Sevgilinin en çok nesini özlersin gülüşünü mü, yoksa kokusunu mu?

Bu cok zor bir soru gözlerimi kapattığımda sevdiğimin gülüşünü görebiliyorum ve derin bir nefes çektiğimde kokusunu alir gibi oliyorum en kotu parfümünü kendine sıkıyorum ve onu anımsıyorum... Onun için her ikisi diyorum...
Daha önce herhangi bir sevgilim olmadığı için bu konuyu bilemeyeceğim ama Eğer olsaydı şu anda şunu söyleyebilirim her ikisini de özledim çünkü sevgilinin Her ikisi de özlenilecek bir şey çünkü Yani birini diğerinden ayirmak biraz yanlış olur
kokusunu özlerim
Gülerken ki ses tonunu özlerim.
Sonra kokusunu özlerim.
Cevap
30Cevap
Vardı bir zamanlar kokusunu çok özlediğim sevdiğim..
Koku lar unutulmaz , hissedilebilir sevilen her koku. Ama gülüş öyle değildir. Görürsün onu. Yaşarsın sevdiğinle güldüğün anı. bir kere hayatında en sevdiğin insanla gülüyorsan başkadır o. Herşeyden çok özlüyorum. Onunla yan yana gelipte gülebilmeyi.
Gülüşü hafızada kalır. Kokusu aklına geldikçe burnunun direği sızlar 😊
KS halkı salın şu aşk meşk sevgili konularını
Hep yek devamkee
Kokusunu içime çekmeyi özlerim. Kendimi güvende hissettiriyor. Ah o koku...
Onun iyi yanlarını geç kötü yanlarını bile özlerim her şeyini
Sadece koku, gülüş değil herşeyini özlerdim ama işte özleyecek biri yok...😅
Her ikisinin de yeri ayrı güzel değil mi? Birini seçip diğerini daha az özlerim diyemiyorum. Sadece tahminen gülüşü için fotograf, video vs olabilirdi ama kokuda bu imkanım olmazdı.
Aslında herseyi Özlersin sevdiğnin ama ben en cok kokusunu özlüyorum gülüşünü fotoğraflarda görürsün ama kokusu uzaklardn gelmiyor malesef..
Seven sevdiğinin her şeyini özler... sesini, gülüşünü, bakışını, kokusunu... Öperken koklayan insanın ; Özlerken burnunun direği sızlar..”
Ben sensiz nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam senin kokunu özledim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yere 🌹🌹🌹
Ben ona dokunmanın verdiği hissi özlediğimi söylicektim ki bugn açmadı telefonumu üzerinide şu mesajı yazdı “bu saate isyanlarını çekemem”
Kokusunh, tenini özlerim. Tamam duygusallık gülüş mulüş okey ama ben dokunarak, koklayarak sevenlerdenim. Romeoluğa gerek yok.
Böyle bir durum yaşamadım , ama gülüşü olabilirdi..( :
Kokusunu gülüşünü onunla olan biten herşeyini özlerim.
Her seyini özlersin fakaattt sanirim en cok kokusunu.. gülüşünü FaceTimedan da gorebiliriz ama koku.. koku saklanabilse keske
Bence koku daha kalıcı gözlerimi bağlayıp koklatsalar bilirim mesela ve bu nedenle daha çok koku özlenir diye düşünüyorum
seversem yürüdüğünde çıkan adım sesini bile özlerim
Tüm varlığını hep özlerim
Teninin kokusunu özlemek sevginin en kudretli damarıdır
Her şeyini özlerdim.. Geçti gitti.
Hayat ne tuhaf
Kokusu heleki sarılırken boynundan itibaren içine çekişin... zaten sarıldığında gülüşünü de hissedeceksin ki 🙂
Koklayamadan gitti gulusu😊
Benim için gülüşü özeldir. 😊
Kokusu ve elleri olurdu
İffff bu karantina günlerinde her seyini cok ozledim
Gülüşünü daha çok ozlerim
Hiç bilmediğim kokusunu özlemişliğim var
Herzaman kadınlara gülmek yakisiyor
Kokusunu özlüyorum en çok.
Koku yaa en çok etkileyen
Eğer olsaydı gülüşü olurdu muhtemelen
Özlemiyorum ve sevemiyorum bxjwkfw neyim ben
Gülüşü daha özlenir.
Hiç bişy bir şey eksik o da sevgilim yok ozlyyum
Kokusunu özlerdim 😊
kokusunu çok özlüyorum.
İkiside sanırım en çok gülüşü sanırım..
gülüşü herşeye bedeldir onun
penguen gibi bakmasini severdim...
Sesiniii... henuz kavusamadan bitmisti hersey..
İkisinide
Gözlerini ve ses tonunu
Kokusunu özlerrim😪
koku
Her şeyini özlersin
Her şeyini özledim aşk kokulumun...
kokusu baskaydı be azizim
Gülüşü 🌸😅
Gülüşünü
gülüşünü.. koku çantamada koyarım kokuda ne var..
herşeyini özlüyorum😊
İkisinide❤
Kokusunu
Hiçbir şeyini
Gülüşü sesi 🥺
Net kokusunu
Gülüşünü
Kokusu
Yokki özleyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?