Yasak aşkımı nasıl unuturum?

merhaba konuya nereden başlasam bilmiyorum yazarken utanmalı mıyım onu da bilmiyorum ben 18 yaşındayım bir dershaneye başladım 6 ay önce orada bir öğretmen vardı aynı zamanda oranın ortağıydı 40 yaşında 4 çocuğu vardı başta normal öğretmen öğrenci gibi konuşuyorduk ama yakındık konuşurduk dertleşirdik daha sonra dershanede kimse yoktu benimde sorularım vardı dedi gel bakalım sorulara tamam dedim geçtik odaya sonra bakmadık sorulara konuşmaya başladık bu bana ailevi sorunlarını anlattı sevmiyormuş eşini falan sonra bende anlatım bir şeyler saat geç oldu dedi seni eve bırakayım tamam dedim arabayı çekti bir yere dedi doğruluk cesaretlik oynayalım tamam dedim başta cesaret seçtim dedi yanağımı ısır falan bu böyle devam etti sonra dedi beni öp ama dudağımdan bende hayır dedim sonra oda tm dedi sonraki gün yine dersten çıktım arabayla önümü kesti gel bırakayım eve dedi tm dedim yağmur yağıyordu çünkü evlerimiz çok yakındı bindim yine doğruluk cesaretlik oynadık bu sefer öptüm dudağından 15 dakka falan sürdü o arabadan indikten sonra kendimi pislik gibi hissettim ama seviyordum onu aşık olmuştum çok saçma babam yaşında bir adama aşık olmam ama baba sevgisi hiç görmedim onun sevgisi de bana farklı geldi bu öpme olayı birkaç kere daha tekrarlandı ama dershane de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyordu oda bende bir süre geçti küçük oğlu dershaneye gelmişti bende gördüm bunları kötü oldum ağladım kriz geçirdim sonra gördü ağladığımı yanına aldı odaya dedi neyin var başta demedim ama sonra dedim sana aşığım oda dedi bende sana ama olamayız dedi dedi ben başka şeyler isterim sen bunları yapmazsın bende mal gibi yaparım dedim oda dedi 1 ay falan bekle bi kafamı toparlayayım bu konuyu konuşuruz dedi 2 ay geçti bir daha bu konuyu konuşmadık bir şey yokmuş gibi devam ettik ama ben her gün mahv oldum oluyorum da sürekli ağlıyorum kendime zarar veriyorum ona o kadar bağlanmışım ki anlatamam evet yaptığım iğrenç bir şey ama çok seviyorum durduramıyorum kendimi bir yandan da çok pişmanım onun gözünde nasıl bir kızımdır kim bilir çok uzattım yazıyı kusura bakmayın buraya dökmek istedim derdimi bir gören olur akıl verir diye ben ne yapayım nasıl unutayım bu olanları onu
Yasak aşkımı nasıl unuturum?