O kadar iltifat etti durdu sonra boyumu sordu söyledim çok kısasın dedi gitti. Çok kırıcısınız cidden.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Suç sende kız bı erkeğe teklif edilir mi çoğu erkek şaşırıp biyerleri kalkar ve reddederler sanki kendileri çok kusursuzlarda
teklif etmedim ki
kendisi konuṣtu
asgdfkjdsaf ya gülüyorum falan ama ne bileyim aga. biz ne zaman bu kadar kırıcı bi toplum olduk çıktık.
herkesin kafa nanay ya
bi kadın için nasılsa inan bizim için de aynı ve sık sık karşılaşıyoruz :D sabır diliyorum milletçe
Ben de hayatımda ilk defa sarışın olduğum için reddedildim biraz üzücüydü.
Üzüldüm adina ama sarıṣın erkeği çoğu kız sevmez cidden gurmesine denk gelmen lazım 😄
Gurmesi beni zor bulur. Şu son birkaç sene öncesine kadar sarışınlar daha çok seviliyordu sonradan millet esmere döndü.
Bence sevinmelisin.
Böyle biriyle olmak ister miydin?
olacağımdan değildi zaten "eylence" yazan birisiydi ama hani yemekde kimyon kadında minyondu 😅
Eylence 🤢
Bir insanı gözden en hızlı düşürenlerde top sırada olabilir yazım yanlışları
Bu arada adama laf atıp yemekte yerine yemekde yazman ahajsjsjs
🤣 o kadar kusurumuz olsun ya
Olsun bakalım 😅
valla bende 170 altı kızlardan hoşlanmıyorum kadınsı gelmiyorlar çocuksu geliyorlar o yüzden 170 hafif etli at gibi kadınlar missss diyorum
ya herkesin zevki kendine tabide
benim boy boy fotom var yüzümü görüyor ve ona göre bana yürüyor
ṣimdi fotolarda 1.70 gibi durmuyorum minyon olduğum belli
yani bile isteye kırmak istemiṣ gibi geldi bana
Bazi 1.55 kadinlar çok uzun istiyoruz bu da boy mu erkek mi filan diye aşırı itici bir tavır takininca (siz değil ama başkaları) onlar da özellikle yapıyor olmalılar.
Aynen öyle
Onu onun gibilerine bırak aşko kendine yapacağın en büyük iyilik
Emin ol daha iyi olmus canım canım rakamlara takilarak biriyle olcaksa hic olmasin daha iyi
Aslindada kısa boylu kizlar daha etkileyici cekici olurlar. Ben severim
Kendisi kaçmış?
bilmem sormadim
İstersen dünya güzeli ol 1.53 boya harbi harbi bakan erkekde cidden sıkıntı vardır fizyolojik olarak ya da ağır yokluktadır
Ya herkesin zevki farklı napalım ölelim mi boyumuz kısa diye? o zaman kimse evlenmesin kimse sevilmesin.
Ulan zaten sevilmiyor mi milletin evlendigine ne bakıyorsun karısı ayri biriyle hopluyo zipliyo kocası ayrı biriyle fingirdiyo sen bu hayatı çok ciddiye almışsın kankam gerçekler seni baya üzecek gibi
öff ne sacmaliyorsun ya sanki hayat senin gördüğün iki or. spudan mi ibaret? hayati öğrende gel asıl boṣ yapma
Benim gördüğüm gibi mi bilmem ama senin 1.53 boyunla görülemeyecek kadar yüksekte gibi öptüm bay canıms
Kim demiş kızlar reddedilmiyor diye?
😅😂🤣🤣
Bence kızın kısası makbul daha tatşı ve çıtıpıto duruyorlar. Benim algım öyle en azından he bi de çekici
Beklentiye girmemek lazım
😃iyi uzatmadan kendi defolmuş , boş ver
Siz erkekleri kırarken bir şey yok hgfdcgn
ṣimdiye kadar hiç bi erkeği boyu yüzünden reddetmedim 1.68lede sevgili oldum 1.92ylede
İlla boy mu
Yine kırmadım ki hep onlar beni kırdı
Tmmm
Kadınlar kadar kırıcı değiliz
Kısa olmam gğzel bence
Olman
o ne kaybettiğinin farkında bile olamayacak
boyun kaç ki
1.53
Ne var bunda
iṣte biṣey yok yani illa begenmek zorunda degil kimsenin ama kendisi ergenligi atlatamamis
Beğenmemiştir seni öküz
Bende onu beğenmemiṣtim zaten "eylence" yazan birisi 😄 öylesine konuṣtuğum biri girgirina soru sordum sadece
Tahmin ettim
Geçmiş olsun
Yine naptık
Kac ki
1.53
İdeal en sevdiğim kadın mini minnacık olur yas
Kaç ki boyun