Kız arkadaşımı anlayamıyorum yardım eder misiniz?

Şimdi arkadaşlar cidden düzgün cevaplar bekliyorum önceki ilişkilerim uzun olmuştu çok ilişki değiştiren birisi değilim hep aldatıldığım için ayrıldım seviyorsam yanlış yapmam yani sevdiğim kişiye değer veririm korurum kollarım şimdi sorunumuz burada başlıyor ben bu kıza harbi tutuldum önceden de sevmiştim birilerini ama hayatımda hiç böyle hissetmedim ben kız arkadaşıma cidden değer veriyorum önemsiyorum seviyorum ve bunu ona daima hissettiriyorum ama o beni sevmesine rağmen bunları yapmıyor neden anlamıyorum seven insanlar hissettirmez mi mesela buluşuyoruz her şey o gün mükemmel hatta öbür gün de her şey güzel sonra sanki birden soğuyor ilgisiz alakasız davranıyor başka şeylerle meşgul oluyor ki kendi hiç meşgul birisi değil ben çalışıyorum çalıştığım halde yapmıyorum yaptığını buluşmalarda çok iyiyiz hatta sorunumuz varsa bile kalmıyor ama bu maximum 2 gün sürüyor onun empati kurmaması yüzünden yaşıyoruz hep bunları aramasam aramaz yazmasam yazar ama böyle 3 4 saatte bir bazen 5 6 saatte bir yani ama geri döndüğüm zaman öyle uzun konuşmaz 2 3 kelime eder falan bana yazması için o an kimsenin onla ilgilenmiyor olması ve onunda hiçbir şeyle ilgilenmiyor olması gerekiyor yoksa iletişim kuramıyoruz bana vakit ayırmıyor vakit kalırsa benle konuşuyor yaptığı şeylerde çok abartı değil hani meşgul değil film izliyor uzanıyor yemek yiyor ya da arkadaşıyla konuşuyor hani ben anlamıyorum ben çalışıyorum günde 9 10 saatim işyerinde geçiyor eve geliyorum uyuyorum kalan zamanımda film izleyebilirim dışarı çıkabilirim arkadaşlarımla gezebilirim ama ona vakit ayırmayı seçiyorum haftada 1 gün iznim var dinlenmek yerine gezmek yerine onunla buluşuyorum onu mutlu etmek için uğraşıyorum mutluda oluyor dünyadaki en mutlu kız olduğuna eminim benle buluştuğunda ama bulusmalardan sonra her seferinde umursanmıyorum cidden mantıklı taktik verecek varsa hayatımı biraz o yönde degistiricem belki işe yarar çünkü yoruldum artık empati kursun istiyorum evlenmeyi düşünüyorum onunla teşekkürler <3
Kız arkadaşımı anlayamıyorum yardım eder misiniz?