arkadaşlar inatçı ve akrep burcu erkeği ama son görülmesini açmış wp den bende mi açsam aceba lütfen yardımcı olun yazsın istiyorum barışalım flortuz şu an
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Son görülmeni açma kapalı kalsın. Senin ne zaman wp de olduğunu bilmesin merak uyandir. Story at böyle görsün aklına duş. Hatta böyle güzel bir foto çekin onu at
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım bebişim konuşmayı kestiğimiz 2. gün gittim Instaya story attım hikaye attım güzel fotolarımı e tabi beğendi ama bana hala yazmadı aslında biz önceki konuşmada şarkı söyle demişti yok dedim o zaman konuşmayalım 10 gün dedi tamam dedim ama ertesi gün attım bana dedi ki seni test etmiştim bana değer verip vermediğini ve sesini merak ettim falan dedi
- +1 yıl
Hayır yalan söylemiş. 10 gün mesaj atmama konusunda seni test ettim bana değer verip vermediğini değil senin cepte olup olmadığını test etmiş. Yani ona şöyle bir imaj çizmen gerekiyor. Seni seviyorum ama senden her an vazgecebilirim. 10 gun mesaj atmayalım deyince atmaman gerekiyor. Atarsan bu kız benden vazgecemez deyip bir yerleri kalkar
Soran+1 yılCiddimisin ya oha yani ama bana yazmaz mi o zaman yani benim ne yapmam lazım sessiz mi kalmalıyım yoksa bana şeyde demişti konustugun varsa sıktır olup gidim diye oda mi blorftu yani
Soran+1 yılYok ben mesaj atmicam sadece onun atmasını sağlamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum akrepler dengesiz ya iyi tarafına gelirsem atar anca
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
+1 yılAkrep burcu erkegini hayatin akisina birakacaksin. O kendiliginden yapiyor. Kesin bilgi
19 Yorumla
Soran+1 yılYani bana yazar diyosun sence inadından mi yazmiyor
- +1 yıl
Yazar evet, inat ederler ama oda bir yere kadar. Sonradan kendi normal haline donduklerinde yaziyorlar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim Ama sence ben o yazana kadar ne yapmalıyım story falan attım Instaya foto attım sence sessiz mi kalmaliyim
- +1 yıl
Onlari yaptiysan sessiz kal. Hatta sunu soyleyim umursama bile beklemedigin anda yazar.
Soran+1 yılAma sınırlı olduğu zamanda tartıştık görüşürüz dedi görüşürüz dedim ilk defa bu kadar uzun konusmuyoruz
- +1 yıl
Akrep burcu erkegi bu ya 6 gun icerisinde mesaj atar ya da 6 ay sonra. Ama mutlaka geri yazar ve doner.
Soran+1 yılGece gece varya içim açıldı çok sağ ol arkadaşlarım bile benimle hiç böyle bir konuşma yapmadilar
Soran+1 yılAma 6 ay sonrada gelmez uni ye gidiyor cunku
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, yani demek istedigim mutlaka yazar ama nezaman yazar onu bilmiyorum. Genellikle umursamamaya calis. Dedigim gibi beklemedigin an cikiyorlarlar.
e sen yaz niye herseyi karşıdan beklersiniz anlamış değilim
11 Yorumla
Soran+1 yılYa En son ben yazdım şimdi yine tartıştık yani ya konuşmak istemiyorsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkek bir degildir lütfen bunu anlayın artik. Onu tanıyan sensin
08 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam Ama bana yazmiyor mesaj atmıyor ve whatsapp ta son gorulmesi açık sence açıym mi
Soran+1 yılAma bu çözüm değil ki şimdi ben öneri almak istiyorum kararsizim
Soran+1 yılGururluyum ama ona yazarsam bana dicek bensiz yapamıyorum falan yani yazarım eğer böyle söylemezse ama soylicek
Soran+1 yılAsk i secsem dilinden kurtulamam bu tipte çocuk yani gururlu pek değilim ama yok dicek bensiz yapamıyosun falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ve 10 aylik sevgilim bizde ayrildik 4 gundur konusmuyoruz senin burcun ne
027 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcuyum ben
Soran+1 yılAma bak siz ne güzel sevgiliyken ayrılmışsınız yazar o sana biz daha flörtken sebepsiz yere birden böyle yaptı bu arada senin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılBen yengecim. Senin affetim bidaha olmasin demen onun zoruna gitmis o yuzden sinirlenmis bizde cok sacma sebepten ayrildik belki de tamamen bitti bilmiyorum ama sana tek tavsiyem cok yuz verme tepene cikar ben yiz verdim ve bunun bedelini fazlasiyla odedim
Soran+1 yılAy evet zoruna gitmiş farkettim onu Ama ben şakasına yaptığımı söyledim ona dedim ki şaka yaptım hem sınırlıydı hemde böyle diyince 2 kat sınırlı oldu bence ama sence yazar mi yani en son görüşürüz dedi görüşürüz dedim siz nasıl ayrıldınız oda mı akrep burcu
Cevap sahibi+1 yılBenim ki de akrep burcu. Siz tekrar konusursunuz bekle inadi gecsin yazar sen yazma. Ne kadardir flörtsünüz?
Soran+1 yılBiz aslında 2 yıl önceden tanışıyoruz 15. günümüz bugün ama gel gör ki konuşmuyoruz şu an değer verdiğini hissediyorum ama hala yazmıyor ve whatsapp tan son görülmesini açmış sence neden
Cevap sahibi+1 yılDikkat çekmeye çalisiyor olabilir. Takma kafani tekrar konusursunuz Allah in izniyle dua et
Soran+1 yılInşallah ya sende sevgilinle barışırsın da sence sinirinin geçmesi ne kadar sürer ve başka konuştuğu varmidir
Cevap sahibi+1 yılTahminimce birkac gune gecer. Seni seviyorsa olmaz baska konustugu diye biliyorum akreplrrin
Soran+1 yıl4. günümüz Yani 1 hafta sonra falan yazar diyosun yani benimle de konuşmuyor 4 gündür başkası olup olmadığından supheliyim ya
Cevap sahibi+1 yılSevdigini soylefi mi sana hoslandigini falan
Soran+1 yılBana seviyorum seni dedi aşkım dedi bebegim falan diyodu yani hissediyodum değer verdiğini ama birden bire konuşmayı böyle kesince bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBunlari diyorsa sevgilindir nasil flört bu
Soran+1 yılYa 😅😂 ben tabi ağırdan alıyorum biraz ama bilmiyorum öyle diyo yani ama bebegin diyisine düşüyorum mesela ama yazmıyor yani bide ben buna tartışma esnasında naparsan yap banane dedim ama oda nesin hayırdır demişti buna rağmen sence yazar mi lütfen yol göster bana
Cevap sahibi+1 yılSana sevgili olalim dedi mi
Soran+1 yılYok ya demedi öyle bisey
Cevap sahibi+1 yılE sen demedin mi neden sevgilim gibi davraniyosun diye
Soran+1 yılYa cok o konuya getirmek istemedim askim dediginde askim mi dedim dedi ki arada oluyor öyle ama neden bana şimdi yazmiyor ben onu anlamış degilim
Cevap sahibi+1 yılInat olabilir
Soran+1 yılBitmez mi ya bu inat hâlâ yazmiyor hâlâ:(
Cevap sahibi+1 yılBnimkide yazmiyo
Soran+1 yılSevgiliydiniz sonucta hemde 10 ay seni hemen unutmaz şu an belki üzgündür veya mesaj atmaya cekiniyodur hatta senden bekliyordur akrepler hep karşı taraftan ister
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum emin degilim mutsuzum ya valla keske sevmeseydim
Soran+1 yılSiz niye ayrıldınız ki bak 10 ay geçmiş tanıyosun sonuçta onu olmadı mesaj at tekrardan sevgili olsaydık ben yazardım pişman olursun yazmadigin icin
Cevap sahibi+1 yılYa cok sacma sebeplerden kavga cikiyor neye kizdigini bile anlayamiyorum
Soran+1 yılBende de öyle gerçekten ya off yazmıyor hala
Cevap sahibi+1 yılYazdimi
Ben de akrep burcuyum. Sevgilimle olan şeylerin aynısını siz yasamissiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılBiz florttuk ama sence bana nasıl tekrar mesaj atabilir
Soran+1 yılBiraz anlatirmisin ya lütfen
Atar biraz daha bekle
054 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi son görülmesini açmış whatsapp tan sence bende açıyım mi
Soran+1 yılYa yemin ederim şu an çok Mutlu oldum Yeni konuşuyoruz ama özelden sana sorular sorabilirmiyim yazmasını çok istiyorum
Soran+1 yılAma flört bile olsak başkasıyla konuşma ihtimali var mı sence
Soran+1 yılAma sence neden hala mesaj atmiyor
Soran+1 yılDik başlılığım falan mı yani aslında kötü yüzünü bile göstermedim geri donmesi için ne yapmalıyım sence
Soran+1 yıl2 gündür birşey paylaşmıyorum ama kışkırtıcı söz olarak ne paylaşabilirim ki kendi üstüne alinmicak mi
Soran+1 yıl😅 önerebileceğin bir söz var mı veya gondermelik senide rahatsiz ediyorum ama gercekten cok istiyorum :(
Soran+1 yılBana sarki söylenmişti önermişti sonra espri ve romantik biraz kalp esprimiz vardi bana bebegim derdi melos derdi kivircik lüle birsuru oyun oynardik ve arka sokaklara takıntıydı konuşurduk hakkında yani başkada aklıma gelmiyo
Soran+1 yılAma ona yaptığımı anlamaz mi ve arka sokaklar degil ama lady gaga nin bir filminde birisi ona diyo baksana oda efendim diyo oglan diyo birkez daha bakmani istedim kadin tebessum ediyor bunu paylaşmıştım baska napabilirim sence
Soran+1 yılUnutulacak gunler yasanacak guzel günler sözü nasil
Soran+1 yılVeya yasariz da asariz da sozu
Soran+1 yılHangisi
Soran+1 yılYa aslinda bizim bununla kalp esprimiz vardi yegenimin videosunu paylaşıp kalbim desem olmaz mj
Soran+1 yılPeki O zaman 2 güne paylasacagim yazarsa o sırada yazar yazmazsa umut etmeye gerek yok değil mi?
Soran+1 yılAma Bu story i paylaşırsam merak eder ve kıskançlığı tutmaz mi beni kiskaniyodu ve sürekli konustugun kim kimlerle konusuyosun diyodu
Soran+1 yılTeşekkür ederim kafanı şişirdim gece gece seninde ama iyiki varsın :)
Soran+1 yılGaza geldim biliyomusun yarın paylaşıcam ve yazarsa sana birsürü dua edicem :)
Soran+1 yılUmarimm olmasada edicem valla seninde sevgilin veya flortun akrep galiba çözmüşsün çünkü
Soran+1 yılAyrildiniz mi noldu ama sen zeki kızsın yani bence ilişkiniz güzel ilerleyebilir
Soran+1 yılÜzüldüm valla ya ama inşallah görüşürsünüz günün birinde şimdi konuşuyomusunuz sen hala seviyosun bence
Soran+1 yılMesafeye çok takılma ya birbirinizi seviyorsaniz sıkıntı pek çıkmaz her türlü görüşürsünüz taman çok sık olmayabilir ama genede seni seviyor sende onu seviyosun bu en önemli neden
Soran+1 yılEvet ama senlede yapamıyor sensizde ozluyodur seni bence umarım hakkınızda en iyisi olur bu arada helal olsun akrep erkeğini tavlamak kolay değildir 😅
Soran+1 yılInşallah benimki de bu sene uni ye gidicek ve ben mezuna kaldım ama başarsaydım 5 gün dayanamazdi ve bana sürekli kiminle konuduyosun konuşma kimseyle demesi vs. Değer verdiğini hissetim ama ortalıktan kayboldu yetmezmiş gibi son görülmesini açtı yani benimki vazgeçiş olucak bebişim ama sağ ol :)
Soran+1 yılUmarım öyledir ben yanılıyorumdur yarın paylasicam unutulacak günler yaşanılacak günler var diye twitten wp durumuna paylasicam ama bisey sorucam bana görüşürüz dedi görüşürüz dedim biri bana dedi ki sana ben yazarsam görüşürüz açık kapı bırakmış çocuk dedi doğru mu sence
Soran+1 yılYa yok ben yazmıcam da yani açık kapı bıraktığına göre sence konuştuğu yokmudur
Soran+1 yılAma Niye açık kapı bırakır ki yani sabahında yazabilirdi de birşey dicem özel olmassa ama yarın xper 2 seviyede olucak benim sana mesajları özelden atabilirmiyim yani çözersin diye
Soran+1 yılBen gidiyim xper kasıyım 😅
Soran+1 yılYa da instan varsa verebilirmisin şimdi atiyim zaten hesabim fake kullanmıyorum ben cok😅
Soran+1 yılYazdim
+1 yılYazma ters tepki her zaman işe yarar
022 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ama 4. günümüz ya yazmazsa öncekinde ben yazdım şimdi yazmadı bana
- +1 yıl
Bir şey diyim mi yazmazsada yazmasın kimsenin poponu kaldırmaya gerek yok seven insanlar 1 güne dahi dayanmaz 4 gün girecek kadar önemsemıyorsa bırak her şey senin cabanla olmasın
Soran+1 yılHaklisin ama böyle birden konuşmayıda kesmek beni kotu yonden yaraladı çok gururlu öyle böyle değil ama nasıl dayanıyor ona üzülüyorum yani
- +1 yıl
Aynısı yaşadım ama bir boka çıkmıyor cidden yani sen şu an yazsan götü kalkar şunu yapabilirsin çok istiyorsan hikayesine falan emoji at
Soran+1 yılYok Işte ben yazmıcam onun bana yazması lazım onun yazması için ne yapabilirim
- +1 yıl
Dediğim gibi yap yazma bir hikayesine emoji at sadece ya da ikinci yol serumlu hikaye at hastalık ayağı yap
Soran+1 yılKorona mi oldun der izkwodkeixneusnjw ama denicem bunu teşekkürler bu arada akrep burcumusun
- +1 yıl
Hayır aslan burcuyum çok iyi taktikler veririm ama sapımdır
Soran+1 yılAslan burclqri kolay jokay begenmiyir kimseyi ondan da sence 3 4 gün sessiz kalırsam merak eder mi
- +1 yıl
Tabiki kızım erkektir bu ilgi ister yüz verme çok dönse bile ayarını bul ama sonra evde kalirsin
Soran+1 yılYok yok orta halli olucam ama yazması lazım bisey yapiyim direk mesaj atsin istiyorum
- +1 yıl
Beklersen olmaz jsjshs
Soran+1 yılIşte O bana yazsin ben degil onun için bisey yapmak istiyorum ama yok yani yol
- +1 yıl
Peki sence bir kızın yazması nasıl sağlanır
Soran+1 yılYani sessiz kalman lazım ve mesela şimdi mavi rengi seviyosun ya mavi renkli bisey at hikayeye dicek ki banada atiyodu kiskandirmaya çalışma soğur sadece sessiz kal biz kızlar merak ediyoruz hep
Soran+1 yılXper +2 değilim:(
- +1 yıl
Yıllar önceki biri aklımdan çıkmıyorsa sence en azından aklımda bitirmek için yazmalımıyım
Soran+1 yılYaz tabi Ne olursa olsun biz 2 yıl önce flordun hafif ahanda bu çocukla sonra tekrar karşıma çıktı şu an böyleyiz belirsizlik var egosu fazla olmazsa yazardım netlik için sende yaz en iyisi kendi kendine zarar verme
- +1 yıl
Demi ne olursa olsun artık zihnimi meşgul etmesin
Soran+1 yılAynen yaz gitsin
Soran+1 yılYazdin mi naptin
- +1 yıl
Yazdım cevap gelmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın bişey yazma o yazana kadar
021 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyorum Ama onunda yazacağı yok gibi :/
Cevap sahibi+1 yılSabırlı ol yoksa ipler daima onun elinde olur ve bu hep böyle devam eder tavrını koy ortaya fazla şımarmasın
Soran+1 yılÖyle yaptım aslında ama şimdi yazmazsa diye tereddütüm var sadece yoksa tavrımdayım bir ara yazmayi dusundum ama sonra dedim sacmalama
Cevap sahibi+1 yılO da yazmanı bekliyo bakalım bu sessizlik savaşını kim kazanacak sakın kaybeden olma😉
Soran+1 yılInşallah ya ama bana ya hiç yazmazsa ya beni düşünmezse hiç o yönden içimde kurt var
Cevap sahibi+1 yılİşte bu düşünce seni yanlışa sürükler zaten sen bunları düşünüyorsan emin ol oda düşünüyor ama o sabretmeyi biliyor mantığıyla hareket ediyor sense duygularınla
Soran+1 yılGerçektende çok doğru söylüyorsun o sabrediyor çünkü emin tek tereddüte olan benim duygularımla hareket edersem patlarım ve mahvederim koskoca 4 günü ama sevgisi geçmez dimi yani hoşlantisı falan
Cevap sahibi+1 yılSevgi öyle kolay bitmez emin ol ona vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen daha çok kaybedersin
Soran+1 yılAnladiim yani ben şimdi hiçbişey yapmicam sessiz sessiz oturucam yazarsa yazar yapmazsada daha yapcak bisey yok ben merak ediyosam oda eder
Cevap sahibi+1 yılNeden konuşmayı kestiniz?
Soran+1 yılŞimdi Biz oyun oynuyoduk şans oyunu uno yani sonra bu kaybetti ve hiç +4 gelmedi buna dedi hani çok sinirliyim kalbini kırarım falan bende sinirini yesinler dedim sonra işte dedesi gilde kaliyomus dedi söylemedim mi dedim yok dedi zaman olmamıştır dedim olabilir (bundan öncede bana dedi ki şarkı söyle yoksa 10 gun yazmam bende Altustu şarkı derken 1 gun sonra soyledim) sonra dedi kusura bakma dedim affetim bidaha olmasın dedi küfür etmicem sen nesin hayırdır dedi dedim şakasına dedim ama git naparsan yap banane dedim oda dedi kibarlikta yaramıyo sana dedim nesin hayiridr mi kibarlık dedi kusura bakma dedim sonra terslestik iste görüşürüz dedi görüşürüz dedim olay bu
Cevap sahibi+1 yıl10 gün yazmam demiş istediği şeyleri sana kaybettirme korkusu yaşatarak yaptırıyor çakal ama bu sefer geri çek kendini kesin yazacak çok büyük bir sebepten bitmemiş bir süre sonra merak edecek ve sana yazacak sadece bekle
Soran+1 yılHiç sorma ya bak neler çekiyorum ben bak Yani saçma sapan görüşürüz demiş görüşürüz demişim Işte Sen niye yazmiyosun yani ama 1 hafta dolarsa ki 3 gün kaldı ondan sonra daha da unuturum yani
Cevap sahibi+1 yılUnutmazsın şu an sinirlisin ondan böyle konuşuyorsun😅
Cevap sahibi+1 yılDayanamayıp yazma da gerisi gelir zaten sabırlı ol😉
Soran+1 yıl😅nolursa bu sinirimden geliyor zaten de hadi bakalım nolucak ama korkumda su yani hemen unutabilirmi beni sonuçta taktik denemiş malesef te ise yaramış cepte zanneder diye uğraşmaz ki :(((
Cevap sahibi+1 yılİşte şaşırt onu geleceğinden emin olamasın
Soran+1 yılNasıl yapicam bilmiyorum ya gercekten
Cevap sahibi+1 yılSessizlik iyidir emin ol merak uyandırır
Soran+1 yılTamam Hadi bakalım sans dile bana
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun
+1 yılişiniz gücünüz aşk a q :d
05 Yorumla
Soran+1 yılEe napalim sevdirdi şimdi de yazmiyor
- +1 yıl
Kalsın
- +1 yıl
Malsın
Soran+1 yılNe alaka ya halden anlamiyosun
- +1 yıl
İşssizin
+1 yılTek derdin bu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTek derdim değil Ama derdim bu
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. büyü yaptır
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olurmusun ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar 4 gündür konuşmuyoruz ve mesaj atması için ne yapmam lazım taktik verin lütfen ya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler