AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Bence paylasmalisin eşinle eşinin ailesiyle hem mesajlar da varmış kesinlikle soyle yoksa daha çok tepene çıkar abisi
Kesinlikle ne olursa olsun söyle fakat elinde bir kanıt olsun. Herkesin inanması açısından. Bu şeyi kesinlikle gizli tutma
Allah kahretsin pislikleri
Eşin rahatsızmış, bence ona söyleme: Bunun yerine birine danış, varsa annen/ablan gibi. En iyi çözüm abin falan varsa duruma el atması ya da kayınvalidenle konuşmak. Nasıl biri bilmiyoruz, sana güveniyorlarsa anlat.
Görüş beyan etmenin dahi zor olduğu bir soru. Bence yeterli delilleri elde ettikten sonra aile büyüklerinize de danışıp adli makamlara müracaat edin.
Sana attığı mesajları sakla bunları aile bireylerine göster. Sonra savcılığa gidip suç duyurusunda bulun
Gerçekten mide bulandırıcı bir durum diyecek bir şey bulamıyorum. Sınavın çok zor Allah yardımcınız olsun. Umarım sorunun en kısa zamanda çözersin
Buna benzer bir olayda bir tane ablamız taciz eden adamın kafasını kesip köy meydanında sallandırmıştı..
Bence eşinin biraz daha iyileşmesini bekle söylemek için ve abisini engelle kaynanandan yardım alabilirsin onunla konuş
Söyle abisinin nasıl bir karekterde olduğunu görsün sen suçlu hissetme hiç abi kardeşinin karısına böyle bakmaz
O kadar kolay mı adam yeni iyileşmiş sinir krizine girip iyice mi kötüleşsin
Peki gerçeği öğrendiğinde şans demez mi bana neden söylemedin?
Direk dersen seni yalancı da çıkartabilir. Kanıtlarıyla göster eşine hatta ses kaydı yap. Eşin hazir hastayken onu durdurabilirsin ama anltman lazım sonra biri duyar dedikodu çıkar sırf söylemedin diye eşinde seni yanlış anlar soylim sana
Ne yaparsan yap ama mesajları silme SS al sakın silme haklı olduğun halde haksız olma sonunda o daha kotu hisettirir söylememe sebebin belli eşinin durumu çok kötü bir durum Allah sabır versin
Açık ve net bir şekilde eşine durumu anlat. Böyle bir şeyin uzun süre gizli kalmasını bekleyemezsin. O zaman sen suçlu duruma düşüp kendini kimseye anlatamazsın.
Bir insan kardeşine güvenmeyecekse kime güvenecek? Söyle gebertsinler soysuz iblisi
Önce kendi ailene anlatacaksın olayı bune saçmalık hadsizliktir.
cok afedersin o p.çi git once KOCANA sonra ABINE BABANA soyle
Mesajları sakın silme. Savcılığa başvur. Kocana da göster
Söyleme bence ama daha ileriye giderse dur cumhuriyet savcısına git anlat bence
Annesi babası yok mu kayninin onlara soyle evliyse karısına söyle kayın babasına söyle rezil edecek çok yer var
Eşin anlayışlı biriyse kesinlikle anlat, zaten abisinin nasıl biri olduğunu biliyordur. Ailene anlat, savcılığa başvurun
günaydın bunu +kayıt yapa bilir polise bidirm uzaklaştırma aldıra bilirsin ama ailendendestek almaya çalış
çokkötü durum kazada onun iş olduğu şüphesi geldi aklıma
Söyleyeceksin tabi adam namusuna goz dikmis sen soylemezsen atar sana bir iftira senin kanin dökülür 😉
Benim görüşüm kimseye söylememeniz ve bu teklifi yapan ahlaksız kişilikle yüz yüze konuşmanız yönünde. Şikayet edeceğinizi ve ailede ismini çıkaracağınızı söyleyin.
Yüz yüze konuştuktan sonra başına daha kötü şeyler gelebilir eşiyle konuşup olanları anlatması ve ailesine söylemesi en iyisi bence
Ablam her gördüğünde ya da fotoğrafına "el Kahhar" oku anneme biri haksızlık yapıyordu annem her gördüğünde adama okuyordu adam öldü ciddiyim ben
bu arada hemen okuma önce ayetel kürsi oku kuran oku uğraşırsan bidaha ya Kahharı dene
Kesinlikle söylemelisin mesajları silme duruma polise bildir ama ondan önce eşine sakince en başından anlat telifleri kubul etmediğini ve onu sevdiğini söyle bunu geç olmadan yapmanı öneririm
Birazcık dayan kardeşim söyleme eşin kötü zaten daha da kötü olmasın tam iyileşsin öyle söyle abisine de bir daha öyle bir şeye kalkışırsa şikayet edeceğini söyle
Bence ispat et mesajlar ses kaydı vs sonra sana madem vardı neden söylemedin bunca zamndır diyicem suçsuzkeb suçlu konuma düşme paylaş ama ispatın olsunn
bence sen bu durumu ailenle paylaşmayı düşünmelisin bu kadar karaktersiz biri bir gün sana iftira atabilir sucu sana yıkabilir haklı iken haksız olabilirsin. erkenden ailenle bu durumu konuşmalısın.
İlk güveneceğin kişiye anlat, utanması gereken biri varsa o sen değilsin
boşver söyleme
bir de kardeşini öldürüp hapse girmesin
kayınvalidene anlat devam etmedi durumunda eşine anlatacağını şöyle
Ben senin için o hadsize haddini bildirmek isterim inanıyorum ki benim gibi niceleri vardır
Aman Allahım nutkum tutuldu o pisliğe iyi bir ders vermek gerekiyor bence
vay k. hpe çocuğu vay, polise git herşeyi anlat şikayetçi ol bacım.
Nerden okuduydum ya hayattan soğudum yok artık dedim ya bu insan hala yaşıyor mu ya
İğrenç bı insan ve zorbi durum nedesem bilemedim yaa Allah belasını versin onun abi gibii
Allah yardımcın olsun kardeş. O şerefsiz adamın da belasını versin.. bence eşinle paylaş ve tüm ilişkiyi kesin o şerefsiz adamla.
İnsanlıktan nasibini almamış adi herif.
mesajların falan kaydını tut, sonra sana inanmazlar. Bence bunu bir avukatla görüşüp savcılığa falan başvursan illaki bir resmî yolu vardır
cidimisn ya geçmiş olsun da neys tp veya dm atabilrmisn
nekadar acı bişey gerçekse. bu tür şeyleri bazen burda ergenler uyduruyor umarım öyle bişeydir
Boşver içinde yaşa herkes herşeyi bilmek zorunda değil ve de sen dikkat etmişsin vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir durum yok
Ulan kardeşim ya yemin ederm şunn gibilee yaşadıkça hiçbir zaman güzel bir dünya olmayacak düzen zaten bozuk insanlar daha da bozul yazık ya
Eşine söylesen iyi olmaz. taşınma ihtimaliniz varsa düşünmeyin bile uzağa gidin. En olmadı annesine söyle.
ailene desteği nasıl net destek olabiliyorlar ilet konu açıklıga kavuştur ailenin desteği ne şerefsizler var..
Bence polise vermekle tehdit et sen direkt onu suclarsan yanlis anlayabilirler abisi seni de suclar dikkat et lütfen dikkat et oyuna gelme
Kocana soylemekle tehdit et. Olacaklardan sen sorumlu olursun de oda olmuyorsa soyleyeceksin baska care yok
knk bu paylaşımını ss al goster seviyosa inanır zaten
lütfen eşine söyle veya annesine onlar sana yardımcı olwun sakın susma.
Esinden once bize bir soyle bakim kim bu kani bozuk oc
Eşinin sana kızacağını sanmıyorum senin bir suçun yok sonuçta
İnsan abisinin kardeşinin namusuna yan gözle bakabilirmi ya hadım etmek gerek böylelerini valla
İçimden bütün küfürleri savurmak gerekiyor. Ne biçim bir insanmış o ya. Çok geçmiş olsun canım 😔
O şerefsizin adresini ver bizde onu sakat edelim olsun bitsin
valla bir an önce o adinin yaptıklarını birilerine anlat tutma içinde
En mantıklısı açıklanmanda yazdığın. Allah ıslah etsin o kansızıı
Öncelikle eşine çok geçmis olsunAsla susma savcılığa şikayet et adam resmen pedofili
en iyisi ilk başta annene ve babana anlat sonra eşinin ailesine anlat
Demekki yüz vermişsin yüz vermesen böyle olmaz istesen engellersin her yerden.
Allah'tan kork nasıl böyle söylersin sen de bir kadınsın
şimdi kadınlar böyle dengesiz konusuyor neyin farkında oldunu bilmiyorlar
bir yerde haklı bayan yüz verme yaklaştırma onun olduğu yerde oturma bulunma biraz da insanın kendi elinde senin giyimin oturman kalkman konuşman düzgün olursa bir şey olmaz taş duvar olucaksın böyle konuştuğu an basacaksın yaygarayı atacaksın çığlığı orda sen içine atmış biraz da geç kalmışsın içinde tutmaya devam edersen tecavüze uğrarsın bırak kan dökülsün
@defii Biz 2 aydır evimize misafir bile kabul etmiyoruz salgından dolayı, adam beni görmeden yapıyor bunları bırak kıyafetimi oturmamı görmüyor bile beni 2 aydır
Önceden tedbirli davranmamissin
@selvi34 Nasıl bir önlem alabilirdim ben mi yoldan çıkarmıs oldum şimdi adamı? Sapıkları yüceltip kadınları suçlamaya devam edin. Benim alnım ak.
İlk yaptiginda söyleseydin suçlamıyorum ilerlemezdi
O anın aynısını yaşaman dileğiyle. Günah almak ne kadar kolaymış. Tamamen trol de olabilir ciddi de olabilir böyle saçma, bağnaz bir yorum olamaz. @kotukizxx
Ben erkekleri abaza durumuna düşürmenizden sıkıldım giyin mini elbise göğüs dekoltesi erkekten önce ben bile bakıyorum hemcinsim böyle olunca sonra erkekler suçlu oluyor demi? Arkadaşım sen istesen bu adamı herkese anlatirdin demekki seninde içinde var yeme bizi yeme bana biri böyle yapacak ve ben içime atacam hahahahah olay çıkartırım olay
Kaynanana anlat ama ispatlı olsun mesajlar felan ne varsa söyle
Benim tavsiyem olaylar daha da büyüyüp sarpa sarmadan eşinle paylaş herşey olacağına varır
Geç bile kalmissın eşine nasıl söylersin bilmem ama kesinlikle şikayet etmelisiniz
Nereye şikayet edecel
Tabiki dava edicek taciz bu apaçık