Selamlar.. Karşı cinsin gözleri mi, gülüşü mü senin için daha cezbedici? Tabi ki manevi unsurlar ayrı ama fiziksel unsurlardan bahsediyorum.. 😏🥂 Keyifli günler..
Fiziki unsurlara düşmüyorum ben :D yani gerçekten istesem de zorlasam da olmuyor bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ya da ne kadar çekici olursa olsun veya ne kadar güzel gülerse gülsün. benim etkilenmem için arada duygusal bağ olması lazım. zaten sevgilimin de her şeyine düşerdim ben gülüşü gözleri ayrı güzel olurdu. keyifli günler.. 🥂💫
Ben kesinlikle gülüşe düşerim. İnsanın içini ısıtır, baktıkça bakası gelir. Moralin bozuk olduğunda bile, yüzünde gülümsemeler oluşur. Fakat, bu gülüşü içten mi, yoksa kendine çekmek için mi yaptığını anlayamıyorum hiç bir zaman.
Genelde gülüşe videosu şeklinde çok önem veriyorum tabii ki fiziki görünümde çok önemli ama bir kişinin gülüşü içten ve sıcak olduğu zaman etkileniyorum tabii herkese değil
Dünya üzerinde o kadar çok güzel gülen ve güzel gözlü insan var ki hepsine düşsek yolu bulamayız seçici olmak gerek, ne gülüşe ne gözlere, zekasına, hayata bakış açısına, yaşam tarzına ve olaylar karşısında verdiği tepkilerin olgunluğuna düşerim... Öyle insanda yok denecek kadar az