Kız arkadaşım çok garip davranıyor sizce bunları neden yapar acaba içinden çıkamıyorum:((

Böyle bir şey oluyor etten müften sebeplerden bana birden kızıp ayrıldım bitti diyor gidiyor nette başkasıyla konuşmaya başlıyor direk ama samimi oluyor falan sonra seviyorum falan diyip geri dönderiyorum bu gün mesela bir erkek arkadaşımın mesajını gördü telefon edip konuşmak istedi bende izin vermedim diye rezil olmamak için izin vermedim bende bana şey dedi valla içimden şu geçti benim eski bir erkek arkadaşımın evi şu tarafta beni götür bırak onun evine de geç git dedi bana:( birden o da aramız gayet iyi bir kızmaya direk pat diye ayrlık muhabbeti yaparak bunu dedi ama benimlede evlenmeyi de gerçekten istiyor ailelerimiz tanışıcaktı babasını tembihlemiş aman sakın somurtma iyi davran bu iş kesin olsun falan sonra bir gün sabah bana evliligimiz kışa denk gelicek hep ailen yüzünden dedi küstü istemiyorum seni dedi gitti baktım telefonu meşgul aradıgınız kişi şu an bir başkasıyla konuşuyor diyor 50 dakka meşgul kaldı megerse sohbet sitesinden birisi buna telefonunu aç konuşalım demiş o da açmış bu benden pat diye bu sebepten ayrılıp kendini direk sohbet sitesine atmış megerse çocukta buna buluşma falan teklif etmiş kamerada cinsel muhabbet yaptı diye silmişmiş bunu listesinden sonra gene barıştık bana anlattı bunları bende bu gün kendime bunalım hissediyorum bunalıma girdim artık kızı seviyorum ama etten püften sebeplerden benden ayrılıyor ayrılır ayrılmazda direk başka erkekle konuşup haşır neşir oluyor içinden çıkamadım bu işin bu kızı kazanmak için ne yapabilirim acaba sinir hastası olucam lütfen bana tavsiye verin:(
Kız arkadaşım çok garip davranıyor sizce bunları neden yapar acaba içinden çıkamıyorum:((