Yasak olan aşkımı nasıl unutucam ben?

Yasaktik birbirimize en başından beri. Aramızda tam on dokuz yaş var ve o benim öğretmenim. Evli. Çocuğu yok ama fark eder mi? Her koşulda yanlış biliyorum. Başlarda sadece onu beğeniyordum. Sonra çok degisti. O bana asılıyor sürekli benle ilgileniyordu. Sınıfta ayrımcılık yapiyordu. Herkes fark ediyordu hocanın gözde ogrencisisin diyorlardı. En yakın arkadaşım erkek onu sıkıştırıp Merve ile sevgili misin ondan uzak durmadan seni mahvederim demiş. En yakın arkadaşım bu hoca sana deli gibi aşık dedi ve üç ay ayrı oturduk arkadaşım ile sırf o sinirleniyo diye. Derste durduk yere bana şarkı söylüyordu. Gözlerime bakarak seni çok seviyorum diye şarkı söyledi. Her şeyimi karışıyordu yedigime ictigime giydigime arkadaslarima gittiğim kareye kadar her şeye. Sonrasında başbaşa kalacağımız ortamlar oluşturdu ve gözlerime derinden bakınca ben deli oluyordum en sonunda yenildim. Ben de sevdim sosyal medya dan ben de ona göndermeli şarkılar falan paylaştım. Kendime karşı koyamiyordum biliyordum yanlış ama elimde değildi. Emindi duygularimdan. Eşim ile aram bozuk falan demeye başladı bana evliligini anlatıyordu sürekli. İnanmadım başta ama geçen seneki bir öğrencisi evet ciddi bozuktu hatta ayrı yaşadıkları bir dönem olmuş dedi. Daha sonra karısını sevmiyor beni seviyor diye düşünmeye başladım. Daha sonra piskolojisinin bozuk olduğunu ogrendim. Eski bir ogrenbbir ogrencisi ogrencisi il konustum. O hocanin piskolojik sorunlari vardi ve akil hastanesinde yatmisti dedi sok oldum. Bunun sokunu atlatamadan o gün yine basbasaydik sinifta. Şarkı açtı otururken sonra bana döndü yaklaştı dudaklarıma baktı. Ben kendimi geri çektim ayağa kalktım artık gidiyim dedim çantamı toplamaya başladım. Fena bozuldu ve ertesi gün sınıfta bizimkisi yaşandı bitti saygısızca dedi gözlerime bakıp triplere falan derken her seferinde yeniden aynı döngüyü yaşadık. Ben çok aşığım ama olamayız biliyorum. Nasıl unuturum yardım edin. Yasitlarim ilgimi hiç çekmiyor. Sürekli aklımda. Bu karantina da bazen görüntülü arıyor konuşuyoruz ama Haziran'da görüşürüz dedi okul açılınca. Ama hazirandan sonrası yok bu sene son Senem. Sınava girince bitiyor her şey sonrası yok. Onu unutmak gerek. Sizce hasta olduğu için mi benle ilgilendi yksa o da benim gibi aşık mıydı? Tavsiye verin unutmak istiyorum.
Yasak olan aşkımı nasıl unutucam ben?