Aldatan sevgilimi unutamıyorum ne yapmam gerek?

Selamlar ne kadar degisik bir iliski bu dedirtecek bir detay okuduğunuzu simdiden söyleyeyim iyi okumalar

14 yaşlarımdayken sanal üzerinden bir kızla tanışmıştım sohbet iyiydi ve ilerleyen süreçte sevgili olmaya karar vermiştik zaten yaşta küçük olunca haliyle o 1 sene sonra sonra aldatmıştı bende ilişkiye son vermiştim ne kadar ağlayıp sızlansada yoluma devam ettim ve arkadaşının bir hesabı vardı ama ne zaman girerse ne zaman çıkarsa oda aktif oluyordu ve ben bu hesabın onun olabileceğinden bilr şüphe etmiştim.

Herneyse aradan 4 sene geçti 18'imize geldik ben arada bir hesabına bakıyordum ne var ne yok diye bide gördüm ki sevgilisi ile pp koymuş. Ben pp gördükten sonra aylar geçti ve biri benim hikayelerimi fake hesaptan bakıyordu bende yazmaya karar verdim sonrası bunun olduğunu öğrendim

2 yıllık sevgilisinden ayrılmış ve öylesine hikayelerime baktığını söyledi benimde kötü olduğum zamanlardı herkesle iletişimi koparmaya doğru gidiyordum gerek sınav stresi gerek hastalıklar vb. Öylesine konuştuk sonra beni özlediğini ve geçmiş pp'lerimi ss aldığını gösterdi bende buna kapılarak haftalar sonra sevgili olmaya tekrardan karar verdik. Evet içinizden bana dediklerini duyar gibiyim ancak ilk ve tek sevgilim olduğu için hayaller kurmustum ve onları unutmak kolay değildi hiç yoksa onunla yaşamaya karar verdim bu hayalleri

Daha sonrasında yine konuşmaya devam ediyorduk ben günde 18-21 saat Çalışıyordum (kendi işimiz) ve biz haftalar sonra tekrar kavga ediyorduk ama sürekli yersiz kendisi kavga çıkarıyordu ve bunuda kabul ediyordu ben Tabi bundan şüphelenmeye başladım ve bana eski sevgilisine tekrardan yazdığını ve onunla WhatsAppdan konuştuğunu söyledi ki bana ailem görür diye WhatsAppdan konuşmuyordu normalden konuşuyorduk. Bana bunu dediğinde pişmanlık, sinir ve üzüntü bir arada değişik bir duygu yaşadım neden benimle WhatsAppdan konuşmadığını sorunca da bana güvenmedigini söyledi.

Devamında biz ayrıldık bu tekrar bana fake hesaptan yazıyor bende yazma dememe rağmen yazdığı için sevgilisine söyleyeceğimi söyledim ve 3 4 kere yazdığı için sevgilisine haber ettim gayet hakaret içermeyen bir dille aradan 10 saat geçti ve çocuk bana aramıza girme beni çok seviyor vb şeyler diyip hem çocuk hemde bu kız hemde bunun arkadaşım dediği kız hesabı dahil heryerden engel yiyorum ve bu aşırı zoruma gitti sonuçta içimde kalan bir öfke var bu öfkeyi ona icimden gelen seyleri yazarak veayhut arayarak dindirebilirmiyim ve en önemlisi acaba suanda aklıma geliyor sık sık ilerleyen zamanlarda da sevgilim veya eşim olunca da gelicek mi sizden Abi/Abla tavsiyesi almak istedim sağlıcakla (not: tip olarak ortalamanın üstüne sahip bir insanım)

Güncellemeler
7 ay
Up
Güncellemeler
7 ay
Up: yanlislikla fake hesabini aradım engel atmis ama Dediğim o arkadaşının hesabından engelimi kaldırmış
Sonuç olarak yanlislikla arama olduğu belirtilmiş + küfür edilmiş ve engel basılmıştır.

Vicdanen rahatım yine de yardımcı olmak isterseniz cok memnun olurum
Aldatan sevgilimi unutamıyorum ne yapmam gerek?