Ablamın kocası beni taciz ediyor bize misafirliğe geldiklerinde sürekli bakışları ile ayrıca sürekli el şakaları yapıyor uyarmama rağmen devam ediyor pazartesi günü bize geldiler ben mutfakta çayları doldururken saçlarınin rengi çok guzel diyip avuçlarını saçlarımda gezdirdi tepki veremedim o anın şokuyla sonra hafifçe ellerime dokundu baya üşümüş ellerin dedi ablamla konuşamıyorum ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Duyarsız değiliz.
En doğru karar annen babansasa onlarda paylaşma ve onlardan yardım isteme neden diye soracak olursan ablana gidip şimdi bu konuyu açtığında kocasına olan duygu ve sevgisi bağ Sebebiyle belki de çocuklarıda var bilmiyoruz bu nedenle kadınsı duygularıyla hareket ederek yuvasını korumaya çalışabilir her ne kadar kardeşi de olsan ya da kocasını çok sevdiğinden sağlıklı karar alamayabilir tarafsız olamaz olmayabilir her ne kadar kadın ya da ablan olsa.
O nedenle en doğru karar aynen baban görüşme yoksa böyle bir imkanın dayın amcan varsa onlara söyleyip onlar uygun bir şekilde kıyıya köşeye çekip korusunlar. Hiçbir şekilde sessiz kalma vücut sevmiyordun ve sen özgürsün hiçbir şekilde senin istemediğin hiçbir şeyi kimseye yapma yetkisi yok kaldıki evli bir beyefendi diyemiyorum Çünkü ablanla evde olmasına rağmen sana asılıyor kasılması da doğru değil.
Eğer olaylar sonucu aramazsan yazabilirsin çözüm bakarız.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu ilk önce ablanla konuşmak zorundasın. Durumunu anlatmalısın. Baktın çare yok Annene anlatacaksın gerekirse Babanda dinleyecek seni. Sen şimdiden tez anlatmaz isen, sonra senin için diyecekler ki kocama göz dikti, kötü kadın olacaksın. Kestirmeden bu şekilde anlatayım sana
10 Yorumla
Kesinlikle ablana söyle. Bu tipler genelde şiddete meyilli tipler oluyor. Ya ablanı döverse ya da aldatırsa? O tipten hayır geleceğini düşünüyor musun cidden? Ablana söylemezsen aptallık etmiş olursun.
44 Yorumla
Soran+1 yılBana inanmazssa ya
Ya kocası bana iftira atarsa kardeşin bana iş atıyordu derse bunlardan çok korkuyorum nasıl video fotoğraf kanıt yapabilirim bilmiyorum
Soran+1 yılÇok korkuyorum ama yapacağım inşallah işin altından kalkabilirik başıma dert açmadan dua edin teşekkür ederim
+1 yılCanım var böyle kanı bozuklar allah bin belalarini versin. sen tavrını net koy haddini bilsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
66Cevap
Aile durumunu Bilmiyorum... Ama bu kadar rahat olan, kendini haklı çıkarmanin bir yolunu bulur...
Bulunduğu ortamlara girme... Önce cevrendekiler onun aynı ortamda bulunmaktan kaçtığını farketsin.. gerisi senin bileceğin iş... telefonun kamerasıyla, ses kaydıyla bir delil alır eline süründürebilirsin yani 😂31 YorumlaNası bir şerefsiz acaba ya ablana şerefsizlik yapıyor sana da pezevenklik yapıyor ailenle paylaş hemen sen ne kadar susarsan o kadar cesaretlenir böyle şerefsizlere taviz vermeyin piskolojini mahv eder ses kaydı al ya da telefonun videosunu aç gizli bir yere koy sana yaptıklarını kaydetsin şerefsizin.
00 Yorumla
+1 yılçok belli ki yoklama çekiyor senden aldığı tepkiye göre işi abartır ya da çekilir
tekrar el şakası yaparsa o elini popona sokarım sürahi gibi dolaşırsın ortalıkta de30 Yorumla
+1 yılVay arkadaş yav. Ne gevşek adamlar var.
Senin yaş kaç, onun yaş kaç12 Yorumla
Soran+1 yıl22 benim onunki de 39 var
- +1 yıl
Daha çok herhangi biriyle cinsellik yaşadın mı
+1 yıldikkat ettimde akıl almak için yazmışsın buradakiler de eniştenden farksız
eniştenle yalnız kalmamaya bak ve kesinlikle gardını düşürme41 Yorumla- +1 yıl
Nihayet akli basinda biri cikti.👏🏻Bence ilk basta kimseye soyleme sadece kizdigini belli et. Dahada ileri giderse soylersin annene ve ablana. Ama arkadasin dedigi gibi sakin sma sakin yanliz kalma. Yoksa iki gun sonra seni de Muge Anli’da faili mechul olarak goruruz
+1 yılailen varsa ailene söyle hiçbir sonuç alamazsan ablana söyle. gözünüzü seveyim böyle şeylere sessiz kalmayın korkmayın başından engel olmaya çalışın. sessiz kalırsan kimseye bir şey demezsen haddini daha da fazla aşacaktır eminim. umarım bir çözüm bulursun. hiçbir şey olmazsa polise gitmek zorundasın. bununla baş etmek zorunda bırakma kendini çok pişman olursun. sağlıkla kal.❤️
10 YorumlaAblan eğer sana inanıcak bi kisilige sahipse soyle ama eger ablan esini tutucaksa bi muddet sabret yoksa kimse sana inanmaz kuzum valla oyle kalirsin enisten bidaha boyle taci etmeye calisirsada dersini ver cok fena tehtit et yine yine yaparsa arrik soylemekten baska caren kalmaz ama uzatma bidaha yeltenirse soyle aslinda bence yeltenmessede soyle cunku karisinin kardesine bunu yapan elalemin karisina kizina neler yapmaz bence ailen bu hastalikli kisilikle biran once baglarini koparmali
11 Yorumla- +1 yıl
Ya varya sen hic susuyim uyariyim falande deme direk gitt herkeze anlat velveliye ver ortaligi sana yapmayi biraksa baskarina yapicak ablana aci kuzum susamassin boyle bazende kizlarin aileleri inanmiyolar insallah senin ailen oyle degildir sahip cikarlar sana sanada ablanada
+1 yılAaa a yerinde olsam hemen koşar söylerdim ablana abla bak böyle böyle bişiler oluyor yani haberin olsun de sakın gizleme ablanla bozulmasın aranız elin adamı yüzünden
10 Yorumla
+1 yılyorumlarda bana iftira atar falan diye yazmişsın. sana sarkıntılik ettigi bi durumu kayıt altina alip annene ispatli bir sekilde anlat hemen ablana anlatma
10 YorumlaAblanla konuşmalısın başka şansın yok
Sana bunu yapan daha neler yapıyordur
Çok şeref yoksunu sapık bir yaratıkmış çok kızdım20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yıllık sınıf arkadaşım böyle bir olay yüzünden intihar etti ona da ablasının kocası tecavüz etmişti yalnız kız çok güzel ve tatlı biriydi ozamanlar orta sondaydık 8. Sınıftık yaşlarımız henüz 12 civarı idi.
21 Yorumla- +1 yıl
😣😞
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada yorum yapan erkeklerin birçoğu senin eniştenden farksız değil Allah belasını versin şerefsizlerin. Sonra Türk kızı niye öyle böyle diye kudururlar çoğunda tacizci tecavüzcü potansiyeli var. Senin yapacağın şey direkt ablana ailene söylemek sakın pısırık kalma. Sessiz kalmak maalesef biz kadınlar için daha sıkıntı oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bir kız gerçekten istemese ne yapacağını çok iyi bilir hiç yalandan sızlanma bir bıçak çekip boğazına dayayamadın şerefsizin yok anın şokuyla donmuş yok ne yapacağım belli ki sen bi halt yapamayacaksın ama o yapmaya devam edecek
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Annenle ablanla konusmazsan tepki vernezsen bir dahaki sefere tepki vermiyorsun sessiz kaliyorsun dahada ileriye gider sessiz kalirsan sende suçlu kendini suçlu duruma dusurme bağır çaģır tepkini koy...
00 Yorumla
+1 yılEğer önlemini almazsan Daha ileri gider Sana her şeyi yapabilir Onu ciddi ciddi uyar Tehdit et Bir daha yaparsan seni Kocama söylerim de Abime söylerim de Başına büyük bela alırsın Diye söyle uyar Bir daha onunla yalnız kalmaya çalış
31 Yorumla- +1 yıl
Peki Şimdi Ne Yapacaksın 🤔🤔🤔
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzerine dokseydin caydanligi aaa yanlislikla oldu diye bidaha yapmazdi
10 Yorumlagerçek mi ya bu soru şaşırdım ya ner var inanılmaz gizli olmasn cok isterdim sormak ama ☹️ uzgunum
10 Yorumla
+1 yılablanla konuşacaksın ya da bu işin sonunda eniştenle delirmeceler.
10 YorumlaHemen bunu ablanla paylaşmalısın. Yarın gir gün sana iftihar edebilir.
10 YorumlaOna öyle bir tepki verki bir daha yanına yanaşamasın yoksa daha kötü şeylere yeltenir
10 Yorumla
+1 yılkonuşman lazım ya da elınde bır kanıt olsun onu goster boyle ınkar edecektır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKinayeli bir şekilde ablaninda olduğu bor ortamda de abla bu aenin üzerine evlenir de
10 Yorumla
+1 yılBaldız baldan tatlı olduğuna inanıyor. Annenle paylaş konuyu ve yalnız kalma onunla.
10 Yorumla
+1 yılBu git gide ilerleyecek yarın gelip arkadan dayayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de başımda buna benzer dert vardı büyük sorun
15 Yorumla
Soran+1 yılHalledebildin mi.
Cevap sahibi+1 yılHalloldu da çok sorun oldu baya ilerlemişti
Soran+1 yılAblamla konuşamıyorum çok korkuyorum ya kocası bana iftira atarsa o bana iş attı diye kanıt falanda yok elimde
Cevap sahibi+1 yılAynen zor burdan anlatamıyorum bu arada ben de yardımcı olmak isterim sana yani ne yapabileceğin konusunda
- +1 yıl
Ciddenmi sen nasıl. halkettin
- Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılTepki vermezsen daha kötü olacakk tavrını kesin net koy şakayla karışık yanaşmaya çalışır o
20 Yorumla
+1 yılSes kaydına al istersen İnşallah olmaz ama aile üyelerinin inanmadığı çok oluyor yine de sert bir şekilde tersle eğer devam ederse annene babana göster ablana onlarla gösterirsin
00 YorumlaÖnce sert şekilde dile getir. Hâlâ devam ediyorsa ablana söyle
30 Yorumlaahh edepsiz enişte yaa :) ama çok ağırdan alıyor. şimdiye çoktan şakayla karışık popona şaplak atmış olmalıydı..
10 Yorumla
+1 yılAblamla konuşamıyorum demekle olmuyor.
Yaşadığınız şeyi söyleyin.
İnanıp inanmamak karşı tarafa kalıyor ama sessiz kalmayın.10 YorumlaSöyle ablana ablanın arkasından iş çevirmiş gibi oluyorsun kocasının ne olduğunu öğrensin
15 Yorumla
Soran+1 yılBana inanmamasindan korkuyorum ve benim yüzümden yuvalarınin dağılacak olmasından çekiniyorum kocası bana iftira atarsa ya o bana iş atıyor diye çok korkuyorum
Soran+1 yılHaklısın videoya nasıl alabilirim o adam fark etmeden
Eniştene deki daldız baldan tatlı baldız değil de ayrıca sen böyle sessiz kaldıkça dahada ileri gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEniştenle görüşme. Ailen veya ablan neden görüşmüyor sun diye üstüne gelir seni sşnirlendirirlerse açıkça söylersin durumu. Bizim toplum maalesef dinden bir haber oldukları için enişteyle VS oturmaya normal gözle bakıyor, böyle sonuçlarolınca da aile faciası oluyor
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen bıraksın konuşmasın nasıl bir serefsizlik bu böyle ya
+1 yılfazla geç olmadan ablana söyle yoksa ilerde herşey daha kötü olur ablan senden duysun yoksa ablanın güveni kırılır sana karşı
00 Yorumla
+1 yılAnnene anlatttt!!! Yavs*ka bak ya! Saklama annene soyle hemen ben rahatsiz oluyorum dokunmasin bana abim degil kan bagim yok yaklasmasin de
00 Yorumla
+1 yılbaşbaşa kalmamaya çalış..
eğer devam ederse ablanla konuş..10 YorumlaTaviz tavizi doğurur sert bir şekilde uyar
Seni rezil ederim de. Yoksa yüz bulacak daha ileri gider senin sesini cikarmaman onay gibi olur30 Yorumla
+1 yılBu tarz soru soranlar ne hikmetse soruyu sorup kayboluyorlar🙄
Trol mü değil mi artık şaşırdık.
Ne diyeyim sessiz kalma.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise şikayet et. Evdekilere anlat pis sapık herif çeksin cezasını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzur dileyerek soruyorum annen baban yaninda mi? Annene soyle
11 Yorumla- +1 yıl
Direk annesine söylemesi yanlış olur adı adam. uste çıkar beni ayartiyo diye gene kız suçlu cikar
+1 yılAblana demeden önce gizlice sana el şakası yaparken falan çek videoya ablana de olamasada videoyu göster ne bileyim annene de
20 Yorumla
+1 yılTepkini göster. Sonra korktuğunu ya da istediğini düşünüp daha çok azıtır 😐
00 Yorumla
+1 yılYa bu nasıl bir karakter, ailedensin, nasıl böyle iblis olurlar anlamıyorum, kınamiyalım yinede
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler bazen eşlerin kardeşlerinden hoşlanabiliyor, galiba genlerdemi var nedir, ama siz olumlu yanıt vermez iseniz ve uzaklaşır iseniz herhangi bir sorun olmaz.
Ama sende azda olsa bir yakınlaşma varsa o başka tabi.00 Yorumla
+1 yılYa soyle gitsin ablana manyaga bak ama bence once bi terslemek lazim bu herifi
00 YorumlaAnlama şöyle devam ederse rezil et yoksa iki kardeşi beraber iker
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip söylemekten başka çare yok yoksa daha kötü sonuçlar doğabilir
10 YorumlaAilene söyle kanıt istemezler iyi bir aileyse sana mı inancaklar elin çocuğuna mı yine de kanıt lazımsa ses kaydı falan almaya çalış
10 Yorumlaseni takmış kafaya gideri var sen ne eder et becerir haberin olsun
10 YorumlaTepki vermelisin yoksa bi bakşmışsın sende istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılMisafirliğe tekrar geldiklerinde mutfağa kamera koy sende mutfakta yanlız ol enisten tekrar gelir sana sırnaşırsa tokatı bas sonra vidyoyu anlama gonderirsin kanıtın olsun
10 Yorumla
+1 yılSes kaydi ve gizli kameraya cek.👍
Kesinlikle ise yarar.10 Yorumla
+1 yılAblana anlat hem ona hem kendine haksızlık yapma susarak.
10 Yorumla
+1 yılS*kecek seni amacı bu. Ablanla değil babanla konuş. Mıtfağa gizli kamera koy kaysacal delil olsun
10 Yorumla
+1 yılbence onu videoya falan al o durumda sonra ablana göster
10 YorumlaAblanla yakınsan elinde bir kanıt olsun söyle ama yoksa uzak dur olabildigince
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bigun eve cagir konus senin derdin ne benden hoslaniyormusun de. Sen acik olursan o da olur. Niyetini anlarsin boylece
00 Yorumla
+1 yılSeni gözüne kestirmiş dikkat et önlem al senin enişte
"Boyanın işini yaldız kadının iyisi baldız diyenlerden" sanırım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi misin hemmenn anlat yoksa seni kötü anlarlar görürlerse onu değil SENİ konuşurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kaç yaşındasın enişten kaç yaşında
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 o adamda 38 ya da 39
Cevap sahibi+1 yılOha çok büyükmüş ablan kaç yaşında ki
Soran+1 yıl36 yaşında ablam
Cevap sahibi+1 yılHaa ablanda büyükmüş ya. Ablanla araları nasıl biliyor musun
- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı