Eşime olan ilgim azaldı, tavsiyeniz nedir?

Lütfen saygısız şeyler yazmayın, hakaret duymaya değil, derdimi anlatmaya geldim. 24 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, aslen Azerbaycanlıyım ama 8 yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve Türkiye'ye alıştım, seviyorum. Eşimi de seviyordum, severek evlendim ve gerçekten gözüm ondan başkasını görmüyordu. Bütün Türk yemeklerini yapmayı öğrendim, güzel yemekler yapıp mutlu ediyordum eşimi. Gerçekten başka erkekler umurumda bile değildi. Ama sanki yavaş yavaş farklı erkeklerden ilgi görmek hoşuma gitmeye başladı. Hatta dün internette tanıştığım İtalyan bir erkekten gelen mesajlara çok heyecanlandım, dün gizlice keyif alarak onunla konuştum. Cinsellik konuşmadık ama flört eder gibi konuştuk ve bu hoşuma gitti. Hatta sürekli kontrol ediyorum şu an bile yeni mesaj atmış mı diye. Eşimi de yine seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İnternetten tanıştığım adama evliyim ben özür dilerim yazdım (ingilizce tabi). eşime bu yaşanandan hiç bahsetmeyeceğim. zaten cinsellik konuşmadık, sadece çok yakışıklı bu tanıştığım adam, beni de beğendi ve bu beni çok heyecanlandırdı. eşim de çirkin değil, normal bir Türk erkeği. ne çok ilgili ne çok ilgisiz, normal. gözüm ondan başkasını görmezken başka bir erkeğin beni heyecanlandırmış olması beni çok üzdü. bugün ben bir derdimi paylaştım.
Eşime olan ilgim azaldı, tavsiyeniz nedir?