran+1 yılSanmam ya o kadar değildir. Güveniyorum ben eşime
Soran+1 yılYoktur ya şimdi kurt düşürme ama
Soran+1 yılAma şimdi yapma bunu
Eşim yapmaz ya
Soran+1 yıl@MssÇÎLEKLÎŚUT yok zaten bakacak olsam bile gizli olur her şey. Haksız çıkmak elim boş dönmek istiyorum tabi.
Böyle bir durumda bu kadar uğraştıktan sonra tek çözümü düşünürdüm ben umarım kurtulursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılTek çözüm ne
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafasina sıkacaksin
Ne demek lan benim eşime musallat olacak
Hadi öldürmek olmaz dedin
Döv sende korksun kaçsin bir daha da gelmesin00 Yorumla o şehirde de polise şikayet et. ben olsam *ldr*rdüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şeyler olduğunu hiç düşünmezdim şaşkınım😐
10 YorumlaEşimi bırak beni al de adama. Koca yürekli vefakar koca
12 Yorumla
+1 yılcanım mı bu insanlar ya evini barkını kurmuş hala neyin peşindesin kardeşim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Adamın eşinden istediği şey ne peki niye eşine Musallat olmuş Durduk yere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiri esime musallat olacak ve ben polise gidecem onu bu dunyadan silerim 7 ceddi nerde oldunu bulamaz 7 kat mezarin dibine gomerim bulamazlar kardeş öldur polis dahi oyle diyorsa ben belasini * oylesinin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliş namussa evet sozde degil benim ki kardesim
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılGrup yapak karın çok güzel sanki paylaş paylaş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılOndan daha büyüğünü bul Bi arasın konuşsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında mantıklı. Hiç aklıma gelmemişti. Birilerini devreye sokmak lazım
+1 yılNeden musallat oldu ki
11 Yorumla
Soran+1 yılKarımı istiyor işte niye olsun
+1 yılPeşini Niye bırakamıyor ki. Eşin dolar gibi yükseliyor mu hala
00 Yorumla
+1 yıla mına korum öyle şerefsizin benim karıma namusuma göz dikicek neler yapmazdım satırla doğrarım onu o belaysa bizde belayız kimse kimsenin namusuna göz dikemez
00 Yorumla
+1 yılAdami öldürr. Mafya diye öpmez degil ya cinim adalet yok bu ulkede insnlae kendi başlarinin çaresime kendi bakiyor artik
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi hapse girim. Eşim de bir başına kalsın ele güne muhtaç olsun çok mantıklı be
- +1 yıl
Niye eśinin eli ayagi yok mu
+1 yılYani bunu bize mi soruyorsun ne yapman gerektiğini bilmiyor musun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. En iyisi bulaşmadan şehir değiş
20 Yorumla
+1 yılMuz cumhuriyeti mi la burası, gerçi olabilir
21 Yorumla
+1 yılgidin tekrar şikayetçi olun o vazgeçmiyorsa siz de vazgeçmeyin elbette bir gün cezasını bulacaktır
10 Yorumla
+1 yılAihm'e başvur polis müdahale etmiyor diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin arayıp yerini söylemediyse başka şehirde gelip nasıl buldu tekrar
00 Yorumla
+1 yılBen olsam adamı sağ çıkarmazdım madem kimseye takmıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKoca dünyada ede senin esin
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılKaç kadının başına geliyor bunlar. Yalnız olmadığını düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılkırsana ağzını burnunu karına saplantılıysa.. pasif pısırık mısın nesin en sonunda karıyıda alıp kaçarsa vebalini nası ödeyecen aceb
113 Yorumla
Soran+1 yılSen dua et de senin başına gelmesin. Görürsün pısırık mı cesur mu olacağını
Cevap sahibi+1 yılben evliyim eşim senin yerinde olsa neler yapardı. neyyse herkes ben kocişim kadar değil
Cevap sahibi+1 yılbenim
Soran+1 yılSen dua et başına gelmesin. Görürüm o zaman kocişini
Cevap sahibi+1 yılpeki
- +1 yıl
Abla burcun koçmu koç değilsede ne çok merak ettim şu an aslanda olabilir xd
- +1 yıl
Abla evrimleşmeyi falan mı unuttun bu nasıl kafa yapısı? Kocam da kocam kocam da kocam. Bu ne ya kocan olmasa sen bir hiç olacaksın, önce kendi ayakların üstünde durmasını öğren sen. Sonra da artık taş devrini geçtiğimiz sopaları tahtaları bir kenara attığımızı bil polis var jandarma var hakim var bu nasıl bir kafa yapısıdır yahu. Bir de adami daima kışkırtıyorsun yok pısırıksın yok bilmem ne diye
Soran+1 yıl@hüzünlü89 👏 👏 👏 anlamaz boşuna anlatma. Öldüreyim ömrüm hapiste çürüsün. Karım da dışarıda bir başına kalsın. O kadar zeka dolu bir fikir ki.
- +1 yıl
@Yaren4799 yok abla görüş sahibini kafası nasıl bir kafa merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@MssÇÎLEKLÎŚUT akrep canım neden
- +1 yıl
Benim ablamda koç da o da çok kocam kocam diyordu ondan merak ettim
Bence düzgün saklanamamışsın yoksa bulamazdı…
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam direk ev adresimi buldu. Napim yerin dibine mi girim uzaya mı çıkayım
Soran+1 yılİçeriden birilerine para yedirip bilgi alıyor muhtemelen. Memurum ben. Hani mecbur yerim belli
ülke değiş
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke imkanım olsa
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılMusallat olma sebebi ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimi istiyor
- +1 yıl
Eşini mi istiyor? Ohaaa ya sık kafasına at çöpe
Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. hangi wattpad kitabı bu la
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne
+1 yılBen olsam gider yakalarım ayaklarını kırarım.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kolay olsaydı
- +1 yıl
Kolay kolay yeterki cesaretini topla.
Soran+1 yılAdam sülalemi keser. Hapçı pavyon sahibi bela biri
- +1 yıl
Kim olursa olsun sen haysiyet ve şerefle yaşayan bir insansin konu namus olunca kimseyi tanıma derim. Adamı kevgire çevirirler dostum ne pavyoncusu hapçısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska bir mafyaya soyleyip.. ebesini atlattircaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma git şikayetçi ol sürekli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKarın o adamı nereden tanımış
00 Yorumla
+1 yılE yuh artik... cik haberlere bizi kurtarin de
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım