Ruhunun taşıdığı izler bedenine yansıyor mu? Yoksa en kapatıcı gülümsemenle hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor musun? Keyifli geceler.. 😏🍷🚬
Fondöten kısmına çok takılmayın erkekler için şapka, maske gibi çoğaltılabilir.. ;)
#smell

Ruhunun taşıdığı izler bedenine yansıyor mu? Yoksa en kapatıcı gülümsemenle hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor musun? Keyifli geceler.. 😏🍷🚬
Fondöten kısmına çok takılmayın erkekler için şapka, maske gibi çoğaltılabilir.. ;)
#smell
Olan şeyleri kapatmaya çalışacak kadar umursadığım bir insan kitlesi yok.
Düşünceleri umrumda değil. Fikirleri umrumda değil. Hakkımdaki duruşları umrumda değil. Bu yüzden olanları yansıtmayayım da kapatayım gibi bir derdim hiç olmadı. Tıpkı ruhumu yansıtmaktan kaçınmayışım gibi. Gerektiğinde ruhumu suratlarına kusarım.
Nedense bu kusuşumdan zevk almış olmalılar ki sürekli “suratıma kus” demiş gibi karşıma gelip oturan bir çoğunlukla karşı karşıya kalırım.
Ben gülümsemeyi daima bir kapatıcı olarak kullandım. Ne zaman üzgün olsam belli etmeme güdülerim çıkıyor piyasaya. Hem sonradan öğrendim ki gülümsemek gerçekten acıları da hafifletiyormuş.
Gülümsemem. Çoğu kişi duygusal biri olduğumu bile bilmez çünkü pek bunu açık etmem dışardan hep güldüğüm için mutlu sanıyorlar iyiyim sanıyolar.
Ben föndytöen kullanmıyorum, gülümsememi de pek sevmiyorum. ayni bana gülmek yakışmıyor gibi bu yüzden de sadece komik bulduğum bir şeyi görürsem ya da duyarsam o zaman gerçekten gülüyorum ya da daha çok gülümsüyorum keyifli geceler..
ismini de yazamamışım dfgdfg
Cevap
14Cevap
Gülümsemem. Son zamanlarda farkediyorum ki kahkaha ile bir çok şeyi bastırıyorum içimde... Aslında iyi bir şey değil.
Gülüşlerim daha iyi, fondöten kullanmıyorum. Bazen bb krem kullanıyorum 😅
Gülümsemem her şeyi kapatır.
Selam gadası 🙃
Her daim gülmesini başaran bu insanım. Daha bu sabah deprem oldu. Ama ben gülümsememden bir şey kaybetmedim.
gülümsemem kapatır bence her şeyi diye düşünüyorum..
ama bu umurumda da değil kapanmasa ne olacak
gülümsemem. ben öyle bir gülümserim ki içimde çığlık atan kızı kimse fark edemez. kabuğuna kimse dokunamaz hayatına kimse karışamaz. kahkaha atarken ağlarım ben
Fondöten kullanmıyorum. Mineral toz pudra çok gerekirse...
Gülümsemem diyebilirim ama 'ruhumun taşidigi izlerin yüzüme yansimasi' sözü de hoşuma gitti 🌼
Fondöten ancak düğün, davetiye, özel bir anda kullanırım. Onun dışında günlük hayatımda uyguladığım makyaja dahil olmadığı için, gülümsemem her şekilde kapatıyor..
Mutsuzluğumu hiçbir şeyle gizlemiyorum. Anlasınlar mutsuz olduğumu ona göre davransınlar taş değilim ben
Böyle ince ve derin düşünen kadınlara gerçekten hastayım ayrı bir tav oluyorum yani öyle kelimelerle oynayan kelimelerle Raks edenlere müthişsin:)
Gülümsemem herşeyi perdeler. Zaten nasıl perdelemesin ki gülünce 32 dişim görünüyor işte böyle 😄
Fondöten kullanmadığım için tek seçeneğim gülümsemek kalıyor. Artık ne kadar kapayıyorsa onunla öyle idare edicem 😂
Fondöten kullanmıyorum.. gülüşüm de kapatmıyor çünkü yüzüm gülse gözlerim ağlıyor anlaşılıyor maalesef
Fondöten kullanmıyorum ama üzgünken bile gülümseyen bir maske takabiliyorum 😅 iyi kapatabiliyorum
Fondöten kullanmıyorum, bb kremim daha kapatıcı diyeyim😂
Hayatım kapatıcı direk ama sırtımdaki bıçak izlerinini hiç bir fondöten ya da gülümseme kapatmaz
İkisi de yok bende ruh gibi dolaşan bir nazi gibiyim 😂
Gülümsememdir diye düşünüyorum çünkü fondöten falan kullanmıyorum hiç
Fondöten kullanmıyorum, gülümsemem de bazen kapatıyor bazen o da işe yaramıyor.
Gülümsememle değil yüzümün donukluğuyla daha kapatıcı oluyorum
Hoşlantımı sevgimi veya ilgilmi
Fondöten kullanan biri değilim. Açık ara farkla gülümsemem daha da kapatıcı.
Sahte gülücükler ve fondöten yerine sade olmayı tercih ederim
Kesinlikle gülümsemem ki bence gülümseme fondötenden daha önemli, daha kapatıcı.
Hiç bir şeyi kapatmaya uğraşmayın, nasıl olsa yine açılacak
Benim ruhumu hiçbir şey kapatamıyor. Ne hissediyorsam yansıyor
Mecbur davranıyoruz ya yoksa işin yok millete dert anlat o bile yoruyor artık.
Genelde gülümseyişim kahkaham daha kapatıcı :))
Suratımm sagolsun milleti oldurecek gibi ifadeyle yaşadığım için ne fondotene ne de gulumsemeye gerek kalmiyo
Fondöten falan deyince biz erkekleri ilgilendirmeyen mevzu diyor ve sizi bu konuda başbaşa bırakıp, uzaktan seyrediyoruz. Sahne sizin kızlar😎
Fondötenim daha kapatıcı gülümsemeyi kendime yakıştırmıyorum
Gülümsemem fondoten kullanmıyorum da
Gülümsemem , kalbim acirken asla belli etmeden kahkaha atabilirim
Gülmek çok yakışıyor.
Fondöten yüze çok zararlı kullanmayın
Kaderim daha kapatıcı
İyi gülerim
gülümsemeyi sevmem o yüzden fondöten
Gülümsemem 🍓
Gülümsemem, kapatıcı kullanmıyorum 😂
Makyaj yapmayı sevmiyorum. O yüzden gülümsemem.
Gülümsemem 🌸
Gülümsemem
Fondoten kullanmıyorum 😀💅🏻
Ah o için yanarken etrafa gülümsemeler yokmu bin tane fondöten etkili inan
Makyaj yapmıyorum doğal olarak gülümsüyorum
Gülümsemem diyebilirim 😊
Gülünce kısılan gözlerimm
Fondöten daha kapatıcı
Kendimi gizleyemem, fondötenim
Gülümsemek iyileştirir, güzelleştirir.. 😌
Gülümsemem tabii
gülümsemem çok doğal