- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılamacı ön yargıları gelenekleri görenekleri ve en önemlisi aklını ve mantığını bir kenara bırakıp istediği gibi yaşayıp, kendini mutlu etmek için anı değerlendirmektir... doğru mu tabi ki değil... evlilik çok büyük bir sorumluluktur... evlendiğinizde artık siz eşinizden ayrı bir şekilde hareket edemezsiniz. "bakmayın benim ayrı bir hayatım var. bana karışamazsın" laflarına hukuken de bu böyle sınırlandırılmış durumda... eşinizin haberi yokken ben şu yazlığı sattım diye çıkamıyorsunuz eşinizin karşısına mesela... doğrusu da böyle olmalı zaten hukuka falan gerek yok evlilik güven sözleşmesidir aynı zamanda... evlenmeden önce her şeyi ama her şeyi düşünmek gerekir... nice büyük başlayan aşk evlilikleri kısa süreli ve doğru düzgün tanışılmadan yapıldığı için bu gibi konular gündeme geliyor... evlenmeden önce bütün bunları düşünmek gerekir... kadının düşünmeden yaptığı evlilikleri yüzünden toplumun boşanan kadınlara bakış açısından boşanmaya da korktuğundan böyle bir yola sapabilir... adamın ne günahı var... adamın günahı da aynı... eşini daha tanıyamamış olması... erkenden nikahlanması... bu kadın ya da erkek özeli değil... iki taraf içinde amaçlar aynı... erkek aldatsa da aynı kadın aldatsa da... evlilik büyük sorumluluk ama ülkemizde kimi yerlerde olduğu gibi zorunluluk olarak dayatılırsa bu çarpık olarak düşündüğümüz fiillerde çıkabilir... işte o zorunluluğu dayatanlar da en az bu fiili gerçekleştirenler kadar hatalı... hatta daha fazlası...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgi eksikliginden kaynakli olabilir. begenilmek, ilgi gormek hoşuna gitmiş. Benim eşim genelde bana ilgili davranır ama bir ara baya aramiz açılmıştı. Yani benden ilgisini kesmisti. Haliyle o dönem o ilgi eksikliginden dolayi disarda bir yerde kapımı tutan bir erkek bile hoşuma gidiyordu. O dönem baska kadin oldugunu o yuzden ilgisinin azaldigini falan cok dusundum. Cok senaryo kurdum kafamda ister istemez. Ama insan ozellikle kadin ilgi ister, guzel sozler duymak, ruhunun oksanmasini, sevildigini hissetmek ister. Bunlar olmayinca bir bosluk oluyor. O dönem esimin aramizin açılması doneminde erkekler gozume farkli gelmeye baslamisti. Ama kimseyle gorusmedim. Ne sanaldan ne realde. O bosluk kadin icin kotu ve tehlikeli. Erkeklerin ilgiyi, sevgiyi kadinin ustunden esirgememesi gerek. Sevildigini, deger gordugunu hisseden kadin neseli, keyifli olur. Esine daha da baglanir. evi daha da huzurlu olur. Cocuklariyla daha iyi anlaşır. Aslinda toplum kadini gosterir kadin evdeki huzuru saglar diye ama ben katilmiyorum. Erkek ilgi verirse kadin karsiligini misliyle verir. Sonra esimle aramizdaki durumlar düzelince bana ilgisi artinca, sevgi dolu yaklasinca, bir derdim oldugunda agladigimda destek olunca, ara ara surprizler yapıp benim gonlumu hoş edince ona bagliligim artti. Yeniden aşık oldum. Kimseyi görmez oldum. Evdeki o kotu atmosfer değişti. Keyfim yerine geldi. Ikinci baharimizi yasadik resmen. Erkegin kadini o bosluga dusurmemesi taraftariyim. Yaptığın yanlış bir daha yapmamak kaydıyla sorun yok. Ama bunu surekli tekrarladigini hatta ikinci kez bile yaptigini farkettigin an evliligini gozden geçir. Kimse aldatilmayi haketmez. Ne sen ne de eşin. Cok kötü bir duygu. Kimseye yasatmasin Allah. Millette bir taraflarini tutsa, elindekiyle yeyinmeyi bilse keske. Cevremde aldatilan o kadar cok kisi var ki. Insan korkuyor. Bunca kotulugun icinde evliligi yurutmek daha da zor. Herkesin gozu disarda kalıyor bu devirde.
31 Yorumla- +1 yıl
Hepsini okumadım ama doğru. :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Namus bekçisi olanlara bakma herkesin hayatında böyle anlar olabilir. Konuyu yatakta bitirmediysen, geç kalınmış bir durum da yok bence halledilir.
İlgi, o flörtün heyecanı özlenebilir şeyler. Bunları düşünmek, bazen başka birini hayal etmek olabilir. Kimsenin zihnini bilmiyoruz herkes Hz. Yusuf değil önüne bakmıyor sadece. Burada kendini farklı bir yolda hissederek çaresiz ve dönüşsüz bir yolda görmemelisin bana göre.
İnternetten erkeklerle konuşmamaya çalış öncelikle. İnternet, evli insanlar için kaçış görünse de aslında ruhunu zedeleyen bir alana dönüşür. Yapma bence. Bir erkek arkadaşın illa ki olabilir ama onun tipi ve flörtünü seviyorsan, o arkadaş değildir zaten. Bunlardan uzaklaşarak sonrasında eşinle oturup ikinizi konuşmayı dene bence.
Çoğu sorun konuşmamaktan, alışkanlıklardan doğuyor. Çok alıştık biraz bir şeyler lazım ne olur mutluluğumuz sönmesin ne yapalım sence diye ona anlat kendini, hislerini. Tabi başkalarını karıştırma. :)144 Yorumla
Soran+1 yılçok sağ ol kardeşim
- +1 yıl
Yuhhh yatakta bitirmediysen sorun yok dedi adminim
- +1 yıl
@gdsvjmvddcb Sorun yok demedi, hiç değilse çok geç değil dedi.
- +1 yıl
@darkfallen28 Yani sanalda konuşması aldatmak olmuyor haklısın. Umarım hepimiz birgün aldatılır isek yatakta bitmeden konuşma ile kalır. Sonra adı aldatmak olarak kalmaz çok geç değil olur. Eminim hepimiz bunu alttan alır olumlu karşılarız... İlginç bir savunma gerçekten. Aldatılmaya doymayan insanların haline şaşmamalı. Ben aldatıyor olsam kocam beni affetse derim ki affetti nasılsa diye arada bakarım iki muhabbet ederim. Alışkanlık huylu huyundan vazgeçmez derler, soruyu soran kişi bak çok sağ ol kardeşim demiş :) Pişman olmuş birisi bunları onaylamaz. Alt kısımda kaçamak diyen kişinin yorumunu beğenmiş hatta sorun yok yazmış adam soran kişiye. :) Ah ah neyse ahlak bekçiliği yapmak bize düşmez lakin kişi ne ederse karşısına öyle insanlar çıkar, acaba soruyor muyuz kendimize bize yapılsa ne hissederdik diye.
+1 yılMerhaba,
Sevmeyi bilmiyorsunuz. Sevdiğinizi sanıyorsunuz. Seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalıdır. Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır!
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir..
İçinden gelen neyse onu yap. Herkesin tuttuğu kendine...230 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
+1 yılEşin adına çok üzüldüm. Ben eşimle ne tartışmalar yaşadım hala da yaşıyorum ama gidipde asla bir erkekle samimi konuşmadım, bence bu yaptığın yanlış, ilgi azalmak değil bu seninki boşluktasın, bir derdin varsa eşinle paylaş. Şeytana uyma asla. Yoksa bir pire için tüm yorganı yaktırırsın. Eşin öğrenir ise ki hiçbişi gizli kalmaz tamamen kaybedersin. Bir derdin varsa eşinle konuş, sevmiyorsan ilgin azaldı ise eşine anlat sebeplerini bulun çare ararsınız. Evlilik bu ilgim azaldı ile olmuyor, sorunlar varsa konuşun. Aldatıyorsun resmen eşini, aldatmak yatakta olmaz sadece unutma. Empati yap, eşin yapsaydı ne düşünürdün? Bence vazgeç bu tavrından.
20 YorumlaAyran gönüllüsün. Gözün dışarıda birisin. Gerçekteni falanı yok bu işin kendini acındırıp masum çıkarmaya. çalışma. İlla cinsellik mi olması gerekir aldatma sadece fiziksel değil zihinsel olarakta yasak. E noldu koşdu geldi aldımı o elin sünnetsiz görseline ağzını sulandırgın g**avuru seni kurban ol Türk erkeklerine ayıp ar olsun. Bide namus diye güvenib soyunun adını vermiş adam sana be 🔫🤬🤬
75 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşma canım insanın başına neler geliyor bir anlık duygusal boşluk da olabilir geçici de olabilir ya da kocasını artık sevmiyor başkasına da aşık olabilir ama bir soz verdiysen gözünü kalbini kapatıp o adamı veya kadını yarı yolda birakmayacaksin ya da herşeyi göze alıp bosanacaksin kimse garanti veremez ben asla başkasına yan gözle bakmam o benim helalim diye herşey olabilir
+1 yılEşini seviyorsan eğer ki. Acilen o kişiden uzaklaş. Bağlandıkça iş cinsel boyuta geçecek. Bu daha acı ve eşine de yazık. 3 yılınız var beraber ve çözebilirsin sorunları. Sen de biliyorsun bunu. İlgisiz tamam ama eşin sonuçta ya senin. İhaneti hak ediyor mu? Şu an bile yaptığın şey bir nevi ihanet değil mi zaten? Kendine gel lütfen. Empati kur birazcık. Eşin bunu sana yapsa ne olur? Kadını ilgisiz bırakırsan kaçar, bu çok önemli. Eşin sana bunu yapmış, sen de bunu dışarıdan tamamlıyosun. Eğer ki gerçekten eşini seviyorsan ve kurtulmak isyşyorsan o kişiyi engelle. O uygulamadan uzak dur. Yoksa ihanetin boyutu çok ileri gidecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin de sana olan ilgisi azalınca sonra vay efendim neden deme.
Kendini silkelemişsin son anda.
Sen evli bir kadınsın kızım kendine gel ne oluyoruz İtalyan mitalyan?
Evli kalmayı başaramıyorsanız, ayrılın. Sonra rotanızı çizersiniz.
Bu durumda evli olduğun halde bunu yapman saygısızlıktan başka bir şey değil eşine karşı.
Gerçekten hala onunla aynı yastığa başını koyarken utanmıyor musun?50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO tarz bir takım heyecanlar normaldir yasak olan cezbeder aynı kişi sen bekarken yazsa o kadar da umursamazsın mesela. Ama tavsiyem o kişiyle konuşmaman engelle gitsin 1 aya kalmaz adını bile unutursun unutma evlenirken yemin ettiğin bir kocan var ve kimse aldatılmayı haketmez
33 Yorumla
Soran+1 yılengellemedim ama evliyim yazdım. o italyan adamın da bir suçu yok, beni bekar sanıyordu... evliyim yazdım ve zaten bir daha o siteye giremedim, 2 gün boyunca saatlerce sohbet ettiğim adama itiraf ettim durumu... bu arada böyle bir erkek evli/bekar hangi kıza yazsa o kızın ilgisini çeker. cidden yakışıklı ve sohbeti muhteşem biri. benim eşim normal türk erkeği, orta.
Soran+1 yıl@saitylmz1 sözlerin sana aide.
+1 yılBu tip durumlar herkesin başına gelebilir. Hatta eşinin bile başına gelmiş olabilir. Tabiki eşler ile böyle bir durum paylaşılamaz. Geçici heveslere kapılmak, heyecan duymak istemek cezbedicidir. İnsanın doğasında vardır bu. Bu durumu ilerletmekte kısa kesmekte senin elinde. O kişiden uzak durmak dışında alternatifin yok. Eğer uzak durmazsan , sonunda pişmanlık duyacağın boyutlara varacak bu olay şüphesiz. Eğriyi doğruyu biliyorsun seçim tamamen senin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu, birçok evli insanın itiraf edemediği hayatın gerçeğidir. İlişkiler kısa sürede yıpranır, ilgi ve saygi azalir. Evlilik o yüzden insanı uzun vadede mutsuz eden bir ilişki şeklidir. 22 senelik evli birisi olarak yaşadığım ve şahit olduğum ilişkilerde bu hep vardı.
Ne mi yapman gerekiyor? Duygularını önce kendine açıkça itiraf et. Eşinle konuş. İlişkinize yeni çıkışlar arayın. Olmazsa ayrılın. Yoksa ömür boyu tutkusuz tatsız tuzsuz bir ilişkiye mahkum olursunuz20 YorumlaBende azerilerden aşırı derecede hoşlanıyorum umarım eşim azeri olur aksanınız davranışlarınız çok hoşuma gidiyor genelde tanıdıklarım hep aklıbaşındaydı herhalde genetik azeri ırkının bir özelliği olabilir. soruna gelince her insan da olduğu gibi sende de olabilir normal bence keyfine bak ama çok dikkatli ol yakalanma
03 Yorumla
Soran+1 yılyakalanmadım
+1 yılYapmaaa lütfeeen.
Gerçekten mi.
Hataya düşüyorsun, monotonluktan dolayı farklı heycanlar arıyosun.
Gidipte eşinle değilde başka insanlarla bu şekilde devam edersen güzel mutlu bir son görebiliyormusun, mantıklı onurlu ve şerefli bir şekilde düşün rica ediyorum.
Geri dönüşü olmaz bunlara başlanırsa.02 Yorumla
Soran+1 yılşu an daha cinsellik konuşmadım. sadece flört aşaması. sohbet ediyoruz, ve bu çok hoşuma gidiyor... daha konuşmayayım diyorum ama 1-2 saat sonra dayanamayıp kontrol ediyorum ki mesaj atmış mı. eşime de üzüldüm çok. ne yapacağımı bilmiyorum. zaten iş bu italyan erkekle cinselliğe varırsa eşimden ayrılacağım.
- +1 yıl
Çözmeyi değilde Gitmeyi düşünüyosun. d
şu an bir çocuk gibi olayların seyrinin gidişatını seyredip mani olmuyosun.
Sonuçları hiç iyi olmaz söliyim ben.
Kimine dua kimine beddua.. Yaşattığın yaşaman dilegiyle.. Bence yüreğindeki sevgiyi yavaşça yere bırak ve uzaklaş. Namlusunda ihanet oldukça seviyorum demen sana yakışmıyor.. Ha belki kocan dan sonra gelenler onu sana unutturur. Ama sende unutma ki hayat insana tükürdüğünü yalatmaz yutturur..
10 Yorumla
+1 yılSende bir akli denge problemi var bence..
bir azeri kadınla evlenmektense tabiki her zaman türk kadınını seçerim öncelikle onu da belirteyim. bizim erkeklerimiz senin gibi kadınları çok hakediyolar ama iyi oluyor senin kocana hic gram üzülmedim açıkçası... senin gibiler yuzunden evlenmeyide düsünmez oldum artk lanet olsun sizin gibilere ya13 Yorumla- +1 yıl
@bnysfylmz ya yürü git bee isine bak hadi bana edebiyat yapma
- +1 yıl
@bnysfylmz yallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzeri kızlara güvenmem açıkçası. Bu yazdığın beni bir kez daha haklı çıkardı. Vardı bizim okulda da. Eli sevgilisinin elindeyken gözü bizi keserdi. Demekki biraz huyunuz millet olarak. Adam yakışıklı da kimse hayır diyemez de kılıf arama şimdi. Eşine yazık olmuş
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu benim fikrim. Günahı varsa da boynuna. Kimsenin suyuna gidecek şeyler söylemek zorunda değilim. Açığa çık da görelim gibi kendi hamasi laflar da beni galeyana getirmez. Yorumumu yazarım. Zoruna giden görmemezlikten gelir
Cevap sahibi+1 yılKendi çapında*
Cevap sahibi+1 yılEvet çok rahat. Cesaret dersin bittiyse selametle 👋
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİtalyan erkeği kadar taş düşsün başınıza. Kapacaksiniz koronayi. Korono var korono!
84 Yorumla- +1 yıl
dalga dalga dalgalaniyorrr
- +1 yıl
@ezgidemirer hajajssjsj ben onun remixlisini dinliyom çok sarıyo hahahaha
- +1 yıl
@ezgidemirer gagahahhagag
+1 yılderdini paylaşman güzel, aslında bu konuyu bunları yaşayan ilk kadın sen değilsin, sonda olmayacaksın, dönem dönem eşler arasında ilgi çok fazla olması ya da az olmması evliliğin bazı sıkıntılar yaşamasına sebep oluyor kimi bunu basitçe çözüyor kimi çözemiyor, bu konuda bende tecrübeler yaşadım, isterseniz bunları paylaşmak isterim, kadın ayrıca ilgi görmeyi sever, daha doğru su beğenilmeyi,
00 Yorumla
+1 yılseks yapmadığın sürece sorun yok normal sosyal ilişkiler kurabilirsin. seks yaparsan bir kez aldatırsan önünü alamazsın tekrar tekrar farklı erkeklerle birlikte olmaya başlarsın. Sonra iş ayrılığa kadar gider. Ne yaparsan yap en sonunda mutlaka ama mutlaka zararı sen görürsün. Bu senin için gelip geçici bir süreç bundan emin ol kendini tut ve biraz daha sabret eşinizle aranızdaki ilişiki yeniden alevlenecektir. Sende iyi ki hata yapmamışım diye şükredeceksin. Güzel ve sadakatli günller seni bekliyor. Mutluluğa koş...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla monotonlaşan ilişkiniz de farklı şeyler yaşayamadığınız için bu son yaşadığınız ilişki de ki durumu yaşadınız ve ilginizi çekti. Aslında gönül eğlendirmek gibi desem de tam olarak kastettiğim bu değil sizin olayınız. Zamanla örümcek ağları kaplamış olan kalbinizi aralayan bu yabancı çocukla ilişkinizi kesin derim. Bu her şeyden önce evliliğinize ve eşinize yapılmış bir ihanet olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılDışarıya olan bağlarını koparmadan eşinle olan ilişkini kuvvetlendirme şansın çok az hatta neredeyse yok çünkü bir süre sonra ondan daha fazla ilgi görmeye başlayacak, eşinden iyice soğuyacaksın bence ilk önce eşini karşına al ve düzgünce konuş baktın olmuyor ayrılık teklif et ama bu şekilde devam etme çünkü ileride vicdanen de çok aşırı kötü hissedeceksin benimde başımdan daha önce aynı şekilde bir olay geçti eğerki ben konuşmaya devam etseydim bir yuvanın yıkılmasına sebep olacaktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok pişman buraya yazman bunu anlatman bile hata. Yaptıysan böyle birşey kimseye söyleme ve birdaha yapma. Aile kolay bulunmuyor. Buluyorsunuzda bunuyorsunuz. Boşan madem italyan hosuna gidiyor italyanla evlen dicem ama boşandığında kimseyi istemiceksin o italyanıda. Çünkü şu an senin bu istedigin şeyler sadece bir hırs uğruna. Eline geçtiginde hepsinden nefret edeceksin eşini arayacakın. Herkes geçici eşin baki. Bence sen arkadaş çevresi edin veya eşinle tatile falan çıkın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir hataya düşmeyin...
Beni eşim aldattı ben mesajlaşmaları yakaladım boşandık anlaşmalı olarak bebeğimiz var annesinide Bin pişman ama benim midem kaldırmıyor başka erkeğin altına yatması ve gönlünün kayması...
Ne boşanma olsun ne de en ufak evliliğinizde zedelenme..
Yanlış yapmayın LÜTFEN!!!218 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür kendimi tutamıyordum ama bugün şükür tutabildim, girmedim hiç o siteye. eşime de söylemedim bu yaşananı. eşin pişmansa affet. çünkü gerçekten insanlık hali.
Cevap sahibi+1 yılHayır boşandim...
Taaa... Başından flört döneminden itibaren ben senin herşeyini affederim ama sakın ama sakın beni aldatma!!! Evlendik 50 yıllık evli olsak bile beni istemediğin an seni sevmiyorum istemiyorum de kolaylık sağlar ayrılırım dedim beni sevmeyeni ben hiç mi hiç sevmem istemem dedim aldatılmayı haketmez kimse... Ve benim yerimde kim olsa en azından şiddet uygulardi fiske vurmadım sadece anasının evine gönderdim ve ailece konuştuk kızınıza sahip çıkın çünkü benden çıktı dedim hak verdiler bana ne nafaka ne ziynet verdim kızım için nafaka veriyorum sadece...
Hatta anasının yanında ben sana beni aldatma affetmem demedim mi zamanında dedim haklısın diyor ağlıyor umrumda değil...
Yakalamasam yıllarca başka adamla yatmaya devam etse ve başka bir çocuk olsa ondan olsa ne olacaktı?
Erken yakalayınca affet yakalamasam Afedersin s. kise devam elin adamı eze eze perişan etsin bizde namuslu eşim var zannedeyim paçavrayi...
Genelevden or. pu yu alır karım yaparım pişman olmuştur geçmişini bilirim onu istemem
Soran+1 yılsen hiç aldattın mı eşini?
Cevap sahibi+1 yılHayır!!!
Ben hayatım boyunca 1 kere genel eve gittim sırf arkadaşların gazına gelip 22 yaşında idim ilk deneyimimdi onda da 5 dakikada bitti hiçbir şey anlamadım başka da eşimden başkan seks hayatım olmadı... Ben erkek halimle sadık isem o kadın haliyle (erkek kadını yok bu işin ama yinede ataerkil toplumda genelde erkek aldatandir) beni aldatabiliyorsa ne işim olur? Benden seks olsun genel olarak olsun memnun değil isen söyle bende yoluma bakayım demi ama?
Cevap sahibi+1 yılKahpece ev hanımı olup benim elektriğim ile benim doğalgazımla benim yemeğimle benim internetimle benim paramla elin adamının altında zevk çığlıkları atması beni katil edecek sebeplerden biridir ben Allah ima dua ediyorum başıma felaket almadım
Soran+1 yılmeraktan soruyorum. sen esmer misin sarışın mı?
Cevap sahibi+1 yılKumral
- +1 yıl
Pişmansa affet demiş. Tabi bunu diyen soran. Ne kadar uygulamayı silsen de bunu bıraksan başladı yine olur bir gün. Affedilemez şekerden biridir bu. Öyle yağma yok. Hem kocamı ya da karımı seviyorum ama işte yaptım bir hata affet demekle olmuyor. Haysiyeti olan bu hatanın affını bile talep etmez. Sizin gibilerden Allah ömür boyu korusun. Boşuna değil yalnızlık sultanlık...🤨
Cevap sahibi+1 yılEşim için dediniz hayat gerçek arkadaşim demi? Üzerime alınmadım...
Yalnız şunu söyleyeyim Allah kimsenin başına vermesin bu kadar söylüyorum- +1 yıl
Hayır, soran için dedim. Pişmansa affet demiş ya. Yok öyle yağma. Bir kere yapan mutlaka yapacaktır. Soran da o güncelleme ile sadece milleti kandırmaya çalışıyor. Yorumlar gösteriyor ki kandırmışda,😏
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle... Bende kannmamm bunun affetmesi olmaz / olamaz..
Cevap sahibi+1 yılAhmet kim yahu? Kime diyorsunuz?
- +1 yıl
Ahmet boşadığin eşin geldi galiba 🤭
- +1 yıl
@Hayatgercek hayır hikaye ona ait
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsunuz anlamadım ben 🤔
Cevap sahibi+1 yılEnteresan... Teşekkürler ablacım
Bir kere oldumu bu dusunce artik hic durmaz o, hep hep hep bekler cunki kafanda bir seyi bitirmis yeni bir arayisa takilmissin.
Bu merak malesef itiraf etmeden bitmez.
Buraya yazmanin gunah cikartmanin sebebide bu. Allah yardimcin olsun.03 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün boyunca kendimi asla tutamıyordum. bugün tutabildim. aslında hala aklım o italyan adamda ama karar verip adama evli olduğumu yazdım, o dakikadan beri de girmiyorum o siteye. zor oluyor ama tuttum kendimi. sence bu uzun sürmeyecek, yine oralarda erkeklerle mi konuşacağım?
- +1 yıl
Kesin olanak. Alışmış kudürmustan beterdir. Dikkatli olunca yakalanmıyorsun diyenden ne beklenir. Daha söyleyecek çok şey varda neyse 🤐
+1 yılBu şekilde evliliğini yürüten ve berbat eden, yüzüne gözüne bulastirip cinayetlere sebep olan kişileri olduğunu görüyor ve duyuyoruz ,
Yaşadığınız normal !
Bundan sonra yapacağınız anormal durumlar size getirecekleri siz daha iyi bilirsiniz02 Yorumla
Soran+1 yıleşimi aldatırsam ayrılırız. sonuç bu olabilir. yaptığım şey kötü de olsa cinayeti aklamaz bu. kaldı ki erkekler de aldatıyor, kadınlar da onları mı öldürsün?
- +1 yıl
Her şey olabilir ! Demek istedim ! Takdir sizin başınıza gelen şey insancıl bir duygu , hepimizin başına geliyor,, ama fren yapmak gaza basmak sizin tercihinize kaldı!
+1 yılSırf bir erkekle bel altı olmayan bir konusma yasadı dıye kadını aldatmakla itham ediyorsunuz. O zaman sevgiliniz karınız varken baska kadınların götlerine bakan salya akıtan sizleri de karılarınız sevgilileriniz terk etsin. Hepiniz namuslusunuz ya ya
011 Yorumla- +1 yıl
@arthur777 yapmıosunuz sanki ya sadece yakakayamıoz o kadar.
- +1 yıl
@arthur777 :) hahahaha
- +1 yıl
@arthur777 yo tam tersi sizin gibi itler yapıyor onu
- +1 yıl
@Nostalji126 noldu canım hosuna mı gitti
- +1 yıl
ağlamam mı gerekiyor du. Mantıklı cevaplara tebessüm ederim. Beni bağlar.
- +1 yıl
@arthur777 kes
- +1 yıl
@Nostalji126 Kapa ceneni
+1 yılBir hata yapmışsın bunu yapmaman gerekirdi çünkü sen evli bir bayansın kendini eşinin yerine bir koy o sana yapsa ne hissedersin bu hatanı telafi et ve eşinden başka birini gözün görmesin ona sımsıkı sarıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlis yoldasin hic bulaşma tovbe et!!! esini sevmiyorsan bosan sonra ne pok yiyorsan ye ama iki erkeği idare etmek yanlis!!! Biz Türkler buna k'asar diyoruz siz Azeriler ne dersiniz bilmeyiz!!!
46 Yorumla
Soran+1 yılderdin yardım etmek değil derdin nefret kusmak. sıkıntım olmasa burada yazmam herhalde
Cevap sahibi+1 yılyanlis yoldasin Allah sana dogru yollu göstersin!!! şeytana uyma zina yapma yalan dünya burası bu tarz seylere gözün kor kulagin sağır dilin dilsiz olsun!!! evlisin bir tek kocan memnun et mutlu degilsen soyle boşanalım
Soran+1 yılsence bu yaşananı eşime hiç bahsetmeden bu defterleri kapatayım mı
Cevap sahibi+1 yılKapat Allaha tovbe et 100 kere 10000 kere tovbe et cunku gercekten dogru bir yol degil bunlar hep tuzak hepsi şeytanın isi seni günaha sürüklemeye calisiyor seni cehenneme götürmeye calisiyor namaz kil Allaha yakin ol bak o zaman evin yuvan huzur buluyor
Soran+1 yıllütfen dua et bir daha böyle bir şey yapmayayım. :(
Cevap sahibi+1 yılyapma !!! seytana uyma kotu seyler aklına gelince Allahi an <3
+1 yılEvliliginize heyecan katin yeniden. Aldatmaya giricek bu olay yakinda :)
25 Yorumla- +1 yıl
@DtAdayı98 ya simdi bir evliligi hemen bozmak gerekmez. Ona bakarsan bir kadin ile goz goze gelmis gülümsemis bir erkek te aldatmis olabilir. Hemen negatif dusunmiyelim. Esini sevdigini belirtiyor sadece bunu esi ile konusmasi lazim
- +1 yıl
@DtAdayı98 yuvasi yikilmassin iste. Daha fazla aldatma olmadan hemen kendine gelsin diyorum bende. Abartmiyalim hemen.
- +1 yıl
soran kisi icin: kendine gelmene sevindim, esine soyle sana biraz daha fazla ilgi versin :)
+1 yılBenim erkek arkadaşım da azerbaycanlı. Senden öğrenmek istediğim sosyal haklarla alakalı bir kaç sorularım var sormak istediğim konular var senin de azeri vatandaşı olduğunu okuyunca, bana mesaj atar mısın?
00 YorumlaHanımefendi eşinize hainlik yapmayın. Sevgiyi tazeliyecek faaliyetler yapın.. Gerekirse bunun için destek alın.. Sakın.. Yapmayın.. Pişman olursunuz. Eşinizi tanıyorsunuz.. artısini eksisini biliyorsunuz. Sevin.. tekrar sevin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılSanal da mutlu olamaxsın ama tatmin olmaya ihtiyaç duyuyorsun normal ama sanalda bırakmayı bilmelisin yoksa maksadınınaşar bir durum yaşaman muhtemel... Reel de eşinle mutlu placaksın biraz eşinle fantazi yapın geçecektir heyecanınızı artrın...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden boşan Adam resmen aldatmısin fölorto odouyoroz omo consolok konosmoyoruz leaflet bak yarabbim seni gibiler yüzunden herkes kizlar kotu saniyir
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah böylelerinden korusun. Cidden bu tarz olayları görünce kendini bir geri çekiyo insan ilişkiden evlenmekten. Bence sen kısacası kocana hayır olmaz senden direk boşanın tabi çocuk Yoksa
10 Yorumla İnsanlar yeni tanıştığı kişiler ile sıfırdan başladığı için daha çok ilgili olurlar eşinle de ilk başlarda böyleydi bence ama ritim yok eşinin ritmi değiştirmesi lazım yoksa bu yaptığıni tekrar deneyebilirsin
00 YorumlaYani böyle yapman doğru değil eşin böyle yapsa nasıl hissedersin eşinle daha mutlu nasıl olurum diye çözüm aramak yerine başka erkeklere yönelmek doğru değil çok sevmiyorsan boşan
10 YorumlaÇözüm odaklı olun biraz. Yarın birgün ayrılsan diğer herifle evlensen sanki o adamdan soğumayacaksın. Boş işler peşindesin bacım burası dünya her şeyi yalan. Sizi Allah'a havale ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle aynı durumdayız anlık bir heyecan eşini seviyorsan onun yeri dolmaz bence
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Can_usa vahim demiyorum bazı öküz adamlar evlendikten sonra karısına iki çift güzel sözü çok görüyor sonra başkasından güzel bir iltifat duyunca ruhu okşanıyor anlık olarak kadının değil burda erkeğin suçu var erkeler gibi aaam gööt için aldatmaz kadınlar eksik bırakırsanız böyle olur seviyorsa kocasını geçer anlık bir heves diyorum ne diyorum okumuyorum mu
Cevap sahibi+1 yıl@Can_usa haklıyım ama bu benim değil genel evli kadınların sorunu biz çözdük sorunum kalmadı
Cevap sahibi+1 yıl@Can_usa ilgi problemimiz vardı ve bitti geçici olan düzelmesi değil o durummuş geçti bitti
+1 yılİnsan sosyal bir varlıktır din vs. gelince herkes birden fazla eşi olanları vs. kötüledi ama bilmiyorlar ki insanın doğası böyle :) Erkek/Kadın fark etmeksizin Dünya'da aldatma oranı %30'dur çok yüksek bir oran değil mi? Bu da sosyal bir canlı olduğumuzun kanıtıdır fakat kendini tutmak zorundasın eğer ilişkiye vs. girmediysen sorun olmaz rahat ol.
00 YorumlaSizin eşinizla aşk tazeleme dönemini gelmiş. 2 günlük bir hafta sonu kaçamağı yapıp, başka bir yerlere başbaşa gitseniz, baya toparlarsınız diye düşünüyorum. Aman harama bakmayın...
00 Yorumla
+1 yılZaten genelde beğeni kriterlerlerinin uzerindesiniz , gayet tabi , sizi erkekler begenir. Lakin , kapatmakla iyi etmissiniz. Eviniz yuvanız daha önemli.
00 YorumlaPeki eşinin ilgisi mi azaladı sana? Ve İtalyan erkekle nasıl tanıştın İtalyanca nerden biliyon sanki kurgu gibi geldi
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hep aynıyız. ingilizce konuşuyoruz, italyanca değil.
Soran+1 yılbir dil öğrenme sitesine kayıt oldum ingilizce pratik yapmak için ve orada tanıştım. türkçe, azerice, rusça ve ingilizce biliyorum
+1 yılBen senin gibi kadın çok gördüm hepsi de bana aşık oldu
Ama hiç sevgilim olmadı
Bir de azerbeycanlısın türksün ve italyan erkeğine cariye olacaksın.
Yazık be sana yazık çok yazık01 Yorumla- +1 yıl
Bir de azeri bir kız almayı düşünüyordum. Hepsi senin gibiyse vay halimize
İtalyan cariyesi olacaksın he😅
+1 yılBazen eşler birbirinden sıkılabilir. Bu gibi durumlarda çocuklar evin neşesi olur. Keşke bu gibi erkeklere hiç bulaşmayıp bunu bı düşünsen.
012 Yorumla- +1 yıl
Lütfen aldatan birine bir daha böyle bir tavsiye verme. Çocuklarına yazık olur.
- +1 yıl
@diamondtears ya sen sanıyor musun ki herkes eşine sevgilisine çok bağlı. Bu kadın sadece bir kerelik mesajlaşmış ve pişman olmuş. Kocasına söyleyip affedilebilir bir şey
- +1 yıl
Pişman olmamış anladığım kadarıyla. Ve bağlı olanlar var. Zaten evlenmenin olayı bu.
- +1 yıl
Ne pişman olması. Yorumlara verdiği yanıtlar ağzının suyunu aktığıni gösteriyor. Bu kadar gözü kapalı olmayın. Detaya yazdığı şeyler değil sadece yazdıkları biraz okuyun, araştırın.
- +1 yıl
@Hayatgercek Ben ilk yazdığında bu yorumu yazmıştım. Pişman olan tarzda cevaplar veriyordu. Haklısınız, şimdi baktığımda halinden çok memnun bir tavrı var. Ne diyelim Allah ıslah etsin
Soran+1 yıl@Hayatgercek biraz okuyun, araştırın mı? ne mühim mesele... her yerde dürüstçe düşüncemi yazdım. evet adam çok yakışıklıydı, evet çok güzeldi. ama evliliğimi yıkmak istemediğim için adama evli olduğumu itiraf ettim ve kendimi tutuyorum. hiç Türk yemeği bilmezken, Türk yemeklerini öğrendim, emek harcadım evliliğime ve yıkılmasını istemediğime karar verdim. sen niye bu kadar kızdın?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Hayatgercek güldürdün beni... seninle alakası yok konunun, hatırlatayım.
- +1 yıl
Olması imkan yok zaten. Sen ve ben, fark var aşılmaz dağlar kadar hem de. Beklemiyorum anlamanı ama belki düşünürsen anlarsın 😂
Soran+1 yıl@Hayatgercek :) sadece gülüyorum.
- +1 yıl
Anlamayacagını zaten biliyordum. Kapasiten yetmez. Sen gülsen ne olur, ben çoktan kahkaha attım bile 😉🤣😉
Soran+1 yıl@Hayatgercek :)))
+1 yılİlerideki eşim ile, sosyal medyadan uzak durma kararının ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anladım.
15 Yorumla- +1 yıl
Cümle garip
- +1 yıl
@gdsvjmvddcb evet cümleyi biraz tuhaf kurmuşum ama kastedilen şey anlaşılıyor bence😃
- +1 yıl
Tamam canım
- +1 yıl
Yapacak olan sokakda yürürken de yapıyor :) Bu karakter ile ilgili bence, sınırlı kullanmak gerek elbetti ortak karar ile ama adamın telefonu var internete oradan da girer. Bence insanda vicdan olacak önce. Empati kurma yeteneği olacak. Malesef artık toplumda o yok.
- +1 yıl
@Nostalji126 dogru haklisin. icinde fesatlik olunca hacısı da hocası da yapıyor. Hepsi aynı nefsi duygulari taşıyor çünkü. Sosyal medyadan gizli kimlikle daha rahat ve kolay bir şekilde yapılıyor.. Sokakta yürümesini engelleyemezsin ama sosyal medyadan uzak durmak basit iş. :))
+1 yılUmarım gelecekte böyle bir durum yaşamam. Umarım seni heyecanlandıran sadece yabancı ve yakışıklı birisnden ilgi görmektir sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum, sevseniz gözünüz İtalyan erkeklerde olmazdı. Bence yapmanız gereken şey basit. Ayrılmak, en azından adamcağızı daha fazla kandırmayın sonra artık İtalyan erkekler sizi alır belki.
10 Yorumla
+1 yılBiz evlencek koca bulamiyoz buda kocayi aldatıyor 🙄
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zaman zaman olan duygu boşluğu. Onemli olan bunun dewamli mi kalicimi oldugu önemli. Ufak bir heyecan ve hataydi deyip normale dondun ise unut gitsin ama yok bu devamli olan ve olacak olan birsey ise öncelik evliliği bir gozden gecir ve yapman gereken seyleri düşün. Vs söylenecek cok sey var
00 Yorumla
+1 yılÇift ve aile terapistine gidin en iyisi bu gerçekten. Sorun ne çözülür.
20 YorumlaSoğuduysan boşanmalısın. O aynı şeyi sana yapsaydı şimdi burda madur rolunu oynayacaktın.
20 Yorumla
+1 yılAllahım hayatta kabul edeceğin tek bir duam varsa o da etrafımda çevremde böyle insanların olmamasıni diliyorum senden. Yapacağın tek şey boşanmak
20 Yorumla
+1 yılEşinin bence mutlu olmadığını bilmesi mutlu olmanız için farklı şeyler yapması ve daha fazla birbirinize vakti ayırmanız gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılİnsan ilgi ve iltifattan hoşlanır. Demekki zirveye basamakları tek tek çıkacaksın. Farklı tenler istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEşin ilgi göstermysa sana o yüzden ilşkin kopmustur senin içinde zamanla soğuyabilir insan karsndaki insann bunda cok etkisi vardır
00 Yorumla
+1 yılbiz bu kadınları hakedecek ne yaptık yaa.. erkeğe bir yabancı kadından mesaj gelse anında özel foto atar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arada olur öyle. Fazla kendinizi kaptırmayın derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet. 2 gün sürdü. bugün nasıl olduysa durdurabildim kendimi.
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe et dua et herşeyin düzelmesi için ve nerden konuşuyrsan ondan uzak tut kendini sil uygılamayı
05 Yorumla
Soran+1 yılbu italyan adamla cinsellik konuşmadım. sadece 2 gün boyunca flört ettik yazılı olarak. sence italyan adama evliyim desem (bunu dersem zaten o keser bana yazmayı çünkü ben kendimi durduramıyorum) ve eşime hiçbir şeyden bahsetmesem olur mu? ya da ne yapayım. aslında eşim de çirkin değil, normal türk erkeği ama bu italyan erkek beni heyecanlandırıyor.
- +1 yıl
Eşine hiç bir şeyden bahsetme asla çünkü kötü sonuçlar doğurur ve o adama evli olduğunu söyle
- +1 yıl
Evli olduğunu söylemekte iyi yapmışsın
Soran+1 yıldaha yazmaz. çünkü kötü biri değildi. burada tek kötü bendim. italyan adamın da suçu yok, beni bekar sanıyordu. eşimin de suçu yok. bana neden böyle oldu bilmiyorum. şok içindeyim.
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına yani bunun bir çok sebebi vardır ama işte burada konuşulacak şeykrt değil bunlar umarım her şey düzelir senin için
+1 yılYaptığın şey çok yanlış eşin sana yapsa ne hissedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç hoşuma gitmez. ama o internetteki adamla yaptığım sohbetten de uzak kalamıyorum. ayrılmamı mı tavsiye ederdin?
- +1 yıl
Eğer bunu yapıyorsan neden yaptığını ara yani adama böyle yapicaksan elbette
+1 yılBaşka insanlarla konuşman yanlış, ve illegal olan her zaman daha çok haz verir unutma, sahtedir o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. ...
00 Yorumla
+1 yılAile terapisine katılın, yeni heyecanlar arayın vs kurtarmaya çalışın✂️
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya da çok takılırsan evliliğin biter. Yapma.
10 YorumlaNe diyelim sana bilemedim ama içimden geçenleri bilmek istemezsin
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne