Kızlar yardım edin lütfen 4 yıllık eşimin beni aldattığını öğrendim ve 2 aylık hamileyim beni komşumla aldattığını öğreniyorum telefonunda konuşmalarını gördüm ama benim bildiğimi bilmiyor komşum sürekli bize oturmaya geliyor onunla konuşmaya bile çok zorlanıyorum evden çıkmam markete gitmem gereken zamanlarda bile oturmaya devam ediyor kendi evine gitmiyor bir hiç kez kocamla yakınlaşırken yakaladım ne yapmam gerek hamile olduğum için ayrılamam da yardım edin bana bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
BEN BÖYLE EŞİN ANASINI AVRADINI BACISINI BALDIZINI SOYUNU SOPUNU SÜLALESİNİ GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ TESTİNDEN SU İÇMİŞİNİ KÖĞEĞİNİ KÖMESİNİ DDEDESİNİ 7 CEDDİNİ DOĞURTAN EBESINI AĞLAYAN BEBESİNİ ALDIGI HAVAYI İÇTİĞİ SUYU YEDİĞİ EKMEĞİ SIÇTIGI BOKU KAFASINI TASINI BEYNİNİN BARDAĞINI IRKINI DİLİNİ DİNİNİ CİNSİYETİNİ MİLLETİNİ HÜREYETİNİ CUMHURİYETİNİ CÜRYETİNİ SABAHINDAN AKŞAMINA ÖĞLEDEN SONRASINA SABAH SEHER VAKTİNE AKŞAM EŞREF SAATİNİ KAFASINDAKI SAÇI ARKASINDAKI SAÇI ARKASINDAKI KIÇI ELİNİN AYARINI KICINDAKI KILI BOŞ BOŞ GEÇEN YILLARINI ŞAŞI BAKAN GÖZLERİNİ KÜTÜRDEYEN DİZLERİNİ MEMLEKETİNİN YAYLASINI SAFİYESİNİ AİLESİNİ GÖZLERİNİN FERİNİ ANLININ TERİNİ BABASININ KELİNİ ANASIN SAÇ TELİNİ BAHAR ESEN YELİNİ DÜĞÜNÜNDEKİ GELİNİNİ BEYNİNİ VAKFUMUNU BAHÇENIN ZAKKUMUNU TUTUGUN KALEMİNİ CİGERİNDEKİ VEREMİNİ BÖBREĞİNDEKİ TAŞINI BOYNUNUN ÜSTÜNDEKİ BAŞINI ORAĞINI 7 CEDDİNİ ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ HER GÜN BİRİSİNİ EDİRNEDEN KARSA DÜNYADAN MARSA NE KADAR TANIDIGIM VARSA BİLADER EN DEĞİŞİK KAMUSUTRA POZİSYONLARDA seveyim :))
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılabla elinde kanıt olarak mesajlar varsa o mesajları sen kendi telefonunla kameradan çek fotoğrafını ve yedeği de dursun diye git yazıcıdan o mesajları yazdır eşinin o kadınla görüştüğünü hatta telefonla konuştuğunu duyarsan konuşmalarını da ses kaydına al sonra da git boşanmak için dava aç nafakanı da al bak hayatına
02 Yorumla
Soran+1 yılAnca uyurken bakabiliyorum telefonuna onun dışında şüpheleniyor yanından ayırmıyorum ama deneyeceğim bu dediklerinizi kanıtlar toplayıp kendi gözümlede gördüklerim bar kamereya çekip hem kocasına hem mahkemeye vereceğinm
- +1 yıl
elinde kanıtlar toplamak için bir süre gece uyumayıp uykusuz kalman gerek
telefonunu iyice karıştırıp bulduğun ne varsa kaydetmen gerek çünkü
sadece mesajlar yetmeyebilir
Komşun da ne kadar yüzsüz tüm bu olanların ardından bir de sana çay içmeye mi geliyor? kocasını boynuzladığı yetmemiş gibi. Yok ya kadının düşmanı gene kadın, çok net. La hadi kocan aldatıyor tamam da komşun da demiyor mu biz bununla sohbet ediyoruz, kapı komşum, derdimi paylaşıyorum, çayımı paylaşıyorum ben bu kötülüğü nasıl yaparım üstelik de bebeği olacak diye düşünmüyor mu. Neyse yapacak bir şey yok geçmiş olsun, üzgünüm senin adına.
05 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimi beni düşünse en öncelikle kocasını düşünse bunları yapamaz hiç bir kadın diye düşünüyorum kendiyle yakındım birde öyle nefret ediyorum artık evimden kovacağım yakında gelmemesi için uğraşıyorum yüzsüzlüğünde bu kadarı
Soran+1 yılEvet evli 1 yıllık
Soran+1 yılGelmeye devam ederse direk söylemeyi düşünüyorum
+1 yılBir kere böyle bir durumda yüzüne karşı direk söylemen lazım Çünkü söylemedi zaman iş uzar gider yani bildiğini mutlaka bilmesi lazım bu bir ikincisi bir insanın flörtöz olduğu zaten ilk baştaki tanışmadan belli olur yani konuşmalara hareketleri tavırları bunu senin en başta çözmüş olman gerekiyordu ama şöyle düşün hiçbir şey için geç değil Bunu ona söylemelisin ve boşanma davası açmalisin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
75Cevap
Bence önce kocanla bu ilsikiyi bildiğini konuşman gerekir. Sonrasında da bunu hakketmeyen bir kadın olduğunu ve bunu ikisine de ödeyeceğini direk yüzüne karşı söylemelisin. Sonrasında zaten hemen savunma psikolojisiyle kocan senden af dileyecek falan. Bence kesinlikle geri adım atma. Barışmayacağım ve boşanacağını belirt. Kendisi mutlaka özür dileyecektir yalvaracaktır. Sonrasında o kadını o apartmandan gitmesini sağlamak icin ona bu iliskiyi bütün apartmana söyleyeceğini ilet. Zaten kendisi utancından çıkıp gider muhtemelen. Kocan da senin ne kadar kararlı ve dik başlı biri ezilmeye gelemeyen haksızlığa gelemeyen biri olduğunu görünce bir daha yeltenemez diye düşünüyorum. İkinci olarak da madem iliskiye giremiyorsunuz. Sende mümkün olduğunca farklı şekillerde kocanı tatmin etmeye çalış.
10 Yorumlagece uyurken telefonunu al konuşmalar vb. hepsi elinin altında olsun kadınla konuş ama güzelce değil senin varlığını hacmini hissetsin ağır ol kimse sana bunları yaşatamaz bir daha bu eve adımını atmıyorsun yoksa kocana söylerim de kocanın karşına geç ve boşanmak istediğini söyle hamile bir kadını aldattığı için tabiki mahkeme sana hak verecek unutma ilk fırsatta böyle bir şey yapan biri ilerde neler neler yapmaz adamı seviyor olabilirsin ama o seni sevse aldatmazdı, ağlatmazdı kendine önem ver biraz s. et şunları
70 Yorumla
+1 yılHamile olduğum için ayrılamam demeyi aklından çıkart ilk önce, seni aldatan insan olarak nitelendiremediğim bir mahluk var karşında hemde karısı hamileyken bu gibi birinden kendini ve çocuğunu kesinlikle biran önce uzaklaştır ailenden yardım al ve doğumunu yaptıktan sonra ayaklarının üzerinde durup hem kendi hayatını hemde bebeğin hayatını kurtar bu kişiden size hayır gelmez. Doğum sürecine kadar dışını sık sonra ailen bebeğe baksın sende çalış zor ama imkansız değil. Umarım ailen veya yakın bir arkadaşın sana yardımcı olabilir...
10 YorumlaBebeğim olacak bakamam şeklinde devam edersen sadece bakar kalırsın pişman olursun kocan ikinizi birden idare mi etsin yanlış düşünüyorsun gider konuşursun tamam der sözler verir güvenini kazanır ama daha da gizli bir şekilde yine aldatır aldatan erkek merak etme bu şekilde yapılan yanlışın telafiside olmaz sen git kocanın telefonundaki yazışmaların resmini çek sende dursun eşine git söyle ayrılalım diye eğer eşin zorluk çıkartmaya çalışırsa da aldattığı kadının eşine git resimlerini göster o zaten eşini perişan edecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosunuz bunu kanıtlayıp boşanmam lazım bir şekilde ama bebeğimi bırakmak istemeyecektir zorbalık çıkartmasından korkuyorum
Bu inanılmaz zor bir durum. Öncelikle konuyu ailenizden/akrabanızdan en yakın kim varsa ona açmalısınız. Asla tek başınıza çözmeye çalışmayın şu süreçte. Daha sonrasında ise bunu eşinizle açık açık konuşun. Kendinizi hamile olduğunuzdan dolayı ona mahkum gibi göstermeyin. Ayrılamazsınız ayrı bir konu ama o bu mecburiyetinizi bilmemeli.
Allah yardımcınız olsun.20 YorumlaNe alaka ayrılamam. Az kendini topla. Eşini seviyorsan ve affederim diyosan Öönce o zillinin ayağını bir evden kes. Bahane uydurarak değil, dobra dobra. Bunun illaki yansıması olur. Baktinki utanma yok iş devam ediyor. Eşinle konuş. İllaki yalanlayacaktır. Ama bir değnek vurmuş olursun. Baktımki yok gene olmadi. Ayrılıyorum de. Seviyosa zaten dizlerine kırar oturur. Evide mahalleyide değiştirin. Ikinci seçenek ffedemem diyosan boşan gitsin. Rizki veren allah. Cocugum babasiz kalmasin diyecen ama ahlaksiz olduktan sonra ne lazim baba.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kabul edemem ki bu durumlara bile zor duruyorum bebeğim için katlanıyorum boşanırsak nasıl büyütürüm evlenemem bir dahada
+1 yılİlk öncelikle aileniden birine ya da güvendiğiniz bir arkadaşınıza durumu izah edin size çok yardımcı olur. Komşunuzla iletişimi kesin evinize kesinlikle ve kesinlikle almayın sert çıkışın ve patronun kim olduğunu gösterin daha sonra eşinize yakaladığınız kanıtları bir bir gösterin hamile olduğunuz için ona mahkum değilsiniz bunu ona söyleyin. Gerçekten zor ve çok iğrenç bir ihanet Allah yardımcınız olsun İnşallah..
10 YorumlaYaa hamilesin diye o şerefsizi çekmek zorunda değilsin bunu önce unutma bak bende hamileyim bende ayrılacağım hani bunun tuzu kuru akıl verioor deme diye açıklama yapıyorum 2. si çağır o sürtüğü kocan olacak o aşşağlığı da de ki böyle böyle böyle hatta birde elinden geliyorsa hırsını atmıyorsan döv anasını satim sonra kocana dön bokun layığı sidik hadi bana eyw bu kadar ne demek 2 aylık hamile karısını aldatmak yaa şerefsize bak komşun olacak şerefsiz daha beter sen bir kadınsın bu kadın hamile çıldırdım bak yaaa
10 YorumlaKeske bu zmanada kimseye güvenilmyecegini bilipte evine kimseyi almasaydn ama üzücü bir durum bence haberi olsn belki hatasini düzeltmeye çalışır haberi olursa
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olacağını nerden bilebilirim ki herkesi öyle sanamam ve başta iyiydik gülüp eğleniyoduk
+1 yıl''kocamla yakınlaşırken yakaladım ne yapmam gerek '' ya bunu da bize sormayın artık ya. Kocan kızım o senin. SENİN KOCAN. Rezil etsene kadını tut saçından at kapıya rezil et mahalleye bu ne genişlik be
00 YorumlaKocanada, komşunada bildiğini açıkça söyle. Komşunu artık evine alma hatta mümkünse o evden taşının. Evliliğini kurtarmak sadece senin çabanla olmaz bunu bilmelisin, eğer kocan çaba sarfetmiyorsa ondan sana hayır gelmez gelecek günleri kendine zehir etme bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıldüzelebilir elinde kanıtların olsun. kocanla konuş devam etmek için taşınmayı en büyük şart olarak koş. ve kadına da bildiğini onu rezil edeceğini söyle. gerekirse eve gizli kamera koy. tabi kadını rezil ederken kendini belli etmene gerek yok sosyal medyadan da yapabilirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok üzgünüm gerçekten çok zor bir durum 🤦🏻♂️😔
Seçenekler belli sanırım
Bebeğin hakkında yorum yapmak istemiyorum 😔
İspat ve deliller ile boşanabilirsin
Kendini güvenceye alıp evliliğine devam etmeye çalışabilirsin
Başka yol yok sanırım 🤦🏻♂️10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kocan sana ne kadar bağlı şimdi diyeceksin bağlı olsa zaten aldatmaz ama iş öyle değil karşı taraftan birşey görünce dayanamamış olabilir boşanalım desen hemen tamam dermi aranızdaki ilişki nasıl hamileysen senle ilgili bir problemi yok demek ki boşanmak istemiyorsan onu kendine tutkulu hale getirmeden ona son vermezsin bunu bir düşün değerlendir çok yılışık hareketlerden kaçın ama kocanı da baştan çıkar yatakta imalı sorular sor fikirlerini öğren cevapları onu ele verir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok kötü durum ne diyeceğimi bilemedim ama diyelim söylediniz beklentiniz nedir? O yazışmaları kanıt olarak kaydetmeniz lazım bunların görüşmelerini de bir şekilde kaydedin bu adar sabretmişsiniz en azından elinizde somut bişeyler olsun mahkemeye sunulacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle karşına al her şeyi bildiğini söyle hatta komşun geldiginde yap bunu ikisinin de yüzüne tükür evden dışarıya gönder o komşun dediğin canım kadının da yaptığını yanına bırakma herkese ne halt olduğunu söyle.. Dava aç ve boşan seni bu aşamada düşünmeyen adamı sen hiç düşünmeyeceksin. Aldatmanın bahanesi olamaz. O karaktersizle aynı yerde nefes almamalısınız göm yumma hic bir şeye.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılSesini mutlaka çıkartmalısın yoksa arsızlaşır telefondaki ler basit bir flörtleşme olabilir olay cinselliğe dayandıysa kötü ama mutlaka sesini çıkart hiç bişey söyleme konuşmalarını mesaj at ve evden çık ailene git o düşünsün ne yapacağını inanmaktada acele etme. boşanmaktan korkma o korkacaktır aileni ucuz kadınlara yıktırma
00 Yorumla Bence çok igrenc bir şey bu. Bende senin yerinde olsam hemen pilimi pitriimi toplar babamın evine giderim. Hamileyim benim mi çocuğum sadece onun da çocuğu o çocuğunu dusunmeyip böyle bir ahlaksızlık yapıyorsa ben hiç düşünmem. Ne hali varsa görsün. Valla alır giderim bebegide kendim buyutuum aklı başına gelince ayaklarına kapansın.
20 Yorumla
+1 yılHamile olduğum için ayrılamam ne demek ya, azıcık kendinize saygınız olsun be. Yazık. Böyle göz yumarsanız tabii ki aldatılırsınız.
51 Yorumla
Soran+1 yılBebeğime nasıl bakarım ailemde kabul etmez bu şekilde böyle yaşamayı istermiyim sizce
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadina bir ele al osmanli tokati yapistir ya da eve geldiginde alma iceri
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık almayacağım bir bahane bulup sürekli gönderiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hamileyim diye öyle düşünme, işler ilerlemedem bir şey yapman lazım onlada beraber olup bebek yaparsa şaşırma her gün buna benzer bir cok şeyler okuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm yok ne yazık ki. Ya bilmezden gelmeye devam edeceksin, ya da resti çekeceksin. İntikam için tavsiye istemiyorsun, farkındaysan. Burdaki hiç kimse zamanı ve kocanın hatalarını geri alamaz. Sabır diliyorum :(
17 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki öyle 😔 bilmezden gelmeye devam edemem kabullenemiyorum böyle birşeyi bebeğimiz varken üstelik pişmanlıklarım geri gelmiyor malesef halletmeye çalışıcam sonrada kocamdan uzak durma çalışıcam
- +1 yıl
Kendini kandırma. Kocan ev arkadaşım değil. Dilediğin zaman uzak durabileceğin bir durum yaratmak çok zor olacak. Kendi korkularınla yüzleşmelisin. Çocuğunu doğurmak istiyor musun, böyle bir adamla evli kalmak istiyor veya göze alıyor musun? Gelecekte durum ne olacak? Bunları düşünmelisin etraflıca
- +1 yıl
Arkadaşın* olacaktı
Soran+1 yılÇocuğu aldıramam nasıl yapabilirim böyle bir şeyi böyle birisiyle evliliğimide sürdüremem bebeğimi doğurup boşanabilirim o zaman herşeyi kanıtlamış olurum dava açabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bu noktadan sonrası tamamen sana kalmış, canım. Sabır dışında bir şey dileyemem sana
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum cevaplarınız için 🙏😔
- +1 yıl
Rica ederim 😔
+1 yılBöyle karaktersizler yüzünden kadınlar bize güvenmiyor evlilikten soğutuyorlar gerçekten zor bir durum en iyisi bildiklerini ortaya dökmek
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğun için bunu çekmek zorunda değilsin, emin ol bu sebepten gebeliğin sıkıntılı sorunlu geçecektir, iyi bir karar alman gerekiyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacak fazla bir şey yok oluruna bırakmalısın, kocasan söylesen aranız daha da soğur şimdi iyidir en azından, zaten kadın ile alıştı ise sen söylesende yapar.
Boşanma durumu olmayacağı için, böyle devam etsen daha iyi olur gibi, her zaman tartışmalı bir gün olacağını idare etmen senin için iyidir.
Ama Boşanma ihtimalin var ise hemen boşan.00 YorumlaMadem ayrılamazsın-ki hiç anlamam nasıl ayrılamıyorsan-Ayır odaları, kes iletişimi. O yok gibi davran. Hayatta değilmiş gibi. Ona masa gibi davran ya da şifonyer. Bak dalgana. Hayat kısa, herkesi mutlu edecek kadınlr erkekler var..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcapım başka türlüsüne tahammülüm yok herşeyi ortaya çıkarmalıyım
+1 yılYa şaka gibi ya. Sen susmakla hata yapıyorsun bir şekilde mesajları kendine at. Ve direk kadının kocasına söyle. Sonra da kocanı boşa.. komşun iyi bir dayağı da hak ediyor ayrıca ona da bir el at ya da attır..
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınla konuşmayı deneyecğim düzelmezse bu sefer kocasına herşeyi anlatmayı düşünüyorum görsün nasıl birisi olduğunu
- +1 yıl
Hiiç durma bugün başla hatta nasıl uyuz oldum ya
böyleleri evleniyorda benim gibi bir gülüm olsun sonsuz olsun diyenler bekar geziyor. Soruna gelirsek masaya yumruğunu vur kızı birdaha evde isteme görüşmeesini yasakla ve o cip severek yolla getir...
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birisi değildi başta 😔
komsun sana gelmek ıstedıgınde musayıt degılım dyerek artık kabul etme bırde annenı ya da kzı kardesın felan varsa onu cagır eve okadın ı sokmamaya calıs eve eger ıs cıddılesırse o mesajları kopyala kendıne fotosunu al tehtıt et kadını
10 Yorumla
+1 yılİki ay da uckruna sahip olamiyorsa cokta bisey beklememek lazım kocandan.
20 YorumlaO kadınıda kocanıda yol🙄evliyse kocasına söyle hatta diğer komşulara akrabalarına iş yerine her yere rezil et öyle bir ş. refsizdende koca moca olmaz boşa onu
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğiniz gibi ilk önce kadınla konuşacağım kabalaşırsa kocasına gidip herşeyi anlatacağım artık ne yapar onu bilemiyorum eşimlede oturup konuşacağım böyle gitmezse boşanma kararlı alacağım ama bebeğimiz oldupu için bırakmayacaktır 😔
- +1 yıl
Kadınla konuşacak bişey yok ne konuşacaksın ki kocamdan uzak dur mu? Konuşman sana yaptıkları adilikleri değiştirmez direkt kocasına söyle mesajları göster hatta kadının tüm akrabalarına anne babasına söyle. Kocanıda aynı şekilde rezil et. Ayrıca kocanın bırakmama lüksü yok bunları o haltı yemeden düşünecekti. Zaten mahkeme senden yana olur bebeği sana verir o konuda rahat ol
+1 yılSenin kocanın kalıbına sıçayım
* peşinde dolanacağına yanında olurdu bu durumunda kesin birliktedirler nasıl müsama gösteriyorsun ilişkilerin boku çıkışta haberimiz yok eğer gururun varsa boşanırsın aynı şeyi bir daha yapmayacağı ne malum.00 Yorumla
+1 yılTamam hamile olabilirsin fakat böyle devam etmez yani kocani kenara çek ve herşeyi bildiğini söyle eğer senin bildiğini anlarsa nasıl olsa birşey demiyor diyip daha da ileriye gidebilir kendini güçlü göstermeye çalış kenara sinme uyanik ol biraz gidicem falan de korkut gözünü zaten eger seviyosa ki seven insan aldatmaz o zaman ayaklarına kapanir ve kırar dizini oturur o kişiyi de Allah ıslah etsin her ikisinide sen güçlü gözükmeye çalış hatta daha fazlası ol :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHamile olduğum için cinsel birlikteliğimiz olmuyor diye aldattığını düşünüyorum ben bilmeden neler yaptığını Düşünmek bile istemiyorum
+1 yılgözünle görmeden aldattı diyemessin gönül eğlendiriyordur belki gözünle gördünmü peki
10 YorumlaAllah belalarını versin. Ne diyebilirim? Ayrılmanı çok isterim.
10 YorumlaYa ben sana kıyamam of deliriyorum böyle şeyleri gördükçe
10 Yorumla
+1 yılKanıtla kocana git ki itiraz edemesin. Komşun mudur ne uğursuzdur saf mısın kuzum alma evine sorunlu insanlar yüzünden üzülmek zorunda değilsin. Eşinin tepkisine göre evliliğini kurtarmaya çalış
01 Yorumla- +1 yıl
Allaha yakınlaş dua et
Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Nasil ayrilamassin ya boyke bir sey yok sen kadinsin oyuncak degil o seni evine gelen kadinla aldaticak sen kara kara dusuncen ayrilacaksin tabi yakisirmi baba olacak adama yazik valla cok yazik
00 Yorumla
+1 yılO kadını gebertirim , sonra esimin ağzına tukururum ortalığı birbirine katarım. Nasıl sakin kaldın sabrına hayran kaldım
02 Yorumla
Soran+1 yılSakin kalamıyorum çok zor bir durum 😔
- +1 yıl
Eşinle bir kaos çıkarsan aklını başına topla desen
Cahilmisin canm sen kadini bir daha evine sokma eşinin onunla olan konusmalarini elinde belgele önce. Daha sonra bu salakligi eşinin yüzüne vur daha sonra aile buyuklerine taşı bu konuyu. Hamileyim diye bosanamam diyorsn da ama o eşim hamile ben onu aldatamam dememiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılazıcık kadın ol güçlü ol çek karşına beni nasıl aldatırsın bebeğimiz var de adamlığa sığar mı yaptığın de hesap sor giderse de gitsin hiç mi kimsen yok senin? öyle bir adamla aynı evde olmaktansa yalnız ol daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları anlayacak olsa yaparmıydı bu kötülüğü bana
Cevap sahibi+1 yılcanım hakkını araman lazım o adamla birlikte olmaya nasıl devam edeceksin bebeğiniz var özellikle büyüdüğünü düşün o zaman ayrılsanız çok mu iyi senin onunla konusman lazım özgüvenli ol buna göz yumma
Hamilesin diye birlikte olmuyorsun diye aldadiyordur seni tavsiyem doktor ilişkiye hayır diyene kadar devam et ilişkiye bu durumdada devam ediyorsa en iyisi onunla konuşup anlaşmak ona savunma fırsatı verme
03 Yorumla
Soran+1 yıl@ruletci03 hamileliğim biraz zor geçiyor daha önce nir kez düşük yaptım ilişkiye giremem bu durumda dikkatli olmam gerekiyor ilişkiye giremiyoruz diye böyle birşey yapmasını nasıl kabullenebilirim
Aldatma olayında bence mahalle baskısı lazım ne kadar çok kişiye duyurursan o kadar çabuk çözüm alırsın komşunun aileside dahil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe birkaç kez yakaladığını söylemişsin buna rağmen sustun mu hayrettt.. Üstelik sen evden çıktığında kocanla evde kalmasına müsade ediyorsun suç sende onun saçını başını yol kız evine alma o o*rospuyu kocanın da ağzına s*ıç sinir oldum bak.
10 YorumlaHamilesin diye o adama mecbur değilsin biliyorum söylemesi kolay ama susamazsın da
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru zamanı bekliyorum kadınla ve kocasınla konuşmak içinn
- +1 yıl
@realeyes helal sana kafan çalışıyor taktik 10 numara
+1 yılZor bir durum. Allah yardımcın olsun. Ama komşunun ayağını o evden kes. Ne bileyim ''ben duş alacağım, hadi görüşürüz sonra"de. ya da en güzeli taşının. Aslında en doğrusu ayrılman Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılSenin kocanın ben taaa
Ulan ne şer*fsiz erkekler var be. Yemin ediyorum böyle tiplerin var olduğunu duydukça kendi erkekliğimden soğuyorum.40 Yorumla
+1 yılne alaka hamile olduğum için ayrılamam ben olsam aldattığını ispatlar mahkemeye sunar donuna kadar da alıp kendi hayatımı kurardım bu kadar gurursuz ve onursuz olmayın kendinizi değersizleştirmeyin 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde mesajdan başka delil yok ki nasıl yakalayıp kanıt yapabilirim
+1 yılBence kocan ile bu konuyu bir an önce konuş affedip affetmemek sana kalmış o karaktersizi de evine sokma hatta affedersen taşının ordan
00 Yorumlaİnanılmaz bir durum ayrılsan çocuk var ama çocuk o babayı hakediyor mu dersen hayır ama yinede çocuk için karşına alıp konuşmalısın diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBundan bir hayır çıkarmı sence?
Bunu bir şekilde sonlandırmalısın yani, var mı böyle birşey ya.00 YorumlaKız ne diye o kadını evine sokuyorsun hala. Bir daha evine gelmemesini söyle. Ne geliyorsa zaten en yakından geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanne evine git bir kaç ay kal şu taktikleri yap
https://www.youtube.com/embed/wMddcDK8Q7I02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun gönderdiğin videon ve yardımın için teşekkür ederim 🙏😔
+1 yılGeçmiş olsun. İlk fırsatta seni aldatan adamla hayatını sürdürmek istiyomusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki istemiyorum her gece aynı yatağa yatarken ağlıyorum üzülüyorum severek evlenmiştik böyle olmasını hiç istemezdim 😔
- +1 yıl
Hmm peki eşin sendeki bu ağlamaları farkedip bişey sormuyomu? Yani insan anlamazmı eşini?
Soran+1 yılSoruyor genellikle ağrım var diyip geçiştiriyorum önceden daha çok düşerdi üstüme bir kaç kez sorup pes ediyor artık
- +1 yıl
Neden söylemiyosun? Bence içine atıp kendinide daha fazla üzme. İnkar edecek tabiiki ama sen mesajları görmüşsün sonuçta.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞunu söyleyeyim neden evinize alıyorsunuz o pislik kadını? Bir erkeğe bağlı değilisiniz bunu unutmayın kimse için de bir fedakarlık yapmayın. Kadına haddini bildirin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen evde yokken bile geliyor bazen kovsam bu sefer herşey karışacak tepki alırım diye korkuyorum böyle devam ederse kocasına gidip herşeyi anlatmayı düşünüyorum gerisini kendisi düşünsün eşimle aram nasıl düzelir düzelir mi onu da bilmiy
Cevap sahibi+1 yılCidden böyle bir durumda eşinizle arayı düzeltmek istiyormusunuz? Kocasına anlatın kadının ne halt olduğunu görsün derim.
Soran+1 yılKadın cezasını çekerken kocamı direk affedemem yanında zor duruyorum her gece ağlarayak uyuyorum kocasına söylersem eminim çok kötü sonuçlar olur ne yapabilirim bilmiyorum ilk önce kadınla konuşmayı deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılKadınla konuşsanız ne fayda? Böyle bir insan sizi dinlemez hiç
Soran+1 yılKocasına söylemekle tehtid edeceğim
Cevap sahibi+1 yılBirde öyle deneyin bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılKomşunuz evli değil mi? Aldatılan tek kişi siz misiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılKomşumda evli kocası duyarsa öldürür onu
- +1 yıl
İlişkinizi kurtarmak önce komşunuzla konuşun biraz da duygusal olun aynı şeyleri sen yaşasan ne hissedersin , ben iki aylık ta hamileyim gibisinden , kızmadan sakince (bakın sakin olmanız çok önemli , sinirli şekilde konuşur kendinizi tutamayıp hakaret ederseniz hiçbir sonuç alamazsınız , önce yılanı tatlı sözle çıkarmayı deneyelim)
Komşunuzun arsız davranıp yaptığı şeye devam ettiğini anlarsanız tehdit yoluna başvurun ; kocamdan uzaklaşmazsan , bunu senin kocana anlatırım elimde eşimle mesajlaşmalarınız var deyin. (kanıtları saklamayı unutmayın)
Hiçbir sonuç alamazsanız son çare eşinizi karşınıza alıp konuşun.
Soran+1 yılNasıl konuşabilirim yüzünü dahi görmek istemiyorum gidip kocasına anlatmayı düşünüyorum bu yaptıklarını benim yaşadığımı oda yaşasın
- +1 yıl
Onu son çare olarak görmelisiniz hatta bazı durumda asla başvurmasanız daha iyi , komşunuzun kocasının nasıl bir tepki vereceğini bilmiyoruz , bazı insanalar bunu cinayete kadar götürebilir , bazıları medenice davranıp boşanma kararı alırken bazıları bundan keyif bile duyar.
O yüzden kadın kanına halletmeniz daha doğru olabilir , komşunuz kendi isteğiyle uzaklaşırsa en zararsız şekilde çözülür bu konu , daha sonra oradan taşınırsınız.
Soran+1 yılSizi dinleyip ilk olarak kadınla konuşmalıyım diye düşünüyorum çünkü kocası biraz dediğim dedik sert birisi tanıdığım kadarıyla her türlü şeyi yapabilir nefret duysamda ölmesini cinayet olmasını istemem kadın buna devam ederse çok farklı yollara başvuracağım artık
- +1 yıl
Kocanızın anlayışına güveniyorsanız başkalarıyla muhatap olmadan kendi kocanızla konuşarak ta çözebilirsiniz , kocanızı siz daha iyi tanıyorsunuz ne tepki vereceğini daha iyi bilirsiniz.
- +1 yıl
Ben olsam emin olduğum bişeyse gider söylerim eşine
Sen böyle birşey yapmış olsan kocan seni anında kapıya koymuştu bir de böyle düşün. Aldatmak kadar çirkin bir davranış yok..
30 Yorumla
+1 yılbu kdar acizsen boynuzlarının tadını çıkarmayı öğren. çocuk erkek mi? dişi mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılAciz değilim bir sorun bir çözüm arıyorum cinsiyeti belli değil saklıyor kendini
- +1 yıl
şu anlattığın aşk üçgeninde bir tek mutsuz olan sensin, ayrıca komşunun tek olduğunu zannetmiyorum kesin başkalarına da sırnaşıyordur senin sahibin.
Soran+1 yılBebeğimi düşünmesem tek bir gün bile durmam dayanmam aldırmayı bile düşündüm bir ara
- +1 yıl
artık çok geç adam akıllı çocuktan sonra açığa çıkarmış kendisini ki seni iyi kandırmış.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ciddi misin böyle bir durum varsa kesinlikle dava açmalısın hem de hamilesin. Boşan düzelmez
10 Yorumla
+1 yılSenin görmezden gelmen kocanin davranisini degistirmez ki senin gormezden geldigini fark ederse bu senin onun davranisini onayladigini dusunmesine sebep olur
26 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍
Soran+1 yıl@Beriliturta görmezden gelmiyorum ki haberi yok sadece düzelmenin ortaya çıkartmanın yolunu arıyorum sadece
- +1 yıl
Senin haberin oldugunu ama bilmiyormus gibi davrandigini fark ederse diye diyorum ben
Soran+1 yılO durumda direkk ikisiylede konışacağım sonrada kocasına anlatacağım teşekkürler ilginiz için 🙏😔
- +1 yıl
Kocasi kadina zarar verecek biriyse bence anlatmadan bunu bir degerlendirin
- +1 yıl
Ay zillinin kocası mı var bir de iğrenç insanlar. Tehdit et kadınu ayağını denk alsın kocana da öğrendiğini belli et tepkini koy ben ayrıl boşan demiyorum herkes bunu yapmak zorunda değil kimse sınanmadığı şeyde ahkam kesemez ama sen susarsan bu iyiye gitmez bari annemin yanına gidicem de ya da korona bitsin boşanmayı düşünüyorım gibi şeyler de. hamile kadını ne hale sokuyorlar edepsizler.
- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldatıyor haberimin olmadığını sanıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler