Sizce bu sevgi midir, acımak mı yoksa kendini kandırmak mı?

Merhabalar benim 8 aydır sevgilim var. Ben 18 yaşındayım, o da 21. Aramızda kötü hiçbirşey yok aslında. Ama işte ben bazen çok fazla düşünüyorum. Mesela herkesin kafasında oluşturduğu bir profil illaki vardır sevgilim bu profilime uymuyor. Bunu sırf görünüş olarak algılamayın lütfen. Sıkıntı değilmiş gibi yaptım çoğu zaman ama ara sıra ayda en az bir iki kez bu böyle beynimde dolanıp duruyor hiç çıkmıyor. O beni çoo seviyor farkındayım. Bu yüzden yanlış bir karar vermek de istemiyorum. Onun elini tutmak istiyorum mesela buluştuğumuzda, sarılmak... Ama uzun uzun muhabbet etmek ister miyim bilmiyorum ki bu benim için çok önemli bir detay. Ama uzun uzun oturup yüz yüze konuşma fırsatımız da yok. Bunu da tartamıyorum kafamda. Ama sürekli düşünen takıntılı bir insan olduğum için de kafamdan silip atamıyorum kötü düşünceleri ve moralimi bozuyor kötü konuşmamak içinse hiç konuşmayarak çözüm üretmeye çalışıyorum bir süre. Ama yaptığım bazen saçma geliyor. Bilmiyorum işte yardım edebilecek olan varsa naçizane görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Sizce bu sevgi midir, acımak mı yoksa kendini kandırmak mı?