Kes muhabbeti çocuğun anasıyla. Arkadaşına söyleme ama. Senin yaptığını göğüsler ama anasınınkini göğüsleyemez. Sadece 2’nizi değil kendini de öldürür.
O zaman sen o aileden uzaklaş. Arkadaşın anasını gömsün gider teselli edersin. Bu arada bu şaka ya da dalga değil hee. Bu olayın affı olmaz. Çocuk ya 2’nizi öldürür ya da kendisini.
Kendini arkadaşının yerine koy öyle karar ver. Teşbihte kusur olmaz; eğer arkadaşın senin annenle beraber olaydı sen ne yapılmasını isterdin. Bunu düşün.
Kendini masum görme. Seni zorlayarak s*ktirtmedi kendisini. Sen karar verdin. O yüzden empati yap. Senin anan arkadaşını içlese arkadaşının nasıl bir tepki vermesini isterdin bunu düşün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın evli olmadığına göre yasak aşk degil ama arkadaşının annesi olunca hiç hoş olmamış arkadaşın duyarsa dostluğunuz biter
Yani yasak aşk oluyor ben kaç defa bıraktım tehditlerle beraber oluyor hamile kalırsa çok kötü olur durım
Tehdit mi nasıl tehdit ediyor
Vay mk. Helal olsun birader. Teyzeye ta da anneanneye de kayma fırsatın olur da kayarsan idolüm diyebilirim sana.
Ben vijdanen rahatsızım bu konuda arkadaşın haberi yok
İlk teklif kimden geldi?
Mast yaparken yakaladı beni ondan
Münasebeti kes bence ama arkadaşına da söyleme. Yine de anneanneyi dene ama hem arkadaşının annesine de empati yaptırtmış olursun.
Anannesi yok arkadaşımın karşı çok muhçubum
Kes muhabbeti çocuğun anasıyla. Arkadaşına söyleme ama. Senin yaptığını göğüsler ama anasınınkini göğüsleyemez. Sadece 2’nizi değil kendini de öldürür.
Kadın iyice baglandı bana bensiz ve sxsiz yapamıyor
O zaman sen o aileden uzaklaş. Arkadaşın anasını gömsün gider teselli edersin. Bu arada bu şaka ya da dalga değil hee. Bu olayın affı olmaz. Çocuk ya 2’nizi öldürür ya da kendisini.
Kadın ayrılmıyor ne yapmalıyım birde hamile kalırsa mahf olurum
Kendini arkadaşının yerine koy öyle karar ver. Teşbihte kusur olmaz; eğer arkadaşın senin annenle beraber olaydı sen ne yapılmasını isterdin. Bunu düşün.
Haklısın kadın rahat bırakmıyor beni
Kendini masum görme. Seni zorlayarak s*ktirtmedi kendisini. Sen karar verdin. O yüzden empati yap. Senin anan arkadaşını içlese arkadaşının nasıl bir tepki vermesini isterdin bunu düşün.
Ya haklısın ilk zaman ben karşılık verdim cahilik şehvetine galup zoldum şimdi hep istiyor bırakmıyor
Yok abi kimseye güvenemeyeceğiz artık herkes hain olmuş başka kadın mı kalmadı sapık
Mast yaparken yakalandım tehdit etti bana sahip oldu ben napıyım
Yav he he film çekiyoruz sanki
Tövbe ya 😅 mast yapmanla mi tehdit etti yalnız zorlicak bı tehdit değil söylesin yani kendisinin ayıbı olur mast çekmek günah değil birşey değil
Aff çok zor durumdayım kadın bana iyice baglandı arkadaşım üni için yurt dışında
@sugar_babby videoya almış beni o an birden abazılıgım tutmuş wc de çekmiş
ya böyle şeyleri okuyunca geriliyorum biraz empati yap senin annen yok mu
Var kadın beni sıkıştırıyor ben magdurum
Sen de bekarsan ne sakıncası var?
Evlenebilirsiniz bile😃
Kadın 45 yaşında
Aramızda 20 yaş var