Kız arkadaşımın yaptıklarına anlam veremiyorum?

Merhaba kız arkadaşımla 4 aydın birlikteyiz ve bu güne kadar kavgamız olmadı o başka şehirde yaşıyor ve başka şehirde üniversite okuyor 1. Sınıf daha kendisi ben İstanbul'da kendi işimle meşgulüm sürekli görüşemiyoruz ilişkiye başlamadan belli başlı kendi açımdan sorun çıkaracağım konuları kendisine ilettim ve bunların hepsini onayladı kendisi ilişkiye öyle başladık ve şu son 3 gündür sürekli sorun yaşadık geç kalma dediğim her gün geç kalmalar şu ortamlarda bulunma dedikçe o ortamlara gitmeler geçenlerde kız arkadaşlarıyla otururken arkadaşlarının erkek arkadaşlarını çağırdığını ve 4 kız 4 erkek oturduğunu söyledi bana ben bunu niye takip ettiklerin yükseliyor senin diyerek öğrendim bana cevap olarak zaten sonradan görmeyeceğim umursamadım diye yeminler ederek savunma yaptı ama bu durum benim çok güvenimi sarstı şu an aramız düzelme aşamasında ve ben çok kararsızım ne yapacağımı tekrardan nasıl inanacağımı bilmiyorum seviyorum kendisinde ayrılmak istemediğini ve sevdiğini dile getiriyor ama bu olay gerçekten beni derinden etkiledi şimdi sürekli olarak acaba diye kendi kendime soruyorum daha önce de oldu mu sonradan olur da yine söylemez mi diye sizce ne yapmalıyım?
Kız arkadaşımın yaptıklarına anlam veremiyorum?