AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
flört etmek bu dünyadaki en keyifli duygu.. o yüzden evliliğinde belli bir zaman geçtikten sonra flörtleşmeyi özlemen gayet normal..
bir başlangıç yapmişsın arkasını bekleriz yadırgayacak bir şey yok değişiklik istiyor bazen
bugün kendimi tuttum. ama o 2 günlük flört maceram gerçekten çok keyifliydi.
devammı tammamı tutumderken
Bu yüzden evlenmeyin diyorum fikirler değişir sabit kalır diyen bu duruma düşer hadi eyw
Yani dost hayatı var sonuçta
@emrerüzgarr 👍
Çok doğru herşey bitiyor işte aşk sevgi hepsi sıkıldım diyor ya sıkılınca aldaticaksa evlilik nasıl sürer böyle şeyleri görünce kime guvenecegimi şaşırıyorum
@Nicklerfull haklısın.
Sevmek öyle bir şey değil haberin olsun. Saygının olmadığı yerde sevgiden bahsetmek olmaz. Eşine karşı heyecanın azalmış olabilir , ama tam bu noktada ona olan saygının devreye girmesi gerekirdi.
Sizin Azerbaycan erkekleri nasıl? Bahsetsene biraz?
Bu normal bir şey bu yüzden evli insanların başkalarıyla yazışması doğru değil
Başkalarıyla derken erkeklerle yani
O yazan erkeği kınıyorum. Bunu bir yemekte konuşalım
Kimsenin ne yaptığını bildiği filan yok. Birde bu hayatın heycanı meycanı yok diyorlar
Günümüzde sadık kalan evli cok az zaten. Erkeklerin adı cıkmış ama evli kadınların çoğu ilgisizlik yüzünden aldatıyor. Bence bu düşüncen varken evliliğe devam etme adama yazık.
Kız bulandırma aklını italyanlar çapkın flortcudurler aynısını adam sana yapsa yazık harcama iliskini
Eşinden bıkmış sın, bence eşinin ki yetmiyor sana, aslında sen onu seviyorsun, sek. S için evlenmişsin, her kadın böyle sek.. İçin sevmediği erkekle evleniyor, sen değişik peni.. İstiyorsun artık
Allah böylelerinden korusun. Cidden bu tarz olayları görünce kendini bir geri çekiyo insan ilişkiden evlenmekten. Hemen boşanmanı tavsiye ederim
Yapma kuzum bir anlık ilgisizlikten bunları yaparsın sonra içindeki vicdan azabını durduramazsın, yüzüne bile bakamazsın kocanın bence bu hatadan dönmelisin
Tamam eleştirmeyelim. Farklı erkeğin ilgisinden haz almak nedir anlat o halde.
İtalyan erkekle devam et şuanki eşinden ayrıl bence ömür kısa
Kurban olduğum yaradan rabbim şu mübarek günde sana sesleniyorum ilerde bana böyle bir eş nasip etme
Yani monotonlasmadan kaynakli soguma ama bence dikkat et ederim
Gecmis olsun
Bazen olur bence böyle durumlar ama geçici olduğunu bilmek ve siklastırmamak lazım. Eşine bahsedip mide bulandıracagın bir durum yok. Gençlikte olur böyle ufak sohbetler.
Bu yüzden sevgilim yok işte. Bu yüzden yalnızlığı daha çok sevdim.
devir çok kötü reis napıcaz biz?
bir kez o heyecanı aldın ya artık hep arıyacaksın hayatında o heyecanı aramıza hoşgeldin
sen duygusal açlık çekiyorsun ilgiye muhtaç eşinden yeterince ilgi görmediğin için başka kişilerde arıyorsun ama hata yapıyosun kardeşim.
Bu karamsar durumlar her evlilikte oluyor... Ama yeni tanistigin kisidende sıkılıyorsun sonra. Gene eşine dönüyorsun anlık git geller diyelim
Erken yaşta evlenirseniz gözünüz başka adamlar da kalır işte ben bu yüzden evlenmiyorum ya başka birinden hoşlanırsam ya daha iyisi varsa 😅🤐😅😂
fake kardes yıne burayada gelmıs :)
@kalbikırıldıbikere ne diyon ya
adamsın abı saygılar sunarım adamsın ama dönene adam
@kalbikırıldıbikere jhdhsjshshshshhs salak midir nedir ak valla kafadan noksan ya
an ıtıbarı ıle gecmıs olsun ıyı gunler
@kalbikırıldıbikere hahahahhaha beyin ikram edeyim sana kullanirmisn beş dk tak ya yan etkisi yok 😂
@kalbikırıldıbikere hahahha tamam sensin😂
Daha iyisi hep vardır. Önemli olan senin olandır. Bence ;)
@Sessizcocuk55 bız burda ne anlatıyoruz abazanlar ne dıyor ya
@Sessizcocuk55 haklısın benim olanı bulamadım 😂
@kalbikırıldıbikere ben yaptığı görüşe yorum yaptım. Senin dediklerindede dikkate alınacak önemsenecek birşey görmüyorum.
@Sessizcocuk55 adamsın bak dalgana kocum sız gıbı abazanlara kadın mı yoksa erkek dönmesıymıs farketmez hastalıklı lar
@kalbikırıldıbikere "ben görüşüne yorum yaptım" diyelimki erkek. BANANE. Beni ilgilendirmez boyle gereksiz şeyler anca senin gibi gereksiz insanları ilgilendirir. Benim diycegim bu kadar. Boş yapma.
@Sessizcocuk55 oglum d dedıgımde o erkek dıyorsun madem erkek ıse bunu yazmam senı abazan yapmaz mı kendı lafınla kendını vurdun
@kalbikırıldıbikere ay deliricem yemin ederim biri şunu banlasin falan valla neyin kafasını yaşıyor bu ya
Senin eksiğin kocan sana ilgi göstermiyor bence eski günleri arar olmuşsun kocanda sende soğumuş belki başkasına gidiyor o yüzden kocama al karşına sor başkası var mı varsa kapıyı vurar giderim de
Siz beynen aldatmıssınız icrata dökmezsen sıkıntı yok
son derece normal haller sende insansin.. dikkate alma milleti..
Şeytanın oyununa gelme kardešim. Ne güzel evlisin ve kocanda düzgün biri anlattiğına göre yapmamalisin.
Eşinle bir tatil yapabilirsin bence ya da farklı aktiviteler
Evlilikten soguttunuz insanlari bu sosyal medyanin awk.
Ablacım senin ruhun evliliğe göre değil. Adama yazık etme adam gibi git boşan önce ondan sonra ne halt yaparsan yap. Eşin şimdi seni yakalasa ne olucak?
nasıl yakalayabilir ki? 2 gün boyunca eşimle aynı yataktayken bile diğer adamla konuştum. her konuşma sonrası da o siteyi geçmişimden sildim. dikkatli olunduğu sürece yakalanmıyor.
Değer mi bu rezilliğe. Sahtekarlığa
yahu nerden biliyonnitalyanin yakisikli olduguju profil resmleri gercekmi sanki peeh sanl dunya yalan dunya dunandan olmaya degmez
Kimin söylediğini hatırlamadığım ünlü bir söz var eger bir gün iki seçenek arasında kalırsan ikinciyi seç çünkü birinciden vazgecmeseydin ikinciyi aramazdın
normal bir durum. kendini çok kaptırmadığın sürece flörtleşebilirsin.
lan sıktır gıt normal durummus kendı karın aynısını sana yapsa kudurursun ya
@Dağra s. ktir git namus bekçisi salyalı köpek seni.
Sanırım eşinden beklediğin ilgiyi başkasından görmen seni cekti
kadınlar da masum değil sımdı
Bence eksik yonleriniz oluşmuş bunuda tamamlayan kişide heyecan biluyor arzu hissediyorsunuz...
Vicdan ve Sadakat her insanda olmuyor işte.. yazık sana..
Burada çok evlilikle ilgili ihanetler görüyorum.
İşte bu yüzden evlilikten sogutuyorlar.
Evlilik mi?
Tovbe?
Bu duygular bende de var. Eşimin ilgisizliğinden benimki.
Tm sende yalnis yapmissin ama demekki kocan da sana gereken ilgi alakayi gostermiyor her zamn bir oturup konusulmasindan yanayim ikinixde oturun icinizi dokun uzun uzn konusun derim
Eşinle iyi vakitler geçirmelisiniz tatil deniz havuz eğlence vb. Böylelikle ilişiniz daha iyi konuma gelir yakınlığınız artar. Diğer erkeklerlede iyi iletişimin olsun ama eşine bağlı kal.
Hata ediyorsun.
Gözün sadece eşinde olsun, namusunu kirletme, onurunla, şerefinle yaşa. Sil o uygulamayı. Bende Azerbaycan kökenliyim, seni tanımak isterim aynı kandanız nede olsa
Yatacak yerin yok senin ayrıl da ne halt ediyorsan et başkasına bunu yapmaya hakkın yok
Eşine söylemelisin vebali senin boynuna kalır. Ve kesinlikle senden ayrılmalı!
Acaba eşinin bunu farketmesini sağlayıp ilişkinizde ki kayıp heyecanı geriz kazanmasını sağlamak işe yarar mı
Evliliği ayakta tutabilecek sabredebilecek güce sahip değilsen. Konuşun anlaşın ama gelen gideni araştırsa fena çuvallarsın diyim bacım.
Aynı duyguları eşin başka bir kadına hissetmiş olsaydı ne yapardın onu düşün derim.
Seytan insanları işlediği günahlardan dolayı ayağını kaydırır.
her ınsanın ıcınde var o duygu ama
Senin durum tehlikeli. Eğer o adam burda olsaydı belki çoktan kendini ona teslim etmis olabilirdin..
Değişik zevkler denemende yardımcı olurum hem de memnuniyetle 😋😋
ya
@shineaa seve seve yardımcı olurum sana 😉😋😋
Defol git lan sa p ık
Farklı şeyler yapın bir yere tatile gidin falan yapmadığınız şeyler yapın.
Geçmiş olsun. Hiç uzatmaya gerek yok günahada girme. Yol yakınken boşanman en iyisi
yarin ondan da sikilip baskasi ile konusacakmisin?
bir omurgan olsun iyi kotu ona gore davran.
beyler bu kadınlardan korkulur evlenip güvenemiycez bile
Valla la herşey yolunda olsa senden sıkılıyor kime guvenecez anlamadim ki
Allahım bu tiplerden uzak tut amin..
Yapma böyle şeyleri aldatma bir şey yaşayacaksan da ayrıl yaşa kimse haketmez ihaneti
Arada sanal takıl gönül eğlendir madem.
Evet azerbaycan peynırı yenı geldı kankslar
Hakaret edecektiysen yazmasaydın. sana iade yazdığın.
Hakaret etmedım peynır dedım kanks 😈
sana iade
Kaşarlığa giden yolda sekteye uğramışsın
Ozaman bosan yani hem kendi e hem esine bunu yapma
Hatanı anlamışsın sorun yok 🙏
cinsel bir şeyler arıyorsun diye hissediyorum şu an