En İyi Cevaplar
Çoğu kişi demiş ki yedisinde neyse yetmişinde de olur, bitirmelisin, yürümez, üstüne düşüp baska işler çevirebilir vs denmiş ama sevdiğin birini hayatından bu kadar çabuk atmak kolay bişey değil ve sen nişanlanmışsın etmişsin. Evet başta hatalar yapmış olabilir ama bunu düzeltmiş sonuçta ve eğer istemesedi zaten direk ayrılırdı (evli olsanız belki korktuğu içindir falan dicem ama evli değilsiniz yani istese nişanı atabilir) affetme işine gelirsekte şöyle bişey söylicem; allah kadınları yaratırken erkeklerin en kırılgan kemiğinden yaratmış diye bir şey var duydun mu bilmiyorum bu yüzden biz kadınlar herşeyi affedebiliyoruz herşeyde hemen kırılabiliyoruz çünkü bu bizim doğamızda var. Buna takılma seviyosun ki herseyde affediyosun kaybetmekten korktuğun için affediyosun eğer korkmasaydın ilk hatasında zaten ayrılırdın. . Dedin ya pavyona gitmişliği var diye; en azından arkadaşlarıyla gitmiş yani "kafa dağıtmak için" onlarla gitmeyip afedersin biriyle yatabilirdi de ama yapmamış. İlişki başında hata yapmış olabilir ama adı üstünde hata. Bunu devam da ettirebilirdi sana gelipte "istersen destek alabiliriz" demezdi.. Bence çevredekilerin ve burdakilerin "ayrıl, yürümez, devam eder" vs düşünceleri yüzünden kafan karışmış. Her kavgada tartışmada böyle olmaz illaki her ilişkide olur bişeyler.. Yanlış anlama ama bence sen sevgiline güvenmiyosun bu düşünceler yüzünden. Sorunu sadece sevgilinde değil kendinde de aramalısın. Bu ilişkinin yürümesi için sadece o destekleyip duramaz sende çabala ve unut etraftaki çiftlerle karşılaştırma yapıyosan yapma her çiftin kendine özel bir anlaşma stili konuşma stili vardır. . Bu hissettiklerini onunla konuş sonra eğer yine geçmezse destek al ama milletin düşüncesine göre kafanı karıştırıp ayrılma. Eğer daha fazla konuşmak istersen hiç sıkıntı etme bana özleden yazabilirsin elimden geldiğince bende yardımcı olurum :) hatta istersen değil yaz konuşuruz
12 Yorumla
Soran+1 yılİstek attım bile teşekkür ederim :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşk insanın gözünü gerçekten de kör ediyor. bunu kendi içinde " normalleştirmeye" çalıştığının farkındasındır umarım. ne kadar seversen sev bazı şeyler affedilmemeli. yaptıgı sey sana değer vermediğini gösteriyor kaldı ki en ufak hatanda senin ona değer vermediğini düşünüyor. acaba aynı şeyleri sen yapmış olsaydın kabullenecek miydi yaptıklarını? kalbinizle değil aklınızla hareket edin. objektif olarak olaya dogru bakamıyorum şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki kabullenmicekti, kendi bile senin yerinde olsaydım evlenmezdim belkide haklısın diyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerde okudum/duydum hatırlamıyorum ama şöyle bir sey vardi; sen suanki nisanlına degil, iliskinin ilk 5 ayindaki nisanlina kirginsin/kizginsin. Yani Şu an onu eski gunlere gore yargilamamalisin. Hata yapmış evet ama affetmissin, artik eskiyi açmanın bir anlamı yok. Hem kendini hem nisanlini yipratiyorsun ve bu cok sagliksiz. Bence tartisirken bunlara mi takiliyosun ben neleri es gectim demek daha kotu, sen affetmissin sonucta, affetmeme şansın da vardi. Sevgiline bunu yapma, cunku insan patlayabilir bir noktadan sonra
13 Yorumla
Soran+1 yılYoruluyor farkindayim ama elimde degil. Keske o zamanlar ofkemi kussaydim affetmek yerine sanirim bu yuzden atlatamıyorum:(
- +1 yıl
Nisanlilik sureni uzat, bu sorununa cozum bulmadan evlenmeyi dusunme bence. Keske o zaman yapsaydin dedigin gibi, ama geçmiş zaman:/
Soran+1 yılTeşekkür ederimm ❤
+1 yılİşte bazı şeyler en başından yapılmaması güven kırılmaması gerek telafisi yok bazı şeylerin kusura bakma da bu yaptıklarını unutumazsın tıpkı bu şiirde olduğu gibi
-Aysel gitti.
Onun için mi üzgünsün?
-Yoo.
Döner herhalde. Üzülme ne olursun.
-Dönse de fark etmez.
Neden?
-Artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz ki. Bir kere gitti mi gitti. Yüzüne baktığında hep bunu hatırlarsın.
Şaşıfelek Çıkmazı, 1996
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft129 Yorumla- +1 yıl
Peki bir daha Tekrarlanmasından korkmaz mı
- +1 yıl
Ortada hiçbir şey yokken adam pavyona gitmiş gece kulüplerine gitmiş ciddi bir ilişki sevgilisi olduğu halde onu mu savunuyorsun :)
- +1 yıl
Yok hayır böyle hatalar yapmadan ilişki yürütülmüyor mu adam gibi sevip hata yapmadan ilişki yaşanamıyor mu düzgünce adam gibi sevsinler işte
- +1 yıl
Hiçbir sorun umrumda değil tartışınca hemen pavyona giden birinden hayır gelmez bu bir bahane olamaz her ilişkide tartışma olucak ilk tartışmada karıya giden biriyle sevgili veya evli olunca anlarsın durumu
- +1 yıl
Ya güzel bir aşkları olsaydı zaten böyle olmazdı mantıklı ol biraz tartıştık diye pavyona klübe karıya gittim nedir ya gerçek aşk böyle bişey değil yaşamamışsın bilmiyosun bu ilişki şimdi olmasa bile ilerde bitmeye mahküm
- +1 yıl
Ya sen ne boş birisin hahahahaah
- +1 yıl
Bu kafayla 2 gün sonra gelip ağlarsın burda aldatıldım napıcam şimdi diye hadi ya git işine hahahahah
- +1 yıl
Bak en başta yapılan şeyler hakkında haklısın bisey demiyorum ama böyle yorum yaparak direk ayırmak yerine önce bir yardımcı olmaya çalışılınır tamam mı? Her sekilde yürütmeyi denerler eğer olmazsa ayrılırlar ve eğer o adam yaptıklarına devam etseydi zaten ayrılmışlardı veya devam etse bile şimdi ayrılırdı. Asıl olan şey şu o adam artık bunları yapmıyo, şu an yardımcı olup düzelmelerini sağlamak. Onlar her türlü şeyi zaten deniyip görcekler ne olacağını eğer hiç olmuyosa ayrılırlar
- +1 yıl
Her gün aşık olunmaz aşk dediğib 1 kere olur ama şu var gerçek aşkta böyle hatalar olmaz bu basit sıradan bir ilişki gerçek aşık olduğun biriyle tartıştığında kursağından bir lokma geçmez aşık olduğun kişiyle aran bozuk olunca hayattan soğursun böyle pavyona eğlenceyr klüblere gitmezsin sende fazla kasma sıradan bir ilişki bu avukatlık yapmana bu kadar önemsemene değmez hem soru sormuş biz fikrimizi söyledik aklı var zekası var kendi yorumlayabilir sen neden bu kadar kastın onu anlamadım ha bide önce hakaret etmeden konuşmayı bil kalın kafalı falan bunlar hoş şeyler değil mesajları okursan ne kadar boş yaptığını anlarsın hadi sağlıcakla..
- +1 yıl
Hahaahahha allah seni alana sabır versin 😂😂😂😂
- +1 yıl
Allah Anana babana da sabır versin şurda 5 dk dayanamadım sana onlar ömür boyu dayanacaklar 😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerin, evliliklerin genel sorunlarından biri nedir biliyor musunuz?
Yaşanılan sorunları konuşarak ( hemde her sorulacak soruyu kesinlikle sorarak) halledip o konuyu sonsuza dek geride bırakarak bir daha ne olsun açmamayı becerememeleridir.
İşte tamda bu yüzden eteğindeki, sırtındaki taşları döküyor derler ya da içindekileri kus derler.
Her konuda sorup son kararı vermeli ve hepimiz önümüze bakmalıyız.
.12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklisinız ama elimde degil bazen içim cok mutluyken her seyi aşabiliriz gibi geliyor ama en ufak bir seyi bile sorun haline getirdiği an bende sinirleniyorum. Ufacik seyi buyutup guzel iliskimize huzursuzluk veriyosun deyip kotu bir ruh haline burunuyorum sonrada yaptiklari aklima geliyor bu sefer yine sen bunu bunu yaptin diyorum :/
- +1 yıl
.
Evet sakin olup sabırlı davranmak bugün bir çoğumuz için gerçekten zor.
Ama birlikte kendinizi geliştirebilirseniz.
Her zaman örnek bir çift olursunuz.
Bu tür olayların ilişkinizde sorun olmasını engelleyin.
Örneğin ne olursa olsun bir güne küs başlamayacağız, ya da küs ayrılmayacağız gibi bir söz verin birbirinize.
.
Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Unutmalısın, geçmişi toprağa gömmezsen yarınlar çiçek açmaz. Seviyorsun belli ki unut gitsin geçmişte olan şeyleri şu an yapmıyor şu an sana bağlı :) bununla mutlu ol hayatı boyunca aldatılmış insanlar var en azından söylemiş hiç haberin olmayabilirdi senin için değişmiş ufak olaylar için 2 seneyi atmaya değmez bunu onunla konuş son kez yoksa şüphelerinle boğulursun böyle düşünüyorum:)
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten mantigim unut diyor benim uzerime cok dusuyor fakat oyle bir an geliyor ki kendimi cok degersiz hissettim yeri geldiginde, saatlerce pavyon videolari bile izledim nedir ya dedim nedir neden kadinligimdan igrendim kendimi begenmedim ozguvenim gitti su an bu noktada degilim ama patlama yasadigimda boyle oluyorum:( kirginligim cok o anlari sanki yeni yasiyor gibi agliyorum bile. Seviyorum evet unutmak istiyorum ama elimde degil:( tesekkur ederim yorumun icin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5 yıl biriyle ilişkim oldu ayrılalı tam 5 ay oluyor bende çok düşündüm kendimi filmlere verdim dışarı hiç çıkmıyordum insanlarla muhabbet etmiyordum. Çok kararsız kaldım düşündüm taşındım saçıma bir tane ak düşdükten sonra dedim ki kardeşim ben 23 yaşındayım bu yaşta kafama ak düşmüş bir kız yüzünden bu kadar üzülmeme gerek yok dedim kendimi 1 hafta iyi hissetmek için şehrimin güzel yerlerini gezdim yani kapadokyayı bu şekilde biraz unutmuş oldum yaşadığım şeylerin üstesinden gelmek için her yolu denedim ve şu an çok mutluyum 2 hafta önce kendisi de pişman olduğunu her yolu denediğini bensiz olmadığını ve barışmak istediğini söyledi bende düşündüm karar verdim 1 hafta konuşmamızdan sonra sana karşı birşeyler hissetmiyorum hayatımda birisi var diyerek konuyu kapattım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBırak peşini bosver hayatına bak unut gitsin Üzme tatlı Canını Dünyalar Güzeli Güzel kızsın başkası icin Değmez üzme tatlı canını Sen güçlü bir kızsın Pesinden gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin.
10 Yorumla
+1 yılAsla üzülmeni istemem eğer ki sende erkeklerle çok ilgilenen biriysen partnerine kızamam fakat sen ona ilgini bürümüş olduğun takdirde bunları yapıyorsa saçma yani ilişkiniz ASLA yürümez asla seni kullanıp atar nişanlısınız diye bir şey diyemem deme evlenince hayatın biter hep gider bir sinirlensin başka gün yine gider adamın allah korkusu olsa pavyona gider mi temiz biri değil açık bu hayatın boyunca üzülmek istemiyorsan bırak derim
15 Yorumla
Soran+1 yılonunla ilişkimden önce rahat bir hayatım vardı evet ama onunla ilişkimden sonra normal erkek arkadaşlarımla bile görüşmeyi kestim ve beni ve ilişkimi rahatsız edebilecek herkesi engelledim telefonumdan. Sırf yanlış anlaşılcak bir durum olmasın diye. Onunla ilişkimde asla 3. bir kişi olmadı normal arkadaş dahi olmadı. Ayrıca kullanıp atar diye bir şey yok herkes birbirini kullanır ilişkide. aynen öyle benimde korkum zaten sinirli olunca böyle mi yapacak ilerde de korkusu :/
- +1 yıl
Emin ol herkesin ilişkiye ait korkuları olur fakat bir pavyondaki kadını takip etmesi affedilemez bir durum benim görüşümce bir insan birini seviyorsa ona değer gösterdiğini gösteren hareketler yapmalı geçmiş geçmişte kaldı diyor da olabilirsin fakat söz konusu nişan sevgililik değil biriyle nişanlıysan bir sorumluluğun vardır bu sorumluluğu başlarda bozması güven vermezdi bana şahsen
Soran+1 yılpavyona gitme meselesi ilişkimizin başında olan bişeydi nişanlılık ve sözlülük döneminde pavyon olmadı. ilişkimizin ilk 2 ayında yaptı onu ama ben yine de atlatamıyorum işte
- +1 yıl
Seni gerçekten iyi anlıyorum ailen biliyor mu ya da düşünceleri ne
Soran+1 yıltabii ki bu durumları kimse bilmiyor. Bilse elbette istemezler
Bir insanın geçmişi geleceğinin aynasıdır. Maalesef sizleri, özelliklede seni daha badşreli günler bekliyor. Sağlıklı düşünün ve öyle hareket edin. Bu saatten sonra duygularımızla değil aklınızla hareket edin.
20 Yorumla
+1 yıl@Adil Yıldırım merhaba 7 aydır tanıştığım bir erkek var. Kendisinden hoslaniyorum. Kendisi çok yoğun çalışıyor kendisi komşumuz sayılır. Bir yere gidince sen bana söyle gideriz diyor. Yogunluktan unutuyor.3 kere buluştuk zaman çok çabuk geçiyor onunla. Ben ona ne söylesem aynısını bana söyler ama ben söylemesem söylemiyor. Çekiniyor çekinme sebebi de baban diyor. Babani tanıyorum yakından bizi yan yana görse tepkisi ne bilmiyoruz diyor. Onu aramamı bekler. Ama kendisini aramaz. Benide çok da kıskanıyor. Ama benimle buluşmak vakit geçirmek de istiyor. Ona hislerimi söylemelimiyim?
00 Yorumla
+1 yılBir birinizi tamamlayıp, ray üstünde uzun bir yol için her şeyi tamamlamissin , okyonus geçmiş, su birikintisini bahane ediyorsun ,, bilgin olsun,, sadece canın sıkılmış ve düşünecek takacak ancak geçmişi bulmuşsun!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklın hep eskide kalıyor atlatamıyorsun tahammül edemiyorsun artık sen daha evlenmemişsin bence vaz geç dua et daha iyi birisi çıksın karşına ben evlendim ve pişman olmaya başladım
110 Yorumla
Soran+1 yılSende de mi benzer seyler olmuştu:(
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim ile problemin çok farklı takıntılı , kaba, küfürbaz, bana sevi sözçükleri kurmaz, aşağılar , hep hor görür beni, fikirlere önem vermez, ama beni dinle ve bana hep haklı olduğumu söyle der , evdeki herşeyi ben aldığım için benden izin al der ya da kızınca elimden alır tv bile şifre koymuşmuğu var , ama senin eşyaları önemsemez kırar parçalar gibi gibi nişanlı olduğumuz 6 ay içerisinde uzakta yaşadığı için ben fark edemedim nasıl bir kişiği olduğunu evlenene kadar bana iyi davrandı korudu çok gentilöenti ama gerçek yüzünü meğersem saklıyormuş nikah kıydıktan 1 hafta sonra başladı göstermeye hep değişir diye bekledim sabrettim kendimde buldum değiştim. daha çok gelişmeye başladım daha güzel oluyum. daha iyi yemek yaparsam daha çok seversem falan filan değişmedi durum dahada kötü oldu şimdi ise ayrılacağım 3 ay içinde toparlanmayı planlıyorum sonrada kaçacağım onun yanından çünkü tahammül edemiyorum her geçen gün artık sabrım kalmadı ve sürekli mutsuz olduğum için hasta oluyorum doktora gitmediğim bir ay bile yok.
Soran+1 yılYa çok üzüldüm :( inanılmaz yıpratıcı bu durum Allah yardımcın olsun bu durumda evet çözümleyici durmuyor o yüzden sanırım ayrılmak doğru gibi fakat onun psikolojik destek görmesi şart çünkü normal değil hiç destek alma konusunda hiç konuştunuz mu
Cevap sahibi+1 yılO bence inanılmaz depresyonda o yüzden inanmaz mutsuz onuda anlamaya çalışıyorum bende gece körlüğü var 3 ay bir doktora gidip kontrol olmam gerekiyor. almanyada yaşadığım için 3 yıldır almancam çok az her işimi o haketmek zorunda gelen telefonlara bile o bakmak zorunda doktora gittik gen testi yaptırdık çocuğunuz %25 engelli olup görme duyma ve zihinsel en fazla 10 yıl yaşayıp ölür dediler korkudan çoçuk yapamıyoruz yinede denedik olmadı oda çok korkuyor babası onun elektirik mühendisliği okumasına rağmen fabrikada araba parçası taktiği için sürekli aşağılıyor kendi ailesi onu sevmiyor adam yerine koymuyor hiç bir tane arkadaşı bile yok takıntılı olduğu için hepsi onu bıraktı benle evlendikten sonra bir sürü problem her yere araba ile gidiliyor burada ben sağ kenarı görmediğim için araba kullanamamıyorum aslında benim yüzümden belkide çok mutsuz belkide çok pişman ve hınçını bana gösteriyor defalarca beni bırak dedim seni seviyorum bırakmam dedi iş çiddiye binince ama beni defalarca evden attı ssiktirdsnskns gir diye defalarca kovdu ne yapmam gerektiğinden kararsizim ama ailemde kimsede öyle bir çoçuk olayı yok sadece babamın amcasının 1 tane çoçuğu olmuş defalarca 1 yaşına gelmeden ölmüş 10 tane falan belki gende var ama ailemde herkesin çocukları sağlıklar
Soran+1 yılZor ne diyeceğimi bilemedim ki ama senle bir alakası yok bu durumun aile sevgisi görmedikleri için böyle oluyorlar bence tamamen aileyle alakalı davranışları destek almayı teklif ettin mi peki
Cevap sahibi+1 yılDedim kabul etmiyor
Soran+1 yılÇok zor aile büyüklerininde biraz el atması lazım bu duruma. Çocuk meselesi de ne biliyim Allah büyüktür kötü düşünmemek gerek yine de :/ tek başına bu evliliği çözemezsin sen :/ bir şekilde birilerinin desteğine ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılKimse desteklemiyor oda değişmek istemiyor ortada kaldım
Soran+1 yılbiraz kendini geliştirmeye bakacaksın bu süreçte o zaman :( almancanı biraz geliştirirsin bir şekilde ayaka durmaya çalış
Cevap sahibi+1 yılAynen üstünden yükleri alicam inşallah
Unutamıcaksın bu ilişkin bitse bile diğerinde korkun olacak sen hatayı en başta yaptın bacım affetmicektin affedersen bir daha yapar nisana affedersen bir daha çünkü insanoğlu bu tavrını koyacaktın şimdi bunları hiç düşünmeyecektin bak başka bişey olur eyvallah affet ama iş aldatma olunca yolu vereceksin net daha nişanlılıkta bunları yaptıysa evlendiğinde düşünemiyorum
10 Yorumla
+1 yılCinselliği kötü şeylerden kaçış yolu olarak görüyo, anlık hazlarla tatmin olup dertlerinden kurtulma yolu gibi. Psikolojik destek alsın, çift terapisine gidebilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bana kalirsa yine ayni hatalari yapmaya devam ediyo. Ve seni suphelendirmemek icin bu kadar ustune dusuyo. Bizzat kendim yasadm buna benzer bsey😒
18 Yorumla
Soran+1 yılAslinda ayni semtte oturuyoruz evlerimiz 10 dakika ve surekli mesajlasir haldeyiz keza annesiyle de sık konusurum oyle bir sey yapsa elbey ogrenirim diye dusunuyroum
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim canm benm. Ayni evde yasadgm adama bile konduramadim bu gercegi. O kadar ilgiliydi. Sensz yapamam. Sen benm icin şöylesn böylesn. Adam öl desem ölecek. Meger bana fark ettirmemek icin bu kdar iyimis meselaa. Bu da benden sana bir ornek🙄
Soran+1 yılNasil ogrendin peki:(
Cevap sahibi+1 yılValla mevzu uzun da ztn supheleniyodum. Telinde yakaladm.
Soran+1 yılOf.. Ben de bu kafayla sanirim saglikli iliski yurutemicem:/ peki sen unutabildin mi bu durumu
Cevap sahibi+1 yılYooo nasil unutucam ki. Guven gitti. Bence isi evlilige tasimadan bitirmelisin
Soran+1 yılHaklisin.. Tesekkur ederim cok ❤
Cevap sahibi+1 yılBak herkes ayni seyleri yazms hemen hemen. Evlenirsen daha fazla uzulursun. Herseyinden suphe ederek hayatini surduremezsn.
+1 yılKlasik erkek hareketi yapmayanini soyle uzatms nisanlanmissin bsey deme bu seviyeye indan zor geliyor salla baglanmis tadini kacirma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hatadan dönmek bir erdemdir lakin çevremde o kadar çok örneği var ki. Atalar boşuna dememiş , insan yedisinde ne işe yetmisinde o dur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçekten unutamıyorsan evlenme kırılmak hissizlestirir
13 Yorumla
Soran+1 yılO da zaten kavga ettigimizde bana dusman gibisin diyor :/
Cevap sahibi+1 yılkötü bir şey kin tutuyorsun ama evleneceksin ya unut ya evlenme
Soran+1 yılEvet kin var icimde resmen. Sanirim evliligi bir sure daha uzatmak daha dogru olcak cozumleyemezsem de bitmesi dogru olcak
Bunaldıysa bırak onu kendi haline en nefret ettiğim cevap ya ya bunaldımm denmesi lan bunalma sana bişey soruluyor belliki sıkıntı var çöz bişey de gğven ver anlat konuş varya sana bişry diyyim yol yakınken dön derim
00 YorumlaBence bır ınsan 7 snde neyse 70 ın de de odur olmaz bacım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Unutmak zor yolun başındayken ya bırak ya da daha açma o konuları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu en ufak bir sorunda başka kadın araya sokar
bununla nişanlanarak çok büyük hata yapmışın
bu adam sende bastırılmış duygulara sebep olur
oda zamanla hastalığa dönüşür00 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta birbirini sevdiği halde zarar görüyorsa bu ilişki sonlanmalı biliyorum epey zor.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de diyorum bitsin ama çok zor bağlılığımız çok bilmiyorum evlenmek doğru bir karar mıdır bu tereddütü yaşıyorsam eğer değildir diyorum ama bilmiyorum ne o ne de ben gidebiliyorum sanırım zaman en iyi ilaç olacak..
- +1 yıl
Ne sen gidebilirsin ne de o koparmıyorsun biliyorum aynı durum bende de var
Soran+1 yıl:(
İlerde evlenince seni aldatır bu.
Sonra pisman oldum deme çünkü iş işten geçicek. Boyle insanlardan uzak durun.10 Yorumla
+1 yılben de aynen böyle bir iliskinin icerisindeyim ama eğer gerçekten değiştiyse şans vermelisin geçmişi ona anlat içini dök bunun rahatlattığını söyle o da sana bu konuda yardımcı olsun
10 Yorumla
+1 yılYaptığı hataymış evet sen ne kırılmışsın bence destek almalısınız yoksa bu kısır döngü şekline devam eder tartışmanız yani
10 YorumlaValla o zamanlar bunu yapan ileride neler yapmaz direkt ayrıl güzelim rahatına bak bu durum seni yer bitirir yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrılman daha mantıklı
evlennce de gider pavyona
fazla kıskanç ve beni kisitliyor demişsin kaç kurtul ondan evlenince bakkala bile göndermez seni yalnız00 Yorumlaİğrenc ya okurken midem bulandı öyle nişanlıyı terasta kuş gibi yemletirim anca
00 YorumlaBence seni manipüle ediyor ona kanma seni manipüle ederek eskisi gibi yapma olasılığı yuksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkekle birliktelik yaşamak bana hiç mantıklı gelmiyor, saçma bence, erkek milleti kötü kötü, erkek sevmeyin kızlar.
10 YorumlaBoyle bırıyle evlılık yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar hatalar yapar dedim hep bir daha olmadi ama icimdede hep bir tedirginlik soz konusu unutamamakta haklimiyim gercekten
+1 yılBundan fayda gelmez sana
10 Yorumlaya o zaman affetmeyecektin ha eğer affettiysen de ısıtıp ısıtıp adamın önüne sunmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılbence sal gitsin hayat bundan ibaret degil etrafina bak
00 Yorumla
+1 yılNiye arayışta onu çözmen lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılArtik bunlari yapmiyor. Iliskimizin 5 ayinda yapti sonradan bir dedigimi iki etmedi bu hatalari yaptigi gunun ertesi gun yalvardi surekli su an boyle bir problemimiz yok ama ben o gunlerde yasadiklarimi unutamiyorum kirilganligimi. O da artik yapmiyorum hataydi kabul ediyorum diyor.
- +1 yıl
İlişkide monotonluk mu başladı?
Soran+1 yılHayir aslinda. Sadece fazla kıskanç ve beni kisitliyor biraz bu da bende sen zamaninda neler yaptin ben sana hicbir sey yapmadım beni boğma deyip uste cikiyorum:/
- +1 yıl
Anlık heveslerle yapmıştır o zaman
+1 yılUnut ilişkini zirvede yaşamaya devam et
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsib
10 YorumlaBöyle kızlara acıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılBoyle kizlar derken :/
Soran+1 yılAç ben nasilmisim:)
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılSor
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyril gitsin
#Emirhancankir100 Yorumla Düzelmez bu. Ayrıl gitsin
00 Yorumlasalla gitsin kızım işte o da seni sallamıyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ayrilirdin
00 Yorumla
+1 yılSus bişe olmaz
00 Yorumla
+1 yılBunu bırak
10 Yorumla
+1 yılUnut gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende aldat onu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
İlişkinin başında yapılan hatalardan zaman içinde dönmüş olması son derece önemli. Çünkü erkekler bu konuda ikiye ayrılırlar:
Dolayısıyla sizi kaybetmemek için değişmeye başlamış bir adama geçmişi hatırlatıp onu yeniden hatalar yapmaya zorlamayın. Buna hiç gerek yok.
Siz sadece bugüne odaklanın.
Sevgiler,
AY
Şu an çok mutlu oldum Adil Bey çünkü dün gece size mail atmıştım youtube videonuzu izledikten sonra :) şu an buna o kadar ihtiyacım vardı ki çok mutluyum çok teşekkürler ❤️
Evet kesinlikle böyle düşünüyorum ve lütfen benimde yazdığım uzun yorumu mutlaka bulup okuyun (gizli üye)
bu durum bir kız için geçerli mi?
Adil bey ilk grup sırtlan erkek tipi 😅