24 yaşında 5 yıllık evliyim. 2 tane cocugm var. Evlenmeden önceki sevgilimi unutamıyorum birtürlü. Instagram dan fake hesaplar açıp sürekli yazıyor ben engelliyorum başka hesap açıp mesaj atıyor 2 3 ayda bir beni yokluyor. 5 yıl oldu seni unutamıyorum felan yazıyor. En son artık hangi amaçla yazıyor sun bana 2 cocuk annesiyim ben dedim 2 cocuk annesi olman seni unuttum anlamına gelmiyor yazdı. Bence sende beni unutamıyorsun , insan özelini unutmaz yazdı. Halimi hattımı soruyor iyimisin napıoyorsun gibisine. Profil fotoğrafımda uzun süredir eşimle fotomu koymadım. Hala evlimisin gibisine soru sorup agzımı yokluyor. ve benden fotoğraf istedi degiştin mi merak ettm foto atarmısn yazdı. . Bende kafamı yastığa koyunca o aklıma geliyor sürekli profiline bakıyorum. Bide cinsel anlamda kısmen beraber olmştk. Ne yapacağımı bilmiyorum bana al cocuklarınıda gel dese gitsem gibi geliyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşini aldatıyorsun. Eski sevgilin sağlam ayakkabı olsaydı onunla evlenirdin zaten. Bu kötü yoldan vazgeç. 2 çocuğunla hiç bir herif kabul etmez seni. Çocuklarının hayatını mahvedersin. Bu rahatsızlık verici davran8ştan vazgeçmesini yoksa savcılığa vereceğini söyle. Eski sevgilinle yasak ilişkiye devam etmen dünyada rezillik ahirette azap
61 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgiline gidersen seni cinsellik olarak kullanır sonra tekmeyi vurur. 2 çocuğunla ortada kalırsın. Çocuklarına bu utancı yaşatma. Bunlar şeytanın işleri. Bu bir imtihan. Ya duygularına uyup şeytana uyup bu imtihanı kaybedeceksin hem dünyada hem ahirette rezil rüsvay olacaksın. Ya da sosyal medya hesaplarını kapatıp hiç bir açık kapı bırakmayıp bu imtihanı kazanacaksın dünyada şerefli bir hayat ahirettede cennetin yüksek derecelerini kazanacaksın. İmtihanı kazanmak senin elinde
En İyi Cevaplar
Merhaba Selen. Hayatımızda hep bizimle kalacak olan, güzel anılar paylaştığımız insanlar olabilir. Ve çoğumuz bu insanlarla çeşitli sebepler dolayısıyla ömrümüzü sonuna kadar geçiremeyebiliriz. Öncelikle kendi yorumumu söylemek istiyorum. Sen çok kutsal bir terim olan anneliğe sahipsin. Eşin, hayatını adadığın çocukların var. Bu durum pek etik değil, eşine ve çocuklarına ihanettir. Önerim ise şu olacak, eski erkek arkadaşına sen de onu çok sevdiğini, kalbinde taşıyacağını ama bu durumun doğru olmadığını dile getirmeli, konuşmayı sonlandırmalısın.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çocuklarınla kabul edecek mi? Çocuklarına babalık yapacak mı? O soruyu sor ona önce. Aşk yasak olunca çok tatlı geliyor. Peki ya sonrası… Sorumluluklar? Bence aklını başına topla kocana saygı duy. Ex sen evlenmeden önce anne olmadan önce aklı neredeymiş? Onun niyeti ne biliyor musun? sana söyleyim sen kocanı aldan onun koynuna gir istiyor. Sonra sana sen kocanı aldattın beni mi aldatmayacaksın damgasını vuracak. Aklını başına topla yuvanı dağıtma derim.
80 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. hanımefendi bunu sakın ailenize yapmayın ve o eski sevgiliniz ile tüm bağlarınızı koparın onu kalbinizde öldü diye programlayın ve sizden rica aile yuvanızı bozmayın çocuklarınız ve kocanız ile mutlu olun lütfen bunu yapın hanımefendi
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutursun ya unutmama gibi bir şansın yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eski sevgilin mermiye kafa atmaya çalışıyor sanırım ölümü bayılmak zanlediyor evli çocuklu birine böyle bel altı yanaşmak istediği ne göre akıl mantığın yokmu senin evlisin çocuklusun bu şartlar karşısın da o çocuğun seni sevmesini mi bekleyeceksin yok unutamadım yok seviyorum bu kuru laflara inanıp onun altına mi yatacaksın bu senin doğrun mu olacak
44 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimin ilk haftaları kavga ettiler sev elimden aldın felan ayrılalım diye elinden geleni yaptı eşim karakolluk oldu eski çekindigimiz fotoları yazışmaları face'de paylaştı. Felan şimdi bunu anlatırsam bunseder kesin katil olur o yüzden sesimi çıkartamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar böyle ulaşamayacağı imkansız şeylere sempati duyarlar. Bu bazen de evli olan bir karşı cins olabiliyor... Zaten o karakterli bir insan olsa evli bir kadına yaklaşmaması gerektiğini bilirdi. Sakın bu laflara inanıp aileni dağıtma, anladığım kadarıyla sana güzel şeyler söylemesi kafanı karıştırmış sadece, ondan hoşlanmıyorsun. İnstagramını kapat, hattını değiştir ve bir daha bulup sana yazarsa cevap verme. Eğer ısrar ederse savcılık yoluna git. İnan aileni dağıtmaya değmez, gelip geçici bir heves uğruna hem bu dünyanı hem ahiretini yakarsın değmez...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılMadem ne istediğinizi bilmeyecek kadar olgunlaşamadınız çocuk niye yaptınız? Evlilik dünyanın en ciddi sözleşmesidir ahde vefadır. Siz çocuklarınıza nasıl bir anne profili çiziyorsunuz bunu düşünün. Eski sevgiliniz adam olsa evlenmiş gitmiş insanı rahatsız etmez. Kansızlık bu başka bişey değil. Olurda beşer şaşar sizde şaşarsanız çocuklarınızın ilerde gözünde nasıl bir anne olacağınız belli.
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılKesinlikle böyle birşry yapmanız çok yanlış olur ki kimsenin söylemesine gerek bile yok. Madem onu seviyordun başkasıyla niye evlendin?
Bu adamı bırakıp başkasına gidersen neler yapabileceğini hadi herşeyi geç o ne kadar üzülür kim bilir, Allah böyle bir hatadan sakındırsın.22 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapar sence bana
- +1 yıl
Yahu adam sizi öldürmeye kalksa ağır tahrikten ceza indirimi alır, tabi eğer anlaşarak boşandıktan sonra eski sevgilinize gidersiniz o başka orasına karışamam. Fakat henüz evli biri olarak böyle bir şey yapmanızın olasılığı bile iğrenç, kusura bakmayın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevdiğini mi sanıyorsun eğer öyle sanıyorsan kusura bakma da aptalın önde gidenisjn
Tek bir niyeti var senj zzzjkmek
Karakterizin önde gideni o her kimse eğer öyle olmasaydı evli bir kadına yazmazdi
Eğer seni şu kadarcik sevseydi kalbine gömerdi eğer şu kadarcik adam olsaydı seni yoldan çıkarmaya uğraşmazdi
amacına da ulaşmak üzere senin aklına girmiş
Ben senin yerinde olsaydım eşime sarılırdim eğer yanlış bir hamle yaparsan herşeyini kaybedersin benden söylemesi
O eski sevgilinin mi ne haltsa seni zxikip hevesi geçince bırakır çünkü evli kadına yazandan hayr bekleme gelmez
Geçmiş geçmişte kaldı sen geleceğe bak umarım bi Aptallık yapmazsın00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun sana ve senin gibilere. Umarım hayatımın hiç bir evresinde senin gibi arsız insanlarla karşılaşmam. Allah ıslah etsin diyeceğim ama ona bile dilim varmıyor
82 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle diyorsun ne ahlaksızlık yapmışım. ? Neden kınıyorsunuz herkezzin her şey heran başına gelebilir
- +1 yıl
Her şey her an başına gelebilir demek aklında başkası varken bir başkasının duygularıyla oynayıp evlenip sevmediğin halde iki de cocuk yapmak demek değil kardeşim. Sen çalışıyormusun? Para kazanıyor musun? Bence hayır. İhanet ettiğin adamın getirdiği ekmeği yiyorsun. Neresinden tutsan elinde kalır. Umarım 3. Sayfa haberlerinde görmeyiz. Senin yediğin haltların bedelini Adam yıllarca dört duvar arasında öder.
Seni kullanmak istiyor acik ve net kendini esra erolda bulursun kullanip atar benden demesi madem unutamadin 2 cocugu neden yaptin kendi cinselligin icin 2 cocuk babasiz kalicak ya da annesiz bence esinden ayril haketmiyorsun kendi igrenc hayatina cocuklarini sürükleme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibiler yüzünden millet birbirini öldürüyor ya. Ne istediğini bilmeyen ergenin tekisin daha. Sen onu sevmiyorsun onun ilgisi hoşuna gitti sadece. Boşu boşuna unutamıyorum onu düşünüyorum triplerine girme. Ayrıca gece başını yastığa koyarken onu düşüneceğine evlatlarıma eşime nasıl bunu yaparım de onları düşün. Sen o adama şu an ihanet etmiş sayılırsın. Ya çocuklarının babası 5 yıllık kocan hiç mi sevmedin onu ya? Sizin gibiler çocuk sahibi olmayı evlenmeyi hak etmiyor.
50 Yorumla
+1 yılKendine çeki düzen ver ve kurduğun ailene odaklan eşin bunu haketmiyo eşini sevmiyosan istemiyosan eşine açıkça söyle yolları ayırin dicem de o 2 çocugun hali ne olur yaa boyle durumlarda anne babayi gectm çocuklar için üzüluyorm.. Yanls yapiyosn bunu burada sorman bile yanlş
10 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz çoluğunu çocuğunu alıp gittikten sonra ya ters köşe yaparsa ayrıca aldatma sadece bedensel, tensel olmaz zihninden kocan veya karından bir başkası geçtiği an nikah düşer aldatmış sayılıyorsun. İşte bir defa daha anlıyoruz ki evlenmeden olmaz olmamalı Hepinizin Allah yardımcısı olsun kötü bir durum.
10 YorumlaTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş olan da kocana olmuş. Eski Sevgilinde sana yazdığı için sende onun mesajlarını görüp cevap verdiğin için ikinizde karaktersizsiniz.
Böyle giderseniz esra erola da konuk olursunuz.
Unutamamış , evlenip iki çocuk yaparken aklın nerdeydi?
Niye evlendin unutamadıysan?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın, eski sevgili ile evlenin. Devamlı mutsuz olarak, kafa devamlı oraya takılı olarak hayat geçmez ki. Madem ķi karşılıklı bir sevgi var, anlatın şu anki eşinize bir şekilde boşanmak istediğinizi..
20 Yorumla O zaman evlenmeseydin ne diye evlenip hem eşini hem kendini uzuyorsun ki, evlenmeseydin hala bekar olsaydın bir şansın vardı ama şu an yuva kurmuşsun. Ya o yuvayi boz bosan ve eski sevgiline geri dön ya da onu aklından çıkarmak için eşine yaklas onu unutmak. için çabala seçim senin...
00 Yorumla
+1 yılYani karşılıklı hisler yaşadığınız için o da seni düşünüyor ki sende düşünüyorsun. Telepati gibi.. ama bu sekil 5 yıl nasıl yaşadın bilmiyorum.. artı ve eksileri düşün hayatında.. çocukların var. Ve aklın hep yasayamadiklarinda. Kalacak bilmiyorum. Kendini sen daha iyi tanırsın. Hayatını bosanir isen gerckten mutlu olacak mısın ona bak.. senin ve çocuklar için hangisi daha iyi olurdu...
00 Yorumla
+1 yılO zaman niye ayrıldın peki demekki varmış bir sorun. O aşk 3 gün sonra söner evliliğine bak. Eşinle mutlu olmaya bak. Bu devirde birçok kişi birşeyler yaşıyor yakınlaşıyor. Evliliğinde mutlu olmaya bak. Eğer olabilseydiniz yıllar önce olurdunuz zaten. Eşinin ahını alma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız sen evlisin diye kıymetlisin. Madem çok seviyordu neden bitti aşkınız! Sana al çocuklarını gel diyecegini mi sanıyorsun gerçekten. İşine bak diyip görmezden geleceksin. ya da bi dene bakalım çocuklarla sana geliyorum diye bi daaha sana yazıyor mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))))
safmisın cocugum sen :)
al cocuklarini gel diyecekmis :)
insan ozelini unutmaz diyormus birde :)))))) 5 yil evlilik 2 cocuk unutuluyorda 19 yasinda iki ellesip sevistigin adam mi unutulmuyor yani :))) akilli ol akilli21 Yorumla
Soran+1 yılSence derdi ne benimle
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılDevam et, ponunla da buluş onunla yat oldu mu? Yazık size. Kocana söyle bari de seni evden atsın daha hayırlıdır. Kocan da sanyordur ki bir benimle takılıyor, yatıyor, kalıyor. Allah sizin gibi kadınları bana göstermesin ve aile yaptırmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBe canım ben cinsellik için demiyorum ben ona duygusal baglandım. Cinsellile işim yok asla olmazda
+1 yılEşiniz aynı şekilde düşünse ne düşünürsünüz? Yapmayın. En azından eşinize durumu anlatın, ayrılın ne bileyim. Yoksa bu durum ailenizi mahveder ve ailecek (!) mutsuz olursunuz. Çocuklar bunları yaşayacağına ayrılın daha iyi. Kocanıza da yazık.
12 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilinizden de hayır gelmez, kötü birisi. Çünkü iyi biri olsa sizi rahatsız etmez ve aklınıza girmez fakat siz de kendinizi sorgulamalısınız; siz de iyi birine benzemiyor olabilirsiniz.
- +1 yıl
Bir de, iletişim varsa aldatma vardır yani eşinizi aldatıyorsunuz. Aldatma sadece cinsellik değildir. Eşiniz aynısını yapsa ne olur diye düşünün ve her şeyi anlatın ona.
+1 yılSakın aklını çelmesine izin verme. Gidersen ne olur bir düşün. Çocukların "annem çok aşıkmış o yüzden gitmiş " diyip kabullenecegini mi sanıyorsun. Eğer ki eşin de iyiyse sakın yapma. Yuvanı yıkmaya değmez.
00 YorumlaYardım mı edelim?
Gazla mı çalışıyorsun?
Bak o nazik parmağını bir zahmet Instagrama götür, dışarıdan gelen mesajları engelle.
Bu.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşinden boşan ve eski sevgiline geri dön.
eşinin zamanını ve duygularını boşuna harcama.
adama üzülüyorum22 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar ne olacak@
Evliliği oyuncak ettiniz empati kur biraz çocuklarını ve eşini bir kenara koyup kendini düşünüyorsun sadece kendine gel.
20 Yorumla
+1 yılne demişler yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün. umarım kocam öyle olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu laf o kadar dogrukiiiii
+1 yılSaçmalama aklını başına al derdi senin yuvanı bozup seni ortada bırakmak inanmayın artık şu yalanlara yaa.. Aklını başına al üstelik yaptığın kocana karşı büyük saygısızlık.
01 YorumlaEşinla aran iyiyse boş ver sevgilini kimse kimsenin çocuğuna bakmaz eski sevgilin belkide seni deniyor nerden bilecen
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl deniyor yani
+1 yılBak güzel kardeşim seni sevseydi senin hayatının mahvolacagini düşünürdü. Biraz kaba olacak. Sen onun için açık kapısın ve cinselliğin afrikasindayiz. Seni gerçekten seveydi seni rahatsız etmezdi. Adin çıkar kocası görür diye senin için endişelenmesi lazımdı. Ben ortada saf sevgi falan görmüyorum. Uzak dur. Gerekirse hesaplarini kapat.
00 YorumlaHataya düşüp de pişman olacağın şeyleri daha fazla yapma bir an önce eski sevgilinden kurtulmaya bak hesaplarını kapat çocuğuna eşine yönel ondan sana yâr olmaz kaderin değilmiş diyip artık aklından çıkar ya eşini sevmiyorsan çocuklarını düşün yazık değil mi onlara
00 Yorumla
+1 yılGizli kaçamak yapabilirsin anca ama... esini ihmal etme ve basit görme... asla yakalanma... iliski istemiyorsan uzaktan sev kimseyle bunu paylasma...
022 Yorumla- +1 yıl
@Vanessaa_ Allah korkusu başka günah işlemek baska
- +1 yıl
Allah korkusu olan burayı kullanmaz gıybet yapıyoruz burada... sadece ilişkide Allah korkusu olmaz her günah ta Allah korkusu olmali.. sende yok o korku sanirim burada olduğuna sorulara yorum yaptığına gore
- +1 yıl
@Vanessaa_ senin yazdığında yanlış bende onu diyorum günahın iyisi kötüsü yok ha zina ha giybet
- +1 yıl
@Vanessaa_ sonucta ikiside günah ne farkeder
- +1 yıl
@Vanessaa_ araştırdım sonuç aynı... gıybet llu kardeşinin etini çiğnemekmis ... imanın 6 sırtından birini ihmal etmiyorsan günah günahtır büyüğü küçüğü olmaz aynı bence...
- +1 yıl
@Vanessaa_ kimse bil. edikten sonra günaha razı olan gizli yapiyor zaten
- +1 yıl
@Vanessaa_ yakalanmasinlarda yapsınlar... yakalanınca başkaları üzülür sorun çıkar vs... ama yakalanmadan yapanlara sözüm yok
- +1 yıl
@Vanessaa_ bisey olmaz merak etme gizli olduktan sonra hatta zevki daha bi tatlı olur
- +1 yıl
@Vanessaa_ niye beddua ediyorsun yok yere... yarın sende başka birini isteyebilirsin
Soran+1 yılBöyle şeyler yapmak istemem ama çok arzuluyorum onu nedendir bilmem ama şeytan mı vesvese veriyor dedigini yapıp yakalanırsak varya hiç iyi şeyler olmaz ama çok büyük sıkıntı
Soran+1 yıl@Vanessaa_ Büyük konuşma başıma gelmez deme valla ben ne büyük konuştuysam başıma geldi Allah şaşırtmasın ama eşinden ilgi saygı görmemek çok kötü
- +1 yıl
İlgi görmüyorsam çocuğum için dayanırım ama beyfendini dediği gibi kaçamak yapmam ki madem eski sevgilini seviyor ve unutamiyorsun ailen mi zorladı evliliğe istemeseydin hayır dersin iki kişi arasında kalmış olabilirsin 19 yaşında tartmadan düşünmeden evlenmeseydin en iyisi eşine anlatıp beraber çözmeniz bu sıkıntıyı yoksa kötü olur ben günaha gir diye ve kötülüğünü istemediğim için böyle dedim
+1 yılOnu unut düşme sakın peşine bir daha ağlamak yok kadere yalvarmak yok yoook elini yüzünü gözünü bağla😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bu şarki sozu degil mi ya 😀
- +1 yıl
He öyle
- +1 yıl
Serdar ortaçın şarkısı
https://youtu.be/d7KvIEnSmuQ
🎧🥁
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@selen411 bence trol çünkü sitede bu sorular ile trollük yapan çok dönme fake var. eger trol olmasaydın
3 altın kuralı dene derdim ki evli kişiler dener ıddıalı kurallardır15 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederimki troll degil
Soran+1 yılEttim sanırım
Cevap sahibi+1 yılsoru sahıbı fakedir inanmayın
Soran+1 yılcanım sensin fake mal
Cevap sahibi+1 yılhakaret etmeye başladı inanmayın itibar etmeyin @
Hattini değiştir sosyal medya hesaplarını o yeni numara üzerine yeniden kur ondan kurtulmuş olursun daha xa devam ederse Savcılık yolu açık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMadem o kadar seviyordun onunla evlenseydin neden başkalarının başını yakıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimle uzaktan akrabayız 1 ayda her şey oldu bittiye geldi evlendik kaçarak. Ailesel sorunlarım yüzünden evden ayrldm eşim gel dedi öylelikle evlendik daha eski sevgilimle kavga etmştk 2 hafta görüşmedk o ara eşimle evlendim sevgilimde şok olmuştu ayrılalım diye elinden geleni yaptı eski yazışmaları felan elime göndermş
- +1 yıl
Çok saçma düşünmeden atılan adımın hesabını herkese ödetmek zorunda değilsin eğer trol değilse soru çocuklar bunun bedelini çok ağır öder.
adama soyle de madem beni unutamiyorsun o zaman 2 cocugumla sana gelicem benide cocuklarimida kabul ediyormusun diye sor bakim ne dicek sonra bana donus yap
20 Yorumla
+1 yılKomşunun tavuğu komşuya kaz görünür. Çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın sen bilirsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı. Sakın öyle bir hata yapma kesinlikle sonra 2 çocukla ortada kalırsın
20 Yorumla
+1 yılBöyle soruları gördükçe evlilikten çekiniyorum. Allahım ne günler yaşıyoruz böyle, sen koru rabbim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vay be keşke bizde sevilsek napsin adam seviyo insan unutamiyo doğru yani evlendin diye vazgecemiyoki kalb bu seviyo iste
00 YorumlaBu da bazılarına kapak olsun
Eskiden çok fazla ilişki yaşayan insanlarla evlenmeyi sorun etmryrnlere00 Yorumla
+1 yılUmarım umarım ki troll sorudur! Yok eyer değilse kelimen bittiği noktadır! Kendimi yorup yapma etme diyerek akıl verecek değilim!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYuva yıkanın yuvası olur mu hiç? Çocukları al git üç beş kez ikişkiye girip sonra kapı dışarı gerek yok öyle heyecanlara
30 Yorumla
+1 yılkocanla daha fazla vakit geçir. diğer elemana da cevap yazma
10 Yorumla
+1 yılOnunla olsan mutlu olmazsın, bak bu kadar eminim. Şu an yasak olduğu için çekici geliyor sana.
10 Yorumla
+1 yılSiz kızlar ilklerinizi unutamıyorsunuz silip atamıyorsunuz böyle bi saçma huyunuz var
10 Yorumla
+1 yılasla öyle bisey yapma yuvani yıkma seni kullanıp yarıyolda bırakır benc3 bi sure instagram kullanma çünkü gözden ırak olan gönülden de ırak olur millet ne aşklar yaşayıp unutuyor
10 Yorumla
+1 yılEvli oldunu da bildi icin seni kullanmak istiyor acık kapi olarak goruyor unut sen onu unut
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğini bitirme. Ama canım onu çekiyor belli. Arada bı görüşüp kaçamak yapabilirsin
29 Yorumla- +1 yıl
Umarım kocan sana ufak tatlı kaçamaklar yapar
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Senin de eşin sana yapar
- +1 yıl
Ben senin zihniyetinde değilim. Sen ucuzsun, onursuzsun. Ben onurum için yaşıyorum. Senin gibiler değil yakınımda çevremde dahi barınamaz. Kalbinde ki kötülüğü kendine sakla. İlahi adalet elbette tecelli eder
Cevap sahibi+1 yılOnurunu ilerde karın seni aldatinca öğrenirsin. Hatta ogrnemezsin ruhun duymaz. Karın zevkten inlerken aklına bile gelmezsin
Soran+1 yılÖyle bir şey asla yapmam aslaaaaa.
Soran+1 yılMerak etme eşin de seni aldatır bu devirde hiç aldatmayan yok artık keşke olsa ama yok karın başkalarının kucagında zıplarken anlarsin
- +1 yıl
Bu sorunu ve yazdıklarını ekran görüntülerini kocana attıgım zaman beni hatırlarsın
- +1 yıl
Gör bakalım sen hoplamayı o zaman
- +1 yıl
Beni değil kendini suclaman gerektiğini anlarsın cahil seni
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normaldir. Unutmak mümkün mü ? Ben 15 yıldır evliyim. Sanki elim eski sevgilisini unutabildi mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok erken hayata atılmışsın. Benden küçüksün yaşamadığın kalmamış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde sevgilim var ama aşık olduğum eski sevgilimi unutamiyom
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü aşk başka sevgi başkadır.
Çok büyük sıkıntı valla iyi düşünüp öyle bir karar vermelisin
00 Yorumla
+1 yılYuvanı yıkma pişman olursun çocuklarını düşün artık
00 Yorumla
+1 yılzamanla unuturuusn ya unutlamz diye bir şey yok ve nedeni de önemli tabi
00 Yorumla
+1 yılBence sevmediğiniz biriyle evlenmişsiniz zor bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence eger eşin iyiyse sana karşı cocuklarında var yuva ı yıkma unut gitsin derim
00 Yorumla
+1 yılBöyle hikayelerin sonu kötü bitiyor genelde. Ona göre hareket et.
00 YorumlaHerkesin içinde bir gizli yarası mutlaka var arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de evliyim ve bu başıma geldi. duygusal boşluk içinde misin? kocanın eski ilgisi yok mu? bu durum mu acaba seni ona itiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki onun ilgili zamanları aklına gelip ona aşık olma riskin var mı? Yoksa, Sadece cinsel birliktelik olsa bile yeter mi?
Soran+1 yılİlgili olsa yeter valla cinsellikte çokta gözüm yok
Cevap sahibi+1 yılİki çocuğunu asla alıp gitme. Kendin buluscaksan buluş. Kocan yokken yazış. Sana iyi gelsin, ilişki bile olabilir. Ama yuvanı dağıtma
Soran+1 yılSence böyle yuva olur mu arkasından iş çeviricem aldatıcsm onu bu senede yuvalıktan çıkmış olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılBen çıkmış olacağını sanmıyorum. O yuva şu ankinden daha huzurlu hale gelebilir. Kocanla kavga etmen için bi sebep olmaz. Çok aşırı uçlarda konuşuyorum farkındayım
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili ile konuşmamak altın kuraldır bir de amacını belli ediyor
Kocana üzülüyorum cidden00 Yorumla - Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası