Bugün okula oğlumu bıraktıktan sonra merdivende giderken komşumuzun 19 yaşında oğlu popomı elledi. Bende ne yapıyorsun sen seni bitiririm dedim o da abla yanlışlıkla oldu dedi bende ahlaksız kocama söylerim cenazen çıkar dedim abla özür dilerim yanlışlıkla oldu dedi şimdi eşime söylesem gerçekten vurur. Silahı var sert bir adam kocam. Böyle şeylere affı asla yok. katil olur oğlum babasız kalmasın ama bilmiyorum söylemesemde sıkıntı ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayKocan kesin vurur diyorsan söyleyeceksen söyle yuvan dağılsın nasılsa hapisten çıkana kadar beklersin genç bir insan da özür dilemesine rağmen mezara göndereceksen hiç durma pireyi deve yaparak her şeyi bozacaksın özür dilemiş ya
010 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYahu tacizi meşrulaştırdığım yok kocam kesin vurur demedin mi
Söyle vursun o zaman bizde vurmadan çözülür diye dedik vursun istiyorsan bu soruya gerek var mı söyle yuvan yıkılacak ama söyle yapsın
Veya git şikayet et çocuğu ceza alsın
Cevap sahibi10 ayLn çocuğu savunmadım özür dilemiş ama biz burafa cinayeti önlemeye çalışıyoruz cinayet olunca daha mı iyi olacak
Soran10 ayTamam yarın kızından da özür diler sen gayette savunuyorsun pireyi deve yap yazmışsın ya yani onun yaptığı yanına kalsın bunun için şey diyebilirsin haklısınız çok kötü bir olay yaşamışsın ama istersen eşine söyleme bir daha yaparsa diyebilirsin ama sen burada o pisliği de beni suçluyorsun o zaman kızın da aynısını yaşasın o zaman aynı sakinlikle kal derim ben
Cevap sahibi10 ayEşine söyleme dersem içine dert olacak acaba napsam diyeceksin söylemesen pişman olacaksın bugün bana yapan başka kıza yapacak diye
Ölsün böyleleri diyeceksin
Kemirecek içini
Cevap sahibi10 ayEn iyisi söyle kocana vursun bir pislik gider aynı zamanda bunca kanun varken yasa varken her kim olursa olsun cezasını hukuk verecekken kendi adaletini şiddetle çözmeye çalışan kocandan da kurtulursun kocanın yaptığı mantıklı mı sence polis demeyecek mi sne kimsin kanunu sağlamaya çalışıyorsun diye
Burada iki tarafta suçlu kocan da birini öldürmek istediği için suçlu bu kadar kanun boşuna mı yapılmış hepsinin anayasa da madde madde cezası belli buna rağmen adaleti kocam sağlasın diye hapse göndermek istiyorsun
Soran10 aySen yarın kız çocuğunun tacize uğradığında böyle yaparsın polise gidersin ondan sonra adamım diye ortalıkta gezersin
Cevap sahibi10 ayNe yani kuralları hiçe mi sayalım herkes birbirini vursun mu adalet bu mu
Soran10 ayBen vursun demiyorum vurmasını istesem zaten söylemiyim neyi ne tür bir yol arıyım ona bakarsan o zaman herkes birbirini taciz etsin bırakalım doğru mu ben polise gitsem de kocamı öğrenecek çünkü bazı erkeklerden namus kavramı çok derin bir şeydir her erkekte olmaz yani erkek kızına dokunanım ölümle cezalandırılması gerektiğini düşünür bütün tacizciler ve tecavüzcüler Osmanlı zamanında hadım ettirilirmiş
Cevap sahibi10 ayO zaman ablacım çözüm ne sen söyle kocan bir adam sana baktı diye iyice dövmüş bunu da öğrenecek eninde sonunda napacaksın peki böyle bir kocan var yoksa bugün değllse başka bir gün katil olacağı belli çünkğ tacizciler bitmeyecek
Soran10 ayYani herkes her gün tacize uğraya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
10 ayApartman vs çevreniz böyle ise taşının katil olmaya değmez ama kocana bu muhitte iyi hissetmiyorum diyebilirsin mesela
07 Yorumla
Soran10 ayYani diyebilirim evet mantıklı ya da hani bu çocukların bakışlarını beğenmiyorum desem en azından şöyle 1.02 kulağını falan çekse
- 10 ay
Olabilir mantıklı
- 10 ay
Bunları konuşmak bile utanç verici. Bi kulakları çekilmeli...
Böyle bişey yoksa ama iftira edersen unutma Allah hiçbir hesabı atlamaz seni de bulur bir gün acı
Yok eğer böyle değilse haklı isen
Sen bisey yapmasan da o belasını bulur...
Yine de tepkinizi koyunuz
Soran10 ayİftira diyor ya oğlum siz hasta mısınız bir insanın poposu nasıl yanlışlıkla avuçlanabilir bak beni delirtmeyin defolun gidin ya
- 10 ay
Eğer öyle ise diyorum ablacım
Demedim ki yanlışlıkla olmuş
Olmamış şeyi olmuş gibi söyleyenler de var...
Eğer anlamıyorsan empati yapamıyor isen sıkıntı var
Soran10 ayBana ne onlardan şu an konu benim ya ben manyak mıyım sen benim hayatımda olmayan birisin bu sitedekiler beni tanımıyor bunlara niye yalan söyleyim ya abi basın gidin ya basın gidin ben küfür edeceğim ya
- 10 ay
Şikayet et ablacım eşine ben sadece bir hatırlatma yaptım kulağını çeksin madem olması gereken bu
Sakin ol
- Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.
10 ayAbartma sen de. Komşunun oğlu kocanı tanıyordur herhalde. Yanlışlıkla oldu dediyse öyledir. Tekrar ederse o zaman art niyet ararsın
04 Yorumla
Soran10 aySen ne saçmalıyorsun ya ben yanlışlıkla dokunuşla normal dokunuş ayırt edemiyor muyum bir de kadınsın utan kendinden kimse arada üç merdiven varken kimsenin tam poposunun ortasına yanlışlıkla avuç içi ile değmez umarım kendi ailenizin başına gelmesin
- 10 ay
Ben ne bileyim olay nasıl oldu? Çocuğun önceden bu tarz sinyalleri var mıydı? Onu düşün.
Soran10 ayKimse bana sinyal mi veremez suratına bile ben bakmam ki selam bile vermiyorum görmezden geliyorum aynı ortamlara bile girmiyorum sapık işte ne bekliyorsun
- 10 ay
O zaman söyle
Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Kocana söyleme cezasını sen kes. İçine zehir koyduğun bir tabak yemeği ver. Onu yetiştirenler de dahil hepsi...
00 YorumlaA planı polis B kocana söyle C sen Döv bi güzel D poposunu sert bir cisim şok
Aklıma gelen bunlar hadi şampiyon görelim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayMillet yorumunu yapmış niye beddua ediyorsun herkes fikrini beyan etmiş inanlar olduğu kadar inanmayanlar da vardır? Madem çok güçlüsün vakfiniz var cumhur başkanının kızının vakfiysa onlar şikayet etsin o çocuk ceza alsın olay nasil oldu bilmiyorum ama sapiksa taşın ordan uzak dur belli ki seni çoktan gözüne kestirmiş!
03 Yorumla
Soran10 ayKardeşim sen bir kadın mısın ya kadın sen çok üzülece bana diyor ki sen onla yakınlık mı kurdun ki diyor sana böyle davranabiliyor bir kadının tacize uğraması için kuyruk salladığını ima ediyor sen bir kadın olarak bunu kendine yakıştırıyor musun kardeşim bir de onları mı savunuyorsun yapma ya ben sana değer veriyorum hepimize değer veriyorum
Cevap sahibi10 aySeni anlıyorum. Onlari savunmuyorum burdakilerin yorumuna bakma sen iyice düşün kararını ver. Eşine söylemek istiyorsan uygun bir dille söyle yok hayır kötü şeyler olur dersen sus ama o çocukla göz göze gelmemeye çalış ayni yerdesiniz illa ki karşılaşırsınız bence taşın ordan bende inanmıyorum otobüste bile insanlar birbirlerine değmemek için çaba gösteriyor belli ki şerefsiz biri
Cevap sahibi10 ayZaten yapamaz diyorsan bence bu seferlik söyleme eşine
10 aysöyle bence. bu tür insanların yaptıklarının cezasız kalması nedeniyle bu kadar cesaretliler.
04 Yorumla
Soran10 aySonra kocaman onu öldürünce ne olacak
- 10 ay
kocanla konuş baştan. sana söz versin bir delilik yapmayacağına
Soran10 ayYok yok tanımıyorsun en son biri bana baktı diye kafasını arabanın tamponuna yapıştıra yapıştıra dövdü
- 10 ay
tamam yine döver çocuğu olay kapanır.
Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Katil olacaksa söyleme. Yanlıllkla oldu demiş tekrarlarsa rahatsız olursan o zaman düşün
01 Yorumla
Soran10 ayGayet bilinçliydi
10 ayGizlersen yarın tenhada tecavüzün bile gerçekleşir acımayacaksın böylelerine
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bu seferlik deme belki yanlislikla olur dememem en iyisi 2 . Ciye dersin amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAynı şeyi tekrar yaparsa söylemelisin bence yanlışlıkla demiş ama buda inandırıcı değil eşinizi illaki tanıyordur tekrar yaparsa Sessiz kalmamalısınız
06 Yorumla
Soran10 ayeşimde bende selam bile vermeyiz hani merhabamız bile yok
Cevap sahibi10 aySöylesen bir dert soylemesen bir dert ama gözlemlemeni tavsiye ederim
Soran10 ayNe gözlemleyeceğim ben 10.01 daha suratına bakmam
Cevap sahibi10 ayO zaman tek çare söyleyin mutlaka sonuçta yanlışlıkla olacak birsey degil sonuc olarak eşinizle aranızda bir güven var telefonla kameraya çekmiş olma ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız daha sonradan eşinize gönderir bu sefer eşiniz neden böyle birsey oldu haberim yok söylemedin deme ihtimali çok yüksek bu sefer birseyler sakladığınızı düşünecek
Soran10 ayYa eşim her türlü bana inanır bu konuda sıkıntı yok da evet bilmesi daha iyi ama çok fevri bir insan en son biri bana baktı diye adamın kafasını arabanın tamponuna vurdu defalarca
Cevap sahibi10 aySizi korkutan fevri olması zaman geçirmeden soylemelisiniz
10 ayŞimdilik söyleme eğer gene yaparsa söyle yani ney vardki üzerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aytekrar yaparsa söyle. kocanın onu öldüreceğini sanmam en fazla pipetle beslenecek hale sokar.
00 YorumlaAbla bence bidaha tekrarlarsa söyle gençtir hata yapar tekrarı olursa ozmana cezasını çeker
03 Yorumla
Soran10 aybu hata değil bu taciz o zaman tecavüzcülerinin hepsini salsınlar birinin hayatında büyük bir travma bırakırsan bu hata olmaz
Söyleme şimdilik cocuktan izak dur gerci o senden durur gibi zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
10 ayKocani boşa bence
02 Yorumla
Soran10 ayNe alaka
- 10 ay
Öldürür falan diyorsun ne tür bişi bu
10 ayNedn sıkıntı söyleme
Yanlışlıkla olmustur04 Yorumla- 10 ay
Yanlış olmuştur belki
Soran10 ayBelki olayı yaşayan benim ve yanlışlıkla olmadığını söylüyorum siz rahatsız mısınız ben söylüyorum hani ben yaşadım ya olayı belki ne lan sen orada mıydın
- 10 ay
Bilerek mi elledi ya
Nasıl cesaret eder ya
Soran10 ayİşte sapıklık böyle bir şey kedilere çocuğa bile bu gözle baktıklarına göre yani çok büyük bir şey demeyeceğim
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belkide gerçekten eli değdi
02 Yorumla
Soran10 ayYa ben bunu ayırt edemiyor muyum olayı sen mi yaşadın da belki de diyorsun
- 10 ay
Ne sinirlisin yahu alla alla tamam sakin
- Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
10 ayNasil bir cesaret ki bunu yapabiliyor
01 Yorumla
Soran10 ayBen de anlamıyorum ki keseceksin kellesini bak ondan sonra bir daha
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
10 ayAdami katil mi edicen
01 Yorumla
Soran10 ayBen değil o it edecek gibi
Bence de unut gitsin anne babasına yazik
03 Yorumla
Soran10 ayAna babası itini yetişirsin o zaman
Soran10 ayAllah aşkına onlar itini yetiştirirken düşünecek onun annesini babasını üstünden geçerim
Böyle bir şeyin yaşanmadığını var sayiyorum
01 Yorumla
Soran10 ayKeşke
10 ayYanlışlıkla oldu demiş
04 Yorumla
Soran10 ayTaciz erti
- 10 ay
Yaw kes aq
Soran10 ayUmarım çocuğunun kızının başına gelir
- 10 ay
Keeess gitte söyle o zaman deliye bak
Kötü bir kurdu ve fantezi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 aydayanamamıs garip ne yapsın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
s 10 ayyine ülkem kadını ilgi peşinde
01 Yorumla- 10 ay
Bu yorumundan bile belli trolletin olduğun hatta erkeksin
Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Bence uzatmamak lazım. Zaten gözü korkmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDevam ederse söyle. Etmezse söyleme de ama korkmuştur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 aySessiz kalırsan cesaret alır tekrar yapar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. Bir daha yapamaz ama nasıl öyle gelip dokunur yaaa
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBelki yanlışlıkla olmuştur. Biraz fazla agresifsin
09 Yorumla
Soran10 ayBen fark ettim yanlışlıkla olup olmadığını anlarsın
Cevap sahibi10 ayİyi ortalığı aleve ver. Herkes birbirine saldırsın.
Kocan Allah çünkü. Kocan millete sıkacak millet sonra kocanı karısı yapmayacak?
Ulan olmuş bitmiş. Özür dilemiş
Devamı gelmemiş. Yanlışlıkla oldu demiş. Taciz öyle olmaz.
Ne meraklısın kavgaya kıyamete ya
Cevap sahibi10 aySen hiç birini vurdun mu? Ben vurdum
Hiç seni vurdular mi? Beni vurdular
Yani.. Gerek yok ya
Cevap sahibi10 ayEvlada beddua nedir evladını düt senin
Cevap sahibi10 ayValla senle emin ol görüşeceğiz
Çoluk çocuk ağza almak nedir göreceksin sen.
Cevap sahibi10 ayCocugumun adını ağzına almak da senden çıkacaktır emin ol😊
Buna sadece emin ol.
Bak diyorum ki ellerim kırılsaydı ben ne boka bulaştım diyeceksin.
Ben sana ne dedim? Ben seni itidale çağırdım. Ben sana iyi mi olmuş dedim?
Sana olayı büyütme olay çıkmasın gerek yok bu işlere dedin
Sen kalkıp benim çocuğuma beddua edecek ne hakka sahipsin ulan
Cevap sahibi10 ayBedelini ödersin illa.
Cevap sahibi10 ayKonus konus devam et😉
Cevap sahibi10 ayGizli üye mi söylüyor bunu😃
- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
10 aySöyleme bir daha yaparsa söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayOglani kendi oğlun gibi düşün
00 Yorumla
10 ayBırak gitsinn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Söyle
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyleme yazık çocuğa
04 Yorumla
Soran10 ayUmarım ileride senin kızına yapar o zaman da yazık dersin
Soran10 ayYanlışlıkla falan olmadı kardeşim bildiğin taciz etti döğme değil yani
bi zahmet
00 Yorumla
10 aySen ne yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYanlışlıkla değmiş olamaz mı?
010 Yorumla
Soran10 ayYani ben iki yaşında değilim yanlışlıkla olan da normal sapıklığa ayırt edebiliyorum
Cevap sahibi10 ayÇocukla yat sonra kocana vurdur bence
Soran10 aySeni dava edeceğim sabah seni dava edeceğim görürsün
Cevap sahibi10 ayDavaya gerek yok kocana vurdur
Soran10 ayBen kadın ve demokrasi Vakfı’nın yönetimindeyim sana dava açtığımda kocamın bundan haberi olmayacak çünkü vakıf sana dava açmış olacak bir kadın hakkını savunur gibi ve ben sadece seni mahkemelerde süründürürüm sen iyi bir tazminat alacağım Terbiyesizliğin bedelini bu şekilde
Cevap sahibi10 ayBenimde babam savcı 😂
Soran10 ayNe yapalım senin baban savcıysa şu an burada sapıkça konuşan ahlaksızlık yapan ben değilim ki sensin ise yarın savcı baban seni umarım kurtarır bizim vakkomız cumhurbaşkanının kızının vakfı sen ne anlatıyorsun tamam yarın görüşeceğiz.
Cevap sahibi10 ayCumhurbaşkanıda amcam olur 😂
Soran10 ayBu şekilde arsızlığa devam edebilirsin yarın abla ne olur çek ailem öğrenmesin mesajları atacaksın en son bu sitede bana mal dediği için bir adamdan 30.000 TL tazminat aldım çocuğumun üzerine yemin ederim yarın bana yalvaracaksın :)))
Cevap sahibi10 ayTazminatı en yüksekten talep et nasılsa milyonerim belki şansın yaver giderde zengin olursun 😂
Gizli Üye(18-24)10 ayYanlışlıkla değmiş işte
04 Yorumla
Soran10 ayBen ayırt ediyorum. Demi ne yanlışlığı pislik taciz etti
Cevap sahibi10 ayİftira seninki
Cevap sahibi10 ayİftiracı olduğun çok belli ağzında beddua eksik olmayan birinden iyi niyet beklenemez
Cevap sahibi10 ayAkıllı ol
Gizli Üye(18-24)10 aySöyleme boş ver
00 Yorumlasöyledinmi
00 Yorumla
10 ay) Söyle hain
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi