Takıntı haline geldi çünkü ben ne yapsam aynısı yapıyor. Zaten stalklıyor bizi iyice. Mesela benim dudaklaeım dolgun beni öğrendikten sonra kız shopla dudaklarını büyüttü makyajla. Benim gibi pozlar felan. Ben profil resmi değiştirdiğimde o kızın değiştirmesi ve sevgilime göndermeli sözler paylaşması. Çok şükür şu ara kendi kabuğuna çekildi. Ama iyi gıcık kapıyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Egoya bak 🤣 kesin seni kiskaniyordur emin ol 😒🤣 sen onu kıskanmayasın ya da kendi kendine kuruntu yapmayasin kalık 😊
Hayır yani zorunuza gider gibi yazmışsınız. Kıskanılacak neyi olabilir? Mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Sevgilim beni gerçekten seviyor. Hissettiriyor. Ciddi giden bir ilişkimiz var. Eski sevgilisinden banane ki? Eski sevgilisi hala uğraşıyorsa o zaman bende karışırım. Sevgilimi ilgilendiren şey benide ilgilendirir. Kızla öyle kötü bir konuşmam olmama rağmen kin tutmadım ama bana kin tutmuş içten içe kıskanmış. Kıskanmış ki iftiralar attı. Ayrımak için çabaladı. Bir yerlerini yırttı. Şimdi düşünelim bu kızdan gıcık kapmamam imkansız. Sabır taşıda çatlar. Umrumuzda değilken fazla göze batmak için çabaladı başardıda. Ama sadece benim gözüme battı sevgilimin şeyinde bile değil. Kız haliyle beni stalklayınca bende kıza baktım. Bana benzemeye başladı. Ego değil göz görüyor bazı şeyleri.
İşte bunlar hep senin kuruntun olabilir bir insanı tanimadan yargılamak hakkında birşey bilmeden bu kadar üfürmek hangi kitapta yazar tabi sizi hiç tanimiyorum bunlar normal insanların düşünebileceği türden basit durumlar 😊 eski sevgilisi demissiniz eski olduğunu nerden biliyorsunuz ya da sevgilisi sevgiliniz sizin takıntılı biri olduğunuzu biliyordur mutlaka geçmişini anlatması kendine zarar verir ve ilişkinize bürde profilinden bahsetmissinz demekki siz onu stalkliyorsunuz gerçekten bir kadın olarak durumunuzu hiç iyi görmedim bu şekilde hiç bir yere varamazsın sevgilinin umrunda değilse seni neden geriyo eski sevgili muhabbeti belki bütün bu anlattıklarınız sizin senaryonuzda olabilir bilemedim şimdi 😊
Çünkü kız yazdı bana çıktığımız ilk zamanlar. Tanıyacağımız kadar tanıdık. Kızla konuşmuşluğumuz bile oldu. İstemesemde. Sizinle sürekli uğraşan birisinden elbette sizde rahatsız olursunuz. Üstelik iftira atan birinden. Artık kestiremiyorum ne yapacağını stalklıyordum önceden. Bu aralar bakmıyorum. Ama bu soruyu sorma gereği duydum. Çünkü benden nefret edip aramızda kötü bir durum olmadan bize twitterda göndermeler yapması saçma. Aynen benim takmam saçma. Ama sizden nefret eden birisinin neden nefret ettiğini düşünerek takarsınız kafanıza bienim durumda bu?
Tatlım sen kafayı yemek üzeresin anladığım kadarıyla 😊 size gönderme yaptığını nerden biliyorsun. İftira atıyor demişsin iftira atana zarar verir kimseye bisey yapmaz bence herkes kendi hayatına baksa daha iyi olur başkalarının hayatını kurcalamak iftira atmak küçük düşürmeye çalışmak bunlarla bir yere varilmaz 😊 kötünün attığı ok kendine geri döner sıkma canini
Haklısın teşekkür ederim 🙏🏻
Sadece sen öyle sanıyorsun ☺️belkide sen ona ozeniyorsun malum artigini hayatina almissin
Sanmıyorum. Ama artığı felan yazmanız çok itici. İtiraf etti kız bilmeden özendiğini
Sonucta önümde bir yemek varsa yiyorsam ve başkası tabagimi aliyorsa artigimi yiyordur, hic bir kızın boyle bir şey soyluyeceginide ayrica sanmıyorum
Acaba siz kaç kişinin artığısınız? Hayatta en çok sevmediğim şey yalan söylemek. Ben yalan söylemeyeceğime göre inanmak sizin tercihiniz. Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayınız.
Komiksin baya ahahahahaha aynen seni özeniyor kiz kendi halinde takılıyordur büyük ihtimalle umrunda bile degilsinizdir kendinizi bu kadar önemsemeyin
Peki kız bunu bilmeden itiraf ettiyse? Kendimizi önemsemek değil, sevgilimi ilgilendiren şey benide ilgilendirir. O kız stalklaması çok saçma takıntı gibi. Zaten gizlimiz saklımız yok
Nasıl itiraf etti
Sürekli takip ettiğini
Kıskanıyor seni çok belli. Boşver keyfini çıkart
Orası bariz belli tatlım. Ama birinin kuyruk acısının. Üzerinden zevk alıcak kadar keyfimi çıkarmam. Kendi aramızda mutluyuz çok şükür.
Ya evet sende haklısın ama böyle insanlarla uğraşmak gerçekten çok yorucu. Anca o kız yeni bir sevgili yaparsa o zaman bırakır bu tür şeyleri diye düşünüyorum
Takıntı kötü birşey iyi taktı bize. Haliyle takınca bende taktım. Halbuki ona hiçbirşey yapmadım. Kıskançlığı bilirim ama üzülmüyor değilim. Üzülüyorum ama benden nefret duyup özenmesine anlam veremiyorum
Psikolojik işte 🤷🏻♀️
Hemen sorayım neden yaptiğinı
Normal değil
He tamam herkes sana özeniyor he he
Yaş 15.
boşver
S. ktr et yazmıştım
Bana özenme.