Selam ben 4 yıllık evliyim 5 aylıkta bi oğlum var bu aralar kendimi çok sıkışmış ve arada hissediyorum herseye ben yetişiyorum eşim işi dolayısıyla eve gelince uyuyo sadece o kadar konuşacak kimsem yok ki buraya yazdım bende bazen yabancıya anlatmak daha iyi geliyo iletisim kuramıyorum eşimle defalarca konuşmayı denesem de kapı duvar oluyo bana bende içime kapanık olup saçma şeyler yapma isteğine kapılıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar normal ki, sonra da niye böyle oldu diye ağlayacak eşin, sen haksız olacaksın hatta. Asla kendine dönüp bakmayacak, ben bu kadına naptım da böyle oldu demeyecek. Sana yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyor zaten, sessiz bi işkence yaşadığın şey. Evlisin ama yalnızsın, bütün gün kafayı yesen akşam derdini anlatabileceğin kimse yok. Kimse kusura bakmasın ama bu çağın hastalığı da değil, çiftlerden birinin ahlaksızlığı da değil. Biriyle evliyse her şeyiyle ilgilenmek zorunda, saygı duymak zorunda. Kadın sadece evde yemek yapan, çocuk bakan, çamaşır yıkayan, aklına gelince de seks yapılan bi obje değil. Boşanman en doğrusu düzelmiyorsa ve hissettiklerin çok normal.
02 Yorumla
Soran+1 yıl"Sessiz işkence" bu kelime beni o kadar iyi anlatıyor ki yani eşimle tartışamıyorum bile çünkü kendi kendime konuşurken buluyorum hep kendimi
- +1 yıl
O kadar iyi anlıyorum ki...
En İyi Cevaplar
Bu çocukla birlikte geldiğiniz bir dönem. Çocuk olur olmaz böyle şeyler yaşanmaya başlar. İlginiz azaldığı için eşiniz kendini sizden uzak tutar, siz de ancak çocukla ilgilenmeye fırsat bulduğunuz için her ne kadar öyle olduğunu söyleseniz de eskisi gibi değilsinizdir eşinize karşı. Hayat müşterek. Sorun çözülse muhakkak güzel olur ama yanlışı yanlışla telafi etmek tamamen bir çıkmaz. Lütfen içinizdeki duyguları bastırın. Yuvanızdan olmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet ben içimdeki bastırılmış duygularla yıllardır savaşıyorum şu an buraya yazmakta bunun bi parçası
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşadığın durum gayet normal ilgi göremeyince başka şeylerde arar oluyorsun.. Kendini suçlu hissetme bunu yapan mı yapmaya sebep olan mı suçludur? Bir şeyler yapacaksan yaşayacaksan sınırlar koy kendine çok açılma fazla güvenme evli olduğunu unutma iletişim bilgilerini kimlik bilgilerini oturduğun yer v. s. doğru paylaşma anonim olarak kal konuşmak istediğini konuş yapmak istediğini yap geri çekil.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Haklısın burdan bizlerle konuşarak konuşma duygun ne durumda ne yapman gerekir sana yardımcı oluruz seni yalnız bırakmayız çocuk olunca ayrıl demeyiz. Bir şekilde biz sana desek oluruz ilerde farklı bir iş bulur gönlünüzce yaşarsınız bir süre konuşma ihtiyacını bize sorarak yol gösteririz mutluluklar dilerim
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil. ayrılmanız lazım ondan sonra başka arayışlara girersiniz.
10 Yorumla
+1 yılAnlıyorum kuzu aslında taleplerin lüks değil anlaşılmak ve samimiyet olmuş. Ama eşin hem iş dolasiyla hemde ilgisizlik dolasiyla seni aksatmis sende bana ne iyi gelir, neye yonelmeliyim? bulanık bir suda kesiftesin, arayistasin.. Hak veririm çünkü bekleyen her şey soğur, uzaklık girdimi araya eski samimiyet kazanılmıyor cogunlukla ama herkes için geçerli değildir. İlk öncelikle sakın dur sevdiğiniz bir Hobi ve meşgale edinmek en büyük kurtariciniz olsa gerek.. ya da arkadaş olabiliriz dilerseniz sohpet muhabbet edebiliriz saygı çerçevesinde, mutlu ve huzurlu günler dilerim, sewgiler😊🎈
12 Yorumla
Soran+1 yılİsterim aslında ihtiyacım var anlatmaya dinlenmeye
- +1 yıl
ekleyin beni dilerseniz, saygı samimiyet çerçevesinde hemcinsimle dertlesip sohpet etmek beni de mutlu eder🙏🏻
+1 yılanladım..
sizin hayatınız biraz ev arasında sıkışmış herhangi bir şekilde evde olmanız her şeye kendiniz yetişmeniz bide üzerine sizin konuşmanıza rağmen eşinizin size karşı duyarsız olması kötü
Peki evliliğinizin bu gidişatınızdan memnun değilseniz eğer boşanma ihtimalini neden düşünmüyorsunuz?
netice de evlilik iletişim üzerine kurulu bir kurumdur siz iletişim kuramıyor ve paylaşım yapamıyorsunuz yalnız hissettiğiniz bir hayatı ne kadar sürdüreceksiniz
bir düşünün derim24 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu ona sundum zaten böyle sürdürmek istemediğimi anlattım tamam duzelicem diyo 1 hafta her şey çok güzel sonra aynı hali aliyo
- +1 yıl
o zaman bence bir süre de olsa uzaklaşın evden
biraz yalnız kalın
ailenize gidin mesala.. anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz biraz uzaklaşmak onun yalnız kalması belki bir şekilde bu durumu çözmesini sağlar
ama buna rağmen çözülmüyorsa bir şekilde karar vermeniz şart diye düşünüyorum
Soran+1 yılGidiyorum ama peşimden geliyo rahat bırakmıyor yine sensiz yapamam diye
- +1 yıl
sizsiz yapamayan bir adam
sizi dinlemeli ve düzelmeli belki de sizde hemen fazla yumuşuyorsunuz ona karşı duygularınız ağır basıyor
duyguları bir yana bırakıp şunu sormalısınız kendinize
bu şekilde hayatı ben daha ne kadar kaldırabilirim.. ciddi anlamda bir seçim yapmalı sonra harekete geçin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bu durum aslında doğru bir şey değil ama seni bu yanlışa hataya surukleyen insanda sorumluluklarını yerine getirmeyen eşin istediğin kadar karşına alıp konuş sana deliler gibi aşık değilse ve seni nasıl seveceğini bilmiyorsa asla düzelmiyor adam... sana tavsiyem oğlun için ya arkana bakmadan gideceksin ya da bir ömür boyun eğeceksin... çok zor kararlar ama inan karakterinize yazık heba oluyor insan
10 Yorumla
+1 yılEşinizle olan ilişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, öncelikle bu sorunları çözmek için çaba göstermeniz önerilir. Başka arayışlara girmek, eşinize karşı olan sorunlarınızı çözmek yerine problemleri daha da kötüleştirebilir. Eşinizle konuşarak, birbirinizi anlamaya çalışarak ve birlikte çözümler bulmaya çalışarak ilişkinizi kurtarabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBunun için çabalıyorum zaten defalarca konuştum konuşuyorum ama etkisi bi hafta sonra ayni tas aynı hamam
+1 yılBir kadına kurulabilecek en acımasız hapishane işte tam da bu.. Onu yanıbaşında yalnız bırakmak.. Derdini sevincini paylaşacağı zaten bir yol varken, o yolu da kendi önceliklerine yüzünü dönerek kapatıp geçmek. Burada içini dökme ihtiyacı duyman bile beni üzdü. Günlük rutinin dışında, özel, önemli günlerde bile hatırlanmaya hasret kaldığına eminim.
00 Yorumla
+1 yılVe benim de nedense evli ya da boşanmış kadınlar ile yolumun kesişmesi o yüzden Bir erkek olarak söylüyorum evli ve boşanmış kadınlardan uzak durun kimisinin be yuvasını yıkın nede hayalleri ile oynayın senin gibi kadınlara denk geldikçe midem bulanıyor ve evlilikten korkuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlayacak senin duygularına karşılık verebilecek bir eşin yoksa bu hayatı tek başına evirip çevirmen zor olur. Bu şekilde olunca ister istemez insan farklı düşüncelere girebiliyor sürekli içine atarak bir sonuca varamazsın burada paylaşmış olman daha iyi olmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Rahatsızsan bu durumdan (ki öylesin, ben de olurdum) ayrılmanı öneririm. Eğer sağlıklı bir şekilde ayrılabileceğinizi düşünüyorsan. Ve yeni bir hayata başlayabilirsin. Hayatı bir kez yaşayacaksın. Evlilik böyle bir şey değil sonuçta.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmayı göze alıyorum zaten ama o bunu dünyanın sonu olarak görüyor tamam duzelicem diyo etkisi bi kaç gün sürüyor sonra aynı yine
Soran+1 yılBen baskıcı bi ailede büyüdüm şu an bunları düşünüyor olmak bile kendimi suçlu hissettiriyo
+1 yılNormal. İnsansın dinlenmek istiyorsun anlanmak bir şekilde nefes almak rutine girip boğan bir süreçte kafanı dağıtmak istiyorsun ama. karsi taraf duvar olunca kendi kendine konuşuyormuş hissi yaratıyor buda dışarı yönlendiriyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet hissettiğim tam olarak bu konuşuyorum ama kendi kendime kelimelerim ona ulaşmıyor sanki
- +1 yıl
Sen anlatsanda karşı taraf duymaz he der 2 dakka sonra sor ben ne dedim diye unuttum der geçer. Buda kalabalıkta ki yalnizliktir aslında aşması ortak noktayı bulması daha zor bir durum
Soran+1 yılher şey bu kadar basit mi oluyo bi süre sonra evlilikte yani sorunlar rafa kaldırılarak çözülmüyo ki
- +1 yıl
Kadın erkek için de erkek için de iletişimde kopuklukları olduğu zaman evliliği rutine bağlayıp karşı taraf evliliği yük olarak görüyorsa maalesef böyle oluyor
Soran+1 yılEvet doğru tespit
- +1 yıl
Geçmiş olsun öyle ise iyi geceler.
+1 yılYabancıya anlatmam daha iyi tabiki rahatsın istediğin gibi konuşabiliyorsun ama şöyleki diyorsun ki geliyor uyuyor bizim karşı cins çiçek gibidir suyunu vermezsen güneşe çıkarmazsan kuruyup gider
10 Yorumla
+1 yılBosanıp neden yapmıyorsunuz anlamıyorum. Yani ne oluyor aynı evin içinde yalan dolanla ilişki yürütünce? Merak etme dul kadın seven erkek de çok
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yaptığım bisey yok zaten boşanmaya sıcak bakmayan o
- +1 yıl
Anladım.. hakkında hayırlısı olsun.
İlgisiz kalmak insani önce düşüncelere sonrada baska bir limana sığınmaya itiyor ayni durumu yaşadım seni anlayabiliyorum ama dikkat et görüştüğün kişi nasil biri oldugu önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok normal. Ben her zaman diyorum. Biz robot değiliz duygularımız var. Duygusal ve biyolojik ihtiyaçlarımız var. Cinsiyet ayırt etmeksizin diyorum bir kişi evinde ne eksikse onu dışarıda arar. Onu dışarı iten eşidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklısınız sizin özelliklerde bir kadın ile tanışmıştım. Gerçekten yapacakları bir şey yok, Onlarda insan yani sizde insansınız. Sadece Erkek diye bir insan kavramı yok.
Sizin tersini yapan yani kadınlarda var tabi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eşine çekilmez olduğunu. açık açık söyle. eşinin borçları var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılGüvenlik
+1 yılİlgi sevgi eksikliği olması ve bunu istiyor olman çok normal ve doğal, fakat lütfen yanlışa düşme.
10 Yorumla
+1 yılBuradaki abazanlar sana yardımcı olacaktır, erkeklerimiz çok yardımseverdir
10 YorumlaBu çağımızın hastalığı. Kadını ilgisiz birakmayacaksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu hatayı yapma buradaki cakallara yem olma. Her şey konuşarak çözülebilir. Çift terapistine gidin
10 Yorumla
+1 yılya bahane de hemen hazır heeee başka arayışa gir sende haklısın 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ilgisiz kalan kadın ya da erkek girer arayışa ve niye girdin dememm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlıktan sohbet edecek arkadaş arayışı olabilir
00 Yorumla Gayet normal. Dürtüler eyleme dönüşmediği sürece sorun yok. Onunla konuşmaya çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece duygusal ve fiziksel ilgiye ihtiyacın var seni anlayan dinleyen birini araman gayet doğal. Aklının karışması farklı arayışlara girmeni anlıyorum. Bu konuda yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki de normal ama soruyorum aynısını erkek yapınca!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi sorgulardım diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılRobot gibi herif sana ilgi vermiyorsa başka arayışlara girmen çok normal onun veremediğini dışarda verebilecek erkek çok
00 Yorumla
+1 yılEger iliskideyken baska bir arayisa girersen hakliyken haksiz sen olursun ama mutlu olmadigin bi iliski oldugu icin bosanmayi dusunebilirsin tabiki oncelikle bence esinle ciddi bir konus
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak ne yaparsan yap gerekirse boşan eğer oraya kadar gelirse gelsin ama sakın aldatma çünkü farklı arayış diyince aklıma o geldi ilk ve cidden çok acıtıyor insanın canını yapma tamam'ı nolur 🥺
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok arada kaldığım bi durum biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılYapma ne olur
Cevap sahibi+1 yılYalvarırım bak inanılmaz acıtıyor insanın canını ayrılsan daha az acıtır
Cevap sahibi+1 yılBak konuş kocanla ya da bi komuşu kızıyla çay içmeye gidin hafta sonu bi parka çekirdek de alın ya da sahil varsa sahile temiz hava al dertleş ama aldatma lütfennn
Cevap sahibi+1 yılBen 18 yaşındayım bak beni oğlun gibi gör gelecekte utandırma üzülmesine izin verme güçlü kal tamam ben şimdi gidiyorum sonra gene yazarım
Cevap sahibi+1 yılAbla geri geldim yazdıklarımı gördün dimi
Soran+1 yılEvet gördüm bunun için çok direniyorum zaten yapmak istediğim bisey degil
Cevap sahibi+1 yılSadece direnme aklına kodla bunu bu kesinlikle 2 dünya bir araya gelse benim karakterime uyumayacak bir şey de kendine
Soran+1 yılEvet zerre karakterime uyan bisey değil doğru
Cevap sahibi+1 yılIşte bak kendin de biliyorsun bunu ne güzel şimdi hayatına devam et her yaptığın şeyden zevk almaya çalış çocuklarıyla olsun kocanla olsun bi çay içmek olsun
+1 yılson derece normal. eşinle iletişim kurmayı ve çözümü onda aramayı denemişsin olmamış, sen de içinden geleni yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYalniz hissediyorsunuz... Bunu esinize uygun bir dille soylemelisiniz bunun sonu dediginiz gibi baska kisilerden ilgi arayisana neden olur yoksa
00 YorumlaAnlamiyoki, dişarda seninle konusmak isteyen, bis3yler yapmak isteyen erkekler saysiz hesabsizdir, bunu anlasa ilgisi olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok normal ama yapma boşanabilirsin aldatmak çözüm değildir
10 YorumlaYani ihtiyaç bazen, çok anormal karşılamadım
00 Yorumlabu konuda bende iyi kimse yardımcı olamaz sesim bile sana baya iyi gelir iddalıyım
00 YorumlaEşinle konuştun mu
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde defalarca
Soran+1 yılO sorun olduğunu kabul etmiyo ortada bisey yok sen büyütüyosun vs der
Soran+1 yılEskiden fabrika işçisiydi şu an güvenlik
:( sorunlar bitmiyor dimi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇÖZEMİYORUZ KI BITSIN
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma olarak mesala ne yapmak istiyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Allah bağışlasın konuşup sorunu düzeltmeye çalış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Normal değil, ayrıl ya da eşinin ilgisni artir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına konuş derdini anlat
00 Yorumla
+1 yılTuhaf bir durum
Ahlaklı bir şey değil00 Yorumlakötü bır durum ama cocugunu düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Eşinden ilgi görmezsen dışarda ilgi araman normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. konuşmak istersen ekle beni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem bilemedim ama bazısı da bulamıyor işte 😒
00 Yorumla
+1 yılBeni de arayabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibiyim takılırız
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olabiliriz
00 Yorumla
+1 yılDeğil boşan
00 YorumlaSıkıntı büyük bu iş yatakta biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. oluyor bazan bunlar
00 Yorumla
+1 yılyani girme bence...
00 Yorumla
+1 yılNormal evde bulamayınca dişarda araman
00 Yorumla
+1 yılÖküz işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Ne gibi arayışlar?
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan işte bazen başka bi erkeğin ilgisi bile cazip geliyo
Soran+1 yılSohbet etmek anlaşılmak dinlenilmek
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılYalış
00 Yorumla
+1 yılSpor yap
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin bana karşı ilgisi azaldıkça benim başka arayışlara girmem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler