+1 yılSaydın mı tek tek, alemsin😊
Olabilir bu illa tipin yüzünden değildir. Doğru frekans yakalanamamış.
Ayrıca siz kendinizi beğenin ki onlarda sizi beğensin.
Özgüvenli bazı erkekler yakışıklı erkeklerdense kadınlar için daha gözdedirler. Ayrı bir karizmaları oluyor ve çok çekiciler
94 Yorumla
Soran+1 yılbende tip çöp görsen kusarsın
- +1 yıl
Göster bakacam Tanrının yarattığı bir varlık nasıl çöp olabilir? Kendine gel ve özgüven kazanmak için yapman gereken ne varsa yap
Sosyalleşme, aktiviteler... ne gerekiyorsa
Soran+1 yılnasıl gösterim
- +1 yıl
Millette ben sanacak günceli 😄ama sende trol hissettim bayım.
Keyifli forumlar☕
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl129 kişiyi saydin mi😊 belki kendiliginden gelir. Bazen bir seyin uzerine gittikce olmaz. Akışına birakmak gerekir. Hayatin sana hic beklemedigin anda birini cikarabilir karşına. Seni begenen vardir belki ama sen o tarz bir kızı begenmiyor olabilirsin. Gozunun onundekini goremiyor olabilirsin. Bazen bakımla olmuyor. Bir seylerin ya da bazi davranislarin itici olabilir. Konusman, hitabın kizlara iyi gelmeyebilir. Mesaj attim engelledi diyorsun. O mesajda neler yazildi bilmiyoruz. Belki de kızı sinirlendirecek bir sey yazdın. Ya da acmaman gereken bir konuyu açtın kıza karsi. Kibar davranman lazim. Belki insanlara tavrın, konusma tarzin itici geliyor olabilir. Cok ısrar ediyor olabilirsin. Bu da uzaklaştırır kizlari. Bunlar yoksa, bunlari yapmiyorsan dedigim gibi hic beklemedigin anda degisik, guzel seyler olabilir hayatinda. Hayatta hicbir sey icin cok beklentiye girmemek gerek. Bu hem üzer hem yorar hem hayal kırıklığına neden olur. Birak hayati akışına. Kizlari da bırak. Kafani yorma bunlarla bu kadar. Ters etki yapiyor olabilirsin. Biraktigin sey sana gelebilir belki.
06 Yorumla
Soran+1 yılkız yokki gözümün önünde
Soran+1 yılescinsel olucam kızlardan ümidi kestim
Soran+1 yılkimse falan çıkmıcak karşıma bu masala inanan kaldımı hala
Cevap sahibi+1 yılNeye inanmak istyorsan ona inan. Bardagin dolu tarafina da bakmak vardir sen boş tarafini seciyorsan senin tercihin. Seninle kaderi ayni olan cok insan var turkiye de kadin erkek farketmeden. Az ya da cok istisna ya da degil ama var.
Soran+1 yılkimse çıkmaz bu tipin karşısına merak etme
Soran+1 yılkısmet kader karşına biri çıkcak falan yok
Şimdi sen senin tipini beğenmedikleri için seninle beraber olmadıklarını yazmışsın, peki güzel kardeşim sen bu kızlara neden çıkma teklifi ettin? Yani sen bir kıza tipinden dolayı çıkma teklifi edersen o da sana tipine göre bir cevap verir. Ha diyorsan ayırt etmedim önüme gelene ettim, yine çok normal çünkü neden öylesine biriyle çıksın. Birini seversin o zaman çıkma teklifi edersin, etmek için değil. Biriyle zaten duygularınız, kişilikleriniz... uyumluysa ve birbirinizi seviyorsanız tipin bir önemi olmaz. Sen tipe dayalı çıkma teklifi edip zaten nasıl bir sonuç bekledin ben onu da anlamadım. Bir de gerçekten kendini beğenmiyorsan bunu değiştirebilirsin. Ben uzmanlığımı plastik cerrahide yapmayı planlıyorum ve bu mesleği istememin en büyük nedenlerinden biri insanlara kendini iyi hissettirmek. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.
14 Yorumla
Soran+1 yıl@Guseeee napim mecbur kaldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak eski eşim de aşırı tipsizdi cook fena tipsizdi. Ki ben onun yaninda bebek kalıyordum. Ama bunu hiç problem etmedim. Tipten daha onemli degerler var simdi diyceksin nie ayrrildin. Adam yalanciydi aldatti cook yanlis seyler yapti. Ayrildim. Kalbi yüzüne yansımış 😆 yani diyeceğim o ki hic alınma tek aptal ben değilimdir bekle zamani gelmemiştir.
014 Yorumla
Soran+1 yılSeni bide aldattı yani
Cevap sahibi+1 yılMalesef
Soran+1 yılSalak demekki
Soran+1 yılGüzel bir eşim olsa asla dokunmam bir baskasina
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılKarsindakiyle alakasi yok bunun bence guzelde cirkinde olsa aldatilmayi kimse haketmez gelip deseydi ayrilalim istemiyrm budakar koymazdi
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Aldatacak tabii ki sen ne sanıyordun ki.
Sonuna kadar hak etmişsin aldatılmayı hiç kusura bakma.
Hepiniz o tarz adamlarla sevgili oluyorsunuz. Onlar da biliyor onları sevmediğinizi.
Sen o adamı sevmiyordun adam sana neden sadık kalsın ki, ben olsam ben de aldatırdım; beni sevmeyen kadını ben de sevmem bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yılIyi etmiş ozaman 😊
oh olmus bana 😉
Cevap sahibi+1 yılHadi simdi git arkadaslarinla oyna bidahada buyuklerinin lafina karisma cok ayip.
- +1 yıl
Ben senden büyüğüm yavrum.
Birlikte olacağın erkekleri seçerken doğru olanı seçersen böyle şeyler başına gelmez.
Parası bol diye çirkin mirkin ben bununla evlenirim diye düşündün adam da bu kadın beni değil paramı seviyor diye düşündüğünden bunu sana yaptı.
Tipten daha önemli şeyler var dediğin bu dimi? - +1 yıl
@lilithgibi
Sen kendi profil fotoğrafında bir yazı paylaşmışsın ukala olduklarını zannedebilirsiniz yazıyor ya orada. Ben her şeyi bildiğimi düşünmüyorum ama doğru bildiklerimi savunmaktan de geri durmuyorum.
Bir sorunum şu, hiç sevgilim olmadı. Kızların erkeklerde aradıkları özellikler nedeniyle de olmayacak gibi görünüyor. Fakat kızların tercih ettiği erkekler de kızları üzüyorlar. Sebepsiz terk ediyorlar, şiddet uyguluyorlar, aldatıyorlar kızları o tercih edilen adamlar. Belli ki kızlar doğru erkeği tercih etmede başarılı olamıyorlar.
Bazılarında 28 yazdığım paylaşımları ne zaman yapmışım manyak mısın demeden önce ona baksaydın keşke. Hesabı 2015 yılında açtım yaş aralığını seçmedim otomatik 18 seçiyordu sanırım. 28 yaşındayım yazdığım paylaşımlarım da eski tarihlidir.
- +1 yıl
@lilithgibi
Acıdığınız insanlara neden hakaret ediyor onu aşağılıyorsunuz. Başarısız erkekler dışında kimse zavallıları ezmeye kalkmıyor. Garibansa yardım ediyor, sakatsa yardım ediyor, bir derdi varsa yardım ediyor ama bir erkek kızlar konusunda iyi değilse aşağılanıyor ve alay ediliyor ben bunu anlamıyorum, bu nefret niye? Mesaj atmışsın sonra engellemişsin benim mesaj atmamı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl129 nedir ya. Evrim falan mi geçirdin insanliktan mi çıktın.
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsel yönelimimi değiştirmeye karar verdim 129 redden sonra
+1 yılDış görünüş gerçekten bir hiç. Kimseyi yargılamak bana düşmez ama sen kafasının içi boş insanlarla takılıyosan ömrün boyunca reddedilmeye devam edersin. Düşündüklerin senin hayatını etkiler. Bak 129 tane reddi saymışsın. Sence buna gerek var mı? Bunu takıntı haline getirme. Önce kendini kafa yapısı olarak değiştirmeyi dene. Daha çok oku, yeni hobiler bul. Hayatında illa bir kız olmasına gerek yok. Zaten her şey olucağına varır ve her şeyin bir zamanı var. Oluruna bırak. Unutma aradığında seni arıyo aslında. Bence bu konuyu takıntı haline getirme. Düşündüğün şeyi büyütürsün. Biraz ara ver ilgi odağını bir kaç aylığına değiştir. Kalbin ve aklın güzelleşirse gerisi zaten gelir 😌 lütfen üzme kendini 🙏
31 Yorumla- +1 yıl
"Hayatında illa bir kız olmasına gerek yok."
normal olan her erkek bir kız olmasını ister hayatında. hep aynı avutma cümleleri hiç değişmiyor.
boşver kız olmasa da olur.
seni beğenen biri de çıkar.
sen çok uğraştın diye olmuyordur bırak akışına mutlaka olur.
olmaz dediğin için olmuyor özgüvenli olsan olur.
31 yaşındayım çok avutma cümlesi duydum herkes olur olur diyor biri de çıkıp sevgilim olmuyor. ben prensesim senin gibi sünepeyle sevgili olamam ama başkası olur ya prenses olduğumdan ben olmuyorum kafasında bütün kızlar, herkes başkası olur dediği için de sevgilim olmuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Doğru kadının gelmesini bekle karşına şimdide çıkabilir yıllar sonra da çıkabilir ama emin ol beklediğine değer o yüzden sabretmen lazım, hayatına girdiği an herşey daha net görünecek seni anlayan seven değer veren biri olacak, o yüzden canını sıkma akışına bırakmak en iyisi, sana küçük bir tüyo ayakları üzerinde duran erkekler kadınların ilk tercihi üniversite okumuş işsiz ya da iş yerinde kendini harcayacak biri olma 🤗
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru kadın yok
Iddaa ya falan mi girdin abicim 129 ne? Sen buna takılıp ha oldu ha evet diyecek kız diye diye bu sayıya ulasmissin bence. Amacın da sadece. kabul edilmek olduğu için gerçekten sevdiğini sanmıyorum hiçbirini. Yani hırs haline getrmsn ama bu çok yanls, bence gerçekten birini sevmeden kızların peşine düşme artık bırak bu içindeki şeyi. Her şey kısmet hem. Tipin Kotu de olablr benim bazı arkadaslarn var ilk gördüğümde icimden cok çirkinler diye dusunmustum ama simdi arkadas oldugum icin bana dünya tatlısı geliyorlar. Tanıyınca değişiyor yani, sen bırak 129 u 130 yapmada önce bunları iyi düşün. Ve senin değerin asla tipinle, yaptığı isle , başarı vs le belirlenmez. Insan olarak zaten çok değerlisin. Içine bak ve bunu kendine yapma lütfen 🌸
10 YorumlaGüzellik, yakışıklılık cezbedicidir genel de ve yine çoğunlukla bir yere kadar. Şu da var ki her insanın gönül olsun, başka şey olsun kırılma noktası vardır. Diyelim 129 da 0, muhtemel, bazan 10 da 10 olabilir, bu sadece bir durum, kesinlik yok. Örn, kanser hastası engelli erkeğe sonsuz aşk ile bağlı ingiliz dünya güzeli.
Belki sen güzellik odaklı yaklaşıyorsun, mükemmellik arayışı sinerjiyi düşürür, frekans etkisini minimize eder. Herşeyin sonu hiçliğe çıkar birde bu yönden bak, aldığın nefes için mutlu ol. Bu tür serzenişler, yakınmalar da gerçek değil, insanın kendi yarattığıdır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tipinle alakalı bı durum değildir o çünkü ben dışardan bakıldığında dikkat ceken bı kızım mesela bı ilçedeydi üniversitem herkes birbirini tanıyor orda yani çok kişi yazardı yolda karşıma çıkardı seni gördüm bı konuşalım markette bile öyleydi kimseyle konusmazdim tipi de iyi olurdu çoğunun ben aynı ortamda bulunduğum oğlana aşık oldum kumral bana göre kalıplı biri yani ve küçümsemek gibi olmasın inşaat ustası bide biz bı gelecek düşünüyoruz mesela çok güzel bı ilskimiz var herkes tipe bakmıyor ikincisi böyle bı arkadaşım vardı bir kızla konuşurdu ama konuşmayı bilmezdi yani asılıyordu direk karşısındaki insanın bı dikkatini çekmek lazım olmuyor mu başka kıza başka kız derken herkesin arasında bu yayılıyor herkese yürüyor bu oğlan bundan birşey olmaz diye sen farkında değilsindir tip olduğunu asla düşünmüyorum
061 Yorumla
Soran+1 yıltipimi gör kusma garantisi veriyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an üşenmedim 😂
- +1 yıl
Edebiyat yabtın
Cevap sahibi+1 yılTamam anlat tarif et kendini ne denir ki onu da bilemedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen koronadan
- +1 yıl
Bize salak diyorlar pü size
- +1 yıl
No ekmek size
- +1 yıl
Ayrımcılığa hayır
- +1 yıl
Arjino yavaş ya hızınız 102
- +1 yıl
@yusufthedertbank çekil ezilirsin
- +1 yıl
Hacım duvara toslican
Cevap sahibi+1 yılSürekli bildirim geliyor gidin ya bı salın beni
- +1 yıl
Muhabbed ediyoz bölme hiç saygı kalmamış aaaaaa
Cevap sahibi+1 yılÖzelde konusun bana ne
- +1 yıl
Çay getir
- +1 yıl
Senin sesin iyidir 2 çay söyle
- +1 yıl
Esra
- +1 yıl
Sana cok gıcık kaptım köprüden geçerken ayağına çelme takıcam senin
- +1 yıl
@yusufthedertbank dusmessen takarsin
Cevap sahibi+1 yılbacım telefonu değil benim telefonum sen alışkın olabilirsin ben sevmiyorum
- +1 yıl
Valla iki defa okudum anlamadım Türkçe meali ne zaman gelir ustundeki baaaayan
Cevap sahibi+1 yılOr*bu telefonu değil yazdım da işte uygulama onu çeviriyor kendi 😂 her neyse
- +1 yıl
Abov
- +1 yıl
Arjino sen ne diyon facebook değil burası
- +1 yıl
Esra kurcalama adam 2010 daki abaza boomer oldu
- +1 yıl
Anca kaydıraktan kayarsın sen
- +1 yıl
@yusufthedertbank kültürünü seveyim bob Marley tanıda gel
- +1 yıl
@yusufthedertbank lalakakakoaosooaoaosos
- +1 yıl
Onda da yarı yolda sıkışır arkadan ittirerek kurtaririz
- +1 yıl
Bana bob dedi sensin Bob terbiyesiz adam
- +1 yıl
Kaçta daha fazla düşmesin
- +1 yıl
@yusufthedertbank olsun yakalarsın.
- +1 yıl
Düşeni kaldırmak istemem
- +1 yıl
Pu**y hunter abim benim beeee
- +1 yıl
Sar ordan abime 250gr çabuk bekletme adamı pu**y hunter abim ya
- +1 yıl
Arjino abim senin gibi bir pu**y hunter olmak icin napmam lazım
Bence tipini değil içini doldurmaya bak. Tipinle ayrıcalık yaratmaya çalışmak yerine hayat felsefenle, bilgilerinle, kültürünle ayrıcalık yarat. Çirkinlikte görecelidir bide. Çok yüksek sesleri duymadığımız gibi çok güzelleride göremeyiz. He bide güzellik çirkinlik kapitalist şeyler. Kendini geliştirmeye bak, daha akıllı bir çevre kur kendine. Çevrenin, yazdığın insanların değişmesini istiyosan ilk kendini değiştir ama bunu tip olarak değil bilgelik olarak. bir yeteneğin varsa onu geliştirmeye bak ya da işte bir işe odaklan. Hayatını sadece kızlara veya tipine odaklarsan sen kaybedersin
010 Yorumla
Soran+1 yılne çevresi ne kültürü yaş 19 amacım yok hayatta , görünüşüm sanırsın yaş 14 eziğim tipsizim arkadaşım çevremde yok yeteneğim de yokkkkk ölmekk istiyorum arttık
Soran+1 yılben demiyorum beni reddeden 129 kız diyor
Soran+1 yılölmek istiyorum tek amacım bu intiharr edemiom
Soran+1 yılözelden yazayımmı
+1 yılAçıkçası seni görmedim ama bende reddederdim kızlar senin gibilere yvsk diyor çünkü hadi 10-20 kıza acildim desen neyse playboy musun oglum 129 ne? Seninki resmen kadin düşkünlüğü ve lakabini adini biz kizlar senin gibi erkekler icin pek hos konusmuyoruz. Kadın düşkünü olmaktan vazgec adin çıkmış kizlar arasinda.
225 Yorumla- +1 yıl
@Okaliptus2 çok alakası var biz kızlar biliyorsunuz ki dedikoduya düşkünüz ve diyelim ki bir çocuk bizim 5 kişilik gruptan 2 kisiye yururse onun adi artik yvsktir ve bu cocuk tam 129 kiza teklif ettim diyor adi cikmis ışte kizlar böyle kadin düşkünü birini istemiyor
- +1 yıl
Şimdi bak haklı olduğun bir kısmı var ama genel olarak haksızsın. Çünkü biz erkekler de aşk, duygusallık, sevmek , sevilmek isteriz. Şimdi birisi reddetti diye yas mı tutalım? Çok aşık olsa zaten başka kıza uzun süre bakmaz ha aşık olmak zorunda mı? hayır. Sevmek sevilmek ve denemek istiyordur? Olamaz mı? Reddetti diye 1 sene yazmasın mı birilerine? Reddetmişsin daha ne yapacaksın. Red det miş sin. Yani istemiyorsun. Birşey düşünmüyorsun. Onun seni sevmesini istemiyor onu sevmek istemiyor onunla birşeyler düşünmüyorsun ( bu kısmı anlamışsındır ). Ne yapsın bu erkek? sanane yani istediğiyle yaşamak için başkasına yazar. Duygusal tatmin ister sanane bundan hem reddet hem de dedikodu yapıp kardeşim de. Yavşaklık sıfatını yakıstıran sizlersiniz başkası değil boş muhabbet olsun diye sadece.
- +1 yıl
@Sigma345 genellikle konu kendiliğinden açılır mesela ben tamam aramizda derim baska bir kiz o banayazdi der baska bir kiz çıkıp da o da banayazdi gibisinden derse adi öyle çıkıyor
- +1 yıl
@Okaliptus2 çok da umrumda sanki ben genel olarak bize uyup uymayani konustum siz de sevgilisi cok olmus kiza 2. el muamelesi yapip istemiyorsunuz 129 sevgilisi olmus kizi ister miydiniz?
- +1 yıl
@mekansahibisahmaran Hayir benim sormak istedigim baska diyelim sana bir cocuk gelip açildi sen ona bu aramizda kalsin dermisin yani ne gereği var zaten o çocuk gidip bir kızdan red yedigini gururla anlatacak değilya ama sen bunu dedikten sonra bütün çevrene yayiyosun işte o çocuk beni seviyor falan diye seneler geçiyor görmuyorsun merak ediyorsun reddettigin birine bunlari yapmak doğal mi
- +1 yıl
@Sigma345 kendi adima konusursam reddettigim ve aramizda kalacak diyen bir erkeği hiçkimseye söylemedim sevgilimle aramda olanlari da kimseye söylemem ben genel olarak söylemem ama adi yvsaga cikmis bir erkeği de istemem onu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri de öbür arkadas baya sinirlendi bana
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@mekansahibisahmaran neden benimle tanışmıyorsun.
sorun bu işte, hepiniz o Berkecanlar ile tanışıyor, onlarla zaman geçiriyor, onların sevgilsi oluyorsunuz. bizim gibilere de uzaktan bakıp kendi arazında eziğe bak-mala bak-sünepeye bak diyerek alay ediyorsunuz.
bizim gibiler sevgili edinemiyor ve tek suçlusu biziz öyle mi¿
Berkecanları ilahlaştırıyorsunuz onlar da sizi üzmek için elinden geleni yapıyor nasıl olsa elimi sallasam ellisi diyor. Kızları aldatıyorlar, şiddet uyguluyorlar, sebepsiz yere terk ediyorlar. Siz onlarla sevgili olup ayrıldıktan sonra yine başka bir Berkecan buluyorsunuz bize de seni tanımıyorum ki sevgili olayım diyorsunuz. Neden yıllardır 1 kızla bile tanışmadım ben¿ Neden sınıfa girdiğimde merhaba dediğimde, günaydın dediğimde duymazlıktan geliyordu kızlar.
bizim gibileri hayaletlere döndürüyorsunuz. ne olur benimle de tanışsan, benimle de zaman geçirsen, benimle de sevgili olsan? seni aldatmam, sebepsiz yere sıkıldım yha diyerek terk etmem, sana şiddet uygulamam; neden ben varken diğerlerine veriyorsunuz sevginizi ben hiç mi hak etmiyorum? - +1 yıl
- +1 yıl
@mekansahibisahmaran
soran kişi 129 kişiye teklif etmiş diyorsun, ben teklif etmedim diyorum bu sefer internetten sevgili mi olur diyorsun. aramızda bilmem kaç yaş fark var diyorsun. Murat Boz internetten sana yazsa ne interneti takarsın ne yaş farkını... Bunlar hep bahane.
Berkecan'lara ağzınızın suyu akıyor dediğim gibi, bizleri ise yüzlerce bahane öne sürerek istemiyorsunuz. Doğrusu siz o Berkecan'ların elinde oyuncak olup kendinizi onlara üzdürmekten zevk alıyorsunuz, sizler mazoşistsiniz.
Bizim gibilere seni tanımıyorum bile diyorsunuz ama tanışmıyorsunuz diyorum, tam da dediğim gibi beni tanımak bile istemiyorsun manyak oluyorum senin gözünde, utanmaz bir sapık oluyorum. Siz Berkecan'larla tanışıp, onlarla zaman geçiriyor, onlarla sevgili oluyorsunuz bize şans tanımıyorsunuz tanışmak bile istemiyorsunuz. Dediklerim uygulamalı bir şekilde tekrar gerçekleşti işte gördüğün gibi.
Kızların söylediklerine değil yaptıklarına bak derler zaten. Söylediğiniz ayrı, yaptıklarınız ayrı çünkü. - +1 yıl
@ewlby3 ya boş yapma biz seninle aynı şehirde yaşamıyoruz ne ilişkisi sanaldan ilişki mi olur bu birincisi 2. olarak da aramızda boru değil tam 12 YAŞ FARK VAR! 3. olarak da neden murat boz gibi aslı enveri defalarca üzdüğü haberlere çıkmış 40 yaşında olan etrafı tonlarca kız dolu olan bir erkeğe ağzımın suyu aksın boş yapma diğer kadınlar benim umrumda değil ben kendime bakarım sende git bir pskologa tedavi ol
- +1 yıl
Sanaldan ilişki olmaz. İnsanlar internetten birbirinden haberdar olur gerçek hayatta birlikte zaman geçirirler birbirini tanırlar. İnsanlar doğuştan birbirini tanımıyorlar zamanla birbirini tanıyorlar.
Boş yapmıyorum. Kızların söyledikleri ile gerçek hayatta yaptıklarının birbirine uymadığını söylüyorum ve haklıyım. Burat Boz olmaz Berkecan Yıldırım olur daha önce onlarca sevgilisi olmuş tiplerin yaşını falan umursamıyorsunuz, tanışmıyor olmayı umursamıyorsunuz. Onlara e tamam hadi tanışalım diyorsunuz.
Sen hangi şehirde yaşıyorsun¿ - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHer önüne gelene teklif mi ediyorsun 129 tane etmek nedir :)) nasip bu işler belki 130. da kabul ederler denemeye devam
21 Yorumla
Soran+1 yıltaib tabi
+1 yılGünümüzde herkesçe kabul gören güzellik kavramı kişiden kişiye değişir. Kimse yakışıklı, estetik, güzel olmak zorunda değil. İnsanı değerli kılan kesinlikle burnunun küçük, kirpiginin uzun, gözlerinin yeşil olması gibi şeyler değildir. İnsanı değerli kılan: fikirleri, bilgi birikimi, konuşma üslubu vs. gibi daha soyut kavramlardır. Kadınların beğendiği estetik değerlerine hitap etmiyo olabilirsin ama bu hayatında kimse olmayacak anlamına gelmiyor. Kendini diğer konularda kesfetmeni öneririm. Belki mizahın kuvvetlidir ya da herhangi başka bişiy emin ol kadınlar böyle şeylere daha cok önem veriyo. Kimseye kendini begendirmek gibi bir derdin lutfen olmasın. Kendini sev çünki sen olduğun halinde çok degerlisin. 💕🏝🦄
10 Yorumla
+1 yılAbi saydın mı bir de
205 Yorumla
Soran+1 yıl@duhan3434 evet
Soran+1 yılsaydım
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl130. Kızda şans bulmayacağın ne malum?
Hadi son bir kez daha gayret et.
130 olmazsa 150. Kız olur. Asla pes etme denemekten.
Şansını birçok kere dene, en son bu konuda şansız olduğunu anlayınca geri çekil. Neticede herkes her konuda şanslı olmayabilir, üzülme.00 Yorumla
+1 yılEmin ol rabbim çıkaracak sana yakışan kısmetini sabırlı ol ve ümidini kaybetme tebessüm ederek hayal kurmaya devam et emin ol o hayal bir gün gerçek olacak sostum benim. ✊🏽✊🏽 özgüven kırmak yok asla yola dewamkee unutma tebessüm etmeye devam kanka 👊🏼👊🏼
00 Yorumla
+1 yıl😅 neden 129 kıza sevgili olmak için mesaj atıyorsun senin tek gayen sevgili bulmak mı daha güzel hedeflerin ve emellerin olmalı tek derdin sevgili olmamalı. Parayı elde etmeye bak parayı elde eden kizlarida elde eder. Kizlari elde etmek isteyense parayi elde edemez etse bile o parayi kizlara yedirir. Hem sevgili yapıp ne yapicaksin o sevgili senin hayatına ne kazandircak senin harciycagin vakte yazik. Git spor yap git bir hobi edin. Aynaya da bak tipine bak arkadaslarinin önerilerini dikkate al saçına sakalina bak kaşlarına bak belki tek kaşsin diye istemiyorlar belki kıyafetlerin çok rüküş.. fotojenik değilsin belki ondan resimlerde iyi görünmüyorsun.. ben sana yardimci olmak isterim sen bana bir mesajla resim atarmisin ya da instagram verirmisin ben bir bakiyim senin tipine seni nasıl karizmatik ve çekici yapabiliriz öğreticem.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim yapma böyle saymış olamazsın hepsini 😀 Ama sana bir tavsiye samimiyetimle söylüyorum özgüvenini yüksek tuttuğun sürece kesinlikle faka basmazsın karakter herşeyin ötesinde yakışıklı ve kararltersizleri de görüyoruz sen konuşmanla kişiliğinle ön plana çıkmaya çalış tip için de mümkün olduğunca bakım yine ol kendini salma hayat yaşamaya değer
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden bunu bilipte biri bana adım atarsa veya hoşlandım derse çelişkiye düşüyorum hele o son yasadigimdan sonra isterse en yakışıklı erkek gelsin benim erkeklere güvenim yok bana yazdıysa daha 566 kişi filan sıradadır uğraşmam diyip baştan yol veriyorum
05 Yorumla- +1 yıl
peşinde 566 tane hıyar var yani tenhada yakalamasinlar senii :)(
- +1 yıl
@SelinTürkay sen yanlış anladın bacım 566 kişi rakibim vardır yani ben bir erkeği seviyorsam hayatı tertemiz olacak öyle her gelene selam veren kaşar diye tabir ettikleri o kızlar seysine giriyorlar onlarda benim gözümde
- +1 yıl
tipini begenmeyince de yol veriyorsun istediğin kadar iyi olsun illaki bir kusur bulursun peşindekilerin verdiği gazla
- +1 yıl
@SelinTürkay Mahalle abisi gibi konuşuyorsun bildiğin mubarek erkek olma ihtimalin yüksek öyle hissettim
- +1 yıl
@selinturkay benim hayatım bu birini almak gibi zorunluluğum yok
+1 yılkendine güvenin olsun ayrıca. o reddetti diye belki bir başkası ister. benim bir arkadaşım (çok yakın olmasak da iyi bir insan mesela) 121 kilo 58 kiloluk kızla çıkıyor. kilo çoğu kişi için engelken o herkes tarafından reddedilmişti ama bu kız onu seviyor. bana bir fotoğrafını atar mısın? merak ettim.
00 YorumlaSanırım son güncelleme ile 130 oldu. Yapacak bir şey yok. Tipin o kadar kötü değildir aslında özgüven problemin var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver demek ki o 129 kızla aranda bir şey olmaması gerekiyormuş. Bir de yanlış anlama ama bence bir insan güzel/yakışıklıysa karşısındakinin güzel/yakışıklı olmasını İsteyebilir. Ha seni tipin dışında başka bir nedenden dolayı reddettilerse bilemem. Belki de tipin dışında bir nedenden dolayı reddetmiştir o kızların hepsi Ya da bir kısmı. Neden reddettiklerini anca sorarak öğrenebilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yıltip yüzünden
Cevap sahibi+1 yılBak ben şuna inanırım: Bu evrende herkese göre yalnızca bir kişi var. Herkes yalnızca o bir kişiyle hayalini kurduğu dört dörtlük ilişkiye sahip olabilir. Günümüzde sevgililerin ya da eşlerin neden hep ayrıldığını sonra bir başkasıyla ilişki yaptığını sanıyorsun? Çünkü ayrılan çiftler evrende kendilerine göre olan o bir kişiyi bulamamışlardır ve ister bilerek ister bilinçaltında olsun işte bu yüzden ayrılırlar. O bir kişiyi bulanlar ise hiç ayrılmıyorlar. Baksana beraber yaşlanıp hiç ayrılmayıp elele ölen yaşlı çiftlere. Onlar evrendeki kendilerine göre olan O bir kişiyi bulmuş şanslı kişiler. İşte şanslı olanlar o bir kişiyi buluyorlar, onunla yaşayıp yaşlanıyorlar hiç ayrılmıyorlar. Hayat şanslı insanların karşısına o bir kişiyi illa ki bir şekilde çıkarıyor. Eğer teklif ettiğin Kızlar seni kabul etmiyorlarsa demek ki O kızların hiçbirisi evrende sana göre olan O bir kişi değil. Ve o kızların hiçbiriyle ilişki yaşamaman senin için daha hayırlı. Bir de böyle iyimser düşün ve o bir kişinin karşına çıkmasını dile hep. O kişiyi aramaktan da vazgeçme.
Soran+1 yılo kişi yok anladın mı yok yok yok kyok yok
Soran+1 yılben birine aşık oldum sadece o da bitti platonik
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sayısını tutacak kadar önemsediğin ve anlam yüklediğin için olmuyor. Dünyada kadınlar yokmuş gibi yaşa. Onlara kadın oldukları için ekstra incelik gösterirsen zayıf, yetersiz olarak görülürsün. Kadınların algılayışları çok farklı. Tiple alakası yok. Kadınlar için tek bir gerçek vardır; güç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir insan böyle tipsizsin denilecek kadar ya da resmini görüp engelleyecek kadar çirkin olarak belirtilecek kadar beğenilmeyecek değildir. Kimse mükemmel, kusursuz bir güzelliğe sahip degildir ki herkes kendine baksın. Kimsenin kaşına gözüne bakarak beğenmeme gibi bir durumunun olmasını gerektirecek durum olmamalı. Böyle düşünme, başka bir sebebi vardır
14 Yorumla- +1 yıl
Kızların hepsi erkeklerin küçük bir azınlığı ile sevgili oluyor erkeklerin yüzde 30'u ile falan. Erkeklerin yüzde yetmişinin sevgilisi olmuyor. Kimse kusursuz ya da mükemmel değil diyorsunuz ama benim gibileri kimse sevmiyor. 1989'luyum hiç sevgilim olmadı. Kızların nasıl düşünce yapısında olduklarını çok iyi bildiğimden beni bir kızın asla sevemeyeceğini biliyorum artık. Söyledikleriniz de avutma amaçlı saf yalanlar.
Cevap sahibi+1 yıl@ewlby3 Dış görünüşünde beğenmediğin özellikler neler bilmiyorum ama bence sadece fiziksel özellik olarak değerlendirmemelisin. Çünkü ben çirkinim kimse beni sevmez sevgilim yok ya da olmayacak gibi veya ben güzelim herkes beni beğeniyor beni herkes sever gibi bir durum söz konusu değil tabi konu gerçekten sevmekse. Yani dış görünüş değil herşey. Sadece buna göre değerlendirme ve kendini avutmak için değil, sadece dış görünüşten kaynaklanmaz. Hal ve hareket, düşünce yapısı ve daha birçok özellikten kaynaklı olabilir.
- +1 yıl
Dış görünüş hiçbir şey değil.
Peki benim neden sevgilim olmadı bu yaşa kadar?
Benimle tanışmak bile istemiyor kızlar.
Benimle zaman geçirmek istemiyorlar.
Sonra da ben seni tanımıyorum bile neden sevgili olayım diyorlar.
beni bir şekilde tanımak zorunda kalanlar da, e ben seni arkadaş olarak görüyorum yahu diyorlar ya da ben seni abi olarak görüyorum yahu olur mu hiç öyle şey diyorlar.
Söz konusu Berkecan olduğunda ben seni tanımıyorum demiyor kızlar gel tanışalım diyorlar birlikte zaman geçiriyorlar, sevgili oluyorlar. Ne yaşı sorun ediyorlar ne de tanışmamış olmayı...
Bana da bir kız bulun madem sevgilisi olabilecek biriyim ben de istiyorum çöpçatanlık yapın bir arkadaşınızla aramı yapın benim sevgili edinmem imkansız değil ise.
Cevap sahibi+1 yıl@ewlby3 Sitedekiler olarak seni tanımadığımız için net olarak kesin şu sebebdendir diyemeyiz ama birçok etken olabilir. Belki tavırlarım, kişiliğin sevgili olmak için ya olması gereken için aykırılık gösterir. Örneğin bir sevgili için bazı kişilik özelliklerin ya da karakterin, huyun vs fazla gelebilir ya da yetersiz gelebilir. Misal ( senin icin demiyorum birtakım olası kriterleri gözönüne alarak örnek veriyorum) Kızlara göre belki çapkınsındır belki de çok ciddisindir ikiski yürümez diye düsünüyorlardır. Belki çok rahatsındır beki de çok kıskanç vs. Yani bunlar gibi ya da daha başka özellikler sebebiyle de sevgili olmak için doğru kişiyi bulamamışsındır. Bu işler nasip meselesi, illaki kısmetinde biri vardır ama kim ve ne zamandır bilemeyiz. Sen düzgün bir insan olduktan sonra illaki istediğin bir zamanda karşına gelir. İnşallah gönlünce olur☺️
+1 yılTipini fazlaca merak ettim ama en fazla ne olabilir ki. 129 ne ya iç güzelliğini dene. Yinede biraz bakım, sac seklini degistirme ve daha yakisikli bulduğumuz kombinler giyersen etkileyici olur ama foto at bana ben engellemem çok merak ettim
113 Yorumla- +1 yıl
Sence ben çok mu Çirkinim?
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu beni anlamak istememeniz çirkin insan yoktur. Kalp güzelliği diye bir şey var ama foto olarak soruyorsan önden çekmelisin kendini ozaman daha yakışıklı çıkıcaktır 😉
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu bu arara bunları diyor diye çirkin olduğumu düsünmeyin gayet güzelim 😇
- +1 yıl
Bana bakar mıydın?😂
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu şimdi sanmam diycem tüm konuşmalarım gidicek xkxixi kişiliğine bağlı bir durum
- +1 yıl
Bakmazsın bana kendimizi kandırmalıyım
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu kişiliğine bağlı dedim
- +1 yıl
Kişiliğim kötü 😂
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu he ozaman olmaz dmsks
Soran+1 yılüzgünüm foto atamam
- +1 yıl
Ama çok merak ettim lütfennnnn
Soran+1 yılmutsuz ile başlayan nick
- +1 yıl
Yazamıyorum yaz bakalım
Oğlum sallanır da bu kadar bu kadar sallanmaz 129 kıza ne diye teklif ettin her gördüğüne çıkılam mı dedin yoksa tanımadığın kızlara selam mı dedin de onları mı saydın harbi trollukta profösör olmuşsun helal olsun sana.
21 Yorumla
+1 yılBunun tiple hic alakasi yok.. sen yaklasmayi bilmiyosun bence kadinlar kulaklarıyla asik olur.. guzel soz iltifat et çalışkan ol dürüst ol önce arkadas ol sonra zamana birak.. birden kimse hadi biz sevgili olalim demez
05 Yorumla
Soran+1 yıl129 red yedim her yolu denedim yok yok sonuç 0
- +1 yıl
Simdi şamatayı bırakalım ciddi kızsa dogru ama arkadaslik babında bir çok kız p*c erkekleri daha cok sever
Soran+1 yıl@Serhat1836 ölmek çare gibi
- +1 yıl
Niye kendini böyle degerlendiriyorsun olabilir bu dogal bir durum once sen kendini sev birak elalemi herkes tek tip olmaz ki hepimiz farkliyiz olur ins bir gün
- +1 yıl
Bu kadar hayiflandin cok merak ettim atabilirmisin fotonu
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tipinle bir alakası olduğunu sanmıyorum.. Ne çirkin erkeklerin kolunda ne güzel kızlar geziyor... Sende ki problem bir kıza nasıl yaklaşılır? Nasıl konuşulur? Nasıl davranılır? Bilmiyor oluşundan kaynaklanıyor..
121 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Sence ben nasılım söyler misiniz rica etsem tip olarak yüz olarak
- +1 yıl
Yani ciddi misin peki dürüst ol lutfen
- +1 yıl
Peki saol o zaman
- +1 yıl
1) Doğru kurbanı seçin. Avınızı dikkatle inceleyin ve yalnızca çekiciliğinize kapılacak olanları seçin. Doğru kurbanlar, yaşamlarında bir boşluğu doldurabileceğinizi ve egzotik bir yönünüz olduğunu görenlerdir. Yalnız ve mutsuz kadınları tavlamak ne kadar kolaysa, yaşamından tümüyle mutlu kadınları tavlamak o kadar zordur.
2) Dolaylı yaklaşın. Eğer doğruca yaklaşmaya çok erken başlarsanız, asla hafifletilemeyecek bir direniş oluşturulmasına yol açarsınız. Kadında kendini güvende hissetme duygusu uyandırın ve ardından saldırıya geçin.
3) Karmaşık sinyaller gönderin. Hem sert hem sevecen, hem ruhsal hem dünyevi, hem masum hem kurnaz olun. Niteliklerin karmaşıklığı derinliğe işaret eder ve kolay çözümlenmeyen, kolay ele geçmeyen bir hava sizi daha da çekici kılar.
4) Arzulanan bir görünüm yaratın. Başka kadınların yüz vermediği birine diğer kadınlar da yaklaşmaz. Önünüzde giden bir şöhret yaratın, eğer çok kişi sizin çekiciliğinize kapıldıysa, bunun bir nedeni olmalıdır.
5) Kışkırtıcı bir hava yaratın. Kadını kendinize çekmek için en uygun teşviği keşfedin ve bunu kullanın. Sizi tercih ederse ileride alacağı zevkleri göz ucuyla gösterin. En zayıf noktaları olan henüz gerçekleşmemiş düşlerini keşfedin ve onları düşlerine kavuşturabileceğinizi ima edin. İşin anahtarı belirsizce davranmaktır. Merak duygusu tetiklenince sizi izleyeceklerdir.
6) Varlığınızı şiirselleştirin. Heyecan verici varlığınızın ardından soğuk bir mesafeyle, neşeli dakikaları izleyen içten pazarlıklı yok olmalarla kurbanlarınızın ilgisini canlı tutun. Beyinlerinde ne kadar fazla yer kaplarsanız, sizi baştan çıkarıcı düşlerine o kadar fazla misafir edeceklerdir.
7) Kendinizi kanıtlayın. İnsanların çoğu baştan çıkarılmak ister. Ancak çabalarınıza karşı koyuyorlarsa bu durum kuşkularını giderememiş olmanızdandır. Onları kazan...
@ewlby3 - +1 yıl
Adam tipsizim diyor senin 1. maddende çekiciliğinize kapılacak olanları seçin yazıyor bunu nereden kopyala yapıştır yaptın? Adam sevgilim olmadı hiç diyor 4. maddende başka kadınların yüz vermediği erkeğe kadınlar yüz vermez diyorsun. Adamın sevgilisi olmamış işte başka kadınlar yüz vermiyor çözüm değil ki bu yazdıkların? Bunlar sadece kulağa hoş gelen bir takım laflar. @Çilek_22
- +1 yıl
Iyide ben bunu ona değil... sana gönderdim... Sen sormuşsun diye? Ben ne bileyim senin adam namına sorduğunu... Ona gelince Nette bir çok uzman var ikili iliskilerde başarıyı anlatan izlesin ve kitapçıda ikili ilişkiler ile ilgili bir çok kitap var.. bol bol. okusun.. krndini geliştirsin... kocaman adama.. çocuk gibi şöyle yap böyle yap diye akıl vericek halim yok..
- +1 yıl
Onun adına da sordum kendi adıma da sordum.
Kitap da okudum, film de izledim olmuyor olmuyor olmuyor.
Yazdığın maddeler zaten şiirsel bir dille yazılmış içi boş anlamı olmayan şeyler.
@Çilek_22
6) Varlığınızı şiirselleştirin. Heyecan verici varlığınızın ardından soğuk bir mesafeyle, neşeli dakikaları izleyen içten pazarlıklı yok olmalarla kurbanlarınızın ilgisini canlı tutun. Beyinlerinde ne kadar fazla yer kaplarsanız, sizi baştan çıkarıcı düşlerine o kadar fazla misafir edeceklerdir.
Bu mesela ne kadar anlamsız. Ne yaparsam yap benimle sevgili olmayacaksın @Çilek_22
Sen nasıl ki benim sevgilim olmuyorsun diğer kızlar da olmuyor bu yüzden. herkes ben olmam ama başkası olur diye düşünüyor. Ben prensesim ama halktan sıradan kızlar seninle sevgili olur diye düşünüyorlar. Herkes kendisini prenses olarak gördüğünden kimse bana yakıştıramıyor kendini.
Sen sevgilim olmuyorken, bir başkası neden sevgilim olsun; kendini diğer kızların yerine koysana.
bir sen mi akıllısın sevgilim olmuyorsun, diğer kızlar aptal mı onlar neden sevgilim olsun? - +1 yıl
Bak bu burdan hemen atılıp tutalacak bir mezu değil... Uzun mevzu... yani buraya yazılacak üç ya da beş cümleyle.. adamı kurtarıp sevgili yapmasını sağlayamayız.. Ancak fikir sunarız... Izlemesi için bazı yollar gösterebiliriz... Bu arada çok karışık yazmıssın arap şaçı gibi karışık.. okurken beynim döndü.. yaa
@ewlby3 - +1 yıl
Çilek_22 Kendimi okurken bir an national geographicte hissettim sjsjsjsj ama güzel açıklamışsın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
karmaşık yazdığımı düşünmüyorum senin yazdıklarından daha anlaşılmaz değil.
özetle sen sevgili olmuyorsun benimle başkası neden sevgili olsun ki diyorum...
herkes ben olmam başkası olsun diye düşündüğünden sevgilim olmuyor diyorum.
o gösterdiğin yollar da hiçbir anlam ifade etmeyecek sadece edebi olarak kulağa hoş gelen sözler diyorum.
+1 yılBana da atar mısın fotoğrafını rica etsem mesajlarım açık herkese o yüzden takip etmene de gerek yok ama merak ettim ne kadar kötü olabilirsin ki söz veriyorum hakaret falan etmeyeceğim tabi sadece yüzünü atarsan
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Birşey sorabilir miyim musadenle sence ben nasılım tip olarak yüz olarak söyler misin rica etsem
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe ara o kadar kıza çıkma teklif götürdün 🤔😂 hiç takma güzel olup da üzülen kadın da var bizler gibi. Seninle birlikte yürümek isteyenle yola çık sen uğraşa girmeden..
020 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yürümek isteyen yok olmayacak ta
- +1 yıl
Belki olmaz ne biliyorsun Bekleyip görürsün hayat ne yazacak.
- +1 yıl
Bu kadar takılma tipe Allah iç güzelliği versin gerisi elbet gelir
- +1 yıl
İç güzelliği yalanını soylemeseniz bari 😂😂😂
- +1 yıl
Kardeşim belki iç güzelliğe önem veren de var yakışıklı olup da ne boş adamlar görüp biz duyduk hep... her şeye muhalefet ama 😂😂😂
- +1 yıl
Ya bari çocuğu kandırma 😂😂😂
- +1 yıl
Kandırmıyorum gayet ciddiyim hiç unutmam çok çirkin birinden hoşlanıyordum benim gibi içe bakanlar elbet karsısına çıkar onunda o yüzden üzülmesin boşa
- +1 yıl
iyi demişsin @Bihteeerrr
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
İç güzelliğe önem veriyorsan sen sevgili olsana bu arkadaşla madem @Bihteeerrr
- +1 yıl
- +1 yıl
çocuk karalar bağlamasın ama hiçbir faydası olmayan şeyler yazıyorsunuz iç güzellik önemlidir falan gibi. sevgilim var demişsin çirkin mi sevgilin hiç sanmıyorum.
31 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı. madem iç güzelliği falan önemli iç güzelliğim var diye benimle sevgili olacak bir arkadaşınla tanıştırsana beni. - +1 yıl
Sana göre faydasız bana göre faydalı... Sevdiğim kişi de çirkindi yaşadım ki arkadaşa da tavsiye verdim seni ilgilendirmiyor duvar kasma burda sonrası boş yapma zaten kötü günümdeyim elimde kalırsın uzaa
- +1 yıl
kızın gelip buraya teselli için bir şeyler yazması bile iyi sen boş konuşuyorsun kız en azından uğraşmış
- +1 yıl
Boş olan sensin işsiz gibi yazıyorsun cghjxd istediğini de umrumda değilsin muhatabım değilsin daha bir fikre bile saygısı olmayan bir düşünce yapısına sahip boş bir insansın hadi konuş dur kudur hiçbir şeyine cevap vermeyecem hepsi sensin kendini dillendiriyorsun burda... Nokta.
- +1 yıl
@Parmakatanpanda hiç sorma ya istediğime faydalı gördüğümü yazarım ona ne yani bir de utanmadan uzatıyor.. Hazımsız şey
- +1 yıl
@Parmakatanpanda tamam kardeş kızı savundun kesin seninle sevgili olacak.
Kızın tesselli vermesi sıkıntı değil bunun inandırıcılıkla hiçbir alakası olmaması karşı tarafta daha büyük hayalkırıklığına yol açıyor anlatmak istediğim bu. Daha önce 1000 kişiden duyduğu ama gerçek olmayan iç güzellik önemlidir sözü bu soru soran arkadaşa fayda sağlamıyor burada da aynı daha önce duyduğum boş lafları duydum diye üzüyor onu. - +1 yıl
Sağıra ve cahile sözünü anlatma demişler ne kadar doğru... 👏👏
- +1 yıl
aynen tel uygulamasından sevgili yapıcam evet teşekkürlerrrr jdjdjdkdkr
+1 yılMaddi durumun elverişliyse estetik yaptırmalısın. Kimse tipini beğenmediği birini koluna takıp gezdirmek istemez. Seni görebilsem neye ihtiyacın olduğunu söylerdim
07 Yorumla- +1 yıl
Sence ben çok mu çirkinim?😪
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu estağfirullah tabii ki de çirkin değilsin ama vizyon yoksunusun
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
@Jsusolanqhwu giyim, tarz, duruş, saç, sakal, bir kaç ufak estetik dokunuş; bunlar doğru yapıldığında bana göre görünüşüne vizyon katar. Kendine yakışanı bulmak yani
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılgösteremem sorry rezil oldum iyice gösterince
- +1 yıl
Sen bilirsin tabii ki bir kaç küçük öneride bulunurdum belki
+1 yılHata senin kendini rastgele 129 kıza kendini beğendirmeye çalışman. Kendini sev! Ayrıca denemekten korkma. Edisonun bir hikayesi vardır. 1000 adet Çalışması yangın sonucu kül olur ama bundan 1 hafta sonra fonografı bulmuş. Ona sorulduğunda "Bütün hatalarımız yandı" demiş. Sen bir düşün bunu... 💭
06 Yorumla- +1 yıl
Hatta bana at fotoğrafı bakalım neymiş olan
- +1 yıl
Hatta ben sana atayım değerlendir bakalım.
- +1 yıl
Ben bu nicki yaklaşık 5 gün önce açtım ve bana karşı gerginlik oluşturan bir insan hem memnun değil hem de arkadaşlığını sürdürecek kadar iki yüzlüydü. Ben ne olduğunu anlamak için oluşturdum normalde sorudan sonra hesabı silecektim ancak aktif olacağımı düşünmemiştim. Sorudan sonra konuştuk ve bitirdik son 3 gündür de iyiyim. Hayatta inişler ve çıkışlar var ben üstüme düşen payı aldım bu yüzden caka satıyorum ya. Hayatımda bende sayısız hatalar yaptım geçen 2 yıla kadar artık olmuyor bırakıyorum dedim bir yıl çırpındım sonra bıraktım İnancım yoktu ben güzel bir kız değilim Dışardan baktığında ama sevgilim oldu. Ve hayatında beni manipüle etmek isteyen biriydi. Sosyal anksiyete geçirdim. Ama artık bunların hiç bir önemi yok aslında her sıkıntı senin hayatta yanlış bir şeyler yaptığının göstergesidir. Elbette hayatım birden mükemmel olmayacak ama her gün kötü olan halimden bir adım bile olsa iyi olabilirim. Bunu yapabilirim bunu herkes yapabilir. Sana iyi günler
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Ne soru işareti
Kendinle barışık olmalısın. Karekterin veya başarılarınla tipinde yaşadığın eksikliği başka şeylerle tamamlayabilirsin. Yeteneklerini keşfet.. her insanın bir yeteneği vardır yeterki keşfedip yararlı şeylerde kullansın..
00 Yorumla
+1 yılSeninle sevgili mi olunur be
Önüne gelene yazan birini kızlar neden kabul etsin salak
Kızları da iyice kötü bellediniz sizde şuna bak ya
Herkes yaz aşkı aramıyor ciddi olmak isteyen de var
Senin amacın sadece sevgili00 Yorumla
+1 yılNeden kendini küçük düşürüyorsun ki kimse kimseden üstün değildir insanın dış güzelliği olmasa bile bir ağır başlılık bir düzgün karakter bir kızın etkilenmesi için büyük bir sebep kendini küçük düşürmeyi bırakmalısın ve sevmelisin bu şekilde yargılamak bile büyük bir günah ilk önce kendini sevmeye başla daha sonra gerisi gelir kardeşim
06 Yorumla
Soran+1 yılben eziklmedim onlar ezikledi
- +1 yıl
şu an burdada yok tipsizim çirkinim diyorsun bu kelimeleri hayatından çıkar olumlu düşün ne kaza geçiren yüzü yanan mahvolan insanlar var onlar ne yapsın kaç yaşındasın sen
Soran+1 yılşükür tipim sağlık olarak iyi , yaşım 19
- +1 yıl
Tamam anladım bu pskolojin geçici birşey sadece böyle kendini küçük düşürmemeye bu kelimeleri bırakmaya başla kendinde hafif değişimler yapabilirsin mutlu olmak için saç şeklini sakal tarzını giyim olabilir ilaha kız arkadaşın olacak diye bir durum yok kendini mutlu etmelisin önce sonra zamanla düzelir herşey üzme kendini
Soran+1 yılherşeyi denedim sonuç 0
Soran+1 yılölmek istiom
+1 yılTip önemli değil. Paran varsa oldu bil altına bir ferrari çek anasını ağlatırdın dünyanın sgcxsg
35 Yorumla
Soran+1 yılpara gözüm yok mutluluk istiyom
- +1 yıl
Sana göre öyle çok daha sürünürsün😂
Soran+1 yıl@Guseeee ferrari arabamı supra varken
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yıl😑 tipini görmeden reddederim 😏
Ne diye abartıyorsun ki git önce kendine bak 😱 sırf saymak için mi yapıyorsun15 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Üzülmek için bahane arayan zat 😏 hayatına bak
Soran+1 yılgörüş yazma lütfen
- +1 yıl
😊🌸
Soran+1 yıl:( yazma diyom
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç inandırıcı değil. Bir erkek 129 kıza açılacak kadar özgüvenli ise çok da çirkin değildir. En azından karizması vardır.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen tipinle alakalı ni durum değildir 129 kızdan bahsediyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yılinan ki tipimle ilgili
+1 yılen azindan pes etmemissin ve deniyorsun cok cesur bir erkeksin umarim seni anlayan bir kiz olur
129 olmamissa 500 de olur ama bir sekilde biri cikar eminim denemeye devam00 Yorumla
+1 yılBenim bir çirkin abim vardi ama diksiyonu ve karakteri kişiligi ön plandaydı ve konuşmasına her kız düşüyordu jilet gibi giyinirdi belki bunlar sana yardımcı olur
00 YorumlaYanlız değilsin dostum bende çok çirkinim ayrıca bodurum 1 63 boyum var , Zengin de değilim ikisi birleşince muhteşem bir kombo oluşturuyor ve Geberene kadar yanlız olmanı sağlıyor. Bu arada iyi bir terbiye almış, iyi kalpli ve kişilikli bir bireyim asla hiç bir kıza art niyetli bir şekilde teklifte bulunarak yaklaşmadım.
00 Yorumla
+1 yılBen hayatımda ckma teklifi kimseye etmedim desem yeridir hani en fazla 10 kisidir o da yani tanımak icin sevdigimden degil yani😕😒 sen yine baya hzlıymssın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim 129 tane nasıl saydın hani onu geçtim 129 kızla konuşacak kadar cesaretli isen sanal alem hariç o zaman sen de sorun var kbkma ama bakımlı ve paralı olursan bakmayacak kız yoktur ;)
00 Yorumla Ne var tipinde ya seni itici yapan ne? Gözlerin mi şaşı? Burnun mu büyük? Düzeltilebilecek bir durumsa takma kafaya düzeltir. Herkes estetik yaptırıyor. Merak ettim tipini atsana buraya
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaç ki? Kendimi az önce eczaneye gitim 300mg depo provera ile kısırlaştırma yaptım. kadın acımasoz duygusuz katı varlıktır saedece et ve bedenini sergiler düşün sen daha küçüksün ne krizler geçirdim anne yok baba yok. ne geceler ağladım anlatama. neden param yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman biraz daha kendi seviyelerinde kızları gözüne kestir herşey tip değil sempatik olarak vs de kazanabilirsiniz direk sev teklifi edersen çoğu kız kabul etmez selam sev olalım mı olur askm değil tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılnapim ya
- +1 yıl
Kızlar bizim gibi erkeklerle tanışmıyor birlikte vakit geçirmiyor bile.
Sınıfa girdin mesela günaydın dediğinde duymazlıktan geliyor.
Siz bizim halimizden anlayamazsınız.
Herkes illa biri sevgilin olur vesaire demiş ama kimse ben senin sevgilin olayım demiyor bizim gibilere 89'luyum bak hiç sevgilim olmadı orta yaşlıyım artık gençliğim hep sevdiğim kızı başka erkeklerin kolunda görerek mutsuz olmamla geçti.
+1 yılValla kardeşim dost acı söyler kızlar tipe bakıyor sonra karakterine bakıyor hepsi yanına yakışan birisini ister ama sen unutmaki karşına illaki birisi çıkacaktır herkese de yazıp durma adın çıkar.
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına bana da at tipini çok merak ettim.
Ayrıca bu kadar çok teklifte bulunmuş olman senin nedense sulu bir tip olduğunu düşündürüyor01 Yorumla
Soran+1 yılaşırı tipsizim görme , ve de sulu tip değilim efendiyim
Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Insanların görüntüsü ve fiziği için birini seçmesi bence yanlış doğru görünen kişiler sanki dört dörtlük
05 Yorumla
Soran+1 yılben çöpüm
Soran+1 yılzaten alınma şansım yok:(
+1 yılİnsan sınava bile 3 kere girer en fazla kazanamadığı, 129 nedir hayret ettim. Azminle devam et bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılpes ettim
- +1 yıl
Fotonu atsana bir reis
Banada resim atsana kardeş senin kim olduğunu tahmin ediyorum ben sen kesin G@G tada aynı soruları soran arkadaşsın hatta sohbetimiz oldu senle önceden öyle değilmi? :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKanka cidden saydın mı yav?
Sosyal medyadan yürüme, çevrenle edinmeye çalış.
Bir araya gelip görüşürsen daha iyi olur tanışmak için.01 Yorumla
Soran+1 yılyüz yüze 129 red
+1 yılBu kadar kızı nerde buldun yürüdün
Sanal alemse zaten abazan kaynadığından seri terslenenler arasına girmişsindir, reelse kendini kötü yaydırmışsın07 Yorumla
Soran+1 yılreel , hep si tip yüzünden inanki görsen kusarsın
- +1 yıl
Çok merak ettim inan
Soran+1 yılkusucam adam değil tipe bak beni kendine layık nasıl gördün tipine sıç... gibi sözler duydum hep
- +1 yıl
Tipini görmek mümkün mü
- +1 yıl
@Fjgkj normal insan
129 kızı 24 yıllık hayatına sığdırığ beğendiğini sayalım ki yıllak 4 kızdan fazla ediyor. Önüne gelene teklif mi ettin naptın.
10 YorumlaHe sen yolda yürürken her önüne çıkan kıza tanışabilir miyiz? Diye soran çocuksun jdkdkd
12 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
+1 yılAtesemi seyyaptin
Ekmegemi bastin
Gece vakti tirnakmi kestin
Sen naptin 🤪16 Yorumla- +1 yıl
@Wonderstruck
Ulan ya :D - +1 yıl
@Hüseyin_33 ama insanin bunlari sorasi geliyo 🤪
- +1 yıl
Bende engelliyim diye sevgilim olmuyor
@Wonderstruck - +1 yıl
@Hüseyin_33 ops 😶 neyin var
Soran+1 yılbilmiom
- +1 yıl
@Wonderstruck
Kas problemi
129 kıza teklif edicek cesaret ve güven var galiba. sorun olmaması lazim
12 Yorumla
Soran+1 yıltip çöp
Saydığına mı şaşırayım, tipini gören kızın seni anında engellemesine mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılikisinide şaşırma tipim çöp
Soran+1 yıltipsizliğimi yüzüme vuruyorlar ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl130. ben miyim bir fincan takımı hediye isterim fjdjdj
17 Yorumla
Soran+1 yıldur sen ol bari ,
benimle sevgili olur musun ,
hadi bir hayır yaz zaten koymaz bana 129 dan sonra- +1 yıl
Fincan takımı alırsan evet derim 😂
Soran+1 yılparam yok bye
- +1 yıl
Niye reddettikleri belli oldu çulsuz fağkir 😂😂
Soran+1 yılyalnız cidden maddi durumum iyi değil gülme lütfen , ama kızlar %100 tip için istemedi b eni
- +1 yıl
Anlıyorum en çirkini bile kendine bakmıyor kusursuz arıyor öyle bir dünya karakteri gören yok. Sen de komik biri ol. Sempatik insan olup çirkin olduğu halde yanında kızlar olanı gördüm
Soran+1 yılherşeyi denedi, m
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBu dedigne katılırdım ama sınıfın en çirkin erkegi en güzel kızla çıkınca tip olmadadan da bu işin olcagını anladım ikisinin çıktığını ögrenice 3 kemdime gelmemiştim
01 Yorumla
+1 yılknka her kıza kaçıncı olduğunu söyledin mi seri söyle
20 Yorumla
+1 yıl129 kıza sevgili olmak için teklifte bulunanı ben de reddederim önüne gelene yazanı kimse istemez
20 Yorumla- Devamını Gör (294)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat