AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
kadınlar hamile kalınca neden erkekler aldatmaya başlıyor merak ediyorum bende halbuki hamile olunca daha bir güelleşir kadınlar daha çekici ve seksi oluyorlar
Hamile olduğumdan dolayı cinsel birlikteliğimiz kalmadı bundan dolayı sıkıldığını düşünüyorum
tamamda ilişkiye girmek sıkıntı olmuyo ki
Zarar görür kötü bir şey olur diye tedirginim
o zaman sorun senden kaynaklı eşinin tek suçu aldatmak o yanlış ama eşini ihmal etmek senin suçun benim ablam 7 aylıkken ilişkiye giriyorlardı yanlışlıkla şahit olmulştum
Tekrar yakınlaşmaya çalışsam aldatmaya devam eder mi ki bunları bilerek nasıl beraber olurum tekrardan onunla
ikinizde hata var o yüzden çocuk için adım atmalısın
O ne haysiyetsiz namustan habersiz bir kadin oyle ya okurken sinir oldum
Boşan hamilesin diye niye boşanamazsın nafakanı al boyun eğersen her zaman boyun eğersin
O kadını bir daha asla evine sokma ve ikisinede ilişkiyi bildiğini soyle. Rezil etmekle ve ayrılmakla tehdit et eşini. Çocuğu da bir daha göremezsin de
kabullenemiyor isen konuş ve düzelsin değilse yolları ayır
Yav sen niye alıyorsun bu yellozu eve saçını başını yol onun
Denemeye tabi tutacaksın eşini bir arkadaşıma gideceğim diye..
Bırak , sanmaya devam etsin. Elbet sonunda patlak vericektir , kendisi.😕
Haberinin olmasının hiç bir ehemmiyeti yok ki sen engel olabiliyor musun bu önemli :)
Biraz uyu bence. Sıkmak içinde insanın biraz zindeliğe ihtiyacı var eheheh
Kanıt bul ve mahkemeye git zina davası ile donuna kadar al böyleleri yaptığın herşeyi hakediyor. Hamile olabilirsin velayeti sende kalır onun yaptıklarından sonra zaten. Çocuk böyle bir babayla mı büyüsün dersin?
Boşan cocuğuda aldır yapacak bişi yok ben kız olsam böyle yaparım o Puşt cocuğunu taşımak istemem allah affetsin daha fazla bekleme bence
Zavallı çocuğun suçu ne hem kadın çocuğunu seviyordur belki...
Adam şerefsizse çocuğun suçu ne?
Çocuğa can bile gelmemiş daha ne çocuğu kusura bakma ben kız olsam o psikolojiyi kaldıramam o Puşt oğlu çocuğunu niye taşiyim
Ama o çocuk sadece onun çocuğu değil senin kanını canını taşıyor.
AYNI ZAMANDA ÇOCUK 1,5 AYLIĞI GEÇTİYSE ALDIRILAMAZ OLUM TEHLIKESI
Ama sonuçta o puştun izlerini taşıyor
Aldırma konusunda vardır bir ilacı çaresi
Evetde 1,5 aylıksa malesef çaresi yok.
İlerleyen süreçte alınır nası çaresi yok öldürürler karında
O zaman kadında ölür.
Bana güvenebilirsin lisanslı bir doktorum 🤗
😂😂kadın nası ölür hanfendi diyelim ki çocuk 5 aylık oldu bu çocuk alınamaz mı kürtaj
Çocuk sadece Babasının kanını ve özelliklerini taşımıyor, aynı zamanda annesinin kanını ve özelliklerini taşıyor, sadece o adamın çocuğu olmuyor.
Olsun sonuçta onun izlerini taşıyor
Gerçekten ben anlatmaktan yoruldum sanırım...
Bir çocuk anne karnında 1,5 aylık olmuşsa alınamaz alınırsa çocuk'ta annede ölür.
Bu durumda Çocuk anca düşebilir.
1,5 ayı geçmiş çocuklara kürtaj yapılmazz.
Malesef durum ilerlemiş kocanizla konuşun bak. bu kadindan vazgeçmesi konusunda uyar. Belki akillanir
Kumanmış gibi davran bezdir kadını. Herşeyini yaptır Eve gelince birşey söyleyecek olurlarsa da kocan ve o kadına sizin ilişkiniz olduğunu biliyorum. Bu yüzden dolayı benden sonra gelen bu Kasım benim kumam olur o da ben ne dersem yaparım de.
Devam et ama ogrendıgını soyle küs hayatı yasayın sonucta bebek var ve komsunu kesinlikle eve alma
Böyle bir soru okumuştum daha önceden troll olabilir
Kocanla konuş durduk yere de ki beni sevmiyor musun o nerden çıktı derse telefonundaki mesajları gördüm de beni aldatıyor musun ben gidiyorum de bavulunu topla bakalım ne yapcak
Rezil et onları sonra da ayrıl yazık sana daa. Bir kere yapan hep yapar
Sanırım apartman ortamı değil. Rahat gelip gidiyorsa
Trol bence. Eğer değilse elin armut mu topluyor? Ben olsam yolarim saçını başını.
Kocasına söyleyerek başlamayı düşünüyorum onun cezasına
Mesajları göster adama. O kadını parçalanmadan nasıl rahat edeceksin bakalım. Kocanın da Allah bela*sini versin.
Direkt s.. çekerim ben sorusunu bile sormam
Hamile olduğum için ayrılamam mı ne kadar ezdikçe bir düşünce. Boynuzlanmaya devam et madem
Bir yolunu bulup düzeltmeyi düşünüyorum eşim hala devam ediyorsa veya komşum kocaasına söyleyip boşanacağım ennson çare bebeğimi böyle yerde büyütemem
Düzelmez çok üzülürsün sadece böylelerinden bekleme bir şey
o kadar emin olmayın düzelebilir bence o kadar emin olmayın. eşinizle konuşun ama elinizde kanıt olsun kadına komşularınıza söyleyin bunlar sizi incitecekse illa kendinizi belli ederek söylemenize de gerek yok
erkekler hep kadınları hamileyken aldatıyor ya neden aldatıyor düşündünmü
Bilmiyorum 😔
Karaktersizliginden aldatıyor ne yani kadın iki can derdindeyken azcık saldıysa hemen aldatması gerekiyormuş gibi vurgulaya vurgulaya neden acaba diyorsun? Aldatan insanın karaktersizliğini bile hamile kadınlara mâl etmekten bir vazgeçin artık...
@minikhırçınkedi can derdinde ona bişy dediğim yok tabi salmaktan değil sadece iliişki istediğinde vermediğinden
Yinede ayrilabilirsin
Zor bir durum Allah yardımcın olsun ailene danış
Delimisin bir da sokma o kadını evine hep birlikte yatsaydınız
Çocuğu aldır boşan bence
Suçsuz günahsız bir bebeğe yapamam aldıramam
Ben olsam öyle birinden çocuk doğurmazdım sen bilirsin.
Çocuk daha senin bilr sayılmaz. Doğurmadığın,, emek vermediğin tanımadığın bir varlık. Sende şu an bir anlamı yok. Ve ilerde hayatına herşeyine zorluk olacak. Sadece sana değil kendisine de çok zorluk yaşatacaksın. Aldırman ve adamdan ayrılman mantıklı olur. Bu arada sorunu aslında sen başlatmışsın gibi adam asla haklı değil olamaz da ama. Hamileyken adala ilişkiyi sen bırakmışsın adama seçenek fırsat sunmuşsun. O da karaktersiz gitmiş yapmış.. Ayrıl adamdan
@kızılgezegen37 ben bebeğe zarar geleceğini düşündüğüm için ilişkiye girmedim sorun bu olsa bile ilişkiden uzak duruyorum diye aldatmasına nasıl göz yumup sineye çekebilirim bu bebeği aldırırsam günahını nasıl öderim
Zamanın varken çocuğu aldır. O adamla boşanacaksınız büyük ihtimal çocuğa tek mi bakacaksın tüm hayatın mahvolacak. Çocuğu aldır kafan rahat olsun
Ben kürtaja bu kadar duygusal bakanları anlamıyorum sonuçta daha doğmadı şekli bile belli değil aldırsan ne olur
Sonuçta bir bebek olacak oda bir can benim canımdan nasıl kıyabilirim
Sen bilirsin ben olsam hayatımı mahvetmezdim
@hseff aynen katılıyorum sana.. Nasıl hemen bir bağ kuruyolar ve duygusala bağlıolar anlayamıyorum.. Daha 2 aylık görmedin. Emek vermedin.. Çocuğum diosun nasıl kıyıyım diosun.
Boşanma davası aç çocuğu aldır baba evine taşın
Çocuğumu nasıl aldırayım 😞
doktorda
komşunla konuşmayi denesen
Öyle denemeyi düşünüyordum anlamazsa devam ederse kocasına gideceğim
yani en dogrusu bu
kadınla konuş ve olayı netleştir.
Engelle evine alma bir daha cok zor durumlar
Çok kötü ya ayrısan iyi olur
Bekle ve boynuzları torpule
Sen sessiz aldıkça devam edcekler buna bir son ver
Kocan yokken komuşuna saldırr
Ne demek hamilesin diye ayrılamazsın. Direk boşa
Boşa gitsin zararin neresinden donersen dön kardir
Doğru söylüyorsunuz 😞
Kabullenemez bazi seyler
Selin kidil mi izledin ablacım
Ayrılacaksın başka yolu yok
Eve alma
Daha neler gorecegiz ya ulke nereye gidiyo böyle
Kovanla konuş cocok rezil olmasın ıcanıbina bak
Ozaman idare kocacıgıni biraz
Komşun bekar mı dul mu
Evli
Eve almasan ne olur? İstemiyorum seni evimde desen
Sende onun kocasiyla yakinlas
Yapamam öyle bişey
Zaten olmaz.. bosanabilirsin ya da bundan sonraki her aldatisini sineye cekersin. Hamileymissin, onun kararida sende
Boşa gitsin, hesap sor
Buna cok cok eminmisin
kocanla konus rahat olma bu kadar
Alma komşunu yolla gtsin tepki koy
Sen de onu aldat hayat müşterek
Banavir
Haberi olmadan boşa.
O nası olur
sahip çık kocana
O beni aldatırken nasıl sahip çıkayım😔
ne iş yapıyor?
ev araba var mı?
Evimiz var araba almayı planlıyorduk fabrikada çalışıyor
tamam
bir daha o kadın gelirse sen dışsrı çıkma o çıksın
kadın gelirse çok da kabul etme
soğuk davran
Peki kocanı hala seviyor musun?
Sevgiden çok pişmanlık üzüntü var keşke böyle olmasaydı hiç bir şey 😔 sevgim nasıl bitsin çok seviyoduk birbirimzi mutluyduk
Peki kocan sana Karşı ilgisiz MI? Yoksa hala seni sevdiğini belli ediyor mu?
Kimi hareketleriyle belli ediyor bazende çok soğuk yapıyor böyle değildi bebeğimize karşı çok ilgili sadece
Çünkü erkekler hamile olan eşlerini sevselerde cinsel ihtiyaçtan başka bayanlarla flört edebiliyor yani bu dönemlerde şerefsizlik yapabiliyorlar malesef...😞
Sana ilgisi azaldı mı yani?
Bana ilgisi aynı değil eskisi gibi olmasada arada bir gelip sarılıp öpüp gidiyor
Peki seni aldattığına yönelik kanıtın var MI?
Varsa onları kocana sun ve ikinizin arasında seçim yapmak zorunda olduğunu ama onu hala çok sevdiğini söyle...
Mesajlar var ve bir kaç kez kendim gördüm yakınlaştıklarını😞
Tamam ama bu durumu müdahale etmezsen konu dahada uzar
Ne karaktersizler var şu dünyada ya
Eve yerleşme peşinde anlaşılan
ayrılmalısın büyük ahlaksızlık bu
kızlar demişşin. o yüzden fikrimi söyleyemeyeceğim
Ayrıl
Evire çevire döv
Kadın hamile bebeğine zarar gelir hem bu çözüm değil.
@cicimod çözüm ne sence
Yorum yazmıştım. Ne yapsın kanıt toplasın gerisi avukatlık iş :( ondan koca olmaz artık bari baba olsun uzaktan.
@cicimod zaten bende kadına şiddete karşıyım kim yaparsa ama zor durum anlaması empati kurması güç bazen zevk hayali , yaşam grçeğini unutturuyoe
evet yani ateş düştüğü yeri yakar Allah yardımıcısı olsun onun için ancak dua ede biliriz.
@cicimod siz evlimisiniz.. sanki biraz sahiplenme hissettim
sahiplenme kadın doğasında var işte evli olsa da olmasa da çocuğu olsa da olmasa da annelik duygusu var ki sevdiği adama yansıtır hep. maalesef. bunun değerini her erkek bilmiyor.
@cicimod haklısın özellikle sizin gibi olgun ve hayatı tecrübe etmiş birinden dha iyi kimse anlayamaz.. ama dediğin gibi her erke anlamaz bazıları anlar
buna sesli gülesim geliyor artık bu sitede yaşı gören bunu diyor: sizin gibi olgun ve hayatı tecrübe etmiş birinden :) ee yaşla ogunlaşsaydı ya da tecrübe edinseydi hayat başka olurdu. sevdiğim yaştım ama kafası yeni ergenler gibi mesela
@cicimod bu bir gerçek ama sonuçta bende sizle aynı yaştayım ve yaşadıklarımı değerlendirerek kıyasladım haddimi aşmak değildi niyetim
estağfurullah
@cicimod peki öyleyse.. inanın şu an acxayip canım sıkılıyor herkese bir cevap veriyorum kim neyi duymak isterse onu söylüyorum.. sana karşı mantıklı düşünememiş olabilirim
sorun değil sadece burda çok ağır bir şey yaşamış hanm söz konusu ve inşallah hayatı düzelir. Hayırlı geceler her kes için her şeyin hayırlısı olsun diyorum.
@cicimod amin merry ramadans sana :))
size de thanks :)
@cicimod you are welcome
Ayrıl sende