Kız arkadaşıma nasıl bir açıklama yapabilirim?

Malum sokağa çıkma yasağı var, bugün whatsapp’tan yazışıyorduk. Konu dağınık olmaktan açıldı kendisi çok titiz bence çok derli toplu biri sayılmam, neyse odamın fotoğrafını istedi, odamda baya dağınıktı yine, bende fotoyu çekip whatsapp’tan gönderdim. Biraz önce fotoğraflara bakarken fotoğrafta bez paketinin göründüğünü fark ettim. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Ona söylememiştim ama ben uyurken altıma kaçırıyordum ve bu yüzden uyumadan önce bezleniyorum. Bez paketi dolabın yanında ayen beyan görünüyordu ve yanında da o sabah çıkarttığım kullanılmış bez vardı. Fotoğrafa baktığında görmemesi imkansız ki kendisi çok detaycıdır ve inceler mutlaka. Bir şey demedi ama kesin gördü. Yakında bana soracak, sorduğunda nasıl bir açıklama yapmalıyım? Başkasının desem inanmaz sonuçta benim odam ve benden başkasının odamı kullanmasına gıcık olduğumu biliyor. Bunu ona söylemek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum, biraz daha zaman geçsin diyordum. Sizce ne yapmalıyım? Kız arkadaşlar özellikle sizlerin yorumu çok önemli onun neler düşünebileceğini benden daha iyi tahmin edebilirsiniz. Bana bir akıl verin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten zor durumda kaldığım için soruyorum ama kimsenin umrunda değil 😕 sapıkça trol bir cinsellik sorusu olsaydı ya da pembeli bir hesap sorsaydı bir sürü görüş gelirdi değil. Allah kahretsin böyle işi.
Kız arkadaşıma nasıl bir açıklama yapabilirim?