Kız arkadaşım garip davranıyor bu neden olur anlayamadım?

Biz şehir dışında iş yapıyoruz 2 sene ordaydım şu an istanbuldayım İstanbul'da yaşıyoruz normalde ama oraya sürekli giderim 4-5 ayda bir inşaat yaptığımız yerde bi kadın var annem onunla arkadaş sürekli görüşüyorlar kızıyla da sevgili olduk geçen yaz aramız baya iyi ama okulu var telefonunu alıyorlar ve sürekli konuşamıyoruz biz o kızla önceden de buluşuyorduk konuşuyorduk geçen yaz full beraberdik sevgili olmadan önce arkadaştık okul açıldığından beri konuşamıyorum doğru dürüst ben geçen cumartesi zonguldağa gittim kıza da yazdım görüşelim diye tamam dedi haberleşelim dedi pazartesi günü okula gitti okuldan sonra arkadaşına gitmiş dönüşte avmye gel buluşalım dedim kuzenim beni alacak ya falan dedi ve istanbuldan kuzenleri geldi 6 kişi yılbaşı için o gün görüşemedik ertesi günde yazdım aradım açmadı bakmadı bazen aşırı anormal davranıyor ortada hiçbir şey yokken neden böyle yapıyor anlamadım baya koydu yani görüşemedik ve ona hediye almıştım aramız süperken neden böyle davranıyor anlamıyorum çok iyi ve çok az arkadaşı olan kendi halinde bi kız
Kız arkadaşım garip davranıyor bu neden olur anlayamadım?