Dün tartıştık ona üzüldüğümü söyledim kabul etmiyorum kusura bakma yazmış ne demek bu ya kalpsiz misin? Ben de görüldü yaptım bıraktım hiç tartismadik şu ana kadar alttan aldığım için henüz sevgili değiliz ama evlilik düşünüyordu benimle çevresindeki herkese bizi anlattı ciddiydik dünkü tartışmadan sonrada bu sefer ben de yazmadım o da yazmıyor sinirden çatlamak üzereyim ama bu sefer de gardimi indirmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım lütfen 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
inada bindirmenin anlamı yok. sinirler yatışınca konuşup problem neyse çözülür. yazabilirsin.
Sinirim henüz geçmedi ayrıca o sinirliyken ben alttan alıyorum bir kere de ben kusunce o yazsın sadece ben bindirmedim inada hep ben gidersem ne olacak bu
şu anda seninle iletişim kurduğumuz için şahsına yazmış gibi oluyor. genel konuşuyorum.
gönül koyduğun kişiyle konuşuyor olsak aynı şeyleri yazardım.
sinirin geçsin o halde , yazmasını beklerken daha çok sinirin bozuluyor haberin olsun :)
eğer ciddiyseniz zaten o sana yazar cidden seni kırdıysa dediğin gibi gardını indirme kırıldığını kabul edemiyorsa kırmasın
Aynen o kadar haklısın ki herşey onun istediği gibi değil o sinirliyken ben alttan aliyorsam ben uzgunken de o benim gönlümü alsın herşey tek taraflı olmuyor
kesinlikle ki ayrıca ciddiyseni bu olayların ilerde olmaması için şu an kendini belli etmen lazım sık dişini yazma cidden
Ben de senin gibi düşünüyorum yeterince taviz verdim zaten kendimden teşekkürler cevap için
önemli değil iyi akşamlar (:
kardeşşşş telgraf mısında trıp atıyorsun anlamadımki yaz bitsin
Kendi de yazmıyor neden ben trip atıyor oluyorum
sende yazma biraz teleport gibi trip at
sevgili değilsiniz ve evlilik mi düşünüyosunuz
Evet biraz karışık olaylar. d
sakın sevgili bile olmadan biriyle evlenme ileride sorun yaşarsınız muhtemelen
Olcaz ya sevgili niyetimiz ciddi demek istedim
Yapma bence
Ne yapmayayım
Yazma yani
Yazmiycam kendi bilir