Nişanlımın yaptıklarını unutamıyorum, ne yapmalıyım?

2 yıllık bir ilişkide 7 aydır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz ilgisi azdi bana hatta pavyona gitmisligi ve instagraminda kizi ekledigini bunlari yaptiktan bir hafta sonra soylemisti. Gerisi geldi tabii arkadaslariyla bizim aramiz kotu oldukca 3 kere gece kulübüne gittiler. Bunlar iliskinin ilk 5 ayinda yasanan seyler sonradan duzeldi bana cok baglandi ben de hep affedici oldum fakat o kadar kirilmişim ki o donemler unutamıyorum. Tartissak bana en ufak bir seyime kizsa ya ben neler yasadim es gectim bir seye buna mi takiliyorsun diyorum bu sefer o da kendini degersiz hissettigini soyluyor. Ben ne yapacagimi sasirdim sanirim kaldiramiyorum bazen keske bitseydi o donemler diyorum ama nasil unuturum o günleri ya da unutmali miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Artık gerçekten eskiyle yargılanmaktan çok bunaldığını söyledi sana bunları yapmayarak unutturabilirim ama bu tek benim yapmamamla çözülcek bir şey değil istersen destek alabiliriz dedi sanırım ilerleyen sürede bu destek olayını düşünmem doğru olacak gibi :/
Nişanlımın yaptıklarını unutamıyorum, ne yapmalıyım?