Sevgilimle bi olay yasadim unutamiyorum ne yapmaliuim?

• sevgilim geçen gün benim evime geldi oturup sarılıp dizi filan izleyip akşama kalmadan gidecekti sonra bu erkenden gelince benim uykum çoktu kapıda zile bi ton basmış az daha giderken uyandim kahvaltı saatlerinde de full uykuluydum duzgun sohbet edemedim dizi izlerken de bi sarılasım gelmedi dizi izleyesim de gelmedi çok uykum vardı sonra yaklaşık 3 saat folan geçti bu geldiğinden beri bi anda ben gudicem diye tutturdu ben hiç gitmesini istemedim çünkü bir sonraki gün başka bir şehire gidecekti gorusemeyecektik sonra dedi neden ilgilenmedin brnde çok uykum vardı dedim tamamdir dedi ben çok üzüldüm bu sefer bu gidiyo diye gitme diye yalvarmaya başladım ağladım sarıldık filan gitmeyecek sandim bu gitti sonra ben çok üzüldüm gittikten sonra da ağladım. bana mesaj filan yazdi ama ben konuşasım hiç gelmedi çok üzgündum ve kirgindim. sonra da aksama doğru bana gel durum yiyelim dedi gittim çünkü sehir dışına gidince çok ozlucegimi biliyorum. günü güzel kapatmak istedim öyle de oldu ama bu olayı unutamıyorum ya o kadar ağladım yine de gitti gözümün yaşına bakmayıp çok etkilendim lafını edince de ilgisizdin kac saat boyunca ilgi için çabaladım evine kadar geldim diyo ne diyeceğimi bilemiyorum çıkmaza girdim kırgınlığım da gecmiyo
Sevgilimle bi olay yasadim unutamiyorum ne yapmaliuim?