+1 yılBirbirine değer veren iki insan böyle çocukça şeyler yapmamalı, yetişkin statüsündesiniz artık. Sadece sevgililik ilişkilerinde değil, tüm insanı ilişkilerde eğer ki bir kişiyle bir şekilde bir bağınız varsa o bağı koparmayın. Düşünün, ne için kızdınız ve buna değer mi? İnsanlık suçu sayılabilecek şeyler yapmadığı müddetçe bir insanlar kurulan ilişkiler o kadar kolay atılmamalı.
Eğer atılıyorsa zaten o bağ hiç olmamıştır.23 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum olmuş çok haklısın. yorumun için teşekkür ederim. 🙂
- +1 yıl
Ne demek, sen ona başarılar diler misin bilemem ancak ben ikinize de başarılar diliyorum hayatınızda :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel kalpli insan 😊çok pozitif bir ve iyi bir insansın. arkadaşların ve sevdiğin insanlar şanslı. bende sana hayatında başarılar dilerim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, her ilişkide bu tarz şeyler olabilir yani gergin geçirilen zamanlar ya da istenmeyen tartışmalar yaşanabilir. Bunlar çok doğal şeyler fakat burada önemli olan, bu tartışmalar sonrasında aranızdaki meseleleri ne derece çözebildiğiniz ya da birbirinize olan saygınızı veya sevginizi yitirip yitirmediğiniz. Birkaç gün konuşmazlık olablir yani sinirlerin yatışması ve her iki tarafında sakince bazı şeyleri yeniden irdeleyebilmesi ve değerlendirebilmesi adına biraz yalnız kalmak isteyebilirler. Fakat bu mesafe veya bu değerlendirme işlemi çok uzatmadan veya araya soğukluk girmemesi adına olabildiğince çabuk yapılmalıdır. Yani sizin mesaj atarak doğru bir davranışta bulunduğunuzu söylemeliyim. Güncellemenizi de okudum. Siz kendinize yakışanı ve doğru olanı yaptınız ama bunun değerini bilmeyen ve aradaki buzları eritmeye çalışmayan erkeğe de elbette yol vermelisiniz. Kesinlikle üzülmeyin, demek ki hayırlısı böyleymiş. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız. ben kendimi üzmüyorum. ben elimden geleni yaptım ve mutluyum. kendimi rahat hissediyorum. aylardır o yazıyordu. ben ilk defa yazdım. ve bu benim için sorun değil. onun değişkenliği. yapcak birşey yok. hayat güzel ve yaşam devam ediyor. hayatım ona bağlı değil. ondan gerçekten hoşlanmıştım ama vazgeçtim. gerçekten değmezmiş. şimdi bir daha yazmayacağım ve konuşmayacağım. o yoluna ben yoluma. ben insanlık edip mesaj attım herşeye rağmen. ilk buluşmada bana özel sorular sorup eskileri sormasına rağmen. gülümsedim ve yalan söylemedim. neyse sonuç olarak ne hali varsa görsün. takmıyorum. keyfimde yerinde.😀güzel yorumun için teşekkür ederim gayet iyi bir açıklama olmuş 😊
Soran+1 yılSizinde herşey gönlünüzce olması dileğiyle...
- +1 yıl
Rica ederim. Hep bu düşüncede olun olur mu? Ben de teşekkür ediyorum :)
Soran+1 yılHep bu düşüncedeyim zaten cok saolun. pozitif olmak gerek. bende öyle bir insanim. bir defa dünyaya geliyoruz kimse kendimizden değerli değil.😊
- +1 yıl
Evet, kesinlikle öyle :)
Sadece merak ediyorum..
Son buluşmada ne oldu 😀131 Yorumla
Soran+1 yılilk buluşmamızdı. onu tam bir buçuk saat beklettim.😅neden beklettiğimi sordu kısa cevaplar verdim. ama işim vardı o yüzden. buluşacağımızı kimse biliyor mu dedi. hayır dedim. birinden mi gizliyorsun beni dedi. yine yok dedim. niye buluşacağım diye birine söyleyim ki. ve hep soru sordu.
Soran+1 yılbenim annem babam ayrı. bununla ilgili birçok soru sordu. yani babamla görüşüp görüşmediğim, neden ayrıldıkları. ailemle ilgili şeyler sordu hep. belli etmemeye çalıştım ama çok gerildim. yinede gülümsedim. alıngan değilsin diye soruyorum dedi ve devam etti. bu seferde eski sevgilimi sordu. Kim olduğunu nerede yaşadığını falan. benim onu aldatıp aldatmadığımı sordu. hayır dedim. ama bana sende aldatacak tip var dedi. insanlar tipine göre nasıl anlaşılabilir ki. ben öyle biri değilim. sonra ona normal davranmama rağmen ya bana aşık olursan gibi şeyler dedi. ilk ciddi bakış attım. sonra. ne alaka dedim güldüm 😅
Soran+1 yılşaka yaptım dedi. ben kimseyi sevmiyorum aşık falan olmam dedim. ya olursan falan gibi şeyler dedi. ben 22 yaşına kadar aşık olmadım şimdi mi olucam dedim.😅beklettiğim için bir dahaki buluşmada masaj borçluymuşum. neden böyle saçma davrandı anlamadım. Ondan hoşlanmıstim ama belli etmek istemedim. sonra iki buçuk saat konustuktan sonra arkadasim çağırıyor dedi ve kalktık.4 gündür mesaj atmıyor. hep o atardı ben hiç atmazdım. şimdi hic mesaj atmıyor. :/
- +1 yıl
Gereksiz fazla bir flört bu nedir böyle özel bie sürü şey sormuş da aldatacak tip var nedir ve masaj borcu ne ya aman yazmasın zaten sen de yazma bence
Soran+1 yılBende anlamadım değişik ya.😅sinir oldum sorularına açıkçası eskilerden sorunca birde aileyi sorunca gerildim. moralim çok bozuldu ama yinede belli etmedim gülümsedim ben kimseyi aldatmadım. dış görünüşe göre nasıl karar veriyor anlamadım :/her insan aldatmazki. yazmayı düşünmüyorum zaten vazgeçtim. 4 gündür yazmıyor. sanırım artık umursamıyor. yarın sınavı var başarılar dilesem mi diye düşündüm. sanırım dilemesem daha iyi.
Soran+1 yılBencede saçmaladı. çok detaya girdittirdi. moralim bozuldu fakat güldüm ortam bozulmasın diye.😅😅benim sakliycak birseyim yok fakat soru işareti kalmasın diye anlattım.
Soran+1 yılYani şükret. boşver diyorsun 😅yazma taraftarı değilim fakat şeytan dürtüyor yaz diye. ama inadim bir tık önde yazmiycam büyük ihtimal.
Soran+1 yılO beni buldu. instagramdan ekledi. ortak arkadaşlarımız vardı. ekledi. resimlerimi falan beğeniyordu. bir gün hikayeme yanıt verdi. yavaş yavaş bana yürüdü ben bunu terslemiştim.😅sonra bir anda muhabbet sardı. eğlenceli biriydi. ilk defa bu şekilde biriyle tanışmıştım. normalde sanalda tanışıp buluşmam. Resimlerimizi gördük tabi. beni beğenen biri. aynı ünideydik fakat ayrı bölümlerde ve uzak yerlerdeydik. hiç buluşmadık ve yüzyüze hiç görmedik. yüzyüze ilk buluşmamız. makyajlı makyajsız hallerimi buluşmadan öncede biliyor gördü yani istemişti attım. yüzümde bir sorun yok. kumral uzun saçlıyım ve renkli gözlüyüm. sivilce, ben, çilde yok. dudaklarım biraz iri, burnumda düzgün. hatta kendide beğenirdi. bilmiyorum süpriz oldu herşey 😅
- +1 yıl
Hemde ne süpriz..
Ama şu var ki, Fotolarda ne kadar güzel çıkarsan çık, ya da ne kadar havalı görünürsen görün. Yüz yüze geldiğinde işler değişebiliyor.. Çünkü işin içine bir çok faktör daha giriyor.. Nedir bunlar, Mesela..
Beden dili, İletişim şekli, Üslup, Konuşurken ki Akışkanlık, cümle kurabilme becerisi, Konuşurken yüzde oluşan mimikler.. falan filan.. İşte bunların tamamı bir araya geldiğinde, Çekicilik dediğimiz şey, ya da Aura dediğimiz enerji meydana geliyor.. Acaba diyorum bu Arkadaş, O enerjiyi yakalayamamış olabilir mi.. Acaba bu yüzden muhabbeti saçma sapan yerlere taşımış olabilir mi?
Sen ne diyosun bu konuda?
Soran+1 yılYüz değişiyor diyorsun tamam haklısında. ben ona efekt falan koymadım. makyajsız makyajlı hepsini attım hiç oynama yapmadım resimde. ama şu yönden haklısın hal tavır resimde anlaşılmaz. bir ara moralimi bozdu biraz sıkıldım ama belli ettim mi bilmiyorum. Çok soru sordu gereksiz.
Soran+1 yılaile konusunda hassas olmama rağmen gülümsedim. ona diycek birsey bulamıyorum. ama sanırım auramız tutmadı. ve biraz rahat bir tip gibi. hani bazı erkekler vardır ya 30 kızla konuşur. öyle bir insan gibi. bağlanan bir tip değil. sanırım başka arayıslar içinde. ve istediği şey bende değil. basit kızlarda. bazı konuşmalarından onu anladım. eski kız arkadaşlarının hepsiyle birlikte olmuş. bunu duymak hoşuma gitmedi. ve bozuk bir kadınla birlikte olmuş. bana sordu eski erkek arkadaşınla oldun mu diye hayır dedim. çünkü öyle biri değilim yapmadım. birkaç soru daha sormuştu. sanırım istediği cinsellikti. bense iyi düşünmek istedim. sonucta eskisi dedim umursamadım. o onları benim le yaşayamayacağını anlayıncada benden sıkıldı. kullanılacağı kız varken beni niye tercih etsin ki. seveni kim ister 😅sence?
- +1 yıl
ee baştan desene Adam Avlanmaya çıkmış diye 😀
Evet şu an taşlar yerine oturdu gibi. İlk buluşmalarda az da olsa utangaçlık belirtileri göstermeyen bir erkeğin dosyası epey bir kalabalık olur :) Bu karakterde ki kişiler, İşi fazla uzatmaz, ilk buluşmada netice almak ister. Netice alamaz ise de peşinden koşmaz, efor harcamaz 😀 Çünkü dediğin gibi amaç, Sevmek değil, Sevişmektir :) Ha bazı tiplerde vardır ki, çok sinsidir ve çok güzel rol yaparlar.. İşte tehlikeli olanlarda onlardır.. Neyse Allah'tan senin ki, niyetini en başından ortaya koymuş 😀😀 Neyse en azından tecrübe kazanmış oldun.
Soran+1 yılValla ben çok utangaçtımda onda utanma pek yoktu bayağı rahattı. oturuşu, davranışı, sigara içişi. demekki o da bayağı kalabalık işte 🙂aynen haklısın koşmaz tabi. aynen baştan belli etti. bende olmayacağını bastan belli ettim. anladı iyice. birsey demedi tekrar tekrar konusunu açmadı.
Soran+1 yılBilmiyorum gencliģin verdiği aptallık mı dersin. aptalca hoşlanmak mi dersin ne dersen işte. :/
Soran+1 yılAttım ama atmamak gerekiyormuş. insan düşmanına bile böyle davranmaz. artık iyi niyetimide öldürdü. bir ekeğe ilk defa mesaj attim. bu son oldu 😅
Soran+1 yılSöyleyebilirsin hakettim 😅moralim yerinde şu an alınmam
Soran+1 yılAbla diyorsunda ben senden küçüğüm kat kat 😅22 yaşındayım.
- +1 yıl
Biliyorum benden küçük olduğunu.. O yüzden Ablacım dedim.
Şahsen benden büyük bayanlara Abla diyemiyorum, Zira çok alınıyorlar 😀
Neyse, Sana naçizane tavsiyem şudur...
Erkek milleti tehlikeli bir türdür. Ola ki bir yanlış bir insan üzerinde ısrarcı olma canım .. Zira onun ekmeğine kendi ellerinle yağ sürmüş olursun. Bir anlık hoşlantılar, hevesler insanı fark etmeden uçurumun kenarına getirebilir. İşte buna sebep gençliğin vermiş olduğu hırstan başka bir şey değildir.
Zaman Artık ciddiyetini yitirmiş durumda, İnsanlar Heveslerinin peşinden koşup durmakta.. Sen ki kendini basit bir kız olarak görmüyorsun.. Kendimce bir ağırlığım var diyorsun.. O halde bu ağırlığını, bu duruşunu muhafaza etmen gerek. her ne kadar yakışıklı bir erkek arkadaş hayali seni cezbetsede, Nefsine hakim olman gerekir.. Elbette bir rahibe hayatı yaşa demiyorum sana :) Ama belli sınırların, belli kuralların olsun. emi canım :)
Soran+1 yılçok uzun güzelce yazmışsın sonuna kadar haklısın. ama ben onun tipine kapılmadım. çünkü gram tip yok. etkileyici bir erkek değil dış görünüş olarak. ama onunla konuşmak hoşuma gitti. yapışkan bir tip değildi eğlenceli ve komikti. bu beni etkiledi diyebilirim. onu merak etmeye başladım. ilgi çekici geldi bir anda. aslında sıradandı :) ben onu gözümde çok büyüttüm. ısrarcı bir tip değilimdir kimseye mesaj atmam uğraşmam demiştim. ama şu konuda hata yaptım onu iyi görmekte ısrar ettim kendime. onunla vakit geçirmek istedim. saçma birşey oldu. heves ediyor insan bir an benim olsun istiyor. ama olmaması daha iyidir. :) ama bu sevmekten değilde dediğin gibi hırsa dönüyor. beğenilmiyor muyum hissi veriyor. bu üzücü. ama vazgeçmek en doğru karar hırsa yenilmemek. belli kurallarım hep var o yüzden ben sevilmiyorum ya da aldatılıyorum. ama sorun değil bundan sonra hiçbirşey yapmayacağım kimse için. asla güvenmeyeceğim. benden uzak olsunlar. kimse benden değerli değil. uzun uzun yorum yapıp bana fikir verip dinlediğin için çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılen mantıklı ve gerçekçi yorumlar yapan siz oldunuz. :) saolun. ve iyi geceler :D
Soran+1 yılBir soru sormak istiyorum. sormazsam aklımda kalıcak. böyle erkeklerin zayıf ve kırılgan noktaları nedir sence? ya da gerçekten duygusuzlar mı? etkilendiği noktalar? yani cinsellik anlamında sormuyorum. normal manada.🙂
Soran+1 yılPekala teşekkür ederim. ekliyorum 🙂
+1 yılGeri yazarak aynı hatayı ben yaptım sen yapma diyecektim ki sende yapmışsın canım.
Bana kaç kere yazmadı. Kimi zaman 1 hafta kimi zaman 5 gün kimi zamanda 3 gün. Ona kaç kere tolerans verdim sayamadım bile sen düşün. Son kez birkaç gün önce de aynı hatayı yaptı ve her yerden engelledim. Ne aradı, ne yazdı sen düşün. Yani eğer bir erkek ilgisiz davranıyorsa emin ol topu sana atıyordur. Senden hamle bekliyor ki kendisi konusmayalim derse suclu hisseder 1,2 ay sonra. Suçlu hissetmemek için kendinden sogutacak ki aaa o da beni istemiyo engelledi beni zaten diyecek. Kızım bunların hepsiiiii şrfszzz!!! Engelle engelle her yerden. İnanki boşluğunu bile hissetmiyorsun. Hatta mesajlarını falan bile hemen sildim. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😁😁😁😁😄😄😄😄😅😅😅😅11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. bende zaten onu hayatimdan çıkardım keyfim yerinde canım 😅yorumun en doğru yorumlardan 😅😅hak veriyorum sana. bir daha mesaj atmam. canı cehenneme...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) Aylarca yazmis zaten ve siz cevap vermemissiniz. Ne yapacakti, yollariniza altin suyu mu serpecekti? Belki siz "kiz tarafi naz tarafi" diye dusunmussunuzdur ama masal kahramani degiliz!! Ancak masallarda olur o, artik Turk dizisinde bile olmuyor ☺ Erkekler yazar ilgilenir, bakti olmuyor hooop baska kiza meyleder. Cunku devam ederse kizin "Ayyy sapiiikkkk beni taciz ediyoooo" deme riski var. Elbette iletisim cift tarafli olmali. Naz yapmanin da bir adabi var. Her kadin nazi cilveyi usulunce ve biktirmayacak derecede yapamaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılEn hiç bir zaman ona ayy sapik gözüyle bakmadım. aylarca konuştuk. ve ona iyi davrandim. neyse sonuç olarak bitti. ben kimseyi kaybetmedim. iyikide öyle yapmışım. istediğine yönelsin. benim keyfim yerinde. umursamıyorum artık.😊
Cevap sahibi+1 yılSiz degil, genel olarak artik erkekler cekiniyor cok yazmaya bir kadina. Ilk bulusmadan sonra mi bir daha yazmadi onu anlamadim? Eger oyleyse, yazismadaki atmosfer bulusmada olusmamis olabilir. Ancak, kirmamak icin susmak biz kadinlari daha cok yaraliyor, erkek hoslanmadigini dile getirmedikce.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh ahh bizim zamanımızda sevgilimiz varken telefonumuzda kaç kontür kalmis diye hesap etmekten hiç bir şey yazamazdık. Internet olsa bile bilgisayar her evde çok yaygın değildi o zamanlar. Sizin zamanınız elde telefon yazsam mi yazmasam mı devri. Al bir tane 3210 kontürlü sevgilin aklina gelmez 🤣🤣
213 Yorumla- +1 yıl
Ha ha 3210 mu 3310 mu 🤪😝
Soran+1 yılyüzümü güldüren bir yorum oldu gülmeye ihtiyacım vardı teşekkür ederim. rabbim sizide güldürsün inşallah :D haklı bir yorum. vazgeçtim mesajdanda. umursasa yazardı.4 gün oldu. beni istemiyor artık demekki :/
Cevap sahibi+1 yılBence de yazma teşekkür. Ederim. Sana tavsiyem youtube'dan Adil yıldırım videolarını izle. Ayrılık sonrası yapman gerekenler.
Cevap sahibi+1 yıl@Cevdetyarar
Ödemeli arama kontur yok çünkü 🤣- +1 yıl
Haha melediler deftr den dilli dillu
- +1 yıl
Eskiler iyiymiş de sen yaş kaç kii
Soran+1 yılPekâlâ tekrardan teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Sanada teşekkür boşver takma kafana buda geçer
Soran+1 yılHaklısınız geçer elbette. benim yaşımı soruyorsanız 22 . onunki 24 tü.
- +1 yıl
Yok sizinkin sormadım yorum yapan kisininkin sordum niki gizli üye olanin
- +1 yıl
Ya sen yeni birini bulun
Cevap sahibi+1 yıl@Cevdetyarar
34 yaşındayım- +1 yıl
Sizi tanımak mumkunmu sakıncası yoksa gizli bayan
Yazmasaydın keşke.4 gün yazmayan adamdan hayır gelmez. Seni gerçekten isteseydi 1 gün bile yazmadan duramazdı. İstemeyeni sende isteme. Zorla güzellik olmaz. Yazıp kimsenin g*tünü kaldırmaya gerek yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok haklı bir yorum. haketmedi ama yinede en azından yazmış oldum. ne olduğu ortada zaten yazmayan merak etmeyenden hayır gelmez. bundan sonrası umursamıyorum. ne hali varsa görsün. canımı sıkmaya değmez. hayat güzel ve hayatım ona bağlı değil devam ediyor. kimseyle uğraşamam. ilk mesaj atışımdı ona ve son oldu. canı cahenneme...
- +1 yıl
Bende kendimi tutamayıp yazıyorum bazen kendini suçlama. Sen hoşlanmış olabilirsin. Ama kız olarak ne kadar ağırdan satarsan o kadar değerli olursun. Erkeklere kolay lokma olmamak lazım. Senin için ne kadar çok çabalarsa o kadar değerli olursun. Ne olursa olsun yazma bundan sonra. Acı çekmeyi hakediyorlar. Ben erkeklerin acısından zevk alıyorum 😄
Soran+1 yılAynen öyle çok haklısın. normalde yazan biri değilim hep o yazdı aylarca. ben bir kere yazdım o da bugün. bir daha yazmam. en doğrusuda bu. kimseye yazmam. umrumda olmaz. yorumun için çok teşekkür ederim. iyi geceler 😊
+1 yılKonuşmak istemiyorsan neden burada sordun. Tek derdin başarılar demek olsaydı bunu söylerdin yazardın ama gereksiz yere gurur yapmışsın yazmamak için kendini zorluyorsun. Sevgilin için sabırlar diliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 gündür yazmıyor. bulusmadan sonra hic yazmadı. ayrıca sevgilim değil flörtümdü. o yazmayinca bende yazmadım. aylardir hep o yazıyordu. bir anda yazmayı biraktı. aslında yazmak başarılar dilemek istiyorum ama cekiniyorum. ya vazgeçmişse. ben cekingen bir insanım ve kankam bile olsa yazmıyorum o yüzden öyle. ona hic yazmadım.
- +1 yıl
Bunun çekingen olmakla bir ilgisi yok sen zarar görmek istemiyorsun lakin merak ediyorsan yazmalısın sonucu ne kadar kötü olabilir ki
Soran+1 yılAynen haklısınız üzülmek kırılmak istemiyorum. bu yüzden hep uzak durdum. cok kararsızım :/ hiç bilimiyorum ne olur
+1 yılBence sen ona dürüst ol ya da hiç yazma çünkü içinden yazmak filan geçmiyor. Hiç bir zaman da yazmıyormuşsun zaten. Bence o senden çoktan vazgeçmiş ki doğru olanı yapmış gibi.
216 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmiyorum. fakat sıkmak istemedim darlamak. ben çekingen bir insanım kankama bile mesaj atmam. bilmiyorum büyük ihtimal vazgeçti :/
Soran+1 yılSınav falan bahane aslında ona mesaj atmak icin o yüzden oyle dedim
- +1 yıl
Ya bak önce kendine sonra da bir başkasına karşı dürüst olmalısın. Sevmiyorsan kimseye yalan söyleme ya da çelişkili durumda kalma. Bunu suçlamak veya iğnelemek amaçlı değil böyle durumlarda etik ve erdemli olanı belirtmek için diyorum. İnsanlara karşı adım atmazsan onları gücendirebilirsin ve hakkında yanlış ve olumsuz düşünürler. Çekinme, gerçekten istediğin kişiye mesaj at, rahatsız olduğunu düşünüyorsan bunu sorabilirsin, rahatsız oluyorsa yazmazsın. Basit düşün basit yaşa, kendini kötü hissetme. Onu zaten sevmiyormuşsun, sevmediği halde yazman gereksiz ve mantıksız olur. Sıradakine geç boş ver
Soran+1 yılSeviyorum yazcaktım pardon. klavyeden dolayı. :/
Soran+1 yılSadece dediğim gibi çekingen olduğumdan yalan yok. o yüzden mesaj atamiyorum.
Soran+1 yılOna karşı duygularim var. fakat o vazgecti sanırım. onun duygularını kestiremiyorum
- +1 yıl
Sen adım at, cesaretli olmak için bundan iyi bir zaman ve bundan iyi bir neden olur mu? Hem konuşmadan nasıl bilebilirsin ki? Bir adım atman her şeyi değiştirebilir. Kendisine değer verdiğini anlar o zaman.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim yorumun için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim sen vazgeçme yaz onasevgi kazanacak ühü ühü ühü swhhj ^_^
Soran+1 yılumarım :/ biraz ümitsiz gibiyim ama deniycem. çok saol :)
- +1 yıl
Karamsar olma başaracaksın ! ^_^
Soran+1 yılbilmiyorum artık zannetmiyorum. beni cesaretlendirdiğin için teşekkür ederim güzel kalpli insan :)
- +1 yıl
Rica ederim. Bir de bu moralini bozmasın ve erkeklere düşman olma ne olur. Belki o umudunu kesti belki de gerçekten şımarık ve değersiz biri amacesaretini hak edecek bir sürü insan var emin ol sadece iyiler senin gibi çekinik ve kırılmamak için kendilerini ortaya çıkarmak istemiyorlar.
Soran+1 yılbelkide çok haklısın. ama ben vazgeçtim. iyi insanlar var elbet ama benim kalbim çok kırıldı. ama iyiyim şimdi keyfim yerinde pişman değilim. verdiğin cesaret için çok saol. :) en azından içimde kalmadı ve gerçek yüzünü gördüm. erkek düşmanı değilimdir sonuçta her erkek aynı değil. böyle genelleme yapmam yanlış olur.
- +1 yıl
Hiç meraklanma zamanla iyileşirsin, hiç üzülme. Harika birisin sakın ön yargı ve genelleme gibi hatalara düşme, kimseye de kendini ezdirme. Artık çekingen de değilsin bak senin pişmsn olacak bir şeyin yok. Aslan gibisin be aslan !
Soran+1 yılaşık değildim ki. basit bir hoşlanma. beni umursamayanı bende umursamam artık. üzülmeyeceğim. bana dik durmak yakışır. önyargı yanlıştır tabi yapmam. ezdirmeyeceğim. ya çok çok teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekten mesaj beklemek olmaz. Sizlerin de adım atması lazım. Mesaj atınca sizden bir şey eksilmez.
311 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın öyle. fakat buluşmadan sonra erkek mesaj atması gerekmez mi? aradan 4 gün geçti sanırım artık umursamıyor. vazgeçme zamanı belkide.
- +1 yıl
Buluşmadan sonra erkek mesaj atar diye bir kural yok ki.
Sen mesaj at durumu öğren.
Soran+1 yıltepki ne olcak bilmiyorum. sadece başarılar dileyecektim ondan vazgeçtim. ondanda vazgeçmenin zamanı geldi sanırım.4 gün geçti ve yazmıyor. normalde hergün o yazardı. ben hiç yazmadım. şimdi hiç yazmıyor. :/
- +1 yıl
Belki bu sefer de senden bekliyor. Hep karşıdan beklemek olmaz. Sen de bir adım at.
Soran+1 yılbelkide beklemiyor. bundan eminim olamıyorum.4 gün geçti ya. merak bile etmedi
- +1 yıl
Sen niye merak edip yazmıyorsun?
Soran+1 yılMerak ediyorum. fakat tepki ne olur? ne anlar? kestiremiyorum. onu sıkmak darlamak, şımartmak istemiyorum. bu konuda çok çekingenim. ondan hoşlanıyorum. ama sanırim uzak durmam gerek. üzülmek istemiyoru.
- +1 yıl
Böyle için içini yiyeceğine konuş, durumu öğren olmazsa daha az üzülürsün.
Soran+1 yılHaklısın tesekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
Hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılSaol inşallah. 🙂
+1 yılNasıl flört buluyosunuz ya ben normalde çok aktif sosyal olmama rağmen flört edeceğim birinin yanında put gibi kalıyorum
Sınavdan sonra yazabilirsin11 Yorumla
Soran+1 yılben onu bulmadım o benii buldu :D aynı ünideydik. bende onun yanında pek konuşkan değilim çekingenim. amaç başarılar dilemek. onun dışında yazmayı düşünmüyordum. ondanda vazgeçtim.4 gün geçti. umuramıyor demekki :/
+1 yılYaz gitsin. Saygınlığını gösterir. Kalp koyma, civitmadan yaz :)
213 Yorumla
Soran+1 yılKalp hiçbir zaman koymadım. koymamda 😅ona hic mesaj atmadimda aylardır o yazıyor. ben sadece başarılar dilerim yazcaktım. ama kararsız kaldım. buluşmadan sonra 4 gündür yazmıyor. yazıyım diyorsun yani?
- +1 yıl
Aynen, yaz.
Hep o yazıyorsa, senden bekliyordur.
Soran+1 yılBuluşmadan sonra erkek yazmalı diyorlar ama?
- +1 yıl
Bunun cinsiyeti olmaz. Gergindik diyorsun, ayrıca hep karşı taraf mi yazacak empati kur
Soran+1 yılhaklısın. teşekkür ederim yorumun için :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Görmemiştir belki?
Soran+1 yılBilmiyorum. ama kızgınım, kırgınım. sadece başarılar dilerim yazdım kısa ve net. insan düşmanı bile olsa cevap yazar. belkide görmemiştir dediğin gibi ama sanmıyorum
- +1 yıl
Daha yeni yazmışsın, hemen cevap veremeyebilir işi vardır. Hemen düşman kesiliyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum umarım öyledir. yoksa aksi takdirde canı cehenneme. aylarca konuşup uğraşıpda yazan kendi. ben ilk defa bir erkeğe mesaj atıyorum. daha önce sevgilim olduğunda sevgilime bile yazmadım. umarım haklısındır.
- +1 yıl
Bekle, dediğim gibi değilse boşver.
Soran+1 yılyazdı. cevabı güncellemede. artık zerre umrumda olmaz. yinede teşekkür ettim.
- +1 yıl
Gördüm, rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bence yazma zamanla alışir bu duruma. Belliki bu tur durumlarda cok fazla hassasiyet gostermis ve bu durum onu sıkmis.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu sıkmak istemedim. ve hiç mesaj atmadım. yoksa onu sevmediğimden değil yani
+1 yılHep o yazıyorsa bir kere de senin yazmandan zarar gelmez bence
13 Yorumla
Soran+1 yılYazdım maalesef. sen sen ol asla yazma.😅güncellemeye bakmalısın açıklamam ve sonuc orda 😅😅
- +1 yıl
Aman ya böyle erkeklerin canı cehenneme. En azından içinde kalmadı ve gerçek yüzünü gördün umarım güzel şeylerle karşılaşırsın ❤️
Soran+1 yılAynen öyle bende canı cehenneme dedim gitti.😅kesinlikle içimde kalmadı ve şu an çok iyi hissediyorum keyfim yerinde. bozamam valla. benden değerli değil. Teşekkür ederim inşallah sende güzel şeylerle karşılaşırsın ❤
+1 yılDile bence sınav bu sonuçta belki yazmanı bekliyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılçok kararsızım. çoğunluk yazma diyor
- +1 yıl
Yazma o zaman:)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumun için 😊
+1 yılKaçıncı buluşmanız? İlkse eğer hoşuna gitmemiş olabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Aylardır konuşuyorduk. hep o mesaj attı. ben hiç atmadım. ilk buluşma. zaten çok iyi geçmedi. ben biraz sıkıldım.2 buçuk saat geçirdik bana çok soru sordu. özel konulara girdi. ailevi ve eski sevgili gibj. ondan sonrada konuşmadık mesaj atmadı. bende atmadım
+1 yıl"Niye sesin çıkmıyo toprrraaaam" diye mesaj at belki komiğine gider ortam yumuşar
113 Yorumla
Soran+1 yılkanka mıyız ya öyle yazıyım :D :D en iyisi vazgeçmek :/
- +1 yıl
İşin sırrı aynı zamanda kanka olabilmektir de.
Soran+1 yıl:D :D sen hoşlandığın kıza böyle mi diyorsun?
- +1 yıl
Herşeyi derim ki nolcak😂 ama benim de bir huyum var çok geç ısınırım o zamana kadar da biraz resmi davranırım ama ısınınca rahat yani
Soran+1 yılbende öyleyim her insana iyi davranmamve zor alışırım. ama onunla iyi anlaşıyorduk. bir anda uzak olmak üzüyor açıkçası. vazgeçmek en iyisi sanırım :/
- +1 yıl
Bence sonra keşke dememek için şu an ne yapmak gerekiyorsa yap. İçinden geleni yap.
Soran+1 yılBu kararsızlık beni bitiriyor. sen olsan yazar mıydın?😅
- +1 yıl
Yazardım ne olabilr ki ne kaybederim yazmakla
Soran+1 yılAynen haklısın teşekkür ederim yorumun için topraamm 😅
- +1 yıl
😂 Benim sılahımla beni vurmak... 👏👏👏 Öyle olsun bakalım.
Soran+1 yıl😅😅😅komiksin valla. allah senide güldürsün moralim bozuktu. teşekkür ederim. inşallah seninde yüzün hep güler.
- +1 yıl
👍Teşekkür ederim.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.
Soran+1 yılAmin 🙏
Napiyon kizz demesi lazım shehskjsjw pardon etkisinden cikamadim
17 Yorumla
Soran+1 yıldemedi ama demekki vazgeçmenin vakti gelmiş :/ ne etkisinden çıkamadın :D
Soran+1 yılhaklısın. teşekkür ederim yorumun için :)
Soran+1 yılpişman değilim. denedim olmadı. takmam böyle şeyi. ilk mesajımdı ve son mesajım oldu bu saatten sonra. bir daha yazmam.
Soran+1 yıldeğmez tabi. ama inan üzülmüyorum. boşverdim gitti kimse benden değerli değil. teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDört gündür o yazmıyorsa sende yazmamalısın onun yazmasını bekle yazmazsa sende yazma yoksa cepte görür seni
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. sadece başarılar dilemek istedim. yazmamayayim o zaman
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar dilemek için de olsa yazma dört gün olmuş sana hiç bir şey yazmamış merakta bırak onu seni merak etsin o yazsın
Soran+1 yılPekala haklısın yazmamalıyım. teşekkür ederim yorumun için 🙂
+1 yılBırak o sana bağlansın o seni sevsin zaman vakit geçirmek istesin boş insanları hayatından def etmeni bilmen gerekir zaman kısıtlı daha iyi flörtler bulabilirsin 😉🤗
14 Yorumla
Soran+1 yılArtık kimse kimseyi sevmiyor. ben onu o da beni sevmiyor. başarılar mesajı attım. bitti gitti. bundan sonra zerre umrumda olmaz. def ettim bile. hayat güzel ve ona bağlı değil hayatım. canı cehenneme...🙂
- +1 yıl
Helal olsun ben sana hayatında başarılar diliyeyim ozmn dostum
Soran+1 yılTeşekkür ederim dostum saolasın. bende sana hayatında başarılar dilerim 😊
- +1 yıl
♥️🤗
+1 yılsonuçta gerçek bir durum varsa flörtte senin atacağın mesajla motive olabilir sınavı iyiden daha iyi geçebilir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman yaz al gönlünü hep o yazıyomuş işte senden bekliyo basbaya
131 Yorumla
Soran+1 yılAma son buluşmadan sonra yazmadı.4 gün oldu. kafam karışık yazsam mı kararsız kaldım
Cevap sahibi+1 yılHep o yazdığı için şimdi senden bekliyor zaten
Soran+1 yılBilmiyorum. zannetmiyorum ama umarım öyledir :/
- +1 yıl
Niye gergin geçti
Soran+1 yılBuluşma günü onu bazı sebepten dolayı bir buçuk saat beklettim.3 de buluşacakken dört buçukta yanına gittim. Bana bir sürü soru sordu. neden geç kaldığımı gelmeseydim gideceğini ama beklediğini. bende gitsen birsey olmazdı gibi şeyler söyledim bozuldu. işlerim vardı dedim. sonra cafeye gittik. annem babamla ilgili eski erkek arkadaşımla ilgili sorular sordu. ve sevgili olmak, aile kurmak ile ilgili sorular bende biraz gerildim.2 buçuk saat kadar oturup sorguya çektikten sonra arkadaşımın yanına gidicem dedi. ve kalktık. sonra 4 gündür konuşmuyoruz. mesaj atmıyor bende atmıyorum.
Soran+1 yılYani anlayacaģin ilk ve son buluşma konuşma oldu. aylardır o yazar. bir kere bile yazmadım. şimdi hiç yazmıyor.4 gün oldu
- +1 yıl
Niye öyle sorguya çekti yaşlar kaç sizin
Soran+1 yılBen 22 . onun yaşı 24. sorguya çekti derken bir sürü soru sordu. ailemle ilgili. ve eski erkek arkadaşımın kim olduğu nerede yaşadığı gibi. bir sürü
- +1 yıl
Tuhaf eski erkek arkdaşın onu ne ilgilendirir o kendi eski ilişkilerinden bahsetti mi
Soran+1 yılBencede öyle. o pek bahsetmedi. bende çok sormadım. sonuçta eski banane.
- +1 yıl
Bilemedim çok emin olamadım ya madem snaa soruyor oda anlatsaymış tuhaf hayırlısı canım
Soran+1 yılAnlattı zaten. ben çok soru sormadım. her soruma cevap verdi yani. ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Niyeti evlilik miydi eğer adamdan eminsen olabilir
Soran+1 yılOnun niyetini bilmiyorum. bana sürekli evlilikle ilgili sorularda sordu. kimseyle evlilik düşünmediğimi söyledim. istemediğimi biliyor yani. cinsellik tarzıda konuşmadı. buluşma zaten o tarz değildi. o niyetle yaklaşmadı hiç. bende öyle o niyetle yaklaşmadım
- +1 yıl
Evlilik niyetin yoksa ne diye konuşacaksın ki canım
Soran+1 yılBen kimseyle evlilik düşünmüyorum. benim annem ve babam ayrı o yüzden evlilik hiç istemedim. ama onu seviyorum. bilmiyorum kafam çok karışık. onun yaninda olmasını çok isterdim. sebebini bilmiyorum.
- +1 yıl
Anladım canım inşallah güzel bir yuva kurarsın sen gönlüne göre umutsuzluğa kapılma adama güveniyorsan evlilik olabilecekse yazabilirsin evlilik düşünmelisin bence iyi bir adam olursa
Soran+1 yılBilmiyorum. ama babamdan dolayı korkularım var. sanki herkes onun gibi olacakmış gibi. herkes aynı değildir biliyorum. fakat kimseye güvenmiyorum. teşekkür ederim inşallah sizinde güzel bir yuvanız olur mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
Canım öyle düşünme dua et iyi şeyler olacağına inan 😊
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 😊
- +1 yıl
Ne demek 😊 ne yapmaya karar verdin
Soran+1 yıl@Beyniimtokk iyi bir çocuk bana karşı dürüstte. ama 4 gün boyunca yazmadı. demekki artık istemiyor beni. sanırım yazmamam en iyisi. ondan uzak durmam daha iyi olur.
- +1 yıl
Yani hayırlısı canım ama adamda tamda evlenmek için seninle konuştuysa kaç ay hiç görüşmeden ilgilendiyse bilemedim ya madem iyi biri bir cümle yazıp tavrına baksan iyi kısmet her zaman bulunmuyor yine de senbilirsin iyi düşün canım
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Şimdi ne yapacaksın merak ediyorum canım haber ver bizede
Soran+1 yılKararsızım büyük ihtimal mesaj atmıycam :/ uzak durmak zorundayim. kalbim kırılsın istemiyorum
- +1 yıl
İstihare namazı kıl
Soran+1 yılNamaz kılmayı bilmiyorum maalesef :/
Soran+1 yılVe gerçekten o oluyor mu? siz denediniz mi?
- +1 yıl
Başla o zaman canım İnternette videolar var kalben inanıp yapacaksın aslında sana katılıyorum güvenmemek te haklısın bu devirde iyi birine. Bile güvenmek zor
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim 😊
İçinden geldiği gibi hareket et. İstemiyormuşsun zaten konuşmayı, bence yalandan başarılar dileme.. Aklıda karışmasın. Sınavına odaklansın.
21 Yorumla
Soran+1 yılYalandan değil. ben ondan hoslaniyorum. sadece 4 gündür yazmıyor. o yüzden yazmak istemedim. normalde hep yazardı aylardır yazıyor
bulusmadan sonra hic yazmadi. o yazması gerekirdi. bende hic yazmadım
Konuşmama sebebiniz bilmiyorum tabi ama yazmak istiyorsan yaz.
20 Yorumla
+1 yılBu erkek milletinin leş bir huyu var bir kere soğudumu iki dünya bir araya gelse ısınmaz. Bırak boş ver
110 Yorumla
Soran+1 yılAman soğusun ya. artık zerre umrumda değil 😅keyfim yerinde çok şükür. ne hali varsa görsün. ona takıp üzülecek değilim. bundan sonra zaten o istese ben istemem. canı cehenneme...
- +1 yıl
Aferin sana kız. Boş ver.
Soran+1 yılBoşverdim tabi 😅onu mu kovalayacaktım. uğraşamam. ne hali varsa görsün. hayat bitmiyor ve hayatım ona bağlı değil.
- +1 yıl
Varliklarınin bir halta yaradıgi yok zaten
Soran+1 yılAynen öyle çok haklısın. senin sevgilin var mı? böyle diyince merak ettim 😅kızmış olmalısın
- +1 yıl
Olmasına gerek var mı twitterdan geliyorum, igrenç pisliklerin bitmedi bir tacizi cinayetleri
Soran+1 yılBencede gerek yok. iğreniyorum ya o tarz şeylerden duydukça. çok çok haklısın yani. olmaması daha iyi.
- +1 yıl
Kesinlikle aman dikkat diyorum , yoksa sadece siyah beuaz fotograflarimiz kalir geriye bizden
Soran+1 yılÇok haklısın. allah korusun. dikkat etmek lazım. görüşün için teşekkür ederim. iyi geceler 😊
- +1 yıl
İyi geceler 🤗🤗
+1 yılSenden vazgeçmiş😣
Bence yazma 4 gün boyunca sana mesaj atmayan kişi seni önemsemiyor erkeklere güvenilmez bugün konuşur yarın seni unutur😔😔128 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bencede öyle. eskiden hep o yazardı ben hic yazmadım. şimdi hic yazmiyor ☹
- +1 yıl
eğer gerçekten sevdiyse sana yazardı kimseye güvenme 🌼
Soran+1 yılAynen öyle. güvenmiyorum zaten. yorumun için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 🙃
- +1 yıl
Hanımefendinin kendisi de yazabilir, ne bu saçma yorumlar? Erkeklere güven olmazmış, kadınlar melek zaten cidden çok absürd yazmışsınız
Soran+1 yıl@Lone_Samurai erkeklere güven olmaz değil aslında konu. aldığın değere göre değer vermeli insan. kız erkek fark etmez kimseyi şımartmadan davranılmalı ve dozunda. her erkek aynı değildir her kızda. iyi insanlarda var. ama ben rastlamadım. ilk defa bir erkeğe yazdım. daha önce erkek arkadaşıma bile hiç mesaj atmamıştım. ilk ve son oldu benim için. hakedene hakettiği gibi davranılmalı.
- +1 yıl
@Lone_samurai
4 ay boyunca yazan
son buluşmadan sonra neden hiç arayıp sormamış?
ben şahsen inanmıyorum böyle sevmek, sevilmek evet erkeklere güven olunmuyor.
Kadınlarında melek olduğunu söylemedim
Sadece düşündüklerimi yazdım. - +1 yıl
4 gün ya, ne 4 ayı? Kişilerin karakterlerini cinsiyetleri belirlemez. Ayrıca kadın da yazabilirdi.
Soran+1 yıl@Lone_Samurai hayır ikinizde yanlış anladınız. ben bu kişiyi aylardır tanıyorum yani o yazıyor aylardır.1 sene oldu. sadece 4 gündür yazmadı.4 gündür tanımıyorum yani. anlayabildiniz umarım.
- +1 yıl
@lone_samuai
4 ay boyunca kıza kendisi mesaj atmış.
Son buluşmalarında bir daha hiç arayıp sormuyor
Sen sevdiğin kişiye 1 gün mesaj atmadan durabilirmisin?
- +1 yıl
Belki aşırı stresli ve zor bir süre de olabilir bak, 1 sene diyorsun şimdi. Ben çok yeni sandım.
- +1 yıl
Yanlışmı anladık şimdi😏🤔
- +1 yıl
Neyse ben dediğimin arkasındayım bu devirde kimseye güvenmiceksin kardeşim:)
- +1 yıl
Kız diyor ki bana sadece 4 gündür mesaj yazmadı, 4 ay yok swhjj kızın da hoşuna gitmiş ki cevap vermiş. Adam kendi kendine mi yaşamış. Ortada ya bu kızın sevgisini hak etmeyen bir insan var ya da sınavdan ve stresli durumdan ötürü kendisini kabuğuna çekmiş birisi var. Onunla aynı durumu aynı ruh halini yaşamadan kimseyi yargılama, biraz soran hanım efendi gibi düşün ve hak edene hak edildiği verilmeli mantığının doğruluğunu kavra bence
Soran+1 yılyanlış anlama değil. benimle gerçekten ilgileniyordu beğendiğinide açıkça söylüyordu. sanırım yeni birini buldu. ya da eski sevgiliye dödü. neyse ya umursamıyorum
- +1 yıl
İşte demek istediğimde buydu gönlünü başka birine kaptırmıştır.
Gördüklerimden sonra inanç kavramı güvenme duygusu bende yok oldu ve seni gerçekten sevseydi başkasına bakmazdı🤐cidden anlatmaktan yoruldum belki size göre düşüncem yanlış olabilir.😪😪
- +1 yıl
Hanfendi salın, üzerine düşünürseniz yazarsınız hiç düşünmeyin salın
- +1 yıl
Cidden senin derdin
Tartışmak için benimi buldun😒 - +1 yıl
Neyse ben sadece kendi düşündüklerimi yazdım.
Herkesin düşüncelerine saygı duymak zorundasın.
Sadece tahmin üzerinden gitim
Ve ben sadece erkeklere güven olmaz dedim diyemi bu tepkiniz anlamıyorum insanlar ne düşündüklerini açık açık söyleyemezmi 😶 - +1 yıl
Ben sorana dedim sana değil.
- +1 yıl
Özür dilerim😔
- +1 yıl
Ne dediğiniz hakkında en ufak bir fikrim yok çünkü bir süre sonra sadece soran hanım ile konuşmaya geçtim 🤷♂️
Soran+1 yılya zaten vazgeçtim. iyiki onun peşinde koşmadım iyiki aylarca yazmadım. bir bildiğim var ki yapmadım. gitsin bir daha istemem. iyi oldu benim için.
- +1 yıl
Özür dileme, özür dilenecek bir şey yapmadın
- +1 yıl
Her şey bir tecrübedir hanımefendi. Olsun hayat hala daha devam ediyor. Gelecekte kim bilir ne arkadaşlarınız ne sevdikleriniz olacaktır. Size Hermes House Band'den I will surive şarkısını armağan ediyorum
Soran+1 yıl@Lone_Samurai teşekkür ederim. çok haklısınız. şu an kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum valla. teşekkür ederim şarkı için. ve kibar düşünceli davranışınız için :)
- +1 yıl
Her zaman ^_^
Soran+1 yıl@Lone_Samurai :)
+1 yılSalmakla çok iyi yapmışsın. Başarılar dilemek de büyüklük olmuş. Güçlü bir insansın. Tebrikler!
21 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geleni yaptım. bundan sonra umrumda olmaz. keyfim yerinde ve huzurluyum çok şükür. Çok teşekkür ederim 😊
O is olmamış gibi duruyor enerji uyuşsaydı konuşurdunuz.
25 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma pek iyi geçmedi. ondan sonrada ikimizde yazmadım. aylarca hep o yazdı. ben hiç yazmadım. şimdi hiç yazmıyor.4 gün oldu. galiba bitti gitti. umrunda olmadığım kesin :/
Soran+1 yılsen olsan atar mıydın? buluşmadan sonra ilk mesajı erkek atması gerekmez mi?
- +1 yıl
Ben aylarca tek taraflı bir mesajlasmanin tarafı olmazdım benim için bu olay o kadar yürümezdi ama karsindaki insan ben değilim neticede seni de tanımıyorum çocuğu da istersen uygun dilli küçük bir mesaj at çok şartlama kendini bence ama atmak istemiyorsan bilemem tabi kötü buluşma var kötü buluşma var
Soran+1 yılAynen çok haklısın. sanırım atmamaliyim. teşekkür ederim görüşün için
+1 yılGergin geçen konu ne onu bilmeden bişey demek zor diğer türlü ulaşırsan yardimci olabilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılYazdım bile maalesef. güncellemeyi okumalısın
+1 yılKafana takma salla gitsin sen onu değil o seni arayacak bunu bil şeker kiz
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tesekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Ya sen nerelisin dee
Soran+1 yılTebriz
Üstüne düşme geri teper valla. Bırak o köpek olsun, sen olma
15 Yorumla
Soran+1 yılYazmayım yani. ben ona hic yazmadım ki zaten. aylardir o yazıyor. ama buluşmadan sonra hiç yazmadı. bende sadece yarınki sınavda başarılar dilemek için yazmak istedim. kararsızım.
Soran+1 yılSonuç ne oldu tepkisi? ve ne zaman yazdin bir kaç gün sonra mı?
Soran+1 yılBen hiç ilgilenmiyorum ki. aylardır o bana mesaj atıyor :/sanirim abarttim
Sıkıntılı bir süreçten geçiyor olabilir onu da anlaman lazım aşkta bir taraf alttan almazsa ilişki yürümüyor bu zamanda maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. başarılar dileyebirsin
10 YorumlaYalan yalan samimiyete hiç gerek yok bence
28 Yorumla
Soran+1 yılYalan samimiyet değil benimki. ondan halâ hoşlanıyorum. ama son buluşmadan sonra konuşmadığımız ve o yazmadığı için kararsız kaldım. kafam karma karışık ne yapmalıyım sence?
Soran+1 yılYa o artık hoşlanmıyorsa. acaba arkadaşça mı dilesem başarılar diye. yazsam mı çok kararsızım. keşke duygularını anlayabilsem.
Soran+1 yılBaşarılar dilerim arkadaşım mı yazsam?
Soran+1 yılKısa ve öz olsun yani. sadece başarılar dilerim sınavında yazayım o zaman. teşekkür ederim fikirlerin için .
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaşarılar dile bitir, yüz vermeye gelmiyorlar.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok haklısın. teşekkür ederim yorumun için. :)
bence o seni şutlamış... mesaj atma
11 Yorumla
Soran+1 yılkim kimi şutluyor ya aylardır o yazıyor. ben bir kere yazdım. o da başarılar diledim. sonra ben onu şutladım :D güncellemeyi oku
Niye başarılar diyorsun ya 😃Bırak isterse yazar
11 Yorumla
Soran+1 yılyazdım bile :D açıklamayı oku. sende hataya düşme
+1 yılTeneke cevap verseydi teneke olmazdi galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :D ama yakışıklıda değildi valla. öyle bir özelliğide yoktu. boş bir hoşlantıydı. yanlıştı
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. O yazmiyorsa sen yaz biriniz alttan almalisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku. ben yazdım zaten. o hala yazmadı. ne görüldü attı nede cevap verdi. canı cehenneme...
İçinden ne geliyorsa öyle yap
11 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık. sence atmalı mıyım?
+1 yılYenisini bul ya bos ver
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan hoslaniyorken mi? zannetmiyorum. vazgecmenin zamani geldi. ama yeni birini istemiyorum
+1 yılAtmak istiyorsan at istemiyorsan atma.
14 Yorumla
Soran+1 yılkararsızım. buluşmadan sonra erkek mesaj atması gerekmez mi? aradan 4 gün geçti. sanırım artık umursmaıyor. sen olsan atar mıydın?
- +1 yıl
Canımı sıkmışsa atmazdim birazda ondan beklerdim.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAtmamalısın ondan mesaj gelmeli
14 Yorumla
Soran+1 yılO sınava giriyor ben değil. sadece başarılar mesajı atmak istedim. atmayayım değil mi?4gün geçmiş zaten artık umursamıyor demekki
- +1 yıl
Atma umursama inceldiği yerden kopsun
- +1 yıl
Rica ederim
Ne saçmalıyorsun be. Gergin geçmiş son konuşmanız niye yazsın sana ortalık dursun.
Sonra yazınca sana 2saat sonra dönmüş sınavı varmış çalışıyordur adam zırvalamışsın08 Yorumla
Soran+1 yılNe bu atar anlamadım? anladım sınavı var ben tek bir cümle yazdım. uzunca yazmadım ya. neyse olayları sen baştan bilmiyorsun o yüzden sen saçmalıyorsun. diğer yorumları okumuş olsaydın anlardın olayı. be diyerekte konuşma. düzgün konuş ayıp ya.
Soran+1 yılNe kadar terbiyesizsin ya. biriyle konuşurken ayarın olsun ayıp ya. bana kadın falan diyerek. ben kimseyi kimseyle karıştırmam. sen önce konuşmayı bil. iğrençlestin iyice git burdan ya.
Soran+1 yılSoruyu sorup sormam sana kalmadı. yorum yapma. yap diyen kim sana
Soran+1 yılİnsanların elbet bir günü bir gününü tutmaz. keşke yargılamadan önce anlamayı deneyebilseydiniz önyargısız bir şekilde. ben üstüme alınmadım. kolay takan biri değilim. umarım ne sıkıntınız varsa geçer.
+1 yılBiraz daha bekle çeyrek altın alırsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlamadım 😅😅
- +1 yıl
Düğününe gidersin demek istedim 🙄
Soran+1 yılYa o benim düğünüme gelirse 😅😅😅
Soran+1 yılAyrıca ben onu beklemiyorum artık espiri yaparken biraz gerçekçi olun herkesin başına gelebilir. sanki aşık olduğum biri basit bir hoşlanmaydı. o da bitti gitti. cani cehenneme...
- +1 yıl
Sakin ol ya hu gece vakti gülümse dedim. Salla canı cehenneme.. Sana flört mü yok
Soran+1 yılBu güzel yorum 😅haklısın tabi. kusura bakma biraz atarlandım 😅
+1 yılBu yüzden ilişki işlerine hiç girmiyorum her haltı biz erkekler yapıyoruz, karşıdan hiç bir şey yok,ömrümüz sizin g*tünüzü kaldırmakla geçiyor. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka böyle bir yorum yapmak ayıp olmuş. konusmalarina dikkat ederek yazsaydın keşke saygili birşekilde. ben çekingen bir insanım kankam bile olsa kimseye yazmam. onu darlamak sıkmak istemedim o yüzden.
- +1 yıl
Sen değil kadınların geneli böyle sen hir birşey yapmazsan o asla yapmıyor sen yapsan da yapmıyor istisnalarda kaideyi bozmaz
Soran+1 yılHaklısın sanırim. ne yapsam bilemedim :/
+1 yılSeni çantada keklik bilmesin de sonrası çok koyar bnden demesi..
10 Yorumla
+1 yılFlört değilsiniz onu bil
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu anladım artık değiliz 😅
Hayır atma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAt yazık evinin gariban
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmak istemiyorsan hic yazma.
13 Yorumla
Soran+1 yılO mesaj atmadığı için istemiyorum aslında. ama yarın sınavı var atmalı mıyım mesaj kararsızım. sence?
Cevap sahibi+1 yılSana yazma dedik ama😒
Soran+1 yılevet dedin :D bende hata. ama içimde kalmadı. aman neyse keyfimi bozamıycam. :) hayat devam ediyor böyle şeylere takılı kalmam. canı cehenneme...
+1 yılAtma
21 Yorumla
Soran+1 yılyazdım maalesef. güncellemeye bakmalısın.
Başarılar dile
13 Yorumla
Soran+1 yılYazdım bile. güncellemeyi okumalısın.😅
Soran+1 yılAynen öyle tabi. salladım gitti.
Son buluşmadan sonra ben de engel yedim mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılkötü olmuş ya. boşver o onun basitliği. hayat devam ediyor. kimse senden değerli değil. canı cehenneme de geç... keyfine bak canım. daha nice insanlar tanıyacaksın. inşallah bundan sonra hep mutlu olursun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılAtma pes etmis zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki haklısın.
Atma döner sana
17 Yorumla
Soran+1 yıl4 gün geçti. döner mi gerçekten? pek ümidim kalmadi. mesaj atmaktanda vazgeçtim.
Soran+1 yılDiyorsun. inşallah. peki teşekkür ederim yorumun için.🙂
Soran+1 yılHaberler güncellemede :/ yazdım şimdi
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizinde
+1 yılTabi geç kaldın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😅maalesef
- +1 yıl
Hadi hayırlı işler.
Soran+1 yılSanada 😅
+1 yılYazmamalısın.
15 Yorumla- +1 yıl
ben sana dedim dimi yazma diye
Soran+1 yılAynen dedin. bende salak gibi yazdım. ilk defa bir erkeğe mesaj attım. daha önce sevgilim olduğunda bile yazmazdim. neyse canı cehenneme. hayat bitmiyor. ve artık kimseye mesajda atmam, konuşmamda.
- +1 yıl
boşver gitsin, muhtemelen geç cevap verecektir, ona bile cevap verme diyeceğim ama hislerime göre onada dayanamayıp cevap vereceksin..
Soran+1 yılYok hisleriniz yanıltıyor cevap vermeyeceğim. Çünkü haketmiyor. ilk ve son mesajım. canı cehenneme... artık umursamıyorum.
- +1 yıl
👍👍👍🌸
+1 yılAt tabiki
Yoksa başkasına kaptırırsın11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa deme öyle :/
+1 yılAt bence neyi bekliyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılO bana aylardır yazıyor. bulusmadan sonra mesaj atmadi.4 gün oluyor. ilk erkek yazması gerekmez mi?
- +1 yıl
Yok erkeğin ilk mesajı atması gerekmez seviyorsan sen mesaj at olmasa da güle güle de
+1 yılYaz bklim. nolck
14 Yorumla
Soran+1 yılen korkutucu kısmıda bu :D korkuyorum
- +1 yıl
Ya yaz knki yaz gtsn nolvk allah askina ya nedr yani
- +1 yıl
Sikintiyi ogren nedr konusmama sebebin flortun o senin blki bsey oldu ne biliyorsn ya
Soran+1 yılVazgectim yazmayacağim kanka. sonra havalara girer. beni umursamiyor artık bence.
+1 yılİster at ister atma sana kalmış
18 Yorumla
Soran+1 yılKararsız kaldım. atmalı mıyım sence?
- +1 yıl
Seven kişi atar benim bildiğim bu senin bildiğin neyse onu yap 😉
Soran+1 yılBen seviyorumda ya o sevmiyorsa :/ yıkık bir ben... bildiğime göre atarsam işim var. fikir almaya ve gerçekçi olmaya ihtiyacım var. kalbimle hareket etmek istemem.
- +1 yıl
Onun sevip sevmediğini bilmiyormusun eğer dediğin gibi olursa birdahada yazmazsın olur biter bence dene istersen cevab gelmezse veya ne bilym uugun zmn degl gibi mesaj gelrse tekrar yazmana gerek yoktur bende öyle yptım cok
Soran+1 yılHaklısın. ama ben hayatımda hiç kimseye bir adım atmadım, terkedilmedim, beğenmeyen olmadı, reddilmedim ya da terslenmedim. hep umursanan biri oldum karşı taraf tarafından. mesaj kimseye atmadım. ama bu kişi farklı. eğer mesaj ters tepki verirse yani beni umursamazsa diye düşünüyorum. o ihtimalide var. kararsızlik ne kötü. ve bir kız buluşmadan sonra ilk olarak benim ona yazmam basitlik olmaz mı? ya da sevdiğim anlaşılir mı? sadece başarilar dileyince yani?
- +1 yıl
Sen bilirsin benim dediğimi dene istersen yok karşı taraftan farklı tepki gelirse ona göre duruma göre karar verirsin ne yapayım falan diye ya da sormak istediğin birşey olursa sorarsın yıne
Soran+1 yılPeki tesekkür ederim. yardimin için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😎
+1 yılben 1saat duramiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık umursamıyor demekki :/ eskiden hergün yazardı. ben hiç yazmadım. hep aylarca o yazdı. buluşma gergin geçti. ve buluşmadan sonra mesaj atmadı. bende atmadım.4 gün oldu ya
+1 yılBitmiş sizin flört geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😅sanırım yapcak birşey kalmadı
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım